ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הסבר

amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 16 שנים • 18 בפבר׳ 2008
יפה, שי ממי. אני רואה שהקשבת לי וערכת את ההודעה, ועכשיו אפשר לקרוא אותה נורמלי. עדיין, ה-חחחחחחחח הארוכים לא מסתדרים לי עם רהיטותך הרגילה. מה קרה? יותר מדי לילות חסרי שינה מול המחשב? icon_cool.gif
אדון שי​(שולט)
אדון שי​(שולט) • 18 בפבר׳ 2008
איימי כבר שבועות שאני משחק בך ובתגובות שלך .

זה משחק נורא משעשע .

ותאמיני לי שהרצינות התהומית הזו שאת מתייחסת לאתר וירטואלי . היא הרבה יותר ממשעשעת .
איימי תמצאי לך חיים ותנתקי את עצמך מידי פעם מהאתר הזה .
עושה רושם שאת איבדת כל פרופורציה לגבי האתר הזה והמתחולל בתוכו .
את שוגה בהזיות כמו רבים כאן שמתחלקים לקליקות ופוליטיקות וחושבים שהכל כאן זה משחק מחשב שעוסק בפופולאריות או בשליטה באיזה אתר הזוי .
נניח ומנצחים , מה מקבלים בסוף ?

כדרך אגב ומתוך שיכרון הנצחון חשפת את פרצופך האמיתי חסר הבטחון ואחוז השגעונות .
אם זה היה לך "אישי " הריי שזה מכשיר הרבה דברים ממה שעשית .
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בחיי שצריך לעשות עלייך סרט . בעצם לא . זה יהיה משעמם מידי ... גרוטסקי מידי ... והזוי מידי ...
אגב מתי את מתכוונת לקרוא לשמידט להגיב עבורך ?
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
אה, אני לא צריכה לקרוא לשמידט להגיב בשבילי. היא עושה את זה בעצמה, ובהנאה רבה, כך נראה לי icon_smile.gif
כן, לה בהחלט אין רחמים עליך. לגבי, זה לא בדיוק רחמים עליך, אלא יותר גועל מירידה לרמה שלך.

משחק בתגובות שלי? טוב מותק. אם זה עושה לך טוב לאגו. אני יודעת שיש לך אישיוס עם כבוד וכו'. אתה משחק בתגובות שלי, ואני כלי בידיך ההו כה אכזריות. אני נרטבת....

ועכשיו, נשמה, אתה יכול לעשות לכולנו טובה ולסתום כבר את הלוע שלך??? איך כתבת בבלוג? שאתה מתכוון לקיים את מה שהציע בודיגארד- להיות שולט המכבד את מילתו ולעזוב את האתר? אז מה נסגר איתך?

זה פשוט מצחיק ממי. גם אני עקבתי אחרי הבלוג שלך מעט לאחרונה. כמו שעקבת אחרי שלי, ונראה שדי באובססיביות. כתבת שאתה לא יכול עדיין לעזוב את האתר, כי "מישהי" עושה עליך מסע צלב.... כמה מצחיק שנשלטת אחת פיצקלה (בהנחה שהתכוונת אלי), יכולה להשפיע עד כדי כך...
ממש ילד קטן אתה, וזה די מצחיק, בעצם. כי אתה גם מבוגר ממני, וגם מתיימר לתואר "אדון". היה הגיוני שתפגין בגרות מה, לא? אבל אתה ממש כמו ילד קטן, רוצה לזרוק את הקובה האחרונה. אז בכיף, נשמה. בוא נשחק בקובות.

לא, אני לא התחלתי עליך שום "מסע צלב". אתה זה שפתחת נגדי כמה וכמה שירשורים, שעסקו רק בי, ובכמה שאני רעה. עוד לא עשיתי את הספירה המדוייקת, אולי אעשה מחר, בשביל הכיף- כמה מההודעות שכתבת בזמן הקצר שאתה באתר עוסקות בי- איימי הקטנה והלא משמעותית.

מצד שני שי- שי, גם לסבלנות שלי יש גבולות. כשזורקים עלי קובות מספיק זמן, אני מחזירה, כמו שאמרתי לך במקום אחר. אז לא, לא ניהלתי שום מסע צלב נגדך בכל פעם שלא הסכמתי איתך (ובעיקר, באופן הו כה מפתיע, כשליכלכת עלי ככל העולה על רוחך), אבל אם תמשיך לשחק בקקי, אני אביא את הכף שלי ואעזור לך למרוח אותו על עצמך. יפה לך icon_smile.gif
אדון שי​(שולט)
אדון שי​(שולט) • 18 בפבר׳ 2008
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הדבר החשוב הוא שלא ירדת ברמה שלך איימי בתגובה שלך ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ולמה לקרוא לשמידט ? את כותבת בדיוק באותה הצורה . משתמשת באותו הז'רגון .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני יכול לומר לך ששום דבר הוא לא אישי .

