סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דום בוגדני ושפחה חרופה

Mary Jane
לפני 12 שנים • 18 בפבר׳ 2012
Mary Jane • 18 בפבר׳ 2012
נורית כתב/ה:
[quote...........
ותגידו נו טוב אצלנו זה לא ככה אצלנו ה-כל מהסכמה והבנה וידה ידה
אני מהכרות עם די הרבה נשלטות /שפחות /סאביות ארוכת שנים יצא לי לדבר על נשים על סיטואציות שונות ומידיעת עצמי אני יודעת מתי אישה מכחישה וחיה במציאות אחרת ...........
סיטואציה כזאת,חד משמעית, היא ממש אבל ממש לא טובה לנפש האדם-אישה
ואני לא אכניס לפה את עיניין הנישלטים שחווים כאלו חוויות יום ביומו וניפגעים,לא פחות
והכל בשם האהבה-כניעה -מסירות -כבוד ועוד.
יש
גבול
והוא עובר בנפש והלב.
.........

יפה שיש לך גבול שעובר בנפשך ובלבך, וכן ששוחחת עם נשים נשלטות רבות. זה עדיין לא מכשיר אותך להסיק לגבי כל הנשלטות/ים באשר הם. את גוזרת ממקרים פרטיים איזו תובנה כללית, התפורה למידותייך (אינדוקציה..). נסי להבין שיש נשים, אשר שונות ממך בצרכיהן ובנטיות לבן.
גיהנום לאחת- יעד נחשק לאחרת.
Here And There​(נשלטת)
Here And There​(נשלטת) • 18 בפבר׳ 2012
[quote="Mary Jane"]
נורית כתב/ה:
[quote...........
אני מהכרות עם די הרבה נשלטות /שפחות /סאביות ארוכת שנים יצא לי לדבר על נשים על סיטואציות שונות ומידיעת עצמי אני יודעת מתי אישה מכחישה וחיה במציאות אחרת ...........
ואני לא אכניס לפה את עיניין הנישלטים שחווים כאלו חוויות יום ביומו וניפגעים,לא פחות
יש
גבול
והוא עובר בנפש והלב.
.........

יפה שיש לך גבול שעובר בנפשך ובלבך, וכן ששוחחת עם נשים נשלטות רבות. זה עדיין לא מכשיר אותך להסיק לגבי כל הנשלטות/ים באשר הם. את גוזרת ממקרים פרטיים איזו תובנה כללית, התפורה למידותייך (אינדוקציה..). נסי להבין שיש נשים, אשר שונות ממך בצרכיהן ובנטיות לבן.
גיהנום לאחת- יעד נחשק לאחרת.[/quote

ועדיין מרי ג'יין, זה לא סותר את מה שהיא כותבת. זה שיש נשים ש"אוהבות" שמתעללים בהן זה נכון, אבל יש סיבה, או יותר נכון, סיבות למשיכה הזו, ולרוב, הסיבות נוטות להיות אירועים קשים ועצובים שאותה נשלטת עברה.
נוריתE
נוריתE • 18 בפבר׳ 2012
[quote="pet"]
Mary Jane כתב/ה:
נורית כתב/ה:
[quote...........
יש
גבול
והוא עובר בנפש והלב.
.........

גיהנום לאחת- יעד נחשק לאחרת.[/quote

ועדיין מרי ג'יין, זה לא סותר את מה שהיא כותבת. זה שיש נשים ש"אוהבות" שמתעללים בהן זה נכון, אבל יש סיבה, או יותר נכון, סיבות למשיכה הזו, ולרוב, הסיבות נוטות להיות אירועים קשים ועצובים שאותה נשלטת עברה.

