שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

עלאק מיתחלפות עלאק שולטות עלאק נישלטות.

lady @in black​(שולטת)
לפני 17 שנים • 11 בינו׳ 2007
lady @in black​(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
ישששש וונוס icon_lol.gif

ולא ליאב אני לא אומרת שאנחנו לא נצליח להשתלט עליך , אני אומרת שיש לך בעיה אחרת... רק פסיכיאטר טוב יוכל לטפל בה icon_twisted.gif
ליאב
ליאב • 11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה:
ישששש וונוס icon_lol.gif

ולא ליאב אני לא אומרת שאנחנו לא נצליח להשתלט עליך , אני אומרת שיש לך בעיה אחרת... רק פסיכיאטר טוב יוכל לטפל בה icon_twisted.gif

תודה על התוויות שאת נותנת לי עשית לי אבחון וגם למדת פסיכיטרייה.אף על פי שבאמת לא בא לי לישמוע את השטויות האלה.במקום לדבר עיניני את מנסה לידרוס אותי ,אנחנו לא בסיישן אלא בפורום חשבתי שאת יכולה לעשות את ההבחנה הזאת.תיצחקי תיצחקי חחחח,יופי ומה הירווחת מיזה? בזה שהערצתי אותך את מנסה לידרוס אותי מה הקטע באמת? את לא יכולה לדבר קצת ברצינות.אני עכשיו מדבר רציני לגמרי לא צוחק ולא מיסתתר.
Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 11 בינו׳ 2007
היות וצחוקים היו לי מספיק בשרשור הקודם של ליאב, אני אנסה לענות ברצינות.

נשמע שמה שאתה מחפש זה לא מתחלפת (או מיתחלפת, כמו שאתה נוהג *ליכתוב) , ולא שולטת ולא נשלטת. אתה מחפש מלכה בתשלום. רוסיה, גבוהה, רזה, שתעשה לך סשנים. הבחורות כאן מחפשות קשר, עם מישו שהן יכולות לאהוב. אתה לא הראת שום סיבה לאהוב אותך, מלבד אולי זה שאתה מצחיק, אבל לא במובן המקובל של מצחיק.

מעבר לזה, היות ואין לך שום נסיון בכלל, זה קצת מוזר שאתה מתרברב וחולם על סשן עם ארבע. אפשר גם עם שש או שמונה, אבל בינתיים אתה לא מצליח להשיג אפילו אחת. אתה בתול בתחת, ורוצה ששתי לביאות יטחנו לך אותו? אתה עשוי לייבב כמו כלבה רק מאצבע. למה אתה לא דוחף לעצמך מלפפון או משו, רק בשביל הנסיון והאימון? תנסה ותספר לנו איך היה...

סשן עם ליידי אין בלאק ולילו? מאוד מאוד מגרה, אבל אפילו אני בגילי ובמעמדי הייתי חושש קצת...
ליאב
ליאב • 11 בינו׳ 2007
שנתיים אוננתי מהתחת .אני אגיד גם מה ההרגשה בהתחלה שהשריר מכווץ זה כואב ולוקח כמה דקות עד שהשריר מישתחרר,ואז הכאב לאט לאט נעלם והופך לדיגדוג נורא חזק שלעיתים מעטות זה הגיע לאורגזמה.חושב שאתה מגלה לי את אמריקה.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 11, 2007 3:43 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 11 בינו׳ 2007
Venus in Furs כתב/ה:
הייתי חושש קצת...

ונוס אני לא רגיל לשמוע אותך מדבר באנדרסטייטמנטס
lady @in black​(שולטת)
ליאב כתב/ה:
שנתיים אוננתי מהתחת .אני אגיד גם מה ההרגשה בהתחלה שהשריר מכווץ זה כואב ולוקח כמה דקות עד שהשריר מישתחרר,ואז הכאב לאט לאט נעלם והופך לדיגדוג נורא חזק שלעיתים מעטות זה הגיע לאורגזמה.חושב שאתה מגלה לי את אמריקה.

icon_lol.gif אני מוכנה להזריק לך דלק לתחת ולהבעיר
Lilu-FemdoM{Pon}
Lilu-FemdoM{Pon} • 11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה:
ליאב כתב/ה:

רגע !

לפני שאת מדליקה , תני לי לבדוק את הכידון החדש שלי בתחת שלו.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 11, 2007 3:51 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
ליאב
ליאב • 11 בינו׳ 2007
הסיבה גם שהבנתי שאני צריך סיוע של מישהי כי אני מיתעייף להביא את היד מאוחרי הגוף וכל רגע אני צריך להחליף יד ביזמן החדירה וזה מעייף לאלה.
lady @in black​(שולטת)
Lilu_in_Black כתב/ה:
lady @in black כתב/ה:
ליאב כתב/ה:

רגע !

לפני שאת מדליקה , תני לי לבדוק את הכידון החדש שלי בתחת שלו.

לילו עזבי את הכידון בואי נבדוק את כל האופניים בתחת שלו תעזרי לדחוף icon_twisted.gif