ניצבת |
לפני 18 שנים •
14 בספט׳ 2006
האם יכול להיות ש..
לפני 18 שנים •
14 בספט׳ 2006
ניצבת • 14 בספט׳ 2006
אני לא חדשה ,רק בעילום- נזהרת בצוננים ,לא רק בפושרים, כי אני מכירה את האיש...
רציתי רק לשאול אותך מס' שאלות. האם כל הנחמדות שלו כלפייך - היא כי הוא זרק אותך , ולא היתה לו סיבה "לנקום" והאם המידע שיש לך עליו הפחיד אותו מספיק כדי לא להזיק לך? ברור שמאזן אימה התקיים בינכם. האם לא תהית מדוע נשארת בודדה במערכת ההגנה שלך ואף סאבית שלו בעבר לא הצטרפה אלייך במאמץ האדיר שאת משקיעה בעמידה על הגנתו.? אני מניחה שאם היו כאלה שהוא עשה להן רק טוב,כמוך ,בטח היו קמות לזעוק את חפותו,לא? |
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
babydoll • 17 בספט׳ 2006
שרשור קשה.
|
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
מעלהאת זה שוב
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
נוריתE • 23 באוק׳ 2006
זה יותר חשוב משירשור המאה המטושטש שהועלה פה.
עלה על דעתכם אלו שתוהים וחושבים שמע..ואולי וכאלו ומפקפקים שכל הקורבנות שלו לא תעזנה להתלונן במישטרה מפחד חשיפהה ציבורית שלצערנו הרב עולה על הפחד והכאב ממעשים שכאלו?? ובטח לא תעזנה להחשף כאן ולו רק בניק מפחד להעלאת השאלה? איך נפלתן? או פקפוק בדיבריהן?או התקפות באישי??סתם ככה. להוקיע אותו לחפש אותו בשמות אחרים! לא להניח ובמקביל לעשות את מירב המאמצים למצוא ולהוציא אבל קודם כל לאמת פרטים!!!! לוודע, שהניק הוא אכן האיש. ולהוציא אותו, לא פה כיאחרת נואשם באאוטינג ובצדק לא בית משפט שדה ,לא מישטרה ובית מישפט על עברות ומעשים פליליים. מראה מיוחד כמו שלו ומודוס אופרנדיס לא בקלות יישתנו על אף ועל פי החלפת ניקים ומקומות ביצוע.מה גם שכולן פוחדות רק מהזכרת שמו. תזכרו. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 23 באוק׳ 2006
כל כלב, יבוא יומו.
צדק צדק תרדוף. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
הנני מצטרף בזה למחאה נגד האיש
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
ממש גרוע(אחר) • 23 באוק׳ 2006
לא יעלה על הדעת נבלה כזאת בישראל.
באם נעשו מעשים אלו יש על הסאביות להתאחד ולשקול לתבוע את הנבלה החרדי. באם אכן מעשים אלו נעשו ע"י אותו חרדי / מבני ברק אשר אינו מתבייש במעשיו המגונים, יש לפרסם את פרטיו וכתובתו ראשית בפורום "בחדרי חרדים" בהייד פארק (חבר'ה). כמו כן בפרורום "חרדים" בתפוז, וזה יהיה רק האמצעי הראשון. יש לאותו האיש לידע כי הקהילה לא תעבור על מעשיו המרושעים והטמאים לסדר היום, ויש להקהילה להתאחד נגד אותו האיש. הייתי אומר שצריך לקיים בו את הכתוב "ובערת הרע מקרבך"--"וכל ישראל ישמעו ויראו". |
|
שם מתחתיו |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
שם מתחתיו • 23 באוק׳ 2006
אני קוראת את המידע החשוב הזה ותמהה עם עצמי
אני חדשה בכל עולם הבדסמ לא מכירה שולטים מחפשת את האחד שלי איך לדעת לאן ליפול ? איך לזהות מי אמיתי ומי מתחזה? הרי כולם נחמדים כולם מתחשבים כולם כותבים יפה כולם מתייחסים וגם הוא היה כזה. לא יודעת מהן גבולות הזהירות .. האם בעולם הזה אפשר בכלל לדעת את הגבולות האלו כשהכל וירטואלי? מהמרים על שולט אחד ואז מה קורה בפגישה היתכן שהימרנו דוקא על אדם מסוכן או לא יציב כמו הדום החרדי שמדובר עליו פה? |
|
גלתיאה |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
גלתיאה • 23 באוק׳ 2006
ניטשה יכול לנשק לקהילה בתחת.