אני אשאל שאלה,מרי ג'ין(אפילו שנסית לחדור לנפשי ולדבר על השלכות שלי שלא זה העניין אז אתעלם)
יש אצלנו במסגרת שלנו את החוקים והכללים של השפוי בטוח ובהסכמה
ואנשים מכבדים אותם.
אבל הנטיה הכללית שמשתקפת גם אצלך בדברים ולא רק אצלך אלא בכלל
היא -שעל הגוף והשלמות הפיזית ,חובה לשמור ולא לפגוע לפחות לא באופן נגיד, בלתי הפיך.וחלילה לאדם שיציע אפילו לפגוע קשה, פיזית בנישלטת או לבצע פעולה שתסכן את חייה.
וכל נישלטת מתלמדת, נדרשת פה יום ולילה לחקוק זאת אל לוח ליבה ולא לתת ולשמור על עצמה ולהזהר ,אפילו מאונס שהתחיל ביחסים בהסכמה שלא לדבר על כמה וכמה אקטים אחרים,פיזיים
מה קשור ל ssc? שפוי זה לא רק שהנישלטת שפויה בדעתה ומסוגלת להסכים לתנאים אלא גם בייחוד שהשולט ישמור גם על הנפש הנשמה והלב וכן אלו הם שלשה דברים ולא יעשה דברים שיפגעו בהם ,
בכוונה מכונת בידיוק כמו שלא יכרות ואתן לדוגמה את קצה תנוך אזנה או קצה הזרת של רגל שמאל שלה,כאות למסירותה לו( אפילו אם היא מוכנה ומבקשת ומסיכמה ורצה ולא ידועת מה עוד)
אז הסיטואציה שתוארה והיא תוכן הדיון היא שוות ערך ריגשית לפגיעה פיזית כזאת
ואז תאמרי אולי..אבל קיעקוע/סימון אש/גילוח ראש ..יש כאלו שעושות למען אהבתן ,זה לא,בלתי הפיך.
ויש
ישנן נשים שתסכמנה לחיתוך קל של קצה של זה או אחר בידיוק כמו שאחרות
תסכמנה לסיטואציה בה אנחנו דנים ולמה? כבר הסברתי חזרתי ואין צורך עוד
אבל
משום מה אין פה בקהילתנו ובמסיבות ומפגשים נישלטות שמסתובבות קצוצות תנוך אוזן או קצה זרת יד שמאל
אבל שבורות לב שבוכות בסתר,ועדיין נשארות משרתות נאמנות ומסורות , יש המון.
לא כל דבר שעל פניו נעשה ב"שפיות ובהסכמה" הוא אכן כזה. בייחוד במה שנוגע בנשמה.
ויש פה הרבה נשים שלא תשמעי את קולן לא בשירשור הזה ואל בשום דיון מסוג כזה שאני מבטיחה לך שמעדיפות כל יום ועשר פעמים ביום,להסתובב בקרב הקהילה,עם קולר וירטואלי ואמיתי גם על צווארן, וברחוב הרגיל,קצוצות תנוך אוזן ולא שבורות לב.

ופט ..}{}
נוריתE

ואם כבר

נוריתE • 18 בפבר׳ 2012
דננו פה הרבה ב"מאזוכיזם נפשי" ומשמועיותיו
אז אני אפתח פוסט בנפרד על זה עם רפרנס לפה כדי שמי שירצו לחדד יעשו את זה
בלי לסטות פה מהכוון יותר מידי
Mary Jane
לפני 12 שנים • 19 בפבר׳ 2012
Mary Jane • 19 בפבר׳ 2012
pet כתב/ה:
["][quote="][quote

היי פט icon_smile.gif
זה נכון שלעתים הסיבות משותפות וכן שמספר נשים חולקות את אותו מקור עצוב לנטיותיהן. יחד עם זאת, הדבר אינו מקנה אישור לפטרוניזם והצהרות כוללניות בדבר מה שפוי או לאו, וכיצד על אנשים לנהוג בהכרח. אני חושבת שראוי לכבד בחירות של פרטים. שמורה לאדם זכות לתעל את רגשותיו ומיניותו אל אפיקים שאינם קונבנציונליים או מקובלים. האחריות לשלומו מוטלת בראש ובראשונה עליו.
וכמו תמיד, ראוי להחריג כאן מקרי קיצון, המעידים על ערעור מובנה בשיקול הדעת. המתואר אינו מקרה כזה, לדעתי. ראשית לכל- חירות ואחריות. ואחר כך- נתנשא ונטיף.
Mary Jane
לפני 12 שנים • 19 בפבר׳ 2012
Mary Jane • 19 בפבר׳ 2012
נוריתe כתב/ה:
[quote
י
אני אשאל שאלה,מרי ג'ין(אפילו שנסית לחדור לנפשי ולדבר על השלכות שלי שלא זה העניין אז אתעלם)
יש אצלנו במסגרת שלנו את החוקים והכללים של השפוי בטוח ובהסכמה
ואנשים מכבדים אותם.
אבל הנטיה הכללית שמשתקפת גם אצלך בדברים ולא רק אצלך אלא בכלל
היא -שעל הגוף והשלמות הפיזית ,חובה לשמור ולא לפגוע לפחות לא באופן נגיד, בלתי הפיך.וחלילה לאדם שיציע אפילו לפגוע קשה, פיזית בנישלטת או לבצע פעולה שתסכן את חייה.
.................
משום מה אין פה בקהילתנו ובמסיבות ומפגשים נישלטות שמסתובבות קצוצות תנוך אוזן או קצה זרת יד שמאל אבל שבורות לב שבוכות בסתר,ועדיין נשארות משרתות נאמנות ומסורות , יש המון.
לא כל דבר שעל פניו נעשה ב"שפיות ובהסכמה" הוא אכן כזה. בייחוד במה שנוגע בנשמה.

