walking dead |
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
walking dead • 18 באוק׳ 2011
separated self כתב/ה: free spirit כתב/ה: סליחה, אני מבקשת להסיט את הדיון חזרה לשאלה שממש מטרידה אותי עכשיו:
האם זאלופון הוא ניק כפול של בכוח המוח? אלוהים עדי שנשכתי שפתיים, התאפקתי, ואיני חובבת כאב, לפחות לא על עצמי. התגובות שלך מעוררות גועל וקבס בצורה בלתי רגילה. וליהירות שלך אין בסיס. התעוררי על עצמך. נסכם זאת כך - אני אמשיך להתעלם מהתגובות שלך שמעולם לא ראיתי בהן גם כך איזשהו טעם ואת יותר ממוזמנת לדלג על תגובותיי מעוררות הגועל והקבס. הוגן, לא? |
|
Inside your head |
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
Inside your head • 18 באוק׳ 2011
free spirit כתב/ה: separated self כתב/ה: free spirit כתב/ה: סליחה, אני מבקשת להסיט את הדיון חזרה לשאלה שממש מטרידה אותי עכשיו:
האם זאלופון הוא ניק כפול של בכוח המוח? אלוהים עדי שנשכתי שפתיים, התאפקתי, ואיני חובבת כאב, לפחות לא על עצמי. התגובות שלך מעוררות גועל וקבס בצורה בלתי רגילה. וליהירות שלך אין בסיס. התעוררי על עצמך. נסכם זאת כך - אני אמשיך להתעלם מהתגובות שלך שמעולם לא ראיתי בהן גם כך איזשהו טעם ואת יותר ממוזמנת לדלג על תגובותיי מעוררות הגועל והקבס. הוגן, לא? לא. הוגנות היא ממך והלאה. ועכשיו... סתמי. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
הדורבנים(נשלט) • 18 באוק׳ 2011
חברים, ביום כזה חובה עלינו לנהוג איפוק. מה נשאר לנו, אם לא הסולידריות?
אז ככה: המלט, אתה מפגר. תמיד היית, ותמיד תישאר. כאילו, אחרי כל הודעה. אבל כל הודעה! אני שואל את עצמי: "האם המלט חידש למישהו משהו, או אמר משהו בעל ערך, חוץ מפומפוזיות מעושה ושיטחית?". נסו. התשובה תמיד כלכך ברורה. אפילו האלימות שם היא כזאת... מפגרת. אין לי מילה אחרת. זאלופון. אתה נורא רוסי. יאללה תשתחרר. תיטמע בעם. תפסיק לקרוא פושקין, וללכת רק למעדניות שלכם (אלוהים, מה מוכרים שם!?) ותבין שזכותו של עם ישראל לקצת בורות, וקצת רגשנות, וכן, אתה חלק מהעם, דמיט! תרגיע. בכוח, הייתי יורד עלייך רצח עכשיו, ואלוהים יודע שיש על מה, אבל בשביל מה לי? הרי ממילא עוד כמה ימים יאנסו אותך באכזריות. כמו שאומרים, מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים....(: |
|
walking dead |
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
separated self כתב/ה: free spirit כתב/ה: separated self כתב/ה: free spirit כתב/ה: סליחה, אני מבקשת להסיט את הדיון חזרה לשאלה שממש מטרידה אותי עכשיו:
