פסיכו לוג(שולט) |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
פסיכו לוג(שולט) • 19 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה: לא פגשתי את אור ואפילו לא דיברתי איתו מעולם, כל שידוע לי עליו ידוע לי מאנשים אחרים, ומעטים האנשים שהדעה לגביהם כל כך שנויה במחלוקת.
פגשתי לא מעט אנשים שסיפרו לי עליו דברים נהדרים, על חכמתו, על הכריזמה בה ניחן ועל התפקיד החשוב שמילא בחייהם. לא על האנשים האלו אני רוצה לדבר כאן. אני רוצה לדבר דווקא על אלו שמופיעים עכשיו בשרשורים המזוהמים האלו שנפתחו עליו בעקבות עסקת הטיעון עליה חתם. אחרי שנים של דמוניזציה מטורפת וחסרת כל רסן, אחרי שהפכתם את אור ל-"ההוא שאין לנקוב בשמו", האיש הורשע בסך הכל בבעילת בחורה בת פחות משש עשרה שנים. לא שזה חוקי לזיין בחורה בת 15, אבל בואו נשים את הדברים בפרופורציות הנכונות, כל מה שאור הורשע בו, הוא שזיין מישהי שנה לפני הזמן. כלומר, אם היה ממתין עם זה שנה, הוא היה נשאר נקי וזך גם אם היה עושה לה את הדברים הכי קשים שאנשים כאן עושים האחד לשני, אבל שנה לפני הוא מפלצת נוראית? מה במה שאור עשה מקנה לך את הזכות לקרוא לו בשמות גנאי שכאלו? מה בכל אחד מכם מעמיד אתכם באיזושהי עמדה נקיה ומוסרית לדבר כך? מה חוץ מקנאה דוחף אתכם כך להתבטא? בסופו של דבר דן-קאפ, אין לי כל ספק שהיית מחליף את כל עבודת הפרך שאתה משקיע בללכלך על הבנאדם, בלהיות הוא עצמו בתקופה הטובה שלו ולו גם ליום אחד בלבד. אין לי ספק שאת כל קיטונות השטנה המתחסדת שאתה משחרר כאן, היית מחליף בעשירית מההערכה שהאיש זכה לה בתקופות הטובות שלו ואולי גם כיום. כשאני קורא את שרשורי הזוהמה האלו בהם נראה שאתה משקיע את נשמתך, אין לי עוד ספק שאור הוא אדם מיוחד מאוד. אם השאריות שנותרו מאור אחרי כל מה שעבר עוד מספקות חומר בעירה לכל מיני תולעים ועוזרות להן להצדיק את קיומן הן עצמן, אין ספק שהמדובר הוא באדם מיוחד מאוד. What the fuck אוקי. אני מאוד מקווה שאת/ה מקורב של "אדון האור" הזה, כי כך תוכל למסור לו מסר לו ולחברים שלו. יש טעויות מאוד גסות שהמעגל שלכם ביצע. אחד מכם ספציפית עשה מעשה שלא יעשה (בין יתר הדברים שאתם עושים) וזה שהקורבן עדיין לא אזר את הכוח להגיש תלונה, זה לא אומר שהיא לא בהכנה. תפחדו קצת. למה לא. גם לה קשה לישון. איך אתם מעיזים לפתוח פה ניקים ולפתוח את הפה בכלל |
|
הצד השני |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפסיכופט בשרפרף סקיי
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 19 בדצמ׳ 2009
בעיות בהבנת הנקרא?
