Tame |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
Tame • 21 באפר׳ 2009
מורטישיה,
אני אגיד את זה רק פעם אחת בשם הידידות שהייתה בינינו. אין לי מילים לתאר כמה מה שכתבת בסוגריים שלך מכעיס אותי, אני לא מתכוון לתקוף אותך בחזרה אבל רק תדעי שאין שיעור לכמה שאכזבת אותי כרגע. אני לא יודע מה את חושבת או מה את מכירה או שום דבר, לא יודע אם רבתן או אם יש לכן היסטוריה כלשהי. זה גם לא מעניין או חשוב כרגע. אני לא רוצה לשמוע אותך מדברת ככה איתי על האישה שאני אוהב! יש גבול למה שאני יכול לסלוח לגביו! ואם יש לך ספק לכוונה שלי - לא מדובר בכלל בניסיון שלי להגן עליה (גם אם הייתי רוצה אני יודע שהיא יכולה לאכול פה הרבה כולל אותך ואותי בלי מלח אם היא רוצה) אלא בפגיעה אישית שאני חש ממך. בגלל שהיינו ידידים... איזו הפתעה כשזה מגיע ממך, שתמיד מדברת על איזושהי "סולידריות נשית" מיוחלת.. לא חשבתי שאת תיפלי ככה.. בקשר לכל שאר הדברים שאמרת.. כל כך לא מעניין אותי להגיב לך כרגע... |
|
צארינה |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
הדיוטות נמאסתם
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
צארינה • 21 באפר׳ 2009
איכסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם מגעילים אותי עד לתהומות הכי עמוקים של הנפש, אנשים קטנים ונוראיים שכמותכם. תתעסקו במה שחשוב בחיים ותפסיקו עם ההתקוטטויות וההקאות הוורבליות האימפוטנטיות שלכם. בחיייייאאאאתת! לבחור ששאל שאלה לפני עשרה דפי וירטואליה מבוזבזים על אויר ועילגות, אני מציעה לך לדבר עם הבחורה, להסביר לה מי אתה ומה אתה אוהב. להשלות אותה שאתה בחור רגיל עם העדפות הטרוסקסואליות נורמטיביות ולגרום לה להתאהב בך- ורק לאחר מכן לומר לה (או לכפות עליה) את מה שאתה, זו רמאות לשמה ואני במקומה הייתי הופכת אותך בראשי לגבר המניאק המיתולוגי. יש גם אחד כזה בראש של כל אישה. ואם הוא גם הראשון שמזיין אותה, מה רע. לבחורה, כמובן. לגבי ללחוץ על אישה לשכב- אל תעשה את זה. לא לוחצים על אישה לשכב, אלא מגרים אותה ונסוגים. גירוי ונסיגה הן הטכניקות לגרום לאישה לרצות עוד, כמו שבוודאי קל להבין. לחץ, מתון עד קשה, הוא שלילי ועלול להבריח אותה. דע לך שגבר חזק, חזק באמת, לא צריך לכפות דבר על האישה, אלא צריך להפגין שליטה עצמית וזו לבדה מפתה את האישה. הפעם הראשונה שלי היתה עם בתול, שאנסתי בחדווה לאחר חודש וחצי של גירוי מתמשך, ותאמין לי שעד היום אני זוכרת את ההתנסות הזו כחיובית ומתוקה מאין כמוה. ולא, לא באמת אנסתי אותו.. אבל כן הייתי למעלה. |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
Re: שאלה חשובה בקשר לשליטה
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
אנימה • 21 באפר׳ 2009
האדון אבישי כתב/ה: טוב אז ככה..