האם זאלופון הוא ניק כפול של בכוח המוח? אלוהים עדי שנשכתי שפתיים, התאפקתי, ואיני חובבת כאב, לפחות לא על עצמי. התגובות שלך מעוררות גועל וקבס בצורה בלתי רגילה. וליהירות שלך אין בסיס. התעוררי על עצמך. נסכם זאת כך - אני אמשיך להתעלם מהתגובות שלך שמעולם לא ראיתי בהן גם כך איזשהו טעם ואת יותר ממוזמנת לדלג על תגובותיי מעוררות הגועל והקבס. הוגן, לא? לא. הוגנות היא ממך והלאה. ועכשיו... סתמי. רגע, שאבין, זו הדגמה של תגובה יהירה, מעוררת גועל וקבס ממישהי שצריכה להתעורר "על עצמה" (ותודה על תרומתך לחידוש השפה העברית)? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
זאלופון(שולט) • 18 באוק׳ 2011
המלט כתב/ה: זאלופון, אתה מיתמם, או משקר, או שניהם. כתבת כך: "אני חלילה לא טוען שכל תומכי העסקה והמפגינים בעדה הם בורים, עדר או בבונים אלימים" ועל כך השבתי: "גם אני כמובן איני טוען שמי שמתעקש לקטרג על הכל דווקא היום הוא שמוק חסר לב או סתם קוף שמנסה להיות נונ-קונפורמיסט בכל מחיר" אם דבריך הראשונים היו קשורים לסיפור שאתה מספר עכשיו על הבלוגר והפלגיאט והשד יודע מה עוד, אז דבריי האחרונים כמובן לא היו מופנים אליך, כי אם אל הניק השלישי של בכוח המוח. חוצמזה, אל תחמיא לעצמך במקום שאין סיבה לכך. לא הבאת שום טיעונים, לא קודם, ולא עכשיו. אתה מקטר כמו זקנה נרגנת על כמה שכולם רשעים. זה לא ממש טיעונים. בטח לא מהותיים. אני לעומת זאת לא התיימרתי לטעון כלום. אתה ואני לא מנהלים שום דיון. בחיי שאני לא מבין מה אתה רוצה. אתה מצטט את החלק שבו טענתי שתומכי העסקה הם *לא* כל הדברים שטענת שאני אומר שהם כן, כדי להוכיח שלא דיברתי על הפלגיאט והאיומים שהזכרתי כמה שורות לפני החלק שציטטת? תהיה לי בריא. בוודאי שהיו לי טיעונים. שהתקשורת בגדה בתפקידה בכך שניהלה קמפיין תעמולה במקום לספק מידע. שפולחן גלעד שליט עבר את הגבול, וכמו בכל מקרה של פולחן שעובר את הגבול, חסידים קיצוניים הרשו לעצמם לפגוע במי שלא ציית לנורמות הקדושה. שאנשים לא ביררו מידע בסיסי בנוגע לנושא ולא שאלו שאלות מהותיות. שאותם אנשים שעכשיו מנסים להסביר למה העסקה שהם עשו היא נפלאה התבטאו באופן הפוך לגמרי עד לא מזמן, והמהפך שעברו (בסמיכות למחאה החברתית ומאבק המתמחים) מעורר חשד. תבדוק, הכל שם. יכולת לא להסכים עם הטיעונים הללו. במקום טיעוני נגד בחרת להציג דמגוגיה, סילופים ואינפנטיליות, אבל זה ראי שמשקף אותך ולא אותי. בחיאת, אני חושב שלמרות ההתנצחות בינינו פה, אנחנו מעריכים את האינטליגנציה אחד של השני. אל תזלזל באינטליגנציה שלי ושל שאר הקוראים ותנסה לשכנע אותי שהתגובה הלא-עניינית שלך היא בבואה של התגובה העניינית שלי. שא ברכה, אין לי כוונה להמשיך בדיון הזה. |
|
סוליסט |
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
סוליסט • 18 באוק׳ 2011
אני מקנא בכל אלה שמסוגלים להגיד כן או לא בעד העסקה באופן כה נחרץ