לגבי מה שכתבת אינטימי, אני לא בטוחה שפרסום כזה פומבי ישיג את שלו, מה שאפשר להשיג בדרכים אחרות. תמיד מאחורי אדם כזה יש עוד אנשים, לפעמים זה ילדים וזה עלול להרוס את החיים. מצפונית אני חושבת שיש כאן בעיה. כל מידע אם וכאשר שייך לקהילה. אאוטינג נותן לגיטמציה לאאוטינג. וזה אחד מהכללים היסודיים שלנו. ניק נשאר ברמת הקהילה. פרטים ממשיים זה סיפור לגמרי אחר. וגם אם ניטשה יבד"לק הוא חלאת המין האנושי, וגם אם הרבנית צלילית תבדל לחיים עוד יותר קצרים מטורפת על כל הראש, אם יש שם ילדים שהם מסכנים אותם בהתנהגות שלהם, זו לא סיבה להוריד את הגרזן על הראש שלהם במכת מוות. לא אנחנו. למרות שהקהילה תמיד חשופה למפגעים כדוגמת ניטשה, אנחנו צריכים למצוא את הדרכים שבהם אנחנו נגן על עצמו אבל לא באופן שישמוט את הרצפה שאנחנו עומדים עליה. נ.ב זה במידה וניטשה לא יזרוק לי אבן על הויטרינה |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 23 באוק׳ 2006
גלתיאה, את לא לבד, ואת יודעת את זה.
צדק צדק תרדוף. |
|
Inside your head |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
Inside your head • 24 באוק׳ 2006
גלתיאה כתב/ה: ניטשה יכול לנשק לקהילה בתחת.
אני בעד רימינג, עם לשון והכל.. וקצת (הרבה) ביזאר כבד. גלתיאה כתב/ה: נ.ב זה במידה וניטשה לא יזרוק לי אבן על הויטרינה
זרק לך אבן על הויטרינה, תזרקי עליו באמייה! וברצינות.. המצפוניות לא עובדת עליי. החלאה הרס משפחות - נשים נשואות (עם או בלי ילדים), רווקות.. אני בעד "עין תחת עין, שן תחת שן". הגאולה קרבה.. הכונו לביאת המשיחה! |
|
גלתיאה |
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוק׳ 2006
גלתיאה • 24 באוק׳ 2006
כן, אבל לא חייבים לפגוע בחפים מפשע
בגלל שהוא פגע. זה עלול להפוך אותנו בדיוק כמו ניטשה. ואז מה יהיה ההבדל, שאנחנו יודעים לנקום הרבה יותר חזק? ואני חושבת שאנחנו יותר טובים מאנשים מהסוג של ניטשה. ושוב צריך לזכור שמדובר באדם בן שישים, עם פיאות ג'ינג'י, לבוש שחורים. הוא נוהג להטפל לסאביות הרבה בתפוז, וגם באתר שהוא נוהג לגלוש בו, שם אם הוא לא מחובר בניק ניטשה תסמכו עליו שהוא בניק אחר. הוא משתמש בניקים אחרים, הוא מבקש טלפונים, ומתקשר מחסוי. אל תשלחו לו שום תמונות, אל תסגירו שם אמיתי, לא גיל מדויק, ולא עיר. ואל תתנו טלפון, תקחו. ותתקשרו מחסוי עד שתראו פנים אל פנים עם מי יש לכן עסק. אם זה ג'ינג'י עם פיאות לבוש שחורים עם נטיה להתפרצויות זעם ,פשוט תעשו אחורה פנה ומהר. ואני כל הזמן מתעקשת שתהיו זהירים, בעיקר כי אנחנו לא מתעסקים עם אחד כמו אדון ק' או אדון א' או אדון ד'. אנחנו מדברים כאן על אנשים מליגה אחרת לגמרי. אנחנו חייבים להבין שלקהילה יש אויבים שכבר שבע שנים מסתובבים בין האתרים שלנו, ומשתמשים בכל מיני אמצעים שעומדים לרשותם כדי לפגוע באנשים שקשורים לסאדו. אבל דווקא מי שנמצא למעלה, זה בדיוק עקב האכילס שלו. ואם יש מישהו עם מידע על ניטשה, הוא צריך לדעת שזה הרבה יותר ממה שזה נראה. נכון ניטשה? |
|