Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
Brave Dwarf • 27 בנוב׳ 2009
רק אל תגע לי בילדה
|
|
זאלופון(שולט) |
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
Re: והנה דוגמא חיה לכך!
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
זאלופון(שולט) • 27 בנוב׳ 2009
Brave Dwarf כתב/ה: זאלופון כתב/ה: ומה האמת? שאתה מנגח את טול באופן מכוער בגלל שפעם, לטענתך, היא הגיבה בבלוג שלך וכינתה את אשתך "זונה זמנית"? טענה שהיא, אגב, מכחישה, וכמי שחווה את הנטייה שלך לסלף את דבריהם של אחרים, אני נוטה להאמין לה.
לא, האמת היא שקיפוד הים היא זו שהעלתה את הניק שלי כאן ולא אני את שלה, הרבה לפני שהספקתי או רציתי לקרוא את השרשור. אם בא לך לגלגל (אתה הרי כל כך שקדן אז תסתדר מבלי שאצייר לך כבשה) אתה מוזמן. מה אתה יודע, גללתי בשקדנות ומצאתי את זה: "את אישיות נבזית, רעה ודוחה... את תוצר לוואי של תגובות פלסטיק ממורמרות ... ולא, לא כי העזת להעלות על דל שפתיך את הכינוי שלי המשמש אותי מזה עשור במחוזות אלו, אני אומר את זה." מעניין. יש לי, כמובן, עוד הרבה מה לומר על השרשור הזה ועל ערסים מנופחים באופן כללי, אבל אני מניח שלכל קורא אינטליגנטי הדברים ברורים בלאו הכי, ואתה, אדון עזריאל, נראה לי כבר רותח מדי ותיכף תביא את הגרזן. לכן אכבד את בקשתה של טול (אותה, אגב, לא פגשתי מעולם) להניח לשרשור הזה לגווע. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 27 בנוב׳ 2009
זאלופון כתב/ה: ומה האמת? שאתה מנגח את טול באופן מכוער בגלל שפעם, לטענתך, היא הגיבה בבלוג שלך וכינתה את אשתך "זונה זמנית"? טענה שהיא, אגב, מכחישה, וכמי שחווה את הנטייה שלך לסלף את דבריהם של אחרים, אני נוטה להאמין לה. ואת הסיפור הזה למדתי ממש עכשיו, כשנכנסתי לרשימת ההודעות של סושי-בדימוס כדי לברר עד כמה באמת מסובך לאתר תגובה עניינית שלה, ומצאתי שרשור מרתק בשם "ארץ החלומות", שאני ממליץ עליו לכל חובבי הג'נטלמניות והעברית היפה. וגם כמה תגובות ענייניות מצאתי, ובלי קושי יוצא דופן. אז ככה: להלן השקרים שלה נחשפים לאור העולם: תגובה ל: מעשכיו, בסיבוב דאווין, אנחנו רשמית מאוהבים פורסם לפני 74 ימים על ידי [שלח/י הודעה מיידית] Tulle skirt • הגב להודעה זו סופרת חודשיים..מ-ע-כ-ש-י-ו. תגובה ל: מעשכיו, בסיבוב דאווין, אנחנו רשמית מאוהבים פורסם לפני 73 ימים על ידי [שלח/י הודעה מיידית] Brave Dwarf(שולט) {enamored} • הגב להודעה זו אמא'לה איזה פחד. מה יקרה בעוד חודשיים? להתכופף? תגובה ל: מעשכיו, בסיבוב דאווין, אנחנו רשמית מאוהבים פורסם לפני 73 ימים על ידי [שלח/י הודעה מיידית] לא כאן(לא בעסק) • הגב להודעה זו אולי הייתי צריכה לכתוב"נותנת לזה עוד חודשיים". וסליחה על הציניות אבל לדעתי התאהבויות רנדומליות לא באמת משנות דפוסים,הן רק מתקפות אותם כל פעם מחדש. להוסיף משהו? |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
חתולונת. אם הוא "גולל" כפי שהוא מעיד על עצמו כאן ומבחינתו השרשור מתחיל מהמקום בו אני שולח אותה להתנענע, אין טעם. זאלפון הוא זאלופון.