חשבתי עליה רבות ולא הצלחתי להגיע להחלטה חד משמעית של בעד או נגד. יש לי לא מעט טיעונים בעד ולא מעט טיעונים נגד, שקורעים אותי מבפנים, ואני מודה על כך שלא אני זה שהייתי צריך לקבל את ההחלטה בסופו של דבר. מה שכן - מאחר ולא הצלחתי להגיע להחלטה חד משמעית, אני שמח ש"ההתלבטות" שלי היא כשגלעד נמצא בחיק משפחתו לא בחיק החמאס. (מלשון-יש ספק אין ספק המפורסם) התרגשתי עד דמעות לראות אותו חוזר והיה לי עצוב עד דמעות לראות את הרוצחים משתחררים, הדבר היחיד שעודד אותי הוא לחשוב שכן, אחד כמונו שווה אלף כמוכם, ולא אכפת לי כמה יהיר ומתנשא זה נשמע. זה פשוט עשה לי טוב. עכשיו אני רגוע, לפחות זה. |
|
Inside your head |
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
Inside your head • 18 באוק׳ 2011
free spirit כתב/ה: separated self כתב/ה: free spirit כתב/ה: separated self כתב/ה: free spirit כתב/ה: סליחה, אני מבקשת להסיט את הדיון חזרה לשאלה שממש מטרידה אותי עכשיו:
האם זאלופון הוא ניק כפול של בכוח המוח? אלוהים עדי שנשכתי שפתיים, התאפקתי, ואיני חובבת כאב, לפחות לא על עצמי. התגובות שלך מעוררות גועל וקבס בצורה בלתי רגילה. וליהירות שלך אין בסיס. התעוררי על עצמך. נסכם זאת כך - אני אמשיך להתעלם מהתגובות שלך שמעולם לא ראיתי בהן גם כך איזשהו טעם ואת יותר ממוזמנת לדלג על תגובותיי מעוררות הגועל והקבס. הוגן, לא? לא. הוגנות היא ממך והלאה. ועכשיו... סתמי. רגע, שאבין, זו הדגמה של תגובה יהירה, מעוררת גועל וקבס ממישהי שצריכה להתעורר "על עצמה" (ותודה על תרומתך לחידוש השפה העברית)? טרחנית (תרומה אישית שלי אלייך) בחייך, סתמי. |
|
walking dead |
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
separated self כתב/ה: free spirit כתב/ה: separated self כתב/ה: free spirit כתב/ה: separated self כתב/ה: free spirit כתב/ה: סליחה, אני מבקשת להסיט את הדיון חזרה לשאלה שממש מטרידה אותי עכשיו:
האם זאלופון הוא ניק כפול של בכוח המוח? אלוהים עדי שנשכתי שפתיים, התאפקתי, ואיני חובבת כאב, לפחות לא על עצמי. התגובות שלך מעוררות גועל וקבס בצורה בלתי רגילה. וליהירות שלך אין בסיס. התעוררי על עצמך. נסכם זאת כך - אני אמשיך להתעלם מהתגובות שלך שמעולם לא ראיתי בהן גם כך איזשהו טעם ואת יותר ממוזמנת לדלג על תגובותיי מעוררות הגועל והקבס. הוגן, לא? לא. הוגנות היא ממך והלאה. ועכשיו... סתמי. רגע, שאבין, זו הדגמה של תגובה יהירה, מעוררת גועל וקבס ממישהי שצריכה להתעורר "על עצמה" (ותודה על תרומתך לחידוש השפה העברית)? טרחנית (תרומה אישית שלי אלייך) בחייך, סתמי. את ממשיכה לבזות את עצמך. הרמת להנחתה - בשפת הרחוב שלך, אז על מה את מלינה בדיוק? וזה כל מה שיש לך בארסנל התגובות? "סתמי"? צודקת, זו רמה של ויכוח שאין לי כוונה לרדת אליה. |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
אתן גם נפגשות מדי פעם במציאות?
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
גולוסקלפרה(נשלט) • 18 באוק׳ 2011
אני רוצה את הוידאו!