פעם ראשונה שאני נתקל במישהי שהיא לא נשלטת פשוט בחורה רגילה. הענין הוא שאני מנסה להפוך את הבחורה לכזאת. היא מתקדמת כל יום קצת אבל יש הרבה דברים שקשה לה לעשות והיא מסרבת להם היא בוכה הרבה אפילו מאיימת שתחתוך את כל הענין אבל אני יודע שהיא לא תעשה את זה היא שולחת לי בפון הודעות שהיא אוהבת אותי עוד ועוד.. שכחתי להזכיר את הדבר הכי חשוב היא בת 18 בתולה אני בן 23 ואני די לוחץ עליה על כל הענין, חסר סבלנות שכמותי, אם הייתי יכול הייתי מוריד ממנה לחץ פשוט אני די זריז בענינים האלה. השאלה שלי היא ... האם להיות יותר אנושי איתה ולהוריד ממנה כל לחץ אפשרי? או פשוט לעשות אותה מה שהיא למה שאני רוצה שהיא תהיה בהקדם האפשרי? אני לא חושבת שאתה מנסה להפוך אותה למה שהיא. אני באמת חושבת שהיא אוהבת אותך, והיא באמת מנסה לעשות את מה שאתה מבקש, אבל העובדה שהיא בוכה לעיתים קרובות, ומאיימת להפסיק את הקשר מעיד שאתה כמו שאמרו לפני- מנסה להוציא ממנה את מה שאין לה. מצד אחד היא אוהבת אותך, מצד שני היא חשה סבל רב. היא לא חשה סבל כי חבלי הקליטה הבדסמים הם קשים, היא סובלת כי היא לא בקטע. יש לי תחושה שכאן מקור הבילבול שלך וביחד עם הדחף העז למימוש יחסי שליטה אנחנו מקבלים פיל בחנות חרסינה. אל תבנה על כך שהיא לא תנתק את הקשר- אתה כנראה מושך את החבל מאוד חזק וזה עלול להיות מאוד קרוב לכך. אני מציעה שתרפה מהעניין למרות הרצון החזק שלך ליחסי שליטה ותהנה ממערכת היחסים, ממה שהיא יכולה להעניק לך. ואם היא באמת בקטע בדסמי- הקטעים הבדסמים שהיא כן הצליחה לעשות אותם יגרמו לה לבקש אותם שוב. אבל זה חייב לבוא ממנה בלי שתפיל עליה את משאלות ליבך כי כאן אתה חייב לעשות הפרדה ולהצמד לעובדות. והעובדות שהיא חסרת נסיון, סובלת המון, בוכה המון ומאיימת לנתק את הקשר וגם אוהבת אותך. שאר הדברים שכתבת נוטים יותר לכיוון של מה הייתי רוצה שיקרה. לפעמים קורה שרוצים מאוד משהו ובגלל הרצון העז נוטים לפרש באופן אחר סימנים שמעידים על מציאות אחרת שרחוקה ממה שהיינו רוצים. |
|
Tobias(אחר) |
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
21 באפר׳ 2009
Tobias(אחר) • 21 באפר׳ 2009
אני במיטב המסורת הגיקית שואב את המנטרה הבדסמית שלי דווקא מדפי הקומיקס.
ואומר ש "עם כוח גדול מגיעה גם אחריות גדולה" תכלס בעיניי אין דבר כזה נכון לא נכון בשליטה. יש שליטה נקודה. אם יש לך שליטה על מישהי, אם יש לך איזה מנוף עליה בשביל שתעשה את רצונך, אוהבת, מעריצה, לא יכולה לעצור את הדחף לא משנה מה... אם יש לך שליטה אז יש לך שליטה. אם ואיך אתה בוחר להשתמש בה, זה כבר לא עניין של שליטה, זה עניין של מוסר, וזה גם עניין של האם יש לך את הידע לדעת אם ההשלכות לפעולה יביאו לך את התוצאות שאתה באמת רוצה, במיוחד בטווח הארוך. בזה תעשה מה שאתה רוצה. העצה הכי טובה שלי אליך בנושא השאלה ששאלת היא שדמיין שאתה כל פעם לוקח אותה למכון ושם אותה על ספסל משקולות. אתה עומד מעליה ומשגיח? מוכן לתפוס את המשקולות אם היא תתעייף? או שאתה עומד בצד ואומר מה שיהיה יהיה. אתה מפיל עליה באימון הראשון ישירות