ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הסבר

זאלופון​(שולט)
לפני 16 שנים • 18 בפבר׳ 2008
זאלופון​(שולט) • 18 בפבר׳ 2008
אדון שי כתב/ה:

אני יכול לומר לך ששום דבר הוא לא אישי .

אם היה מישהו שלא הסכים אתי שהתנצחויות וריבים יכולים להיות מבדרים להפליא - הנה ההוכחה, מצוטטת לבן על גבי שחור. מ.ש.ל.
פפריקה
פפריקה • 18 בפבר׳ 2008
דברים קטנים, דברים גדולים. נמשכת – שמידט טוענת שהיא אישה ומכיוון שמקור השם הוא "נפח" בגרמנית, הרי שהיא, לא נעים להגיד, נפיחה. וכדרכן של כל הנפיחות (או הכלבים של איבן פבלוב), היא רודפת את שי הודעה-בעקבות-הודעה עם גבות זקורות ומפחידות, יורקת אש, צפרדעים ולהבות בטענה שבידה טמונה התשובה לכל השאלות, שהיא מכירה את שי היטב, שהיא החזיקה לו נר בכל מיני נסיבות (אובייקטיבית לגמרי) ושכל מי שלא רואה את מה שהיא כן, נרדם בשמירה.

בגדול זה אכן ניק שנפתח עבור שי ולכבודו, בעל 22 הודעות שכולן הוקדשו לו או לנושאים בהם דן (לוחצים על כפתור "הודעות בפורום" ומגלים) בקטן - כל אחד פה עשוי להסתבר כניק כפול של מישהו אחר ולכן אין טעם לחפור. אני ממעיט להתערב בהתנצחויות אישיות ומעצם היותי גס רוח ונטול יכולת ביטוי גם באלו הדנים בתרבות הדיון. אבל שי אמר לא מעט דברים נכונים, כאשר עניין ה"אתיקה" היה הכי קרוב למה שחושב אני (שמידט סתם מכפילה את עצמה, היא מעין "פרסומות").

אלא שלדון באתיקה טרם נוסדה לשכת מצול"שי BDsM, בזמן שאת רוב הדיונים ניתן להפיל טרם התעברות במילים "איש איש וה- BDsM שלו", נראה לי מיותר. כרגע בכלוב כל אחד נלחם על האמת שלו בשיניים ובציפורניים ודרך הפריזמה והטראומות שלו. עניין של בגרות ואופנה – גם זה יעבור.

כלובי פעם אמר שרק מי שמצפצף לו, יקבל התייחסות. דהיינו – אם פגעו בזכויותיך ולא התרעת, בעיה שלך. ובצדק (כלובי, אנא, רק אל תחסום את שמידט. היא אמנם לא משלמת, אבל יכולת הבהוב, קפיצה ואפליקציות ויזואליות אצלה built-in). איימי, מסתבר, מצפצפת הרבה ולכן נדמה שיש לה זכויות יתרות. אבל כלובי, שי, אינו מחזיק את האמת בביצים, הוא בסך הכל בעל אתר ואני מאמין שלא רק אני הבנתי את הפואנטה של מה שניסית לומר.

לדעתי, מרגע שמלפני יומיים ואילך, כל מה שאתה מוסיף רק גורע מהכוונה שלך (ומטה את הפוסטים של שלגי לנתיבים מפתיעים ומעוררי תזזית). אבל מה – אני בכנות ומתוך כבוד מוריד את הכובע שלי בפני הנחישות שלך ומאחל לך שבבוא היום גם אתה תוכל להביט על כל השרשורים הללו דרך עיניים אחרות ולהתפוצץ מצחוק.

חזק. חזק. חברה, פשוט חזק. תסריט מושלם לסרט מצוייר.
ונעבור להתניה הקלאסית: "יאלה שמידט! עכשיו את המנטרה.... "LOL חה חה חה... והרבה בריאות. (-:[/quote]

אני עם הגמד.
להבה חשופה
להבה חשופה • 18 בפבר׳ 2008
הגמד כתב.:

". .איימי, אני מאמין ששמידט כפולתך. כן, שי צודק. .."

"..בגדול זה אכן ניק שנפתח עבור שי ולכבודו, בעל 22 הודעות שכולן הוקדשו לו או לנושאים בהם דן .."

הגמד,כתב, את השאר מזמן סברתי ואף כתבתי זאת.

להבה חשופה.!@!
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
להבה חשופה כתב/ה:
הגמד כתב.:

". .איימי, אני מאמין ששמידט כפולתך. כן, שי צודק. .."

"..בגדול זה אכן ניק שנפתח עבור שי ולכבודו, בעל 22 הודעות שכולן הוקדשו לו או לנושאים בהם דן .."