בגדולה אני אפילו שמח על כך שהוא פוזל כשצריך להיות ישר. לא כי אחרים לא. אלא כי כשאני מביט בו, אני מה זה מבסוט שאני אחר. אז מה, חואן, אמר על כל זיגמונד פרויד? במקרה הכי גרוע הוא יכנס לבלוג של זה שנוגד את השקפותיו וירשום לו דברים, שלולי הייתי מקולח, הייתי חוזר עליהם ואחרי שאני, זאלופון, קוראים לי אליפל אעיר לו שמכוער ממנו לא יהיה, הוא ידרוש מכלובי כי ימחק את אותו הבלוג. וכלובי ימחק. למה? כובע. |
|
Grey / Green |
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
Grey / Green • 27 בנוב׳ 2009
חתולונת סוררת 1607 כתב/ה: זאלופון כתב/ה: ומה האמת? שאתה מנגח את טול באופן מכוער בגלל שפעם, לטענתך, היא הגיבה בבלוג שלך וכינתה את אשתך "זונה זמנית"? טענה שהיא, אגב, מכחישה, וכמי שחווה את הנטייה שלך לסלף את דבריהם של אחרים, אני נוטה להאמין לה. ואת הסיפור הזה למדתי ממש עכשיו, כשנכנסתי לרשימת ההודעות של סושי-בדימוס כדי לברר עד כמה באמת מסובך לאתר תגובה עניינית שלה, ומצאתי שרשור מרתק בשם "ארץ החלומות", שאני ממליץ עליו לכל חובבי הג'נטלמניות והעברית היפה. וגם כמה תגובות ענייניות מצאתי, ובלי קושי יוצא דופן. אז ככה: להלן השקרים שלה נחשפים לאור העולם: תגובה ל: מעשכיו, בסיבוב דאווין, אנחנו רשמית מאוהבים פורסם לפני 74 ימים על ידי [שלח/י הודעה מיידית] Tulle skirt • הגב להודעה זו סופרת חודשיים..מ-ע-כ-ש-י-ו. תגובה ל: מעשכיו, בסיבוב דאווין, אנחנו רשמית מאוהבים פורסם לפני 73 ימים על ידי [שלח/י הודעה מיידית] Brave Dwarf(שולט) {enamored} • הגב להודעה זו אמא'לה איזה פחד. מה יקרה בעוד חודשיים? להתכופף? תגובה ל: מעשכיו, בסיבוב דאווין, אנחנו רשמית מאוהבים פורסם לפני 73 ימים על ידי [שלח/י הודעה מיידית] לא כאן(לא בעסק) • הגב להודעה זו אולי הייתי צריכה לכתוב"נותנת לזה עוד חודשיים". וסליחה על הציניות אבל לדעתי התאהבויות רנדומליות לא באמת משנות דפוסים,הן רק מתקפות אותם כל פעם מחדש. להוסיף משהו? כן, איפה כתוב בציטוט שהבאת "זונה זמנית". יש לך בעיה ממש קשה בהבנת הנקרא, מה? וסושי - תגידי סליחה יפה לגמד. לא יפה מה שכתבת לו בבלוג. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
חתולונת סוררת 1607 כתב/ה: Tulle skirt כתב/ה: שמעת שקראתי לגמד אז קפצת?
קנאית. תראי,רעיונית ואינטלקטואלית אתם אכן דומים,אם זה עוזר לך. אבל הוא לפחות כותב יפה. (אבל מאיכפת לי,ירוקאפורי בעדי וזאלו ציטט אותי לחיוב,והכל בשרשור אחד!.אני יכולה למות וירטואלית בשקט,נו נו,מי מרים כאן להנחתה?). הנה לך שתי אופציות: אחת - לרדת חזרה לכביש למקומך הטבעי - אולי איזו מכונית תעשה לכולנו טובה.. או אופציה שניה - להתאבד לפוג על הקקטוס. זה בעמוד חמישי של שרשור זה. היא קראה לגמד בעמודים שקדמו לו. תן לאצבעות ללכת במקומך, כי ביום שישי לא בזין שלי. וזאת רק טעימה לך ומכיוון שג"ג הסופר המהולל בעל חסינות דפלומטית "אני-לא-מגיב-בפורום-למי שחושב שאני לא מה-זה חכם" הצטרף, אז גם לו. |
|
Grey / Green |
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
Grey / Green • 27 בנוב׳ 2009
טוב, אל תתנצלי, שכחתי שהוא שמוק.
|
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
Grey / Green כתב/ה: טוב, אל תתנצלי, שכחתי שהוא שמוק.
לרוב אני לא מניד עפעף לשטויות מסוג זה. אבל הפעם צחקתי כל כך עד שלא יכולתי להתאפק. לא, אין לי חכם להגיד או להצביע עליו (מוזר, לא? אחרי הכל, זאת הייתה תגובה כה עמוקה) סתם תקעתי יתד דרך. רק עכשיו קראתי את מה שהגיבו לה. ציטטתי מבלי לקרוא, האמת. להתאבד על הקקטוס? והחברים אומרים לי שאני מבריק. LOL וואחד שרשור הזוי |
|
Anjelina{Eliphal} |
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
Anjelina{Eliphal} • 27 בנוב׳ 2009
The sushi bitch aka tuille skirt has finally lost the tongue? I only pointed at a fact of your shit...stay away from us this is first and last warning from me to you. Sorry Eli i know you never saw me get this upset at another person i used bad language
|
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
לפני 14 שנים •
27 בנוב׳ 2009
Anjelina כתב/ה: The sushi bitch aka tuille skirt has finally lost the tongue? I only pointed at a fact of your shit...stay away from us this is first and last warning from me to you. Sorry Eli i know you never saw me get this upset at another person i used bad language
LOL I did not, but it motherfucking funny when you do. and, btw, welcum to the Jewish land. We all have been chosen to be smart. But as you see, we are as stupid as the rest of the world. and about her, she aint matters anyway. So is the dear Zalo, Angel. Not that I am amazed to find out he is not a piece of... kindness and honesty, but according to his last comment, even his English is - so so. lets see if it working here: وأنا أحبك |
|