Diz |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
לדרגון פנית לא טעית... :)
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Diz • 5 בנוב׳ 2007
בשביל הסיפור הזה אני מוכנה לענות על עוד שאלות שלכם... אבל תוודאו שלא יהיו לכם בעיות עם הצנזורה!
|
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
dragon fly • 5 בנוב׳ 2007
טוב.
גבולות?פרטי נמקי והסבירי!!!!!! |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
גבולות?
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Diz • 5 בנוב׳ 2007
|
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Re: גבולות?
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
דולי .(שולטת) • 5 בנוב׳ 2007
Rabinya כתב/ה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%91%D7%95%D7%9C
בבקשה! אמרת גבולות-קיבלת! [B] על התחכמות, יורדות עוד נקודות.[/B] |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
את יכולה להוריד לי כמה נקודות שאת רוצה בייב!
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Diz • 5 בנוב׳ 2007
זה רק יגרום לי לרצות את הסיפור שלך יותר!...
חחחחחח.... תראי מה עשית עכשיו! |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Re: את יכולה להוריד לי כמה נקודות שאת רוצה בייב!
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Rabinya כתב/ה: זה רק יגרום לי לרצות את הסיפור שלך יותר!...
חחחחחח.... תראי מה עשית עכשיו! ובכן..עני לשאלה . ובלי התחכמויות! |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
גבולות?...
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Diz • 5 בנוב׳ 2007
אין לי תשובה חד משמעית יפה שלי! הכל תלויי במקום, בזמן, בפרטנר, בעומק והקשר, בכימיה, ברצון לתת... לקבל... רק המחשבה מגרה אותי!. אני רעבה ואת גורמת לי לחשוב על בשר! זה לא טוב בייב..אני אטרוף אותך בסוף!
אני רק מבטיחה לך-שגבולות מתרחבים ויורדים עד לאחורי האופק לפעמים. דברים שלא חשבתי שאני אעשה-עשיתי וממשיכה בכיף לעשות עד היום! אם היית שואלת אותי לפני חודש: תגידי, הלנה.. את בתור שולטת, היית מתחננת בפני דולי לספר לך סיפור? הייתי אומרת לך-לא! אבל זה קרה.. ואני מוכנה להמשיך לעשות את זה-רק כי את מגרה אותי עד טירוף! |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
יפה, ילדה.
הרווחת בכבוד את הקטע הנוסף. תהני.. איתי בחדר היו 2. ועם שתיהן הקשר נותק כבר מזמן. מודה באשמה ...הקשר נותק ביוזמתי. את הראשונה הכרתי כבר בשנה הראשונה בה הגעתי לפנימיה. הכרתי ו...לא סבלתי. היה בה כל מה שאין בי. תמיד היתה נחמדה , רכה כזו...ברבי כזו. עיניים ענקיות .ממוצעת קומה, לא ספורטאית טובה במיוחד. עור לבן לבן, כזה שאפשר לראותו מבעדו את הורידים. שקופה שכזו. כל דבר קיבלה בכיף. מעולם לא רטנה, ותמיד מצאה צידוק לכל דבר. אפילו לי כאשר עוללתי דבר מה, תמיד מצאה סיבות וצידוקים. בהתחלה זה נחמד, אחר כך זה הרגיז. משום מה , עכשיו כשנזכרת , היא לא היתה מוקפת חברים. תמיד ישבה לה שם לבד , ואם מישהו פנה אליה , חיוך ענק היה מפציע על פניה לאות תודה. עכברית כזו... אחת לשבועיים הוריה היו מגיעים לביקור. עמוסים בחבילות ענקיות. ממתקים, מגדנות עוגות עוגיות ...ממש כל טוב. השלישיה היתה יושבת בחדר. היא באמצע וההוריה משני הצדדים, חובקים אותה , מנשקים ומדברים מדברים ומדברים....אוףףףףף כמה שהם דיברו. העכברית שבקושי פצתה פה , ברגע שראתה את ההורים כאילו חטפה קשקשת. נון סטופ באוטסטרדות דיברה. פשוט לא הכרתי אותה, בתנועות ידים בהתרגשות. התמלאה בחיים. כאשר ראיתי את החבורה מגיעה. הייתי אוספת את המחברות או הספר ונעלמת. לא אהבתי את המחזה הזה. גם לא ידעתי איך להגיב , כאשר תמיד הציגה אותי בתור החברה הטובה שלה. אני חברה טובה שלה? חחחח...ממש לא, לא שהתעללתי בה, לזה עדיין לא הגעתי , היא לא ענינה אותי . הדפתי אותה ממני . נסיונות הגישוש שלה נראו לי מטופשים. מודה, לא סבלתי אותה .נראה לי כל כך לא טבעי ומעושה, כל הנחמדות שלה. תמיד היתה הולכת לאט , מעולם לא מיהרה לשום מקום. יכלה לשבת שעות ולבהות בתמונה מסוימת. טיפוס חולמני שכזה. טיפשה לא היתה , בכל זאת הגיעה לפנימיה הכי מהוללת בארץ. אבל הכל באיזי איזי...אוףףףף, היתה מעלה לי את הפיוזים כשראיתי אותה פותחת את הילקוט מתחילה להוציא באיטיות את המחברות, עורמת אותן בצורה מסודרת. לידן את כלי הכתיבה. מיישרת , סוקרת את המחזה. ורק לאחר שהשביע את רצונה, פותחת מחברת ושוב לאט לאט...מתחילה לענות. אפילו הכתיבה שלה היתה איטית. במבחנים מעולם לא הספיקה הכל. הוציאה את מירב הנקודות על מה שהגישה אבל מעולם זה לא היה הכל. היתה תקופה שניסיתי לדרבנה , להכניס לה מעט פלפל...אבל כלום, ללא הועיל. הכל התנהל על מי מנוחות בנירוונה , שפשוט שיגעה אותי .התייאשתי ומשכתי ידי ממנה. ניסיתי להתחלף בחדר, לא הלך לי . אם הבית והמחנך סברו משום מה , שניגודים כאלה מעולים. אולי קיוו שבזכותי היא תשתנה מעט, ואולי גם קיוו שהנוכחות המרגיעה שלה תמתן אותי מעט. בקיצור , נתקעתי איתה. וממש ממש לא אהבתי את זה. אבל הרבה ברירה לא היתה לי . וגם דאגתי שתדע שהאפשרות הזו לא היתה אהובה עלי בלשון המעטה. |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
דולי!
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
Diz • 5 בנוב׳ 2007
אני מניחה שבשביל לקבל עוד קטע אני אצתרך לענות על עוד שאלה שלך או לתת עוד נימוקים לדרגון.. אז אני מסכימה לענות אחרי המקלחת!
-גם הקטע הזה מדהים, ואת מדהימה, ואני רוצה המשך כמובן! |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
5 בנוב׳ 2007
ברור,
משאירה לדרגו לבחור מטלה או שאלה . אלא, אם כן....יורדת מהענין.. תמיד יש לך אפשרות לסגת. |
|