Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Dunbar{Supreme93} • 6 בפבר׳ 2010
פוג,
מדען עד הסוף. אהבתי מאוד את הקיטלוג. |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Bloody • 6 בפבר׳ 2010
פוג, ואני? איפה אני?
|
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
רפאל • 6 בפבר׳ 2010
fog, זה ממש מבוא לתיאוריות בדס"מיות בנות זמננו.
אבל אני חושב שפספסת במרבית הסעיפים. קודם כל, שים לב שאצלך אנדר וקייסי אומרים בדיוק את אותו הדבר. שנית, השיוך של פנטזיות לנשים או לגברים הוא בלתי רלוונטי בעיני. וכך גם השאלה אם אנחנו באים ממיילדום או מפמדום. השאלה שאני מוצא אותה מעניינת היא זו: האם קשר בשר ודם יכול להתבסס על הגשמה של פנטזיות, או שהוא צריך יותר מזה? האם "לחיות את זה" פירושו למצוא מישהו שהפנטזיות שלך מצטלבות עם שלו, או אולי מישהו שמתבטל בפניך ומציית לפנטזיות שלך, או שמא בשביל "לחיות את זה" אתה נדרש לחצות את הפנטזיה לבסס אינטימיות על דיאלוג והיכרות? אני חושב שההתעסקות היתרה בפנטזיה, בין אם בדרך של אוננות ובין אם בדרך של ה"הגשמה", היא בסופו של דבר עקרה. במובן שהיא לא מאפשרת לך להכניס אדם אחר לחיים שלך. Morticia כתב/ה: התלונות שלי כאן, אם כבר, זה על היחס הרע שגברים נותנים לנשים ועל פנטזיות שעוסקות אך ורק בצרכי הנשלט... מורטישה, בפנטזיה אדם עוסק בעצמו, ואין בה מקום בשביל אחרים. זו מהותה של הפנטזיה. אם אני מפנטז על קייסי יורדת ל-מ טורפת איני עוצר באמצע הפנטזיה ומתקשר לשתיהן (או שולח סמס) כדי לברר אם הן מרוצות מן הפנטזיה שלי. פנטזיה, בהגדרה שלה, עוסקת בהחפצה. כל מי שמופיע בפנטזיה שלי הוא בובה. בפנטזיה של נשלט האישה תמיד מוחפצת, ובפנטזיה של שולטת הגבר תמיד מוחפץ. וזה נכון גם בפנטזיות וניליות. גם כאן, השאלה המעניינת לדעתי היא אם במפגש בשר ודם אדם ממשיך לפנטז או שהוא מתחיל דיאלוג כלשהו עם זה שמולו. את טועה כשאת שופטת את "יחסי האנוש" של אנשים על בסיס הפנטזיות שלהם. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 6 בפבר׳ 2010
האמת שבתור אישה שום סוג של פנטזיה לא מבזה אותי, אין לי בעיות עם פנטזיות , כל עוד הן נשארות שם. כי זה העניין בפנטזיות הכל לגיטימי.
אתה יכול לפנטז עלי יושבת לך על הפנים, אתה יכול לפנטז עלי רוקדת עם שבעה גמדים סינים פולקה או אפילו אתה מוזמן לפנטז עלי מזדיינת עם כל הפועל אשדוד. כל עוד אני אראה רזה וכוסית בהן, זה בסדר. אבל וזה החלק החשוב, אנחנו יכולים לדבר על הפנטזיות של שנינו אבל אנחנו נגשים את שלי, זאת מהות הפמדום אני אחליט מה אנחנו מגשימים. אה ובעניין קייסי, אני עם זיקית. ויש לי פנטזיה ששתיהן מעורבות בה וגם מגש ענק של סושי וזמן איכות. |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Bloody • 6 בפבר׳ 2010
ובעניין קייסי וזיקית, אני עם בטי. יש לי פנטזיה ששלושתן מעורבות בה, עם מגש סושי, זמן איכות, וכל זה על שפת אמבט שמפניה.
|
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
קייסי • 6 בפבר׳ 2010
טוב, דומני שמיציתי כאן את הדיון בענייני פאמדום.
