lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
Lilu_in_Black כתב/ה: ליאב כתב/ה: עכשיו את גם פוגעת בי באמת בא בן אדם מדבר מהלב ואת צוחקת וצוחקת.את ילדה עדיין? או שמה מרגיז אותך שאני אוהב אשכנזיות סלביות בעיקר,וממש לא מת על מרוקאיות.מיצטער אני אוהב אייכויות ,ורוסיות הכי אייכותיות מבחינתי.אני כל כך רוצה לימצוא לי מלכה ואת באה ומזלזלת בצורה.. חצופה.זה שיש לך ניסיון זה אומר שמותר לך לידרוס אותי?
ליידי אין בלאק....תחזיקי אותי מה תחזיקי אותי?מה?בואי נעשה ממנו ביצה מקושקשת ונתלה אותו מהקורקבן על התיקרה למען יראו וייראו |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 11 בינו׳ 2007
צ'יטה כתב/ה: ואני רק רציתי לשאול, למה השירשור הזה נפתח בפורום מתחלפים ?
זה לא פורום מתחלפים. זה פורום אעלק מתחלפים. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
Lilu-FemdoM{Pon} • 11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה: Lilu_in_Black כתב/ה: ליאב כתב/ה: עכשיו את גם פוגעת בי באמת בא בן אדם מדבר מהלב ואת צוחקת וצוחקת.את ילדה עדיין? או שמה מרגיז אותך שאני אוהב אשכנזיות סלביות בעיקר,וממש לא מת על מרוקאיות.מיצטער אני אוהב אייכויות ,ורוסיות הכי אייכותיות מבחינתי.אני כל כך רוצה לימצוא לי מלכה ואת באה ומזלזלת בצורה.. חצופה.זה שיש לך ניסיון זה אומר שמותר לך לידרוס אותי?
ליידי אין בלאק....תחזיקי אותי מה תחזיקי אותי?מה?בואי נעשה ממנו ביצה מקושקשת ונתלה אותו מהקורקבן על התיקרה למען יראו וייראו מה את מגרה אותי באמצע היום , יש אנשים שעובדים.... |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 11 בינו׳ 2007
....
באמת. באמת שהיה לי מה לכתוב. משהו סמי-מצחיק ואפילו שנון במידה בינונית. אבל... השרשור הזה מוזר מדי, אפילו בשבילי. אחרי שמונה עמודים, עדיין אין לי מושג מה רוצים ממני. זה כמו מערכת-יחסים, רק בלי הסקס. ואם אין סקס, אז למה לעזאזל שאני אתעסק עם זה?! ליאב... בחייאת אללה הרחום, תפסיק. בבקשה. תפסיק לספר לנו מה אתה רוצה, או כמה ואיך לא נותנים לך את זה. זה באמת, באמת לא מעניין. מצד שני... קצת טראפיק בפורום המתחלפים העזוב זה גם משהו, גם אם זה טראפיק מהסוג שחווים בדרך-כלל באיזור הכללי של בית-השימוש. אין לי ספק שיהיה לך מה להגיב, ויכול להיות מאוד שאני אידרדר להגיב חזרה... אבל, עד אז.. לחיים! לחיי כולנו ולחיי העולם. |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
Lilu_in_Black כתב/ה: עכשיו מתחיל השלב שבו השרשור נהיה הזוי
מי רב איתך ? אני היחידה כאן שדיברה אליך יפה מהתחלה....הכל בראש שלך. וצ'יטה , חן חן על האבחנה ...שאלה טובה באמת.... את מנסה להוציא אותי שקרן.מה יגידו הבנות ראינו ,הוא סתם אומר את זה הוא לא באמת רוצה שמישהי תיפתח אותו או ששנים יטרפו אותו ביזמן שהוא קשור וכנוע,כמו חייה פצועה שלא מסוגלת להיתגונן מישתי לביאות רעבות. |
|
כ'ץ(נשלט) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
כ'ץ(נשלט) • 11 בינו׳ 2007
נו יש הפסקה בסרט הזה? אני חייב לשרותים
|
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
אני חושב הרבה על הרעיון של ארבע נשים ,וזה נישמע מעניין,מה גבול הסיבולת המקסימלית שיש לי.
|
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
ליאב כתב/ה: Lilu_in_Black כתב/ה: עכשיו מתחיל השלב שבו השרשור נהיה הזוי
מי רב איתך ? אני היחידה כאן שדיברה אליך יפה מהתחלה....הכל בראש שלך. וצ'יטה , חן חן על האבחנה ...שאלה טובה באמת.... את מנסה להוציא אותי שקרן.מה יגידו הבנות ראינו ,הוא סתם אומר את זה הוא לא באמת רוצה שמישהי תיפתח אותו או ששנים יטרפו אותו ביזמן שהוא קשור וכנוע,כמו חייה פצועה שלא מסוגלת להיתגונן מישתי לביאות רעבות. ליאב תסמוך עליי שכבר לא יהיו בנות אחרות |
|
ליאב |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה: ליאב כתב/ה: Lilu_in_Black כתב/ה: עכשיו מתחיל השלב שבו השרשור נהיה הזוי
מי רב איתך ? אני היחידה כאן שדיברה אליך יפה מהתחלה....הכל בראש שלך. וצ'יטה , חן חן על האבחנה ...שאלה טובה באמת.... את מנסה להוציא אותי שקרן.מה יגידו הבנות ראינו ,הוא סתם אומר את זה הוא לא באמת רוצה שמישהי תיפתח אותו או ששנים יטרפו אותו ביזמן שהוא קשור וכנוע,כמו חייה פצועה שלא מסוגלת להיתגונן מישתי לביאות רעבות. ליאב תסמוך עליי שכבר לא יהיו בנות אחרות אז אם אני מבין נכון את אומרת לי שמע אתה גלוי מידי אמיתי מידי ולכן זה לא מתאים.כדי שתעזוב את הפורום כי אתה מזיין לנו את המוח ואנחנו לא נהנות לישמוע מילה שלך.או במילים שלי מפחדות כי אתן יודעות שאני באמת רוצה את זה רק שלא לכל אחת יש באמת אומץ להשליט עלי מרות ולחנך אותי. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 11 בינו׳ 2007
תבקש מאמא שלך
|
|