בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
25 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
25 בדצמ׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 25 בדצמ׳ 2009
אני חושבת שזה מתלבש ממש טוב פה שאני כזו סאבית שאוהבת להתמסר להנאת אחרים...
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
25 בדצמ׳ 2009
Re: רציתי להבהיר פה הברה חשובה מאוד
לפני 14 שנים •
25 בדצמ׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 25 בדצמ׳ 2009
sum1 כתב/ה: חתולונת סוררת 1607 כתב/ה: אמנם מאנצ' הוא מפגש *על בסיס* ונילי - אך הוא סגור *אך ורק* לקהילה הבדס"מית.
לונילים אין בו מקום כלל. אתם מתבקשים להקפיד הקפדה יתירה על כלל זה. אני מבינה את הרצון להכיר ולהשתייך, אך דבר זה אינו ניתן לאנשים ש"סתם באו להסתלבט". אלה הן הלכות המאנצ'ים. נא להקפיד עליהן. תודה רבה על שיתוף הפעולה, חתולונת. אני מקווה שאני טועה אבל לדעתי הפוסט הזה היה מופנה אלי ואני חייב להגיב על זה. יש הבדל גדול בין וניל לבין מישהו שהוא חדש בתחום (וגם אמרתי את זה טרם המפגש). ואם הייתם פחות מתעסקים במה שסגור *אך ורק* לקהילה הבדס"מית או בהלכות למינהם, אז אולי היה יותר נינוח לחדשים להשתלב. ועוד להגיד ש"באנו להסתלבט"?? אם כבר הסתלבטו עלי...על זה שאני *רק* בן 25 ושאני *ונילי*.... כשגורמים לבן אדם להרגיש שהוא לא שייך זה מה שהוא ירגיש... ומה זאת ההתנשאות הזאת להגיד שאני ונילי?? מישהו מכיר אותי?... אז אם המפגשים האלה הם לא לחדשים אז כדאי לציין את זה... קודם כל אני מתנצלת על אי הבהירות ואי ההבנה - הן נובעות ממני. אני דיברתי כל הזמן על מפגש במתכונת ונילית, אך לא התכוונתי שהוא פתוח לונילים. החבר שלך הוא כזה. לא אתה. צר לי שכך אנחנו מלבנים דברים, ולא התכוונתי שתרגיש לא בנוח, אבל אולי בפעם הבאה כדאי להתחיל בפרטי, ואת זה אני אומרת בעיקר לעצמי. מקווה שלא ישאר טעם רע בפיך, ושתמשיך להפגש ולבוא, לא היתה לי שום כוונה שתפסיק. |
|
תמונה כפרית |
לפני 14 שנים •
25 בדצמ׳ 2009
היה כייףףףףףףףףףףףףףף
לפני 14 שנים •
25 בדצמ׳ 2009
תמונה כפרית • 25 בדצמ׳ 2009
היה כייף ענק, ומאד מוצלח, הגעתי התאפשרה בעיקר בזכות העובדה שזה היה ביום חמישי. כייף היה להכיר כל כך הרבה פנים ולקשר ניקים. צחקתי כל כך, ונהנתי מאד מהיושבים סביבי, חבל שהיו כאלו שהיו רחוקים מידי ולא הספקנו לשוחח. בפעם הבאה!!! תודות לכולם ולכולן, ולמסיעים גם!!! |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 14 שנים •
25 בדצמ׳ 2009
ואני רק רוצה להוסיף
לפני 14 שנים •
25 בדצמ׳ 2009
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 25 בדצמ׳ 2009
באמת תודה למסיעים!
הסעה ישירה הביתה באמת תודה רבה!!!! }{ |
|