שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מאסטר אור - חצי שנת עבודות שירות

Pauza
לפני 14 שנים • 19 בדצמ׳ 2009
Pauza • 19 בדצמ׳ 2009
Morticia כתב/ה:
נילי ונילי כתב/ה:
fog כתב/ה:
ובטעות, מתוך להט המזמוזים חודר אליה...

איך חודרים למישהי "בטעות"?

שאלה טובה!

וניקי, באמת שדבריי לא כוונו אליך...

לא ראיתי אפילו שהתייחסת לנושא

בכל מקרה, נדיר עד פשוט לא קורה ששופטים ילדה בת 12 כבוגרת בבית משפט
קצת פרופורציות לא יזיקו כאן נראה לי לאף אחד...

[size=18][color=cyan]ותנחומיי לזו הקוראת לעצמה אישה בפרופיל שלה ומבטלת את היותה אטרקטיבית ככזו בעיני גברים, ועוד כאלו אלוהיים, באותה הנשימה
...[/color][/size]

אני לא יודעת מורטישה,
תקראי לזה אינטואיציות נשיות חריפות,
תקראי לזה חוש שישי,
אבל יש לי הרגשה שאת מדברת עלי...

יחד עם זאת, ולמרות היותי על חושית ובעלת אינטואיציות של חתולה סיאמית מול זרקורי מכונית,
לא הצלחתי להבין מה ניסית להגיד.

את מוכנה לנשום לאט, לשתות חצי כוס מים, להרגע ולנסח מחדש את ההספד?....
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

Re: לפסיכופט בשרפרף סקיי

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 19 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:
בעיות בהבנת הנקרא?
לא כתבתי שמעולם אפילו לא שוחחתי עם אור?
ועוד דבר, זה נורא קל להחזיק בבטן תלונות סמויות, אבל כל שראיתי בפועל, הוא שהאיש הורשע בבעילתה של מישהי חצי שנה לפני שהפכה לחוקית.
באמת, זה לא דומה לשום דבר מהשטויות שאתה ודומיך פיזרתם ומפזרים עליו כאן לאורך שנים, מבלי שתהיה לו האפשרות המעשית לענות לכם.
אז גם אם יש מי מחסידיו שפותחים כאן ניקים בשביל לענות ליצורים כמוך, אני רואה בזה רק עניין טבעי, שהרי הוא עצמו מנוע מלעשות כן.

איזו הבנה עמוקה בהיסטוריה מניק חד-פעמי...

אני יכול לומר שהחל משנת 2003 אני רואה טפטוף קבוע של אנשים משם, אחרי שהוא כבר פגע בהם.
אותם פרטים שהם סיפרו שלו, בזמן שהם חשבו שהוא בא לעזור להם, באורח פלא משמשים אותו לתקוף ולפגוע בהם.

מי שמאמינים שבדסמ פירושו לטפח ילדה בת 12 כדי שתהיה שפחה שלך לכשתגיע לגיל 16, כנראה שלא נמצאים במקום הנכון אם הם כותבים בכלוב.

ומאחר והוא סדרתי, ומאחר ויש תקופת התיישנות ארוכה על עבירות שכאלו, עוד לא ראינו את הכל.

[ אבל את זה כל המגינים המתנדבים, שבאו לכאן מרצונם החופשי ומבלי שראו אותו מעולם, יצטרכו ללמוד על בשרם ונפשם. ]
הצד השני
הצד השני • 19 בדצמ׳ 2009
אתה ממשיך להתעלם מהפואנטה ולא בכדי.
הפואנטה היא שאור הורשע בבעילה אסורה בהסכמה, של מישהי שחצי שנה לאחר מכן הוא יכול היה לבעול אותה באופן חוקי למהדרין.
ברור שהרשעה בעבירה הזו לא מספקת אותך, שכן היא אינה עולה בקנה אחד עם אותה דמות דמונית אותה אתה ואחרים מטפחים.
לכן, אתה עושה כאן "מעקף", אתה מתעלם ממה שהוא באמת הורשע בו, ומרשה לעצמך להציג את סיפורי הרכילות שלך כאילו המדובר הוא בעובדות שגם עליהן שם ביהמ"ש את חותמתו.
אף אחד לא הרשיע אותו בטיפוח ילדה בת 12 כדי שתהיה שפחה שלו בהגיעה לגיל 16, ומהיכרותי את חוק העונשין, לא ידוע לי על עבירה שכזו.
אבל אם אתה כל כך סגור על זה שאתה צודק, איפה היית בכדי לספר את הסיפור המלא בפני מי שאמור לעשות עם זה משהו? למה לא הבאת בפני המשטרה את גרסתך אם אתה צודק ואם הסיפור הזה באמת כל כך מזעזע אותך?

כל מה שאתה מציג כאן, אינו אלא נסיון למצוא חן בהתחסדויות מזוייפות, ניפוף באגרופים רכרוכיים של רכילות ושמועות אחרי שהקרב נגמר, והכל בפורום אליו אור אינו יכול להכנס.

