עולם מסריח{אלון ב} |
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
Re: הלילה לילה לילה...
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
עולם מסריח{אלון ב} • 25 במאי 2007
*המלכה* כתב/ה: מסיבה גדולה הלילה
נראה לי יהיה פיצוץ ומה תלבש הגברת..? |
|
אורלי(שולטת) |
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
אורלי(שולטת) • 25 במאי 2007
אנסטסיה5 כתב/ה: *המלכה* כתב/ה: מסיבה גדולה הלילה
נראה לי יהיה פיצוץ ומה תלבש הגברת..? אחרי שהלבשת את כולנו (תודה על העזרה בבחירת הבייבי דול מקסימה ) מעניין אותי לדעת, מה אנסטסיה היפהפיה תלבש הלילה? מה שזה לא יהיה אני בטוחה שכולנו נצטרך הנשמה... |
|
עולם מסריח{אלון ב} |
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
אורלי כתב/ה: אנסטסיה5 כתב/ה: *המלכה* כתב/ה: מסיבה גדולה הלילה
נראה לי יהיה פיצוץ ומה תלבש הגברת..? אחרי שהלבשת את כולנו (תודה על העזרה בבחירת הבייבי דול מקסימה ) מעניין אותי לדעת, מה אנסטסיה היפהפיה תלבש הלילה? מה שזה לא יהיה אני בטוחה שכולנו נצטרך הנשמה... אני אהיה לבושה בדרס קוד בכל מובן המילה גם בייבי-דול וגם שחור (הרבה שיפון, הרבה שקוף, הרבה תחרות, מעט מאוד בד!! מצפה לראותך בורוד המשגע!! |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 25 במאי 2007
אנסטסיה5 כתב/ה: *המלכה* כתב/ה: מסיבה גדולה הלילה
נראה לי יהיה פיצוץ ומה תלבש הגברת..? אנסטסיה אני אבוא בדרס קוד,ואת הבייבי דול האדום סוחבת בתיק כי יו נואו באה מהצפון...קצת קשה לבוא ב'בייבי דול כל הדרך הולכת לסיים להתארגןןן ביייי ומחכה לראותך חתיכה כמו תמיד |
|
נקיטה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
נקיטה(לא בעסק) • 25 במאי 2007
*המלכה* כתב/ה: אנסטסיה5 כתב/ה: *המלכה* כתב/ה: מסיבה גדולה הלילה
נראה לי יהיה פיצוץ ומה תלבש הגברת..? אנסטסיה אני אבוא בדרס קוד,ואת הבייבי דול האדום סוחבת בתיק כי יו נואו באה מהצפון...קצת קשה לבוא ב'בייבי דול כל הדרך הולכת לסיים להתארגןןן ביייי ומחכה לראותך חתיכה כמו תמיד וואלה מאחלת לנו נסיעה נעימה מהחלל החיצון פאק ואחד נסיעה ממתינה קדימה"המלכה" למי את עוד מחכה????? |
|
עולם מסריח{אלון ב} |
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
נטלי 71 כתב/ה: *המלכה* כתב/ה: אנסטסיה5 כתב/ה: *המלכה* כתב/ה: מסיבה גדולה הלילה
נראה לי יהיה פיצוץ ומה תלבש הגברת..? אנסטסיה אני אבוא בדרס קוד,ואת הבייבי דול האדום סוחבת בתיק כי יו נואו באה מהצפון...קצת קשה לבוא ב'בייבי דול כל הדרך הולכת לסיים להתארגןןן ביייי ומחכה לראותך חתיכה כמו תמיד וואלה מאחלת לנו נסיעה נעימה מהחלל החיצון פאק ואחד נסיעה ממתינה קדימה"המלכה" למי את עוד מחכה????? המלכה ונטלי אני מצפה לכניסה ראשונה מרשימה בבייבי דול את השחור אתן יכולות לפשוט מעליכן כבר ברכב בחנייה בטוחה שאשאר עם פה פעור |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 25 במאי 2007
נטלי 71 כתב/ה: *המלכה* כתב/ה: אנסטסיה5 כתב/ה: *המלכה* כתב/ה: מסיבה גדולה הלילה
נראה לי יהיה פיצוץ ומה תלבש הגברת..? אנסטסיה אני אבוא בדרס קוד,ואת הבייבי דול האדום סוחבת בתיק כי יו נואו באה מהצפון...קצת קשה לבוא ב'בייבי דול כל הדרך הולכת לסיים להתארגןןן ביייי ומחכה לראותך חתיכה כמו תמיד וואלה מאחלת לנו נסיעה נעימה מהחלל החיצון פאק ואחד נסיעה ממתינה קדימה"המלכה" למי את עוד מחכה????? למי אני מחכה??? לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ובזמן האחרון מישהי פה לוקחת לה את הזמן אוהבת... |
|
studentit(שולטת){1303} |
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
תיאטרון הזירה
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
studentit(שולטת){1303} • 25 במאי 2007
אורלי כתב/ה: תיאטרון הזירה מציג:
עוץ לי גוץ לי קינקי
"קהל נכבד בערב זה יתחיל סיפור המחזה
[align=center][b][color=white][size=18]ולכן ידידיי...לאחר קרב האליפות האירוטי שיערך במסיבה ביום שישי בזירה המתוכננת ישאר מקום להאבקויות נוספות למתאבקים עטורי בוקסר ומתאבקות הבייבידול. על כן, צופים יקרים שמחה אני לפתוח את זירת ההאבקות במועדון. (השופטים המשוחדים ישמחו להעניק נקודות בונוס על שימוש לא הוגן בתרגילים כגון: פייס סיטינג, פוט פטיש וטרמפלינג ) כל אשר חפצה נפשו לנצל את זירת ההאבקות להנאתו מוזמן להרשם שלכם בברכת תהנו ותבלו אורלי LET THE GAMES BEGIN אורליייייייי!! בדקתי את הזירה אחר הצהרים והיא מזה כייפית, פשוט שווה!!! אז c u 2 NIGHT נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי מאי 25, 2007 9:55 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
לפני 17 שנים •
25 במאי 2007
Reaper • 25 במאי 2007
אני וטורי חזרנו עכשיו מהמועדון. חבל"ז, המקום נראה מליון$
|
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 17 שנים •