|
|
המלט |
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 באוק׳ 2011
המלט • 18 באוק׳ 2011
זאלופון כתב/ה: המלט כתב/ה: זאלופון, אתה מיתמם, או משקר, או שניהם. כתבת כך: "אני חלילה לא טוען שכל תומכי העסקה והמפגינים בעדה הם בורים, עדר או בבונים אלימים" ועל כך השבתי: "גם אני כמובן איני טוען שמי שמתעקש לקטרג על הכל דווקא היום הוא שמוק חסר לב או סתם קוף שמנסה להיות נונ-קונפורמיסט בכל מחיר" אם דבריך הראשונים היו קשורים לסיפור שאתה מספר עכשיו על הבלוגר והפלגיאט והשד יודע מה עוד, אז דבריי האחרונים כמובן לא היו מופנים אליך, כי אם אל הניק השלישי של בכוח המוח. חוצמזה, אל תחמיא לעצמך במקום שאין סיבה לכך. לא הבאת שום טיעונים, לא קודם, ולא עכשיו. אתה מקטר כמו זקנה נרגנת על כמה שכולם רשעים. זה לא ממש טיעונים. בטח לא מהותיים. אני לעומת זאת לא התיימרתי לטעון כלום. אתה ואני לא מנהלים שום דיון. בחיי שאני לא מבין מה אתה רוצה. אתה מצטט את החלק שבו טענתי שתומכי העסקה הם *לא* כל הדברים שטענת שאני אומר שהם כן, כדי להוכיח שלא דיברתי על הפלגיאט והאיומים שהזכרתי כמה שורות לפני החלק שציטטת? תהיה לי בריא. בוודאי שהיו לי טיעונים. שהתקשורת בגדה בתפקידה בכך שניהלה קמפיין תעמולה במקום לספק מידע. שפולחן גלעד שליט עבר את הגבול, וכמו בכל מקרה של פולחן שעובר את הגבול, חסידים קיצוניים הרשו לעצמם לפגוע במי שלא ציית לנורמות הקדושה. שאנשים לא ביררו מידע בסיסי בנוגע לנושא ולא שאלו שאלות מהותיות. שאותם אנשים שעכשיו מנסים להסביר למה העסקה שהם עשו היא נפלאה התבטאו באופן הפוך לגמרי עד לא מזמן, והמהפך שעברו (בסמיכות למחאה החברתית ומאבק המתמחים) מעורר חשד. תבדוק, הכל שם. יכולת לא להסכים עם הטיעונים הללו. במקום טיעוני נגד בחרת להציג דמגוגיה, סילופים ואינפנטיליות, אבל זה ראי שמשקף אותך ולא אותי. בחיאת, אני חושב שלמרות ההתנצחות בינינו פה, אנחנו מעריכים את האינטליגנציה אחד של השני. אל תזלזל באינטליגנציה שלי ושל שאר הקוראים ותנסה לשכנע אותי שהתגובה הלא-עניינית שלך היא בבואה של התגובה העניינית שלי. שא ברכה, אין לי כוונה להמשיך בדיון הזה. בגלל שאני לא מזלזל באינטליגנציה שלך באותה מידה בה אתה לא מזלזל בשלי אני אתאמץ עוד קצת כדי להסביר לך, כי נראה לי שאתה מפספס כאן משהו שבעיני הוא ברור מאד. אז ככה. כשאדם אינטליגנטי א' כותב על קבוצת אנשים האוחזת בדעה הפוכה משלו את המילים הבאות: "אני חלילה לא טוען שכל תומכי העסקה והמפגינים בעדה הם בורים, עדר או בבונים אלימים", מה לדעתך אמור אדם אינטליגנטי ב' אחר להבין מהרטוריקה הזו? האם אתה מכחיש שזו רטוריקה שמטרתה להציג את תומכי העסקה והמפגינים בעדה כבורים, עדר, או בבונים אלימים? האם באמת רצית לומר לנו, לקוראיך האינטליגנטיים, שכמחווה של רצון טוב מצידך, מתוך רצון כן להסיר ספק בלב הקורא (האינטליגנטי), זה שאולי מתלבט בשאלה האם תומכי העסקה הם בורים, עדר או בבונים אלימים, שבסך הכל רצית להעמידו על טעותו ולהדגיש את עמדתך הנחרצת ש-לא, חלילה - אל לקורא לחשוב שהם כאלה? זה באמת מה שרצית להשיג ברטוריקה הזו, זאלו? אם כן, הרי שהערכתי את האינטליגנציה שלך היתה מוגזמת, ואני חוזר בי מדבריי הקודמים, ומתנצל בפניך על ההשתלחות, שמתייתרת לחלוטין נוכח הגילוי החדש שלך ולפיו בסך הכל רצית להגיד דבר מה חיובי על דרך השלילה אודות אלה שתומכים בעסקה: בסך הכל רצית להגיד שהם *לא* בבונים אלימים, ושהם *לא* עדר, וחלילה גם *לא* בורים. סליחה שקראתי לך שמוק חסר לב וקוף נונקונפורמיסטי. |
|