לא כתבתי שמעולם אפילו לא שוחחתי עם אור? ועוד דבר, זה נורא קל להחזיק בבטן תלונות סמויות, אבל כל שראיתי בפועל, הוא שהאיש הורשע בבעילתה של מישהי חצי שנה לפני שהפכה לחוקית. באמת, זה לא דומה לשום דבר מהשטויות שאתה ודומיך פיזרתם ומפזרים עליו כאן לאורך שנים, מבלי שתהיה לו האפשרות המעשית לענות לכם. אז גם אם יש מי מחסידיו שפותחים כאן ניקים בשביל לענות ליצורים כמוך, אני רואה בזה רק עניין טבעי, שהרי הוא עצמו מנוע מלעשות כן. |
|
ניקי666 niki |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
ניקי666 niki • 19 בדצמ׳ 2009
זה טרנד של שנים לשנוא את מאסטר אור ,והאמת מאסטר אור השתמש וזרם עם הטרנד הזה ששרת חלק ממטרותיו ,הוא אומנם מוקצה מרוב המפגשים הקהילתיים אך בד בבד עקב ריחוקו מהקהילה וסיפורי החרטה שנרקמו סביב מסדרים וכתות משך אליו נשלטות שלא הצליחו לעמוד בפני הפנטזייה האפלה .. אינני בקיא בתיק ובחומר הראיות אך מהדברים שאני קורא כאן בלבד אינני רואה שום בסיס לעבירת אונס ,אונס היא עבירה של בעילה שלא בהסכמה וכאן היתה הסכמה ,מצויין גם כי הנאנסת לכאורה המשיכה לשוחח עם החשוד ,האם אחת מיפות הנפש כאן שעולה על בריקדות במטרה להוכיח את שפלותו של מאסטר אור תמשיך לשוחח עם האדם שאנס אותה מצבים בהן נשלטות מעונינות בסשן אך אינן מסוגלות להתמודד איתו מבחינה רגשית ולכן בסיומו או במהלכו "מתהפכות"הוא דבר שיכול לקרות וקרה ..ידוע לי על מקרה אחד כזה לפחות בו חבר ישב במעצר כי הפרטנרית שלו לסשן פשוט לא עמדה בו מבחינה רגשית ולא מדובר במאסטר אור ... ההבדל בין אותו מקרה ובין המקרה של מאסטר אור הוא גיל הפרטנרית וכאן אנו חוזרים שוב לאותה עסקת טעון ,כי אם לא מדובר באונס והסשן בוצע בהסכמה כולל הבעילה הרי שהרמה הפלילית מסתכמת בבעילת קטינה בהסכמה והעונש דווקא ראוי והולם את המעשים . |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 19 בדצמ׳ 2009
niki 666 כתב/ה: אינני בקיא בתיק ובחומר הראיות אך מהדברים שאני קורא כאן בלבד אינני רואה שום בסיס לעבירת אונס ,אונס היא עבירה של בעילה שלא בהסכמה וכאן היתה הסכמה שוב - איך אתה יכול להעלות על דעתך שילדה בגילה יכולה לתת הסכמה מודעת?? |
|
ניקי666 niki |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
חתולונת סוררת 1607 כתב/ה: niki 666 כתב/ה: אינני בקיא בתיק ובחומר הראיות אך מהדברים שאני קורא כאן בלבד אינני רואה שום בסיס לעבירת אונס ,אונס היא עבירה של בעילה שלא בהסכמה וכאן היתה הסכמה שוב - איך אתה יכול להעלות על דעתך שילדה בגילה יכולה לתת הסכמה מודעת?? אני אענה לך חתולה ...את לא יכולה ללכת רחוק מידי עם ההסכמה הזאת כי אם נלך לכיוון שלך נחליט כי בחורה ששתתתה יותר משתי כוסות אלכוהול לא יכולה לתת הסכמה מודעת ,אנחנו גם נדרש לבצע מבחני אינטילגנצייה ולהחליט כי אשה שיש לה פחות מ140 אי קיו לא יכולה לתת הסכמה מודעת ואולי בכלל ידוע כי הגבר הוא מניפולטור ואז בכלל יש להשליך אותו אל הבור ... בגלל שהמחוקק לא רצה להכנס למקומות שאת מנסה להכניס אותנו הוא קבע כי נערה עד גיל מסויים תחשב לקטינה ובעילה שלה גם בהסכמה תחשב למעשה פלילי ,גם העונש לעבירה כזאת הוא מידתי ,לכן דווקא במקרה דנן בית המשפט ביצע את המוטל עליו והעונש ראוי ומידתי ,אני מציע לכל צמאי הדם תרגיעו ורדו מהבריקדות שעליתם עליהן . נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת דצמ' 19, 2009 7:43 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Pauza |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
