|
|
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2025
► Slave XX כתב/ה: תהיה יותר קשוח עם עצמך ואל תוותר על החלומות שלך!
הכרת את הפרטנר/ית המושלם/מת עבורך והחיבור ביניכם ממש ממש חזק וטוב, האם תהיה/י מוכן/נה למתוח עבורו/ה את הגבולות שלך, אפילו את אלה שאת/ה מגדיר/ה כגבולות אדומים, עד הקצה ואף מעבר לו? מה שאדום לדעתי ישאר אדום וקשיח. אבל יש גבולות רכים שאחרי שיח מעמיק פתוח וכן ואחרי העמקה בקשר לדעתי אוכל לעשות אותם. איזה מושג שעושים בו שימוש בכלוב הכי מאוס עליך/עלייך? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
bighandom(שולט) • 7 בדצמ׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► Slave XX כתב/ה: תהיה יותר קשוח עם עצמך ואל תוותר על החלומות שלך!
הכרת את הפרטנר/ית המושלם/מת עבורך והחיבור ביניכם ממש ממש חזק וטוב, האם תהיה/י מוכן/נה למתוח עבורו/ה את הגבולות שלך, אפילו את אלה שאת/ה מגדיר/ה כגבולות אדומים, עד הקצה ואף מעבר לו? מה שאדום לדעתי ישאר אדום וקשיח. אבל יש גבולות רכים שאחרי שיח מעמיק פתוח וכן ואחרי העמקה בקשר לדעתי אוכל לעשות אותם. איזה מושג שעושים בו שימוש בכלוב הכי מאוס עליך/עלייך? משתמשים הרבה במושג כנות,בגרות,בפועל זה הפוך.. מה הגבול הקשיח שלא תחצו |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
משתמשים הרבה במושג כנות,בגרות,בפועל זה הפוך..
מה הגבול הקשיח שלא תחצו[/quote] מעבר למדיקל וביזאר כבד שבכלל יעלה על דעתו להיות עם אישה אחרת |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
bighandom(שולט) • 7 בדצמ׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: משתמשים הרבה במושג כנות,בגרות,בפועל זה הפוך..
מה הגבול הקשיח שלא תחצו מעבר למדיקל וביזאר כבד שבכלל יעלה על דעתו להיות עם אישה אחרת[/quote] שכחת להוסיף שאלה.. |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
שאלה שנשאלה: מה הגבול הקשיח שלא תחצו
תשובה: מעבר למדיקל וביזאר כבד שבכלל יעלה על דעתו להיות עם אישה אחרת שאלה שלי: למה לא מכינים קפה לדרדסית המרושעת? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: שאלה שנשאלה: מה הגבול הקשיח שלא תחצו
תשובה: מעבר למדיקל וביזאר כבד שבכלל יעלה על דעתו להיות עם אישה אחרת שאלה שלי: למה לא מכינים קפה לדרדסית המרושעת? חחחחחח גדול! תשובה - הכנתי! שאלה: מישהו פה פעם חזר לאקס וזה נתן משהו? משהו השתנה? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
► טלי35 כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: שאלה שנשאלה: מה הגבול הקשיח שלא תחצו
תשובה: מעבר למדיקל וביזאר כבד שבכלל יעלה על דעתו להיות עם אישה אחרת שאלה שלי: למה לא מכינים קפה לדרדסית המרושעת? חחחחחח גדול! תשובה - הכנתי! שאלה: מישהו פה פעם חזר לאקס וזה נתן משהו? משהו השתנה? התחתנתי עם האקס והייתה לנו אהבה נהדרת מי הטיפש האחרון שהעז להפסיד אותך? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
ivy sweet(נשלטת) • 7 בדצמ׳ 2025
► טלי35 כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: שאלה שנשאלה: מה הגבול הקשיח שלא תחצו
תשובה: מעבר למדיקל וביזאר כבד שבכלל יעלה על דעתו להיות עם אישה אחרת שאלה שלי: למה לא מכינים קפה לדרדסית המרושעת? חחחחחח גדול! תשובה - הכנתי! שאלה: מישהו פה פעם חזר לאקס וזה נתן משהו? משהו השתנה? יותר מפעם אחת, וקצרה היריעה וזה, אבל אכן שינה ותרם. מנעחה שזה אינדיבידואלי ותלוי דינמיקה הביסלי הכי טעים הוא,? |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2025
ת: פלאפל כמובן
ש: אילו רק היה לי_______ הייתי מאושר/ת |
|
|
|
|
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
לפני חודשיים •
7 בדצמ׳ 2025
► shirazbar כתב/ה: ת: פלאפל כמובן
ש: אילו רק היה לי_______ הייתי מאושר/ת תשובה: בן זוג נשלט. אולי בעצם רווחה כלכלית שאלה: לאן יהיה הטיול הגדול? |
|
|