מכושפת |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
מכושפת • 29 בנוב׳ 2007
תגיד, מה נסגר איתך?
בטיש יש המון אצילות ושליטה ואתה מתנפל עליה בלי סיבה ובלי הגיון. טיש מפגינה שליטה שאפשר רק ללמוד ממנה. 009 דואג שיהיה לנו מקום שלנו לבילויים. מה ההתנפלות עליהם? ומה התנפלת על רחפנית? אתה רק חודש פה וכבר אתה מתנפל על כולם? |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
תראי מה זה
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
היודע איך • 29 בנוב׳ 2007
במקום לענות לשאלה פשוטה ששאלתי אותך כבר ארבע פעמים, את מפציצה אותי בים של שאלות לא קשורות.
לא שיש לי בעיה לענות עליהן, אבל קודם תעני על השאלה הפשוטה: את תמיד שוטפת ידיים אחרי שאת עושה פיפי? |
|
sweety |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
sweety • 29 בנוב׳ 2007
אני אסכם ברשותכם.
נשואים זו אכן מילה גסה
|
|
huan |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
huan • 29 בנוב׳ 2007
מילים הם מילים הם מילים, אמר טום וכנראה שגם צדק ואחרים הקשיבו לו הינהנו בראשם וקיבלו חיזוק נוסף לדרכם של "אחד בפה, אחד בלב ואחד בתכלס" כי החיים הם מקום הפכפך ועם כולם זונות אז למה שאני אתן בחינם?
אני אישית לא מקבל את הגישה הזאת, החיים הם מקום הפכפך בגלל אנשים הנוהגים בצורה הפכפכה. כך אולי העולם נראה אך זו לא הצורה בה הוא צריך להראות - מקום שבו החוזה החברתי והמשפטי של נישואים נחשב הרבה יותר מהצהרת אהבה כנה הוא מקום מעוות שאני אישית לא מוכן לקחת חלק בהתנהלותו ולא חושב שגם אחרים צריכים לצקצק בלשונם ולהטיל את האחריות על "הטבע האנושי" ו"טבעם של החיים" במיוחד כאשר הידע שלהם לגבי טבע זה והחוקים המנחים אותו הוא אפסי ומסתכם בסיסמאות כמו "החזק שורד", "להפיץ את הגנים" ורסיסי מדע אחרים שחדרו לתרבות הפופ ועוותו בכדי לשרת את דרכיהם הנלוזות של העמך והאספסוף. וסתם כהערת דרך אגב. דעה יש לקבל או לדחות בלי קשר למביא אותה ולהאם אותו אדם מכבד או לא מכבד את דעותיהם של אחרים אלה מפני שדעה זו היא חכמה, מבוססת וצודקת יותר. שכן החלק ברב תרבותיות וםוסט מודרניזם לפיו יש לכבד ולתת מקום לדעות שונות הוא דעה סוביקטיבית בפני עצמה שהקשר שלה ל"יחסיות" שואף לאפס עד לא קיים. |
|
EroticPlayer |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
האם העולם שחור או לבן?
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
EroticPlayer • 29 בנוב׳ 2007
וקודם כל סיפר חמוד אבל אמיתי לגמרי. שהקונגרס האמריקאי דן בשאלה הערכית כיצד יש להתייחס לנשיא קלינטון ופרשת מוניקה לוינסקי, הוחלט להזמין לדיונים את פרופ' אלן דרשוביץ מהפקולטה למשפטים באוניברסיטת הרווארד. אחד המשפטנים המוערכים ביותר בארה"ב.
בהרצאת הפתיחה שלו בקונגרס, הוא פתח בשאלת מחץ לנוכחים, כמה מאות חברי קונגרס וסנאטורים, בספק הומור ספק סארקאזם. וזה נוסח השאלה: "למי כאן לא היה רומן מחוץ לנישואים - שירים את ידו בבקשה" ובאנגלית: "Those of you who NEVER HAD an ex-marital affair please raise your hand" ותחשבו טוב גם אתם. מה זה אומר אם ארים יד? מה זה אומר אם לא ארים יד? ההשלכות הנורמטיביות חברתיות אינן שחור או לבן. אגב, איש כמובן לא הרים יד. מה זה אומר? שבעיקר התשובה לערך הנישואים איננה בשחור או לבן, בדיוק כמו כל שאר הדברים בעולמינו. הויכוח אם זה מוסרי כן או לא הוא ויכוח עקר. זכותו של כל אדם באשר הוא אדם, לנקוט עמדה זו או אחרת. אין זו זכותו של כל אדם לבקר את האחר, השונה. למשל, אם שנינו תקיים מערכת יחסים בדסמית בהסכמה, ברור שרוב רובה המכריע של החברה יבקר זאת ויחשוב שזה "שחור". אגב, מערכות יחסים מחוץ לנישואים, סטטיסטית לפחות, היא תופעה הרבה יותר נורמטיבית מבדסמ. היה אפשר לצפות מאנשים באתר הזה שיהיו מעט יותר סובלניים כלפי האחר והשונה (אגב, תמיד! האחר והשונה הוא ממני - הסובייקט). הויכוח על מה נכון ומה לא? זה סתם ילדותי. כאילו יש אמת אחת. ולעולם כל אחד סוברני להחליט מה טוב בשבילו. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
