סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סשן - לחרבן על הדת

Dunbar{Supreme93}
לפני 14 שנים • 13 בינו׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 13 בינו׳ 2010
אני גם רוצה להצטרף לצד של הטובים.
underfoot
underfoot • 13 בינו׳ 2010
פוג, אני באמת שלא יודע מה מניע אותך אבל אני בטוח שזה לא הגיון ישר או הגינות. מי שפותח פה של ג'ורה באופן קבוע וללא שום סיבה אמיתית מלבד תוקפנות לא ראוי לשום הגנה.

אני שמח להיות בצד של המלט ומרי-ג'ין ויודע שרוב האנשים האינטלגנטים וההגונים נמצאים לצידי. זוהי סוג של מלחמת תרבות מבחינתי ואני לא מתכוון להתקפל ולוותר על העקרונות שלי. כל עוד יהיו פה אנשים שיגיבו באגרסיביות וירמסו בגסות את תרבות הדיון כאן אני שומר לעצמי את הזכות להגיב באלימות כלפיהם. מותר לאדם להגן על עצמו מפני ערסים, זה לא אומר שהוא עצמו ערס או תומך בערסיות.
Dunbar{Supreme93}
אני מוצא את עצמי מדפדף שוב ושוב לשרשור הזה כדי לחפש קצת אלימות מילולית של צ'טים/פורומים icon_smile.gif
cai
cai
cai • 13 בינו׳ 2010
fog כתב/ה:
שלנו, כאילו?
ובלאדי, באיזה צד אתה?

אני חושבת שבלאדי בצד שלי icon_smile.gif
Morticia
Morticia • 13 בינו׳ 2010
צ'ארנוחה כתב/ה:
אני מוצא את עצמי מדפדף שוב ושוב לשרשור הזה כדי לחפש קצת אלימות מילולית של צ'טים/פורומים icon_smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo
Dunbar{Supreme93}
Cheer up Morticia,
you know what they say

תודה על הקישור icon_smile.gif
Bloody
Bloody • 13 בינו׳ 2010
לעניין פותח השרשור:
צר לי שמישהו מתחרמן משריפת ספר התנ''ך. או ספר כלשהו, לצורך העניין. אפשר לממש את הפנטזיה שמישהי תוציא אותך מהדת בדרך אחרת.

לעניין אנדרפוט ומורטישה:
שניכם חוטאים לתרבות הדיון כאן. שניכם עברתם בשלב מוקדם למדי לקריאה אחד לשניה בשמות גנאי, ומשם המצב לא יכול להשתפר, לא משנה כמה עמודים יתווספו לשרשור. לא משנה מי פה צודק, ככה לא בונים חומה. אני באמת צריך להגיד לכל אחד מכם להיות האדם היותר בוגר ולא להיגרר לזה?
לשניכם יש דעות מוצקות (נגיד), לשניכם יש את הזכות להביע אותן. אין לאף אחד מכם את הזכות להשתלח בשני. זה לא כאילו שאם תמצאו דבר יותר מעליב לכתוב, הצד השני פתאום ישתכנע בצדקתכם, יתנצל ויאמץ לליבו את הדעה שלכם. מהודעה 4 בעמוד השלישי, שם הופיעו המילים שאין להן מקום בשום פורום שהייתי מעוניין להיות בו, לא היה שום טעם להמשיך את השרשור, אבל התעקשתם לשפוך כאן את כל הסכסוך המתמשך שלכם. בלי להביא דעה בנושא הויכוח שלכם, אני אומר חד משמעית - לא לעניין. שניכם מתיימרים לשאוף שהפורום יהיה מקום שנעים להיות בו, אז לשם שינוי, תתנהגו בהתאם.

