sorerett(שולטת) |
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
כל מה שאתה אומר
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
sorerett(שולטת) • 10 בפבר׳ 2008
ואף יותר.
אבל אני רוצה לתקן אותך בדבר "קטן".... גלישר (לדבריו) כתב מה שהוא עשה, לא מה שהוא פינטז לעשות. |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
אדון שי(שולט) • 10 בפבר׳ 2008
מה שמעלה אצלי את התהיה ...
האם קראת בכלל את התגובה שלי ? |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
לדעתי - חסר לכם חיים
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
דוקטרינה(שולט) • 10 בפבר׳ 2008
חברים - לדעתי אתם יותר מדי שעות ליד המחשב.
תמצאו לכם חיים. מיציתם את הנושא עד דוק. דוק. |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
Re: לדעתי - חסר לכם חיים
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
דוקטרינה כתב/ה: חברים - לדעתי אתם יותר מדי שעות ליד המחשב.
תמצאו לכם חיים. מיציתם את הנושא עד דוק. דוק. דוקטרינה ? וכמה שעות מחשב צריך על מנת לכתוב את התגובה הסתמית הזו ? מה הסיפור שלכם אנשים ? לא כל מה שמפורסם אתם חייבים לקרוא . אפשר לדלג גם על חלק מהפרסומים לאחר שהגעתם להבנה שאין לכם עניין בהם . ולא יקרה כלום ! אבל בתגובתך אתה מוכיח שהשיעמום שלך עוד גדול יותר מאלה שאתה מלין עליהם . יש לך משהו ענייני לומר לגבי הנושא . תכתוב תגובה עניינית . אין לך מה לומר והשירשור בכללותו לא מעניין אותך , תתקדם הלאה . אף אחד לא חודר לך לפרטיות או כופה עליך להשתעמם . התגובה שלך גם היא סוג של דרך להביע חוסר סובלנות וכבוד לאחר . |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
אני מתקן את עצמי
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
אני מתקן את עצמי: אדון שי, תמצא לך חיים. תעשה חיים, תהנה, תבלה.
ואז תוכל להבין שטחנת את הנושא הזה עד דק (דוק). דוק. |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
דוקטרינה חולה באותו הסימפטום כנראה .
אין מה להגיד לעניין אז עובר לפסים אישיים . וואו זה ממש אתגר עבור חלק מכם להתייחס לנושא ולא ליזלוג לירדות נמוכות ואישיות הא ? אז דוקטרינה אני שמח שיש לך חיים . רק חבל שאין לך דעה . פרט לדעה שבאה לבטל את הדעות של כולם בזריקת משפט כזה או אחר לחלל האויר . תרמת רבות לדיון . עכשיו אתה יכול לראות עצמך משוחרר מעול השירשור הזה . אלא אם יש לך משהו ענייני לנושא להוסיף ולומר . |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
דוקטרינה חולה ?
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
אדון שי, אתה מדהים באבחנה שלך. כל הכבוד. אולי אפילו אתה רופא שמסוגל לזהות מחלות דרך האינטנרט - תצא עם זה בסטרט אפ.
אני לא חולה. אני בריא. אתה נגוע במחלת הפרסום. תאבת הפרסום. הרי לא משנה מי יכתוב מה - אדון שי צריך לכתוב אחרון. מאחר וכל שתי שניות אתה עושה F5 על מנת לראות מי כתב מה ואז ליירט אותו - אז הנה תחמושת. הייתי שולח לך נשיקות אבל אמרת שאני חולה. אלך לי לבדוק חום (אלא אם גם מד החום אצלי נשחק עד דוק / דק). דוק. דק. |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
דוקטרינה בוא נצא מנקודת ההנחה [/B] ששנינו [B] תאבי פרסום .
אחרת זה יקשה על עצמיך להסביר את פשר התגובות שלך בפרסום הנ"ל . פרט לעובדה שגם אתה תאב פרסום . ובין האופציה להיות תאב פרסום עם דיעה רלוונטית לנושא . לתאב פרסום חסר דעה ורק בעל חשיבות עצמית והומור קלוקל . אני בוחר באופציה הראשונה . היות שאתה לא מצליח להמריא בתגובות שלך מעל לגובה הדשא . אני בוחר מרגע זה להתעלם מתגובותיך . הנה אני מאפשר לך לומר את המילה האחרונה . אני מרשה לעצמי לעשות זאת מתוך ידיעה ברורה שהדבר הבא שתוציא מהמקלדת שלך יהיה לא ענייני לנושא כפי שכל שאר התגובות שלך בנושא . העיקר שיש לך חיים . דוקטרינה . את זה בהחלט הוכחת מעל כל צל של ספק . |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
dragon fly • 10 בפבר׳ 2008
ציפור לחשה לי שמגיעים לעמוד 10 אז מקבלים ביצה שיש בה גם הפתעה.
אתם "חייבים" להמשיך! |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
אבל הבטיחו בעמוד עשר קרמבו!
לפני 16 שנים •
10 בפבר׳ 2008
לא הוגן. דורש קרמבו.
|
|