Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 20 שנים •
18 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
18 בנוב׳ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 18 בנוב׳ 2004
הו בייבי מתוקה
'תגעגעתי נורא חורשת האקליטוס הגשר , הסירה, וריח המלוח על המים! ולך,שולייה יקר שחיפש וגם חקר התעלית על כולנו יש הרבה ממך ללמוד השביחנו עוד ועוד! |
|
אדם אחד(שולט) |
לפני 20 שנים •
18 בנוב׳ 2004
חוס עלי
לפני 20 שנים •
18 בנוב׳ 2004
אדם אחד(שולט) • 18 בנוב׳ 2004
מעולה ציין האביר
תוך כדי נגיסה בחזיר וכך סתם לחש לי באוזן שהנל התנסה באותו האופן..... לפגישת רעים אצפה עליך כזכור הקפה ואם זוגתך גם תופיע ארים לכבודה ת'גביע. |
|
הקאם-בק-של-המרעידה |
לפני 20 שנים •
18 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
18 בנוב׳ 2004
הקאם-בק-של-המרעידה • 18 בנוב׳ 2004
לאור הלחץ בפרטי
והצינה ששבה נפתחת שוב מערכה על לב ליבו של אברא את סימה אחפפה היא סתם אחות כונפה אכניס לה איזו כאפה אשתיק אותה בלאפה הווו אברא איש אמיץ לך אמצוץ ת'שפיץ אעריץ אותו אמריץ אותו אקפיץ אותו אל על אשאב אותו עמוק אל פי יהיה כאן פסטיבל ! הגראנד פינאל הגיע אני מתרה בך, סימה זמנך נגמר, עבר ותם את סתם היפופוטם הווו אברא, יה כריש אתה כל כך רגיש עזוב אותך מסימה היא כולה עסק ביש בוא וכפות לי את הפות הצלף בעכוזיי תקשור אותי, תתקע אותי נעשה פה קרנבל ! |
|
הקאם-בק-של-המרעידה |
לפני 20 שנים •
18 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
18 בנוב׳ 2004
הקאם-בק-של-המרעידה • 18 בנוב׳ 2004
|
|
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 19 בנוב׳ 2004
וולקאם באק מרעידה
יפה כמו פירמידה חמה כמו פיתה אש שדיים של שש בש שפתיים שואבות עם זוג גבות עבות חיוך צחור מפז (מזכיר קצת את מפוז) חמה כמו תנור אני בפנים אגור אשמח להתנחל עם תוף ועם מקל! הרים הרים, גבעות! עם שפיצים חרבות! חציר, ותלת קלשון אבוי, יפת לשון! זכרון חולף ביעף על ערב משותף עם סימה על הגורן שיחקנו עם ציפורן! |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
baby(expired)(לא בעסק) • 19 בנוב׳ 2004
סימה, בשבילך,
גרסתי, לשיר המגפיים של ברוך... מסמך אנושי מצמרר... הוא קנה אותה בזול האכיל אותה בחול והיכה אותה בערך כל יומיים היא אוהבת ת'בחור שעושה מה שאסור והצליח כבר לשבור לה שש שיניים בחורות כל כך יפות זה מפחיד מה לעשות? וצריך אותן בשקט להרגיע שתי מכות אולי סטירה שתשב בחזרה ותכין לי כוס קפה אינעל אביה... ואת הפיזמון אני אכתוב מחר... גדולות ונצורות בייבי |
|
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 19 בנוב׳ 2004
בייבי אמרה:
"מסמך אנושי מצמרר"... יפה!!! אין כמו צמר בחורף! הלך לי המזגן. מזגן אש: |
|
האחות סימה מחלקה ג'(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
האחות סימה מחלקה ג'(מתחלפת) • 19 בנוב׳ 2004
שיר משולב לעקומה המורעדת (בתים) ולאדוני המהולל (פזמון)
ע"פ דני ליטני ************************************ למה את אף פעם לא שמחה אין לך מנוחה תמיד רוצה הכל בבת אחת למה את נבהלת מכל שטות פוחדת מטעות תמיד את מוכרחה להיות בטוחה אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות מפלצת, זונה מפוצצת בהונות אני אז אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך אמרת שמילדות את כבר דפוקה רצית להיות מלכה אבל מה, את עקומת ראש סיפור נדוש אז מה אם קוראים לך מרעידה? חברת אל קעידה סליקון למכביר זבל של העיר אז אתן לך, אדוני, את עצמי בכמה דוגמאות על ארבע, על שש עם ובלי רצועות אז אני אדע לפחות שעשיתי הכל בשבילך וכולםםםםםםםםםםםםםם ביחדדדד אז אתן לך אדוני, מזגן אש, וגם מציצות שפחה אני לך בנויה לתלפיות ואני אדע לפחות שהמרעידה תובא למנוחות...! דרישת שלום משוש המתאבדת ! קוממיות והללוקה ! |
|
הקאם-בק-של-המרעידה |
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
הקאם-בק-של-המרעידה • 19 בנוב׳ 2004
לקראת שבת מלכה נשיר הללוקה נדליק האבוקה וגם נשתה וודקה נלביש לאברא גטקע'ס נאכיל אותו בלעטק'ס נערוך ממש משתה ולקינוח תה אפילו סימה תצטרף גם בייבי וגם דראקנס נזמין גם את וואחד אדם לאורגיה, מן הסתם ! כי בשבת הן זו מצווה כפולה ומכופלת נהיה כולנו חברים ונזדיין במרץ ! אך הוווווו עם בוא מוצ"ש את ציפורני אנעץ לסימה בפדחת אתקע לה את התחת ! שבת שלום חבורת פסיכים ! |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 בנוב׳ 2004
baby(expired)(לא בעסק) • 19 בנוב׳ 2004
שיר שמתחת לפוך
לקראת שבת כלה, אכלתי החלה ואמא לי קראה לצ'ולנט וקצת גבינה אכלתי השעועית הרגשתי נפוחית נכנסתי למיטה הבטן רטטה נעים לי ועפיץ בפוך כך להפליץ זהירות, בלי להלחיץ אחרת יצא מיץ. מי? איפה? סימה? אברה? בייבי? |
|