שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
30 בספט׳ 2013
לפני 11 שנים •
30 בספט׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 30 בספט׳ 2013
כמו שהערכתי, המטורפת באה אלי כדי שאפעיל את כוחותי ואגרום שניצן לא ייערף שוב. כמה פעמים אני חייב להסביר לכולם שאין לי שום כוחות מיוחדים ובטח לא כוחות של קוסמים? אבל היא לא משתכעת ומנשקת לי את הנעליים כדי שאעזור לה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
1 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
1 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 1 באוק׳ 2013
אחרי שלילה שלם לא יכולתי לישון מקולות הבכי שלה, אמרתי לה הבוקר שתשפוך על ניצן 30 דליי מים. כמובן שאלה שטויות בריבוע, אבל אני חייב לישון והיא מפריעה לי עם הבכי הזה. אז סתם אמרתי לה עצה שהמצאתי שהיא לגמרי חסרת שחר. היא קפצה מיד והודיעה שהיא הולכת לחטוף את ניצן. אמרתי לה שאולי אביה ישכנע אותו בטוב ואין צורך באלימות. אז היא נסעה לביתה לשוחח עם הזקן. נראה אם ניצן יסכים שישפכו עליו 30 דליי מים. אני מהמר שאין סיכוי.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
1 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
1 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 1 באוק׳ 2013
אין לי מושג איך זה נעשה, אבל ניצן הורוביץ חטף את המקלחת עליה הוריתי. מאחר שאני יודע שהעצה שלי היא גורנישט מיט גורנישט, אני צופה שהמטורפת תיכנס להלם ענקי כאשר ראשו של ניצן זה יופרד מגופו כפי שהודיע הקוסם הרומני הגדול. זה בטח יקרה ממש בימים אלו.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 2 באוק׳ 2013
שוב המטורפת בלחץ אטומי, כי הקוסם הרומני הגדול אמר לאבא שלה שהעצה שנתתי לה היא סתם שטויות וכי בקרוב מאד יגיע סופו של ניצן והיא עצה תמצא עצמה במאסר עולם.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
המטורפת החליטה להתאבד. היא נעמדה על מסילת הרכבת ולא זזה כאשר הקטר הגיע. הוא גרר אותה למרחק של חצי קילומטר עד שהוא עצר. ואז המטורפת התעצבנה שלא קרה לה כלום שהכניסה לו לנהג המסכן כמה אגרופים ועילפה אותו. הנהלת הרכבת שולחת עכשיו נהג אחר כדי שימשיך את הנסיעה. כל הנוסעים לא מבינים איך לא קרה דבר למטורפת, שאגב, ברחה משם לביתה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
אבא של המטורפת מנסה לשכנע אותה שאין טעם להתאבד כל עוד ניצן הורוביץ חי. מעניין ששניהם בטוחים שהוא הולך למות ולא שמים מבטחם בעצה המטופשת שנתתי להם לשפוך עליו מים כזכור, דבר שיציל אותו לגמרי.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
שום שכנוע לא עוזר. המטורפת בטוחה שעוד מעט המשטרה עוצרת אותה על רצח והיא החליטה להתאבד לפני שזה יקרה. אז עכשיו היא מטפסת על בניין של 15 קומות בערך כדי לקפוץ למטה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
היא קפצה. היא רבה עכשיו עם השכנים כי עשתה נזק לגינה שלהם. לה כמובן שלא קרה כלום. בכל זאת, אנחנו הרי יודעים שהיא חזקה יותר מכל אשה בעולם.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
2 באוק׳ 2013
יותר מעשרה גברים מדיירי הבית התנפלו על המטורפת בגלל שלא רצתה לפצות אותם על הנזק שגרמה לגינה אין ספק שזה מעשה לא יפה להתנפל כל כך הרבה גברים על בחורה אחת. וזה גם לא הכי חכם, כי היא השכיבה את כולם ולחלק מהם אפילו שברה חלקים מהפרצוף. אמבולנסים בדרך.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
3 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 3 באוק׳ 2013
המטורפת נעצרה. עשרים שוטרים שגיבי כוח עמלו קשה כדי לכבול אותה אבל היא קרעה את האזיקים. רק כוחות יס״מ גדולים הצליחו להשתלט עליה ולהביא אותה לתחנה. שמה החלו לחקור אותה ואז התברר לה שלא חוקרים אותה על ניצן, כמו שחשבה, אלא על המכות שהכניסה בערב הקודם. מרוב הקלה ושמחה היא התנפלה על החוקר בנשיקות והוא קרא לכמה שוטרים לעזרה. גם אותם היא נישקה. אז אחרי החקירה החליטו החוקרים לשחרר אותה בערבות עצמית, רק שתסתלק כבר משם.
|
|