![]() |
![]()
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2025
אנחנו שולטות עליכם ביום יום. אז לפעמים אנחנו רוצות גבר שיקח
לפני שבועיים •
27 בפבר׳ 2025
Blue Puppy(נשלטת) • 27 בפבר׳ 2025
bondman כתב/ה: יש בעולם מעט מידי נשים שרוצות לשלוט על הגבר שלהן.
|
3
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
28 בפבר׳ 2025
Re: אנחנו שולטות עליכם ביום יום. אז לפעמים אנחנו רוצות גבר ש
לפני שבועיים •
28 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 28 בפבר׳ 2025
יוקי לאב כתב/ה: bondman כתב/ה: יש בעולם מעט מידי נשים שרוצות לשלוט על הגבר שלהן. זה נכון. חחחח |
0
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני שבועיים •
28 בפבר׳ 2025
לפני שבועיים •
28 בפבר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 28 בפבר׳ 2025
* מתסכל אותי שהחברות והחברים שלי, והאנשים שאני מתקרבת אליהם בחיים, אינם בדס"מיים. ואנשים בדס"מיים, לרוב איני רוצה אותם בחיים שלי.
* מתסכל אותי שדיסקרטיות מנהלת אותי ואת בן זוגי, ושהבדס"מ אינו יכול להיות חלק טבעי יותר מהחיים, ספונטני ופשוט. * בכלוב מתסכלת אותי כמות התוקפנות שיוצאת מאנשים. מתסכלת אותי העובדה שתגובות ציניות ומרירות מקבלות יותר לייקים מכתיבה אותנטית. אין מספיק כתיבה אותנטית על מה שמחרמן. איך לשנות את זה? אני מתכננת להפוך את כל החברות הטובות שלי לשולטות. (דבר שגם יפתור את התסכול של נשלטים ממחסור בשולטות). |
14
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
28 בפבר׳ 2025
לפני שבועיים •
28 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 28 בפבר׳ 2025
אליפסה כתב/ה: * מתסכל אותי שהחברות והחברים שלי, והאנשים שאני מתקרבת אליהם בחיים, אינם בדס"מיים. ואנשים בדס"מיים, לרוב איני רוצה אותם בחיים שלי.
* מתסכל אותי שדיסקרטיות מנהלת אותי ואת בן זוגי, ושהבדס"מ אינו יכול להיות חלק טבעי יותר מהחיים, ספונטני ופשוט. * בכלוב מתסכלת אותי כמות התוקפנות שיוצאת מאנשים. מתסכלת אותי העובדה שתגובות ציניות ומרירות מקבלות יותר לייקים מכתיבה אותנטית. אין מספיק כתיבה אותנטית על מה שמחרמן. איך לשנות את זה? אני מתכננת להפוך את כל החברות הטובות שלי לשולטות. (דבר שגם יפתור את התסכול של נשלטים ממחסור בשולטות). זאת צדיקות. ![]() |
1
|