בסך הכל ביקורת קטנה שעירערה לך את כל ההוויה שלך .

עכשיו אני מבין למה כולם מגוננים עלייך ...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לילה טוב חומד , אני הולך לראות את האולסטאר בטלויזיה .
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
עירערה את כל ההוויה שלי??? icon_eek.gif

צר לי לומר לך, פשוש קטן, אבל בינתיים מי שנקרא כאן מעורער, זה לגמרי אתה... icon_confused.gif
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 18 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:
amy כתב/ה:
אדון שי כתב/ה:
רבותיי וגבירותיי בהצלחה לכם בהמשך הדרך .
אני לא אעקוב אחר הנושא הזה יותר . אבל שזה לא ימנע ממכם מלהמשיך להכפיש אותי בכל דרך אפשרית ועל בסיס כל דבר שאתם יודעים או לא יודעים עליי .
הריי מה החשיבות שהיתה לתגובות שלי עבורכם ? הם היו כמו הפרסומות בטלויזיה שמפריעות לכם לצפות בדבר העיקרי : התגובות שלכם .
אני בכל זאת רוצה להודות ל :
נמשכת .
לגמד האמיץ .
רודפת מירדף לא ידוע .
אמוץ .
נוגה .
להבה חשופה .
דראגון פליי .
וכמובן לשילגי .

ניסיתי , באמת שניסיתי .
אבל אדם צריך לדעת גם מתי להרים ידיים . בעיקר נגד טימטום משולבת בטיפשות ורוע .
תודה לכולם ושלום .

ברוך שפטרנו icon_razz.gif

וזה כדי לסכם שלא היה דבר אישי בכל ההתנהלות הזו? שזה לא קשור לתחתונים מלוכלכים, קליקות, ולטמפונים משומשים? LOL חזק!

לא, מאוד אישי דווקא. אני מאוד לא מסמפטת את הנ"ל, בלשון המעטה. זה קשור בעיקר לעובדה שהוא רודף אותי כמעט מאז כניסתו לאתר, אבל לא רק. בהחלט שמחה לראותו הולך.

נהדר. ובכך סיכמת שלושה ניקים ארבעה שרשורים ווריד אחד שמנסה ללמוד קרוא וכתוב כדי להראות אינטליגנט ולהשיב לנפיחה. אני אמרתי לו "רק לה בעין, בזה אתה טוב" אבל הוא מזמזם את סמי וסומו בטענה שבגלל שהוא בעסקי הבניה ויש לו קשרים עמוק באדמה, הוא יוכל להיות חלק מכלוב.

אז זהו שלא. כי כפי פאטיפון דורש תמיד, לחצתי על כפתור "תגובות בפורום" בניק של שמידט וגיליתי שהחל מה"לא יודעת מי אתה אדון שי ומי זאת איימי" בשרשור אחר איכשהו היא הגיעה בשרשור הזה ל"עשיתי שיעורי בית והחזקתי נר כששי אמר לאיימי ומה". וכל זה תוך יממה. באותה נימה. ובאותם שמות חיבה.

צר לי שכלובי נפל בתוך מלכודת שטמת, אבל מניסיוני, ממקום אחר בו פתחת לך ניק פקטיבי והגנת בשמו על עצמך מפני מישהו אחר, איימי, אני מאמין ששמידט כפולתך. כן, שי צודק. את נקמנית, גועלית ומניפולטיבית. במקרה הפעם נפלת על אדם שנפגע והתרגש. לפנים קיווית שהוא יהיה אני. ועדיין בפורום אחר מתנוסס מפח נפשך "גמד מדוע אינך קורא את הודעותיך הפרטיות." באמת נראה לך שאני לא יודע לקרוא הודעות בתיבה הפרטית? כמות שאמרת ובצדק – אני מחפף. אותך חיפפתי. שי לא.

אבל בגדול – לבריאות. למה לפולניה יש שקע בחזה? כי היא מביטה במראה, דופקת על לוח לבה ולוחשת: "מגיע לו".
Kate McCannon
Kate McCannon • 18 בפבר׳ 2008
רודפת מרדף לא ידוע כתב/ה:
אפשר לקחת את השרשור הזה לכמה כיוונים.
.

הכיוון היחיד שאני מסוגלת לקחת אותו אליו זה פייייי כסאמקקקקק את מי זה בכלל מעניין??? 9 עמודים??? 9??! מה נדפק לכם השכל???
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 18 בפבר׳ 2008
אולי כי אי שם , בתוך המלל האינסופי, נבלע לו דבר חשוב מאוד, אבל כמו שתמיד קורה ,רעיונות גדולים נבלעים ע'י פחדים קטנים...וחבל.
ההפסד כולו שלנו...
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
גמד שנון, כל בלש מתחיל ידע ששמידט היא לא אני. החל מהאיי פי, וכלה בהרבה דברים נוספים. אבל האמת- אני מוחמאת. לכבוד הוא לי icon_smile.gif