לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 27 בספט׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 27 בספט׳ 2013
בלילה המטורפת דפקה אצלי בדלת ופתחתי כי פחדתי שתשבור אותה. היא באה עם החברה שלה ששוקלת יותר מ 200 קילו. אולי 210. תאבק איתה היא אמרה ומי שינצח ישב על השני. התפשטנו ונשארנו עם תחתונים. התחלנו להאבק והתברר שיש לזאת שיותר מ 200 קילו כוח עצום. היא ביד אחת הפילה אותי והתישבה עלי וישר התחילה לחרבן. כמויות כאלה לא ראיתי. כל הפנים והבטן שלי התמלאו בחרא. ואז היא קמה ונתנה לי להתקלח וכשחזרתי ערום גם היא היתה ערומה ושוב הפילה אותי אבל שכבה מעלי כשהפנים שלה מעל הפנים שלי. לא יכולתי לנשום מרוב הכובד שלה. ואז היא הרימה את הרגלים שלי על הכתפיים שלה והתחילה לנסות לנעוץ את הזין שלה בתחת שלי. היה לה זין גדול אבל הכרס הענקית שלה לא איפשרה לה לזיין אותי. תמצוץ לי היא הורתה לי והתחלתי למצוץ. היא גנחה בהנאה אבל לא גמרה.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 28 בספט׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 28 בספט׳ 2013
חולדאי שלח את סגניתו המיועדת לנהל ויכוח בפני קהל עם ניצן הורוביץ. אני הכנתי אותה אתמול והיא ממש מוכנה. אז הערב חולדאי התקשר ואיחל לה בהצלחה. תורידו לו את הראש, הוא אמר. אני נורא פוחד שהיא תיקח את דבריו כפשוטם ופשוט תהרוג אותו.
שבי על פני​(אחר)
חולדאי ישב בסלון וראה טלוויזיה ופתאום נשמע צלצול בדלת. אשתו לא הייתה בבית אז הוא קם רוטן לפתוח את הדלת. לדירה נכנסה המטורפת ומתוך שקית ניילון הוציאה את ראשו של ניצן הורוביץ. הנה, כמו שביקשת, אמרה. חולדאי תפס את עצמו בכל כוחו שלא להקיא. משוגעת, הוא צרח, התכוונתי שתחסלי אותו בוויכוח, לא תערפי לי אותו. ספקי את הראש ממני וצאי החוצה מכאן ומיד. אז המטורפת שהבינה שטעתה נטלה עימה את הראש וחולדאי נטל 4 גלולות שינה ונכנס למיטה.
שבי על פני​(אחר)
חולדאי אומנם לקח 4 כדורי שינה והוא לגמרי מטושטש אבל הוא מבין שעליו לדווח למשטרה. הוא מתקשר למפקד המחוז אבל נרדם ולא מצליח לדבר. מפקד המחוז מחליט לשלוח ניידת לבית של חולדאי אבל פתאום הוא שומע את הנחירות שלו ומבטל את הניידת. שוב פעם הוא השתכר הוא אמר לאשתו.
שבי על פני​(אחר)
מקורבי ניצן הורוביץ מצאו את גופתו כרותת הראש ליד המועדון בו עמד להתקיים הויכוח עם נציגת רשימת חולדאי. המשטרה הוזמנה ונסעה לחולדאי וצלצלה המון פעמים עד שחולדאי ההמום פתח לה. זו הסגנית שלי הוא אמר להם ונרדם שוב. בינתיים מפקד המחוז הגיע גם הוא וכולם החלו ליסוע לביתה של המטורפת. בשעה זו היא בבית עם הראש של ניצן ומתחננת בפני אביה שיעשה משהו. זה מעבר לכוחותי הוא אומר לה, את כנראה תשבי בבית סוהר הרבה שנים.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 29 בספט׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 29 בספט׳ 2013
המשטרה דפקה בעוז על דלת דירת הזקן והמטורפת. עזור לי היא התחננה. אני לא יכול, רק הקוסם הגדול הרומני. אז פנה אליו היא בכתה. הזקן פנה לקיר ובקש רחמים על בתו. באותו הרגע נפרצה הדלת ושוטרים נכנסו לדירה, ומיד לאחר מכן נעלם הראש של ניצן מהשולחן. השוטרים ערכו חיפוש בבית ולא מצאו. פתאום קיבלו קריאה במכשירי הקשר שגופתו של ניצן מעלמה. הם יצאו מיד מהדירה להשתתף בחיפושים.
שבי על פני​(אחר)
המשטרה באה לביתו של ניצן הורוביץ כדי לחפש חומר שיעזור להם לפענח את התעלומה היכן הוא והיכן ראשו, ונתקלו בו עצמו. אתה חי, הם שאלו. למה לא, הוא ענה, מה הבעייה? אז הדיווחים על כך הגיעו עד למפקד המחוז, שהבין מיד שידו של הקוסם הקומני הגדול היתה בעסק. יש להודיע לחולדאי, הוא אמר. אז ניידת מלאה בשוטרים התדפקה על דלתו של חולדאי, שהתעורר והיה עדיין המום אבל במצבערני יותר. ניצן הורוביץ חי, הוא שאל, אבל ראיתי את ראשו כאן. זה לא יכול להיות, אלא אם כן חלמתי את הכל. הוא התקשר למטורפת שאמרה לו שאינה מבינה על מה הוא מדבר. איזה רעיונות משוגעים יש לו שהיא תוריד למישהו את הראש, מה הטירוף הזה. אז חלודאי השתכנע שהכל היה חלום וחזר לישון.
שבי על פני​(אחר)
בכל מיני רשתות חברתיות מתפרסם הסיפור כיצד ערפו את ניצן. יש עדויות רבות על כך שמי שערף אותו נטל את ראשו עימו. כל הגולשים מביעים תמיהה כיצד המשטרה לא עושה דבר וכיצד כלי התקשורת שותקים.
שבי על פני​(אחר)
ניצן הורוביץ נכנס בעצמו לכל הרשתות האלו והסביר שהכל בלוף. אלא, שהחלו לשהימד קולות שמדובר במתחזה וניתן האמיתי מת. אז ניתן התעצבן וחהתחיל לגדף כאחרון תגרני השוק, ואז הועמדה בפניו הברירה להופיע בציבור. אין בעייה, כתב הוא, היום בשמונה בערב אני מגיע לגן מאיר בתל אביב וכולם יראו שמדובר אך בשמעות זדוניות שהמופצות עלי על ידי יריביי הפוליטיים. נראה אותך, נשמעת התשובה, אתה לא תבוא כי אתה מתחזה.