לעניין אופיו של הפורום.
עובדה היא שהרוב המכריע של הפוסטים כאן מפורסמים ע"י אנשים שמציגים את עצמם כנשלטים, ותוכנם פנטזיות כאלה ואחרות בכיכובן של נשים המבצעות בהם מעשים כאלה ואחרים. על פניו, לגיטימי. אבל שלא ישלו את עצמם: אלה פנטזיות של גברים, בשביל גברים. לנשים הללו, שבתשומת ליבן אתם חפצים, עלולות להיות פנטזיות שונות במעט.
לצערי, מרבית המקרים ששמעתי עליהם של דפוס ההתנהגות של הנשלט המצוי בבואו להכיר את השולטת הוא כזה: ''זו הפנטזיה שלי, תגשימי לי אותה. מה, לא רוצה? יש לך רצונות ופנטזיות משלך? את בודאי לא מלכה אמיתית!''. איפה כאן כבוד האישה, איפה ההערצה שאתם מתיימרים לחוש ואיפה נעליים? אין.
זה מצער, ואני הייתי שמח לשמוע מה לדעתכם אפשר לעשות כדי להפחית את התופעה, אבל אני בטוח שלא ימצא לזה פתרון במסגרת שרשור שעיקרו מריבה של אנדרפוט ומורטישה. לתשומת לבם של שני הנ''ל.

מורטישה, משהו אישי לך.
אולי שמת לב שכמעט בכל שרשור מתפתח ריב סביב דברים שאת כותבת. לרוב, הוא בכלל לא קשור לתוכן הדברים, וזה חבל, כי בהחלט יש לך מה לתרום לדיון בפורום. לצערי, הצורה בה את מביעה אותם, נתפסת על ידי אנשים אחרים כאן כמתנשאת ופוגענית. זה לא באמת משנה האם התכוונת לזה או לא, אבל האדום הדגוש הזה שלך גורם להרבה אנשים כאן (כולל לצערי אותי) להתעלם או להתייחס בביטול למה שאת כותבת. ולא, אני לא מדבר רק על הפונט, אלא גם על דרך הניסוח שלך, פשוט הפונט הוא העניין הבולט והפחות מובן כאן. אני חושב שכתיבה עם קצת יותר הנמקות וקצת פחות האשמות גורפות של כל הגברים ב-א', ב' ו-ג', גם תחסוך ריבים, וגם תעביר את מה שאת באמת מנסה להגיד בצורה יותר טובה. זה ישרת אותך הרבה יותר, וגם ישמח אותי ועוד רבים כאן בפורום icon_smile.gif

נ.ב.
פוג, נו בודאי שאני בצד הטובים, כלומר בצד של cai icon_smile.gif
Morticia
Morticia • 13 בינו׳ 2010
בלודי, אני לא יודעת אם שמת לב אבל גם אני מהצד של ה"טובים"
ואם יש לך משהו אישי לומר לי אתה מוזמן לומר לי אותו באופן אישי

אני מודה שבפוסט הזה ירדתי לרמת ביבים ופתחתי פה חולירע
זה אחרי המון המון שתיקות
בהן ספגתי אינסוף חולירע
שבשום שלב לא באמת הגיע לי
ובעיני הוא חולני

אז לא, זה לא מצדיק אולי
אבל אם במים שהגיעו עד נפש עסקינן...
מסתבר שאפילו לאדם עם סף סבלנות גבוה כשלי
(והאמן לי, הוא גבוה!)
יש גבול

חצי מהאתר הזה כותב באדום גדול ומגוחך לומר שרק בשל כך התגובה מאיימת
אם אתה יודע שיש לי מה לתרום, אז בוודאי הבחנת כך בדבריי
ואין לי מה להוסיף לזאת

אני לא מתנשאת באופיי
וזה בכלל לא משנה למהות הטענה שרבים טובים אחרים מסכימים לה
אני בוודאי לא אלימה, בדרך כלל, וצר לי צער רב באם מישהו מפרש אותי ככה
הרשו לי להזכירכם שכאן זה וירטואליה - there is no sound
ועל אף שאני נוטה להיות מאוד פייטרית לגבי האמונות שלי, אני לא דיקטטורית ולא דורסנית
(למעט מקרים בהם דיקטטורים ניצבים מולי ואיזו ברירה בדיוק הם משאירים לי? להתכופף? איי דונט טינק סו!)

צ'ארנוחה, יור וולקאם
איי נידד דה קומיק רליף מייסלף