שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

בלוסום​(לא בעסק)
לפני 11 שנים • 12 באוק׳ 2013
בלוסום​(לא בעסק) • 12 באוק׳ 2013
הבעיה היא שכל שניה ורבע הוא מעדכן
כך ש ר ק השרשור שלו נמצא בראש הפורום, ומציף את הפורום הספציפי הזה.
והגיע הזמן שיקבל גם בקורת מאנשים שלא ממש חמים לו על השרשור
בלי סתימת הפיות הנהוגה פה בקודש.
שבי על פני​(אחר)
שבי על פני​(אחר) • 12 באוק׳ 2013
שתי הנשים שבאות בטענות ״שוכחות״ לספר שיש להן ריב אישי איתי ושהן מנצלות את הפורום כדי לפגוע בי. עם שתיהן התכתבתי באופן אישי ועם אחת אפילו קבעתי להיפגש וזה התבטל.
בלוסום​(לא בעסק)
אז מה, החלטת להעניש את כולנו בגלל אחת?
ולא יודעת מה אתה רוצה ממני, לי אישית אין ולא יהיה שום דבר אישי אתך.
שבי על פני​(אחר)
שבי על פני​(אחר) • 12 באוק׳ 2013
לא נכון. את מנסה למנוע מכולם לקרוא את מה שאני כותב בגלל ריב שלך איתי שהשתרע על חילופי מסרים עד שאת שסיימת אותו בעלבונות. אז תעזבי אותי ואת מה שאני כותב בשקט ואל תתחזי כאילו אכפת לך מכל האחרים שרוצים לקרוא מה שאני כותב. מי שזה לא מעניין אותו לא קורא. אבל הצביעות שלך מגעילה.
בלוסום​(לא בעסק)
חריג כתב/ה:
לא נכון. את מנסה למנוע מכולם לקרוא את מה שאני כותב בגלל ריב שלך איתי שהשתרע על חילופי מסרים עד שאת שסיימת אותו בעלבונות. אז תעזבי אותי ואת מה שאני כותב בשקט ואל תתחזי כאילו אכפת לך מכל האחרים שרוצים לקרוא מה שאני כותב. מי שזה לא מעניין אותו לא קורא. אבל הצביעות שלך מגעילה.

אתה בא לומר לי מה אני מרגישה ומה לא? תפסיק להכתיב לכל העולם מה אתה רוצה
סתם שיהיה לך מושג - מעמ' 8 5 (!) לא כתבתי פה וזה לא מענין אותי יותר, אז על מה אתה מדבר??
מזמן כבר אתה לא מענין אותי כהוא זה אבל מצד שני גם לא תסתום לי את הפה כשאני רוצה לומר משהו שנוגד את דעותיך!
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 13 באוק׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 13 באוק׳ 2013
אז למה את נכנסת כל הזמן לפה? היה לך קודם שם אחר והחלפת אותו, אבל את נכנסת כל הזמן ומעבירה בקורת. מבקשים ממך לחדול ואת לא מפסיקה. אין לך מה לחפש במקום שלפי טענתך לא מעניין אותך, חוץ מהרצון לפגוע בי בגלל כעסים שאיני מבין אותם. עשי טובה לכולנו ותפסיקי להכנס לפה.
שבי על פני​(אחר)
שבי על פני​(אחר) • 13 באוק׳ 2013
אחר מחשבות מעמיקות, הבינה המטורפת שהיא סתם לוקחת סיכון על עצמה כשהיא מחרבנת לפני דלתות. הסכנה היא, כידוע, שהיא עצמה תתמלא בחרא של עצמה. לכן, היא הגיעה למסקנה שעליה לאסוף צואת כלבים ולשים בשק, ואז לפזר את הצואה לפני הדלת שהיא תחפוץ. והיא החליטה לפזר הערב גם לפני הדלת של חולדאי, בתור עונש על זה שהוא בטוח יפר את ההבטחות לה אחרי הבחירות, וגם לפני הדלת של ניצן בתור נקמה על זה שהיא לא מוציאה לפועל את פיזור החרא אצל חולדאי. נשמע קצת סתירה לוגית? אתם צודקים. אבל מה אפשר לעשות, ככה המוח שלה עובד...
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 13 באוק׳ 2013
חריג כתב/ה:
אז למה את נכנסת כל הזמן לפה? היה לך קודם שם אחר והחלפת אותו, אבל את נכנסת כל הזמן ומעבירה בקורת. מבקשים ממך לחדול ואת לא מפסיקה. אין לך מה לחפש במקום שלפי טענתך לא מעניין אותך, חוץ מהרצון לפגוע בי בגלל כעסים שאיני מבין אותם. עשי טובה לכולנו ותפסיקי להכנס לפה.

תאפס את מדד המציאות שלך חריג. מאז אוגוסט לא נכנסתי לכאן, חשבת אולי שגם בלי להכנס לכאן כל הזמן רואים את השרשור הזה מפריע כ ל הזמן? עד כדי כך אין לך חיים שמשהו שקרה לפני כחודשיים ואף לא פעם אחת מאז נחשב אצלך כמשהו "עדכני"?...
מי שלא מסוגל לשאת את החום שלא יכנס למטבח.
שרמומית
שרמומית • 13 באוק׳ 2013
קליפסו כתב/ה:
חריג כתב/ה:

סתם שיהיה לך מושג - מעמ' 8 5 (!) לא כתבתי פה וזה לא מענין אותי יותר, אז על מה אתה מדבר??
מזמן כבר אתה לא מענין אותי כהוא זה אבל מצד שני גם לא תסתום לי את הפה כשאני רוצה לומר משהו שנוגד את דעותיך!

אם זה לא מעניין אותך יותר. למה את נכנסת ומגיבה לשרשור הזה שוב?
כשבפעם האחרונה אמרת שאת לא נדחפת יותר ולא מפריעה...?
כנראה ששכחת מה שרשמת וכשהנושא עולה שוב, את באה, עושה קצת רעש ואחר כך מתנצלת...

קליפסו, תתאפסי על עצמך כבר. באמת.
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 13 באוק׳ 2013
עבריינית קטנה כתב/ה:
קליפסו כתב/ה:
חריג כתב/ה:

אם זה לא מעניין אותך יותר. למה את נכנסת ומגיבה לשרשור הזה שוב?
כשבפעם האחרונה אמרת שאת לא נדחפת יותר ולא מפריעה...?
כנראה ששכחת מה שרשמת וכשהנושא עולה שוב, את באה, עושה קצת רעש ואחר כך מתנצלת...

קליפסו, תתאפסי על עצמך כבר. באמת.

בפעם האחרונה שבדקתי לא דיקטטורה פה. זכותי להכנס לכאן מתי שבא לי או לא להכנס לכאן מתי שבא לי ועדין להביע את דעתי על המתנהל פה בפורום בפרט ובאתר בכללי
או שאולי אני טועה ורק דעתכם נחשבת?