משקולת של 100 קילו מכל צד ורואה איך היא נופלת ומרסקת לה את החזה? או שאתה שם לה משקל קל בהתחלה ונותן לה לפתח את השריר? אתה נותן לה לנוח בין אימונים בשביל שהגוף יאזור כוחות ויאסוף משאבים נחוצים להתפתחות וגם ינקה את עצמו מכל הרע שהצטבר בעקבות האימון? או שאתה מכריח אותה להתאמן בלי הפסקה כל הזמן כי אתה "מהיר בעניינים" ? אם אתה רוצה לשבור לעצמך את "הצעצוע", יודע מה, אתה רשאי, אני אגנה אותך על זה, אבל אתה רשאי בהחלט. אם אתה רוצה סאבית עם שרירי נשלטות חזקים שיכולה לדחוק 100 הצלפות בכל צד של המשקולת, אתה צריך ללמוד איך לאמן ואיך להתאמן. אה ולגבי השרשור הזה, ברוך הבא לכלוב, אל תטרח לשים דיאודורנט, אתה תמיד תצא מפה מסריח. |
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
נותן בהן סימנים
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
ראובן • 22 באפר׳ 2009
תודה ל - tame על DSM V,
האמת היא שלא צריך 'מגדיר' של הפרעות נפש כדי להבין, שמישהי השולחת מכתב איום בהודעה פרטית ל-דום כך וכך, זקוקה לאבחון מחדש. למעשה, כל זה משני. האמת העירומה פשוטה בהרבה: מסתובבות כאן נקבות מוטרפות מרוב ייחום, שבאופן טבעי אינן רוצות שאחרות יזכו לקבל קצת booty, כולל אותה בתולה מקורית. נחמד שאפשר לפתח פה דיון חרף מאמצי האלמנות השחורות. tame, הזכרת כי התפתחות הנימפומניות תלויה בהיבטים רבים ובוודאי לא רק באקט המיני הראשוני. הדבר נכון אבל זכור כי כל דבר ראשוני, בוודאי בנפש המינית, הינו חוויה מכוננת. אמור, האם אתה מכיר את המונח 'החתמה'? אותו אקט של יצירת קשר ראשוני? אני סבור שהדבר תקף גם בשדה האירוטי, כי גם כאן ישנם אקטים של חניכה והורות (למשל, בועל מנוסה ונבעלת בתולה). חשוב גם על אקטים של החתמה להם זכית מיקירתך. בכלל, נעים להיזכר באובדן הבתולים, במיוחד אם הדבר נעשה בנסיבות טובות וביד אמונה. חבל גם שהתרבות המערבית אינה מאפשרת חניכה מינית נינוחה - היו פה הרבה פחות מטורפות לו הייתה כזו. ראובן נ.ב קישור לערך 'החתמה' בויקיפדיה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%97%D7%AA%D7%9E%D7%94 |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
Tame • 22 באפר׳ 2009
תראה ראובן.
מאוד לא נוח לי לדון איתך כשאתה מתייחס לנשים כאן כאלמנות שחורות, או נקבות מיוחמות. זה לא הסגנון שלי ואני לא יכול באמת לענות לך ברצינות כשאתה בוחר במונחים הללו. באמת שזה לא אישי נגדך, אבל אנחנו נמצאים פה עם הרבה אנשים וכל פעם שאנחנו פוגעים במישהו אנחנו רק מוסיפים לכלוך למקום שאנחנו נמצאים בו.. שלא נדבר על אפקט של תהודה שגורם לכל התייחסות שלילית להיות מוחזרת ע"י אנשים אחרים בפורום... בכל אופן אני יודע שלא בשביל לדון איתי תחליט לשנות את ההתנסחות, אבל זה עדיין קצת חבל בעיני, לכן אני מעדיף לכתוב לך כך מאשר לא לומר דבר. |
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
קורקטיות
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
ראובן • 22 באפר׳ 2009
tame,