Pauza • 19 בדצמ׳ 2009
חתולונת סוררת 1607 כתב/ה: niki 666 כתב/ה: אינני בקיא בתיק ובחומר הראיות אך מהדברים שאני קורא כאן בלבד אינני רואה שום בסיס לעבירת אונס ,אונס היא עבירה של בעילה שלא בהסכמה וכאן היתה הסכמה שוב - איך אתה יכול להעלות על דעתך שילדה בגילה יכולה לתת הסכמה מודעת?? ילדה בגילה יכולה להיות מואשמת ולהשפט על כך. מצד שני, היא לא יכולה לתת את הסכמתה למי שיחדור אל גופה. באמת בעיה. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
Morticia • 19 בדצמ׳ 2009
רק בכלוב אפשר למצוא אנשים המאדירים שמם של אנשים שלכל הפחות שנויים במחלוקת וכנראה בעלי נטייה פדופילית בעלת ראיות כאלו ואחרות לאורך השנים
אנשים שכל דבר בהתנהגותם רק מצביע על כמה הם חלשים עמוק שם בפנים בעוד שלגברים המנהלים חיי נישואים, מגדלים ילדים, מעצימים בעוצמתם אחרים, קוראים תולעים... מדהים! איפה בדיוק שופטים ילדה בת 12? גם שמים אותה בכלא תרצה? מה העניינים אתכם אנשים? איזה מחשבות מעוותות ומאיפה החוצפה לנסות ולשטוף לאחרים את המחשבות המעוותות האלה אל תוך המוחות? אז יש גברים שרוצים להרגיש כמו אלוהים וכנראה שאלוהים גדול רק על קטינים וסובל אולי מפוביית נשים? אם הם לא יודעים לשלוט בעצמם שלא יזיינו לאחרים את השכל על היותם שולטים... (ואולי בגלל זה רק עם בנות 12 הם מצליחים להיות כל כך משכנעים?) |
|
ניקי666 niki |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
מורטישיה ,אינני מאדיר את שמו של אף אחד אך בד בבד אני מתנצל שאני לא משתתף בתסמונת
העדר צמאי הדם שנהנים מהעליהום הלא מידתי ,כתבתי ,מגיע לאיש עונש מידתי הוא ירצה אותו וישלם את חובו לחברה ,רק על תייחסו לו מעשים שהוא לא ביצע אותם . ולגבי האחריות הפלילית שאת מדברת עליו אז כן ,אחריות פלילית היא מגיל 12 ומעלה ,כן ילד מעל גיל 12 אפשר לשפוט ...זה החוק לא אני לא המצאתי את זה . |
|
נילי ונילי |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
נילי ונילי • 19 בדצמ׳ 2009
fog כתב/ה: ובטעות, מתוך להט המזמוזים חודר אליה...
איך חודרים למישהי "בטעות"? |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
19 בדצמ׳ 2009
Morticia • 19 בדצמ׳ 2009
נילי ונילי כתב/ה: fog כתב/ה: ובטעות, מתוך להט המזמוזים חודר אליה...
איך חודרים למישהי "בטעות"? שאלה טובה! וניקי, באמת שדבריי לא כוונו אליך... לא ראיתי אפילו שהתייחסת לנושא בכל מקרה, נדיר עד פשוט לא קורה ששופטים ילדה בת 12 כבוגרת בבית משפט קצת פרופורציות לא יזיקו כאן נראה לי לאף אחד... ותנחומיי לזו הקוראת לעצמה אישה בפרופיל שלה ומבטלת את היותה אטרקטיבית ככזו בעיני גברים, ועוד כאלו אלוהיים, באותה הנשימה... |
|