Snitch |
לפני 11 שנים •
3 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 באוק׳ 2013
Snitch • 3 באוק׳ 2013
WTF?!
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
3 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
3 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 3 באוק׳ 2013
ראש עירנו מר חולדאי הטיל על המטורפת משימה חדשה, לקבץ נדבות ברחוב אלנבי. מתברר שאיסטרטג הבחירות החליט שמעשה כזה יקרב את חולדאי לנפש העם, מאחר ששלט גדול יבשר שכל ההכנסות קודש הן לשיקום דרום העיר הסובלת מהבעייה השחורה. אבל המטורפת עסוקה עכשיו בלמצוא דרך כיצד לחסל את עצמה, ומאידך, לא נעים לסרב לחולדאי. אז היא החליטה לקחת את המשימה על עצמה, אבל להתייעץ עם העוברים והשבים כיצד להתאבד במינימום מאמץ.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
4 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 4 באוק׳ 2013
מהומה באלנבי. קהל רב מקיף את מקום עמידתה של המטורפת שמנהלת שיחות עם הרבה אנשים. למה את רוצה להתאבד הם שואלים והמטורפת לא יכולה לענות אז היא ממציאה ספורים שונים ומשונים. כולם הגיעו למסקנה שהיא לא הכי שפוייה ולכן בלתי אפשרי שחולדאי שלח אותה. אבל מרחמים פותחים את הארנק והיא מקבלת הרבה נדבות. דבר זה מרגיז את קבצני הסביבה והם מנסים לסלק אותה מהמקום. היא כמובן לא הולכת אלא מעיפה אותם לקול מצהלות הקהל. זרם הנדבות גובר ואיתו מחאת הקבצנים האחרים, עד שהריב נהיה ממש אלים והמטורפת חובטת בהם כהוגן. לפתע היא גילתה שמישהו ניצל את הריב שלה כדי לפלח לה חצי מההכנסות. שודדים היא התחילה לצרוח, גנבים. ואז היא התחילה לבעוט בכל קבצן אחר שניסה להתקרב אליה ופתאום הגיעו כמה ניידות שהחליטו לסלק את כל האנשים משם כולל את הקבצנים. את המטורפת לא הצליחו להזיז אבל מצד שני לא נשאר קהל שנתן לה נדבות. אז היא מחכה שהמשטרה תסתלק ושוב יגיעו אנשים שתוכל לדבר איתם ולאסוף כספים. ואכן, בדקות אלו שוב נקבץ קהל רב ומלאכת קיבוץ הנדבות חזרה במלוא עוזה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
4 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 באוק׳ 2013
אחר שכל כיסיה התמלאו עזבה המטורפת והביאה לחולדאי את השלל. יותר מעשרת אלפים ש״ח. הוא אמר לה פעם הבאה להביא סלים כדי שתוכל לקחת עימה יותר כסף אבל לה בא רעיון אחר: להתפטר מהרשימה ולקבץ נדבות לעצמה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
4 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 באוק׳ 2013
היא לא התפטרה אבל חזרה לאלנבי לקבץ נדבות בלי השלט של חולדאי שכל התרומות הם למען תושבי דרום העיר. אז אחרי חצי שעה של איסוף כספים נכבד הגיעו כשלושים פקחים לסלק את המיפגע. כמובן שאותה לא הצליחו להזיז אבל הם עומדים בינה לבין הקהל ולא מאפשרים קשר ביניהם. ואם זה לא מספיק אז מאן דהו נבזי ניצל את הבלגן כדי להרים לה את כל הקערות עם הכסף והשאיר אותה ללא פרוטה. אז מעצבים היא התחילה לשבור חלונות ראווה ולא הפסיקה עד שהמון ניידות הגיעו ועצרו אותה. הפעם את הולכת לאבו כביר בישר לה מפקד התחנה. ובמוצאי שבת נביא אותך בפני שופט ונאריך את מעצרך.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
4 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 באוק׳ 2013
מפקד אבו כביר לא נותן לשיירת הנידות שמביאה את המטורפת להיכנס למתחם. אני לא מוכן לקבל אותה הוא צרח בהתרגשות, היא תשבור לי את כל בית המעצר. קחו אותה למקום אחר. אז כרגע מתנהלות שיחות טלפוניות בין קציני משטרה גבוהים לבין הנהלת שרות בתי הסוהר, ללא תוצאות.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
4 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
4 באוק׳ 2013
בתיווכו של השר לבטחון הפנים שעמל קשות הושגה פשרה. המטורפת חתמה על התחייבות לא לשבור יותר שום חלונות ראווה והיא שחררה בערבות עצמית. אבל אם עוד פעם יצטרכו לעצור אותה ישימו אותה בתא המבודד לגמרי בכלא איילון שנועד בכלל לאסירים מיוחדים לגמרי ולא לעצורים.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
5 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 5 באוק׳ 2013
מאחר שניצן לא מת המטורפת התחילה להאמין שהעצה שלי באמת עזרה, בניגוד לדברי הקוסם הרומני הגדול, ולכן החליטה לתת לי את כל הכסף שתצבור מחר מקיבוץ הנדבות שלה. ניסיתי להניא אותה מזה ולהסביר לה שחולדאי לא יאפשר לה את זה. אבל היא עקשנית. אגב, היא טוענת שבזמן האחרון הזין שלה עוד גדל והוא עכשיו באורך של 40 סנטים, אני פוחד לבדוק את זה כי היא עוד מסוגלת לנקב לי את המעי עם זין כזה ולהרוג אותי או לפצוע קשה, למרות שהבטיחה לי שתכניס לי רק חלק של הזין. כשהיא מתרגשת היא שוכחת מהכל ותנסה להחדיר את כולו.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
5 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
5 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 5 באוק׳ 2013
היא באה אלי בוכה. היא התחילה עם מישהו באיזה פאב וכשהם נכנסו למיטה היא ניסתה לאנוס אותו והזין שלה לא נכנס לחור שלו. הוא גדול מדי היא בכתה, תן לי לנסות להחדיר לך. אני מפחד עניתי לה. ואז היא נעלבה והלכה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
6 באוק׳ 2013
לפני 11 שנים •
6 באוק׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 6 באוק׳ 2013
המטורפת ניסתה לקבץ נדבות אבל פקחי חולדאי חיכו לה ודרשו ממנה להסתלק. כדי לא להסתבך עם המשטרה היא החליפה מקום, אך גם לשם הגיעו במהרה הפקחים. אז מרוב ייאוש היא החליטה לוותר על מקור ההכנסה הזה.
|
|