הגישה הטהרנית שלך מעט מפתיעה אותי. נסה לחשוב על (תת)תרבות הפורום כעל סוג של Debating. יש צורך לקבל את הדיאלקטיקה של ההתנצחות משום שלעתים היא מזינה את גוף הדיון, גם במקרים בהם מעורבים עלבונות אישיים. נכון גם שלא תזיק פה קצת קורקטיות, לפיכך: הזכרת כי התפתחות הנימפומניות תלויה בהיבטים רבים, לא רק באקט המיני הראשוני (חד פעמי ו/או מערכת יחסים ראשונה). הדבר נכון אבל זכור כי כל דבר ראשוני, בוודאי בנפש המינית, הינו בבחינת חוויה מכוננת. אמור, האם אתה מכיר את המונח 'החתמה'? אני סבור שהדבר תקף גם בשדה האירוטי, כי גם כאן ישנם אקטים של חניכה והורות (בועל/ת מנוסה ונבעל/ת בתולי/ת). מדוע הנך סבור כי משקל החוויה המינית הראשונה בטל בששים, בשקלול ההיבטים המביאים להיווצרותה של הנימפומניות? ראובן |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
Tame • 22 באפר׳ 2009
ראובן,
אין לי בעיה מהותית עם התנצחות - למרות שלפי דעתי היא מעודדת התחפרות בעמדות וגורמת לדיון להפוך מהר מאוד לויכוח. לא לשם העמקת הידע והשיתוף אלא לשם האדרת האגו. ברגע שזה קורה כבר לא הולכים יחד אלא הולכים נגד. בקשר לעלבונות אישיים - הוספת את זה כאילו כבדרך אגב לחלקו השני של המשפט שלך, אך זה מצריך התייחסות מיוחדת. עלבונות אישיים לפי דעתי הם האנטיתזה לכל צורה של תקשורת שהייתי רוצה לקיים. לפי דעתי אין להם שום מקום ולו השולי והזניח ביותר. עלבונות ברמה האישית מכרסמים בנו וממוטטים אותנו. הם צורה של אלימות מילולית גסה ובוטה שלעולם לא תורמת אלא רק מעוררת עוד אלימות. הייתי רוצה להציע לך לנסות ולו לתקופת זמן מוגבלת את הגישה ה"טהרנית" שלי (אמנם לא ירדתי לפשר דבריך עד סופם, אני מתבטא כפי שאני מתבטא לא מתוך רצון לעודד או להשפיע באופן כלשהו על הדיון אלא משום שזה האופן הטומן בחובו את התועלת הרבה ביותר לי ולסביבתי) יתכן שאולי ההתנסות הזו תהיה חיובית יותר עבורך ואולי אף תביא לך תועלת כלשהי. ובקשר לדבריך לגבי נימפומניות וחשיבותו של המשגל הראשון: את הידע שלי אני שואב מלימודי הפסיכולוגיה, עדיין תואר ראשון אבל אולי דווקא משום כך הכל מאוד טרי ונגיש בתודעה שלי. נכון להיום אני אף עושה קורס בפסיכופתולוגיה. בספר הלימוד נכתב שבשנות ה70 הגישה שלך הייתה באמת רווחת ופופולארית. הדבר נבע מכך שהמיניות עדיין לא השתחררה לחלוטין מתפיסות הטאבו שהיו מקושרות אליה והחוקרים נטו לראות במשגל הראשון כאקט החינוכי היחיד שהאדם זוכה לו. כיום התפישה הזו נזנחה לחלוטין הן משום שהמחקרים הראו שאין מתאם אמיתי בין המשגל הראשון להפרעות מיניות והן משום שכיום תפיסות הטאבו הוסרו ברובן והחינוך המיני הוא לא דבר בלתי נגיש, להיפך אנשים מתלוננים שהוא נגיש מידי ואפילו "נדחף בכוח". הסיבה שאני אומר שהסבר זה לנימפומניות בטל בשישים הוא משום שאני מכיר הסברים אחרים והבולט ביותר הוא כמובן התעללות מינית בילדות - כאמור, לא מתקרב אפילו למשגל ראשון שנגמר קצת מוקדם ואולי "השאיר טעם של עוד". - כפי שאמרתי קודם, ההסבר שאתה מספק נראה כהגיוני וזו בדיוק הסיבה שהוא מוכר, יתכן שקראת אותו בספר או באתר אינטרנט כלשהו שעונה על צורך מסויים של אנשים לחוש כוח ושליטה, לכן אנשים נוטים גם לקבל אותו מבלי לבחון אותו לעומק. האמריקאי הוא איש המכירות המושלם והוא פיתח טכניקות רבות (כולן פסיכולוגיות) למכור.. גם אותן אני לומד - |