הגמד,כתב, את השאר מזמן סברתי ואף כתבתי זאת.

להבה חשופה.!@!

את, יודעת, גם לא רק לצטט אחרים ולהסכים איתם? @!
פפריקה
פפריקה • 18 בפבר׳ 2008
פפריקה נוטה להגיב בשרשורים של מעל עשרה דפים ולכן קמתי ממרבצי על מנת להגיב עניינית ולספר גם, שאני מעט דלוקה על הגמד.

ובכן, שי, לא צריך להצהיר כל עשר דקות שאתה הולך If you have to shoot, shoot, dont talk.
באופן כללי אני נוטה להסכים איתך ושהקליקות ינשקו לי בתחת, קיים ויכוח תמידי סביב הנושא של תרבות הדיון.
אבל אני לא חושבת שחוקים יצליחו להשיג את המטרה שלשמה אתה נלחם, בסך הכל כולנו חולקים ביחד אישהו מרחב וירטואלי וצריך לקחת דברים בפרופורציה.
כאן זה לא סניף של ההסתדרות, לא מחלקים כאן קביעויות, לא נקבע מעמדו של אדם לפני הפז"מ ולא מחלקים תלושי שי בחגים.
ואני באמת לא מצליחה להבין את המלחמה שאתה מנהל מול איימי בנסיון להגן על גלישר.. ההוא בנתיים כבר חרש את כל הדירות הדיסקרטיות ברחבי העיר בזמן שכולנו כאן מאוננים מקלדת.

ואיימי, באמת שאין לי שומדבר אישי נגדך, אני לא מכירה אותך ולא בכוונתי לריב איתך; אבל רק שתדעי שההזדהות שלך עם שמידט ודומיו לא עושה עמך חסד.
אדון שי ניהל את הדיון הזה בצורה מכובדת, שמי לב לכרוניקה שלך כאשר מצאת להגיב רק להודעות מטופשות במקום להגיב לאלו שבאמת היו ראויות לתגובה.
מה זה מעיד עלייך? שאין לך שום דבר חכם להגיד, וכשאין שומדבר חכם להגיד תעשי כמוני - פשוט תשתקי.

ושמידט, נו באמת. הכי קל זה לצאת ולעשות אאוטינג כשאת מסתררת מאחורי ניק.
אם את כזאת גיבורה גדולה, בואי, צאי אלינו ציפורה נחמדת אפחד כאן לא ינשך אותך - אולי חוץ מהגמד.

מי בא לאכול סביח?
היודע איך

אצל עובד?

היודע איך • 18 בפבר׳ 2008
או בנגבה?
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
פפריקה, אני מסכימה עם לא מעט ממה שכתבת. באשר לשי- הוא מבחינתי לא ראוי לתגובה רצינית ומכבדת. לא הוא, ולא מניעיו הנסתרים שאינם כה נסתרים. קשה לנהל דיון רציני עם מי שמבחינתי הוא טרול.
זה ששי הוא רהוט ויודע לכתוב תגובות באורך הגלות, עדיין לא מצדיק את התנהלותו, שבאופן תמידי- מטיפה לדבר אחד, ועושה את ההפוך לו. כל מי שבוחן את הדברים מקרוב, יכול לראות זאת.

אני מניחה שאם היה באמת נפתח פה דיון רציני ומכובד, על דרכי התנהלות בבלוגים, ועל דרכי תגובה בפורומים, ללא הבאת דוגמה שלילית זו או אחרת, הייתי שמחה להשתתף בו. במצב הנתון, אני מאמינה שקשה להאשים אותי שאני קצת מתקשה להתייחס לנושא באובייקטיביות icon_smile.gif

וסביח משמין.
היודע איך
amy כתב/ה:
אני מניחה שאם היה באמת נפתח פה דיון רציני ומכובד, על דרכי התנהלות בבלוגים, ועל דרכי תגובה בפורומים, ללא הבאת דוגמה שלילית זו או אחרת, הייתי שמחה להשתתף בו.
וסביח משמין.
עם יד על הלב...יש דיון שלא היית שמחה להשתתף בו?...
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
היודע איך כתב/ה:
amy כתב/ה:
אני מניחה שאם היה באמת נפתח פה דיון רציני ומכובד, על דרכי התנהלות בבלוגים, ועל דרכי תגובה בפורומים, ללא הבאת דוגמה שלילית זו או אחרת, הייתי שמחה להשתתף בו.
וסביח משמין.
עם יד על הלב...יש דיון שלא היית שמחה להשתתף בו?...

יש, אבל אתה יודע איך... icon_wink.gif
היודע איך

אני חושב

שאת נותנת לי יותר מדי קרדיט כאן...