ופט ..}{}

היי נורית : )
ברצוני להבהיר, איני מזלזלת בפגיעות נפשיות, אשר יכולות בהחלט להיות כואבות ומסוכנות יותר מפגיעות פיזיות. אני מבינה שבעינייך האקט המתואר הוא בהכרח דבר מה שאינו עונה על 'שפוי, בטוח ובהסכמה'. ניסיתי להסביר לך שההצהרה הזו אינה נכונה לגבי כל הנשים והגברים הנשלטים. וכן, שאי אפשר להסיק מנטיותינו ונטיות חברנו לגבי כל בני האדם.

את לא יודעת מה טוב בשביל כולם/ן, במילים פשוטות. ביחרי לך גבר שעמדותיו דומות לשלך, ותהנו לכם icon_smile.gif
סטאר​(מתחלף)
לפני 12 שנים • 23 בפבר׳ 2012
סטאר​(מתחלף) • 23 בפבר׳ 2012
לא קראתי את כל השירשור, זה היה קצת יותר מדי בשבילי. אבל ממה שקראתי נראה שיש גישה אחת שלטת לדיון הזה ואני חושב שיש עוד צד שלא ראיתי שמישהו הזכיר.. אז הנה מה שיש לי להגיד:

כולנו אנשים "נורמליים", מתפקדים בחברה, עם משפחה וחברים ועבודה, שמנסים להבין למה בחורה "נורמלית" כמונו תלך ותעשה דבר כזה, מה היא חולת נפש? וכמו שאחרים אמרו פה לפני והרבה יותר טוב ממני, יש סיבות ללמה מישהי תשים את עצמה או תישאר בסיטואציה כזאת.. אבל לא על זה רציתי לדבר.

רציתי לספר לכם שיש אנשים שהם חולי נפש. הם לא מזיקים, והם מסתובבים פה באתר בדיוק כמוכם ומחפשים קשר.. ואין שום דבר פסול בזה.

בנוגע לענינינו: יש בחורות שהם לא מתפקדות בחברה. יש כאלה ששונאות את עצמן באמת, שחושבות שזה מגיע להם כי ככה אבא שלהן התיחס אליהן כל החיים שלהם. שלא מצליחות להחזיק עבודה או מערכת יחסים עם אף אחד, שלא יודעות להתמודד עם מילה טובה, שלא יודעות להתמודד עם התנצלות של הצד השני (כי הם תמיד חושבות שהכל באשמתן).. יש נשים כאלה. חסרות עמוד שידרה, עם אופי ו/או מצב נפשי רעוע.

גם הן בודדות.

ואם בחור שולט מחפש שפחה שתתן לו לעשות מה שהוא רוצה, ומדליק אותו להפוך בחורה לסמרטוט, והוא נתקל במישהו כזאת יש חיבור ולסיר נמצא מכסה.

האם היא צריכה טיפול נפשי בשביל לחיות חיים מועילים, להיות מאושרת ולתפקד בחברה? כן. אבל זה קל לדבר ממגדל השן.. למעשה צריך הרבה אומץ, ביחוד לבחורה במצב כזה ללכת לטיפול. וצריך גם הרבה כסף.

אז כל המבקרים של אותה בחורה "חולת נפש חסרת עמוד שידרה", מה אתם מציעים? שתהיה אמיצה, תלך לטיפול 3 שנים ואז תתחיל לחיות סוף סוף? אם זה היה כל כך קל, היא כבר הייתה עושה את זה.

אני חושב שמערכת יחסים כזאת, לבחורה כזאת, עדיפה על האלטרנטיבה. יש לה קשר עם מישהו, לאורך זמן. הוא מכיר אותה, הוא משגיח עליה, ואולי אפילו דואג לה. זה הרבה יותר טוב מלשבת בבית בודדה, לא מסוגלת להתמודד עם העולם ו-מה, לחתוך את עצמה? להתמכר לסמים?

עולם הבדסמ מושך אליו הרבה סוגים של אנשים מהשוליים של החברה. יש לי חדשות בשבילכם: כולנו השוליים של החברה. וכמו שאף אחד לא שופט אותכם על "הסיבות" ו"המניעים" שהביאו אותכם לכאן, אתם לא צריכים לשפוט אחרים. גם מי שכותב יפה, חיי חיים מלאים, מתפקד טוב בחברה ויודע "להסביר" את כל המניעים ה"בריאים" שלו - עדיין לא מקבל בעלות על עולם הבדסמ.