רוב הגברים כאן מלאי אמיתות כרימון, ממהרים לסכם, לפרשן ולגזור תובנות, שאין בינן לבין ניואנסים שניסיתי להעביר פה ולא כלום. אני טרחתי לקרוא בקפידה את דבריכם, לא האשמתי איש באי אמינות (למעט מ.כוערת שאני נוטה להסכים עם ההברקה של פוג שהיא בעצם רפאל), וניסיתי לחדד דברים כמיטב יכולתי. כעת הבנתי שחלקכם אולי צלחו היטב את משימת ה'כתוב' ברובריקת ה'קרוא וכתוב' שנרכשה בכתה א', אבל כשלו בקטגוריה השניה. אחזור שוב, ולאט: אני יודעת היטב מה זו אינטימיות. לא כל אקט שליטה אצלי מנוכר. נכון, אני אוהבת שמשרתים אותי ולעיתים זה רק מפגש צרכים. הוא רוצה לסגוד, אני רוצה ירידה מושקעת. אבל אדגיש שוב: הכל תלוי אינטראקציה ייחודית שנבנית בין שני אנשים. חוויתי גם קשרי שליטה עמוקים, יצירתיים, אינטימיים, שהחלו במפגש צרכים והוגבלו בשמיים. כאלה שהמרכיבים האסתטיים, פטישיסטים, דרמטיים, מהזן של 'תיאטרון האכזריות' של ארטו, היו מרכזיים ומרתקים בתוכם. אלה איפשרו לי קירבה מסעירה וחויה חושנית, מרטיטה, סקסית ואינטלקטואלית, שחלקכם יכולים רק לחלום עליה. בעיקר הפחדנים, המאוננים הכפייתיים ואכולי השינאה העצמית. כן, גם מתוך יחסי הכוחות והשליטה. אין לי שום כוונה ליפול כאן לשום מגירה קריקטורית שאתם מנסים לדחוס אותי לתוכה שוב ושוב, אבל אני מתחילה להבין שהדיאלוג הזה עקר. אין כאן הקשבה אמיתית לגוונים, כשהם בוקעים מגרונה של שולטת. ובכן, בכל הכבוד הראוי, אם תהיה כאן אובייקטיפיקציה, ועוד אטומה וכוחנית, אין לי שום תשוקה שהיא תהיה שלי. בענין הפנטזיות, בטי סיכמה זאת נפלא. לפנטז מותר הכל. ואם כבר פנטזיות, הייתי לוקחת את רוב הגברים בשרשור זה (למעט פוגי ו-Eta Carinae ואולי עוד אחד או שניים), ונותנת להם לשכשך ולאונן בצוותא באגן חימצון, כשאבריהם מתמוססים אט אט וריח הרקב נמהל בתוצרי החרמנות שלהם, בעוד מ.כוערת רכונה באותו אגן ממש, מוצצת להם בשקידה, ומביטה בפלצות באברי המין שלהם שנתלשים, נמסים ונדבקים לדפנות גרונה. קצת קיצוני אולי, וחורג מענייני הליקוקים והמגפיים, אבל לפנטז מותר הכל, לא? |
|
זיקית |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
זיקית • 6 בפבר׳ 2010
Bloody כתב/ה: ובעניין קייסי וזיקית, אני עם בטי. יש לי פנטזיה ששלושתן מעורבות בה, עם מגש סושי, זמן איכות, וכל זה על שפת אמבט שמפניה.
אני אוהבת שמפניה. אני מבינה שאתה המגש בפנטזיה הזו, כן? (וקייסי, את חייבת להפסיק לראות סרטי אימה משנות השבעים, יש דרכים הרבה יותר אסטתיות ופחות ניחוחיות להכחיד אנשים מיותרים. ולגופתו של עניין, דווקא יש כמה מהאנשים ששלחת אל בורות ההריגה שהייתי שמחה שיישארו בסביבה). |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
אוי ואבוי...
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 6 בפבר׳ 2010
אוח... איזה פנטזיות...
כל כך הרבה כעס, עלבון, ונסיון פתטי להעלים את האמיתות באגני חימצון.... למה שלא תשלחי את כולנו למעבה היער, כמו אמא של שלגיה..? אם זה לא יעזור יהיה פרק ב' ותבואי עם מטפחת ועם התפוח המורעל.. או: כשזה שקוף זה שקוף זה שקוף. כל כך הרבה כעס. זה יעשה לך קמטים בסוף. ולטענה כי אני רפאל, ובכן - נו, זה פתטי להתלות בזה שאני לא אמיתית.....)) |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Bloody • 6 בפבר׳ 2010
זיקית כתב/ה: Bloody כתב/ה: ובעניין קייסי וזיקית, אני עם בטי. יש לי פנטזיה ששלושתן מעורבות בה, עם מגש סושי, זמן איכות, וכל זה על שפת אמבט שמפניה.
אני אוהבת שמפניה. אני מבינה שאתה המגש בפנטזיה הזו, כן? מגש, אמבט, דברים אחרים... זו פנטזיה מורכבת |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Morticia • 6 בפבר׳ 2010
בטי אכן סיכמה את הדברים יפה
ואני גם מבינה מה קייסי אומרת אני לא משטרת הפנטזיות וברור לי שפנטזיה של אדם בינו לבין עצמו עדיין מפנטזיה של אדם אפשר ללמוד לא מעט עליו (למשל: הוא נורא נהנה ממחשבות על אישה מושפלת) מה גם שאתם באים ואומרים שפאמדום מבחינתכם זו רק פנטזיה ופעמים לא מעטות מוכיחים עד כמה במציאות אי אפשר לומר לכם כלום... ושוב עולה השאלה, האם זהו פורום לשליטה נשית או פורום לאוננות ופנטזיה? ואז מי מוביל את ההלך הפנטסטי של הדיונים? הגברים? הנשים? כל אחד לעצמו ושישרפו כל האחרים? חוצמזה כן, נראה לי שגם אני מיציתי שיהיה שבוע נפלא |
|