זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
Re: תרגום בגוף הצעקה
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
זעקה אילמת(נשלטת) • 20 במרץ 2008
IvoryDom כתב/ה: למי אנו פונים שאנו לא יודעים את הדרך.
נכון למר מפה הצטרפו אלי למר מפה נהדר. דיסנומיה - אנומיה אי יכולת לזכור דברים דיס - היפוך המצב קרי דיס-אנומיה - יכולת מופלאה לזכור דברים. לקנטר - contour - קווי מתאר כנראה שהכוונה הייתה לעשות קווי מתאר סביב כוח כלשהו. היפוקרטי - צבוע בעברית עד כאן היום ילדים שיעור שני בעיבריש מדוברת. לשיר כולם אוורי באדי לט גו. <אין על דורה> אנשים אוהבים להרגיש חכמים , אבל מעדיפים לא לעבוד קשה בשביל הידע .זו הסיבה להצלחה של הפאסט פוד , פיתוח תמונות בחצי שעה ומכונות ניקוי יבש. אנחנו רוצים הכל , אנחנו רוצים את זה מהר , ואם אפשר - אנחנו גם רוצים להגדיל בשקל תשעים ( ובלי מיונז בבקשה ! ) ועכשיו יש לנו את IviryDom ששולף עבורכם את התשובות במהירות שלא היתה מביישת את קלינט איסטואוד . מה הייתי עושה בלעדיך ? או יותר נכון - הם . TXS , (אני שוקלת להעסיק אותך בתשלום . דולרים - כן ?) הולך? חג שמח לך . |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
IvoryDom • 20 במרץ 2008
זעקה אילמת כתב/ה: אנשים אוהבים להרגיש חכמים , אבל מעדיפים לא לעבוד קשה בשביל הידע .זו הסיבה להצלחה של הפאסט פוד , פיתוח תמונות בחצי שעה ומכונות ניקוי יבש. אנחנו רוצים הכל , אנחנו רוצים את זה מהר , ואם אפשר - אנחנו גם רוצים להגדיל בשקל תשעים ( ובלי מיונז בבקשה ! ) ועכשיו יש לנו את IviryDom ששולף עבורכם את התשובות במהירות שלא היתה מביישת את קלינט איסטואוד . מה הייתי עושה בלעדיך ? או יותר נכון - הם . TXS , (אני שוקלת להעסיק אותך בתשלום . דולרים - כן ?) הולך? חג שמח לך . אני בטוח שאת לא מסוגלת לעמוד בפיימנט. אז נותן לך פרו-בונו. בכל מקרה אני מצפה מחר לשיעור עיבריש רייט און טיים. |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
זעקה אילמת(נשלטת) • 20 במרץ 2008
IvoryDom כתב/ה: זעקה אילמת כתב/ה: אנשים אוהבים להרגיש חכמים , אבל מעדיפים לא לעבוד קשה בשביל הידע .זו הסיבה להצלחה של הפאסט פוד , פיתוח תמונות בחצי שעה ומכונות ניקוי יבש. אנחנו רוצים הכל , אנחנו רוצים את זה מהר , ואם אפשר - אנחנו גם רוצים להגדיל בשקל תשעים ( ובלי מיונז בבקשה ! ) ועכשיו יש לנו את IviryDom ששולף עבורכם את התשובות במהירות שלא היתה מביישת את קלינט איסטואוד . מה הייתי עושה בלעדיך ? או יותר נכון - הם . TXS , (אני שוקלת להעסיק אותך בתשלום . דולרים - כן ?) הולך? חג שמח לך . אני בטוח שאת לא מסוגלת לעמוד בפיימנט. אז נותן לך פרו-בונו. בכל מקרה אני מצפה מחר לשיעור עיבריש רייט און טיים. מאחר והפיימנט הוא ב $ , עד מחר אהיה מסוגלת . אייל בי ד'ר טומאראו - רייט און טיים . ד'ת איס איף יו וואנט צ'יקן אאוט . טוב דיי, אני שוברת את השיניים כך . |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
20 במרץ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 20 במרץ 2008
זעקה אילמת כתב/ה: אייל בי ד'ר טומאראו - רייט און טיים . ד'ת איס איף יו וואנט צ'יקן אאוט . טוב דיי, אני שוברת את השיניים כך . לא! |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
21 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
21 במרץ 2008
מקבי(מתחלף) • 21 במרץ 2008
יו אר אול ברייקינג מיי בייצעס!
|
|
נסיךהאופל(שולט) |
לפני 16 שנים •
22 במרץ 2008
Re: לא תישאי שם אדונך לשווא
לפני 16 שנים •
22 במרץ 2008
נסיךהאופל(שולט) • 22 במרץ 2008
טמונה במסגרת כתב/ה: הוא קבע לי מילת בטחון - שמו הפרטי.
אני אמרתי שהרעיון מופרע. דעתכם ? אין לזה חשיבות בכלל חוץ אולי מקצת אגו.....הכי טוב זה מילת ביטחון קבועה ושיתיחסו אליה ככזאת..... |
|