Re: :)
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
Tainted(לא בעסק) • 29 בנוב׳ 2007
היודע איך כתב/ה: אווווווווו
הנה "שולט הבית". הבר סמכא האמיתי בנושא שליטה. תגיד... אתה באמת חושב שזה שאתה גר בדאנג'ן מהיום שפתחו אותו או זה שאתה מסתובב עם שוט ביד הופך אותך באמת לשולט? אני באמת שלא רוצה לרדת נמוך כי במקרה שלך יש המון לאן, אבל האמן לי, לראות אותך עם שוט ביד זה כמו לראות ילדים בני 13 באוגנדה מחזיקים קלצ'ניקובים... מראה מעורר חלחלה... אתה סך הכל קוריוז, דמות מקרקס. לגבי טיש, חוץ מהבגדים והאביזרים המושקעים שלה, כל השאר חלול. שום אמת, שום מהות, שאוו רדוד ועלוב לתיירים שנתמך על ידי מעודדים חנפנים. אבל שוב, לא זו היתה השאלה, השאלה היתה לגבי הסתירה בין זה שמצד אחד טיש, את פוסלת מוסרית את הנושא של נשואים, ומצד שני נשואות זה בסדר. רק רציתי להבין למה. להבין איך פועלת כאן הלוגיקה המוסרית הזו. נ.ב אני באמת מקווה שבסוף ימצא פתרון והדאנג'ן ימשיך לעבוד. חבל על המקום המיוחד הזה. ככל הניראה הדבר היחיד שאפשר להבין עליך זה שהניק שלך הוא לא הניק הראשי שלך, דבר שני: ככל הניראה אתה גם לא הסתכלת על הסשן של טיש, כי שטיש עושה סשן, מועדון שלם עומד על הרגליים לראות ושלא נדבר על אלו שרוצים להשתתף. אני מאחלת לך ששמינית מהאיכויות של טיש "יגיעו אליך" מתישהו בחייך... ההתלהמות שלך הפכה מהתלהמות לטרוליות בעיניי. אתה מוזמן לנסות לרדת על הסשנים שלי, השיער שלי, הגבות שלי ואולי גם הנעליים כי ככל הניראה אתה מכיר כבר את כולם שאתה "חודש פה". מעניין אם גם הניק האמיתי שלך הגיב פה. לגבי הנושא עצמו, ברווזונת יפה שלי: נשואים שבאים עם בת זוגתם או בהסכמת בת זוגתם ועושים בדסמ, שיבושם להם. אני בעצמי התערבבתי עם זוגות לא אחת, כל עוד זה בהסכמה, מה רע? כל מי שבוגד באישה, עם טבעת או בלי- לא בבית סיפרי. מבחינתי זה "מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך". וכן, אני מעשנת מדי פעם ג'וינט שמן וטעים. |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
רגע רגע...
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
היודע איך • 29 בנוב׳ 2007
אני רץ להקיא...
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
Re: רגע רגע...
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
aka BODYGUARD • 29 בנוב׳ 2007
היודע איך כתב/ה: אני רץ להקיא...
אם לא תחזור לא נכעס.. בחיי. טרול. |
|
המלט |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
Re: "נשואים" זו לא מילה גסה (האמנם?)
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
המלט • 29 בנוב׳ 2007
ברווזת גומי כתב/ה: לא אחת נתקלתי בפרופילים של משתמשים באתר, שבהם הם מגדירים ב"גבולות" באופן נחרץ מאוד, שאינם מעוניינים בשום קשר עם גברים/נשים נשואים.
אני יכולה להבין את העמדה המוסרית שעומדת מאחורי זה. אני יכולה להבין אם מדובר בעקרונות שעליהם גדלתם וחונכתם. אני יכולה להבין את עמדתם של הפנויים מביננו שמחפשים לפתח קשר זוגי פוטנציאלי לטווח הארוך. בהנחה שמדובר בקשר BDSMי בלבד, זאת אומרת שאין לאף אחד מהצדדים שום אינטרס להעמיק את הקשר מעבר לגבולות הסשן היבש, וסוג הקשר הזה נותן להם את האפשרות לטפח קשרים רומנטיים (זוגיות) אחרים במקביל, בלי שום מגבלה שחלילה יכולה לחבל בקשר הנרקם (לא הBDSMי).. האם עדיין נשואים נחשבים בגדר טאבו? ולמה זה? אני לא עושה נשואות כי זה נגד הדת שלי. |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
פוסט של 9 עמודים לכבודי...
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
Adonasuy(שולט) • 29 בנוב׳ 2007
ואף אחד לא אומר?
בתור הנשוי הרשמי של הכלוב, ממש לא מזיז לי שיש כאלו שמתנגדות לסשן איתי. בתור קונטרה, אני לא עושה מפגרות. אז מה? מצד שני, כדאי להזכיר את האמרה המפורסמת המשווה בין גברים לבתי שימוש ציבוריים- "הטובים תפוסים, השאר מלאים חרא..." |
|