סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

היכונו לביאת האיי-טיז!!!

flashback{ג"ו}
לפני 17 שנים • 19 באוג׳ 2007

Re: לבוש להרוג - the eighties horror picture show

flashback{ג"ו} • 19 באוג׳ 2007
זאבה אפורה כתב/ה:
flashback כתב/ה:
shushu כתב/ה:
כולם מדברים בבהלה על לבוש אייטיזי, אבל לרוב לא יודעים להפריד בין בדיה למציאות. אז נכון, קיץ 1984 אופיין בחולצות עטלף בצבעי פסטל מעל מכנסי באגי צמודי-קרסול של Topper, שלא לדבר על עפרה חזה באירוויזיון עם "חי!", אבל גם הקיץ ההוא, וגם עפרה עצמה, כידוע, חלפו זה מכבר מהעולם. האמת שיש כאן כמה מומחיות בתחום; חלקן היו בכלל בשא"ש בתקופה הרלבנטית (נכון, מיז פלאשבק?) מה שהופך את בקיאותן לאף-יותר מרשימה. עד שהן יתערבו, הנה צרור עצות מועילות:

1.הכי חשוב: Don’t Panic.

2. הדבר השני הכי חשוב - לא משנה מה לובשים, כל עוד משתמשים באקססוריז הנכונים. כל מה שטראש: עשרות צמידים, שרשראות פנינים וצלבים, מטפחות ראש ובנדנות, גרביונים קרועים, כפפות גזורות, עגילי-ענק, חגורות עבות-בשר. למהדרין: משקפי-שמש עגולים.

3. מראה fame – או לחלופין, דליה מנטבר בשעת כושר – חולצות גזורות, טייטס צבעוניים, סופגי זיעה, חותלות, ברכיות. למהדרין: חצאית טוטו.

4. תסרוקות – שיער מנופח, בלורית מתנפנפת קדימה, מטאטא ישר מאחורה (כמו שקורא לזה החבר נ"ש – "מגן בוץ"). הרבה קשתות בשיער. למהדרין: מוהיקן!

5. בנים – נוסף על כל אלה אפשר פשוט ללכת על מראה הרוקיסט החתיך: מכנסים צמודים, אולסטאר ואיליינר שחור. למהדרין: מכנסי שבע-שמיניות...

6. צבעים – האייטיז אמנם הם מולדת השחור-הגותי והכסוף, אבל גם צבעים רכים (צהוב בננה), זוהרים (ורוד פוקסיה). הדפסי פסים, כתמי זברה וכיו"ב. טלאים. בגדים מבריקים.

וההמלצה הכי טובה: תפתחו כל אחד מעשרות הלינקים בשירשור הזה, תסתכלו על מדונה/ קיילי/ סינדי/ דוראן דוראן/ בוי ג'ורג'/ מייקל ג'קסון (טוב, לא מייקל), ותאמצו לוק. אם הייתי קצת פחות מאותגרת-טכנולוגית הייתי מצרפת כאן תמונות. אבל זה מה יש.

כולי תקווה שאיזו סטייליסטית ראויה תואיל להרים את הכפפה הגזורה ותוסיף מעצותיה. בינתיים, כאן שרי רז, מאחורי הקלעים של טקס בחירת מלכת היופי (ספיר קופמן!), מחזירה את השידור לאולפן.

נכון עד מאד!
ואתם כולכם חצופים ששמים אותי לקלס בגלל גילי המתקדם! תראו היום אייטיז מהו!! icon_twisted.gif
אני מתרגשת!!

מעוטרת ומאובזרת
פלאש-דאנס

פלאשי,
היית סופר-אייטיז. מדונה-וונאבי-וטראשית-למופת!
את התגלמות האייטיז ללא ספק! (עם כל הכבוד לשושו...)

איי איי איי איך שהיה כיף!
עד עכשיו חנויות הטראש מנסות להתאושש מהסערה שעשיתי שם.
רציתי להודות למארגני האירוע על שלא הותירו לי ברירה אלא לצאת מהבית בלבוש כל כך מכוער ומחרוזות פנינים מזוייפות (אחרת אין את האפקט... icon_rolleyes.gif )
אה - תודה גם למארחים המקסימים שהקצו לי ספה ושקט להכיל את ההנג אובר שלי.

שלכם,
ילידת 84 - עיצומו של העשור המטופש - גאה.
kaly
לפני 17 שנים • 19 באוג׳ 2007
kaly • 19 באוג׳ 2007
פיספסתי....

אני רוצה גם!!!!!

מתי תהיה עוד אחת?..... icon_rolleyes.gif
Kinetic​(אחר)
לפני 17 שנים • 20 באוג׳ 2007
Kinetic​(אחר) • 20 באוג׳ 2007
קאלי, פספסת כי היית עסוקה עם היומהולדת שלך...