|
צארינה |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
צארינה • 22 באפר׳ 2009
Tame כתב/ה: ראובן,
אין לי בעיה מהותית עם התנצחות - למרות שלפי דעתי היא מעודדת התחפרות בעמדות וגורמת לדיון להפוך מהר מאוד לויכוח. לא לשם העמקת הידע והשיתוף אלא לשם האדרת האגו. ברגע שזה קורה כבר לא הולכים יחד אלא הולכים נגד. בקשר לעלבונות אישיים - הוספת את זה כאילו כבדרך אגב לחלקו השני של המשפט שלך, אך זה מצריך התייחסות מיוחדת. עלבונות אישיים לפי דעתי הם האנטיתזה לכל צורה של תקשורת שהייתי רוצה לקיים. לפי דעתי אין להם שום מקום ולו השולי והזניח ביותר. עלבונות ברמה האישית מכרסמים בנו וממוטטים אותנו. הם צורה של אלימות מילולית גסה ובוטה שלעולם לא תורמת אלא רק מעוררת עוד אלימות. הייתי רוצה להציע לך לנסות ולו לתקופת זמן מוגבלת את הגישה ה"טהרנית" שלי (אמנם לא ירדתי לפשר דבריך עד סופם, אני מתבטא כפי שאני מתבטא לא מתוך רצון לעודד או להשפיע באופן כלשהו על הדיון אלא משום שזה האופן הטומן בחובו את התועלת הרבה ביותר לי ולסביבתי) יתכן שאולי ההתנסות הזו תהיה חיובית יותר עבורך ואולי אף תביא לך תועלת כלשהי. ובקשר לדבריך לגבי נימפומניות וחשיבותו של המשגל הראשון: את הידע שלי אני שואב מלימודי הפסיכולוגיה, עדיין תואר ראשון אבל אולי דווקא משום כך הכל מאוד טרי ונגיש בתודעה שלי. נכון להיום אני אף עושה קורס בפסיכופתולוגיה. בספר הלימוד נכתב שבשנות ה70 הגישה שלך הייתה באמת רווחת ופופולארית. הדבר נבע מכך שהמיניות עדיין לא השתחררה לחלוטין מתפיסות הטאבו שהיו מקושרות אליה והחוקרים נטו לראות במשגל הראשון כאקט החינוכי היחיד שהאדם זוכה לו. כיום התפישה הזו נזנחה לחלוטין הן משום שהמחקרים הראו שאין מתאם אמיתי בין המשגל הראשון להפרעות מיניות והן משום שכיום תפיסות הטאבו הוסרו ברובן והחינוך המיני הוא לא דבר בלתי נגיש, להיפך אנשים מתלוננים שהוא נגיש מידי ואפילו "נדחף בכוח". הסיבה שאני אומר שהסבר זה לנימפומניות בטל בשישים הוא משום שאני מכיר הסברים אחרים והבולט ביותר הוא כמובן התעללות מינית בילדות - כאמור, לא מתקרב אפילו למשגל ראשון שנגמר קצת מוקדם ואולי "השאיר טעם של עוד". - כפי שאמרתי קודם, ההסבר שאתה מספק נראה כהגיוני וזו בדיוק הסיבה שהוא מוכר, יתכן שקראת אותו בספר או באתר אינטרנט כלשהו שעונה על צורך מסויים של אנשים לחוש כוח ושליטה, לכן אנשים נוטים גם לקבל אותו מבלי לבחון אותו לעומק. האמריקאי הוא איש המכירות המושלם והוא פיתח טכניקות רבות (כולן פסיכולוגיות) למכור.. גם אותן אני לומד - או במילים אחרות- בואו פשוט נחלוץ את נעלינו ונחכך את כפות רגלינו אחת בשניה. Tame, אתה באמת אחלה של בחור. כל הכבוד על הגישה הנעימה. |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
22 באפר׳ 2009
Tame • 22 באפר׳ 2009
צארינה, אל תדברי ככה - את רוצה לסיים את ימייך על הקרס?
|
|