שוב אומר, מעולם אפילו לא דיברתי עם אור, אבל כצופה מהצד, אין לי שום ספק שאתה בסך הכל מקנא בו, מקנא בו על מה שעשה וחווה בעוד אתה לימדת אנשים לרכך חבלים...
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 19 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:
הפואנטה היא שאור הורשע בבעילה אסורה בהסכמה, של מישהי שחצי שנה לאחר מכן הוא יכול היה לבעול אותה באופן חוקי למהדרין.
ברור שהרשעה בעבירה הזו לא מספקת אותך, שכן היא אינה עולה בקנה אחד עם אותה דמות דמונית אותה אתה ואחרים מטפחים.
לכן, אתה עושה כאן "מעקף", אתה מתעלם ממה שהוא באמת הורשע בו, ומרשה לעצמך להציג את סיפורי הרכילות שלך כאילו המדובר הוא בעובדות שגם עליהן שם ביהמ"ש את חותמתו.
אף אחד לא הרשיע אותו בטיפוח ילדה בת 12 כדי שתהיה שפחה שלו בהגיעה לגיל 16, ומהיכרותי את חוק העונשין, לא ידוע לי על עבירה שכזו.
אבל אם אתה כל כך סגור על זה שאתה צודק, איפה היית בכדי לספר את הסיפור המלא בפני מי שאמור לעשות עם זה משהו? למה לא הבאת בפני המשטרה את גרסתך אם אתה צודק ואם הסיפור הזה באמת כל כך מזעזע אותך?

כל מה שאתה מציג כאן, אינו אלא נסיון למצוא חן בהתחסדויות מזוייפות, ניפוף באגרופים רכרוכיים של רכילות ושמועות אחרי שהקרב נגמר, והכל בפורום אליו אור אינו יכול להכנס.

שוב אומר, מעולם אפילו לא דיברתי עם אור, אבל כצופה מהצד, אין לי שום ספק שאתה בסך הכל מקנא בו, מקנא בו על מה שעשה וחווה בעוד אתה לימדת אנשים לרכך חבלים...

crazzzy.gif פשוט כי כבר אין מילים לחרשות שלך.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

כמה ניסיונות לספינים בכתיבה אחת

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 19 בדצמ׳ 2009
בוא נחזור על קיצור הפרקים הקודמים:

icon_exclaim.gif "אדון האור" הורחק מכל אתרי הבדסמ שמכבדים את עצמם בארץ לאחר שקילר אדם בגיל 15.

icon_exclaim.gif "אדון האור" הציג את עצמו כמורה רוחני, כמרפא, כאדם שמין איננו חלק מהקשר עם אנשים עבורו.

icon_exclaim.gif "אדון האור" התבטא כי לדעתו גם גיל 18 הוא גיל מוקדם מדי לקילור.

icon_exclaim.gif "אדון האור" הוטעה, לדבריו, שוב על ידי אדם נוסף מתחת לגיל 18 שגם אותו קילר.

icon_exclaim.gif "אדון האור" מציג את עצמו כבעל ניסיון רב בעבודה עם נוער, שמודע למצוקות ולצורך שלהם בדמות אב.

icon_exclaim.gif "אדון האור" קיים מערכת יחסים עם ילדה, החל מגיל 12 - אותה ילדה שבעל בגיל 15 וחצי ובגין בעילה זו הורשע.

icon_exclaim.gif "אדון האור" קיים מערכת יחסים פוגענית עם עוד אנשים, אתה מוזמן להוציא את כתבה מידיעות אחרונות ולחזור ולעיין בה.

עבורי - על אלו נסוב הדיון באדון האור בקהילה, לא על מידת ההצלחה של הפרקליטות להשיג חומר ראיות שיאפשר הרשעה שלו - כי כאשר מדובר בגירסה של שני אנשים שהיו ביחד בחדר אחד, בלי ראיות נוספות, לא קל להשיג הרשעה.

בעיני, בדסמ איננו מניפולציה של אנשים כדי שיהיו איתך במערכת יחסים.

בשבילי, בדסמ מתקיים תוך דאגה לבטיחות הפיזית והנפשית של השותפים שלי, תוך הסכמה הדדית של אנשים בוגרים, המסוגלים לשקול ולהחליט החלטות בעלות משמעויות לטווח ארוך ותוצאות אפשריות, כשיש בידיהם מירב המידע על בדסמ, כשיש להם חופש לשוחח, להתייעץ ולהיתמך על ידי אנשים בקהילה.

אני מתפלא שאתה (ושאר הקולות במקהלה) מנסים להצדיק בעילה של בת 15 וחצי על ידי אדם בן 50, לדבריה בכוח, לדבריו בהסכמה - כשלכל הנפשות הפועלות ברור שבכל מקרה מדובר בעבירה על החוק.

אני עוד יותר מתפלא כשאתה (ושאר הקולות במקהלה) מנסים שוב ושוב להתעלם מקיום מערכת יחסים עם ילדה בת 12.
הצד השני
הצד השני • 19 בדצמ׳ 2009
ושוב, אתה מנסה לערבב עובדות עם "טענות אווירה".
אתה לוקח את עובדת הרשעתו של אור בבעילת בחורה בת 15.5, ועליה מלביש בליל שלם של אמרות וטענות חסרות משמעות.
קילור של אדם בן 15 הוא עבירה על החוק?
אור הוא היחיד "בקהילה" שחושב שבדסמ הוא סוג של טראפיה? ואם הוא אמר שמין אינו חלק מהקשר עם אנשים עבורו ואח"כ זיין מישהי, זו עבירה על איזשהו חוק?
אם אור התבטא שגיל 18 הוא הגיל המינימאלי לקילור ואח"כ קילר מישהי צעירה יותר, אז הוא מפלצת אימתנית? יש בכלל איזשהו חוק בנוגע לקילור, או שאתה הוא החוק?
אור מציג עצמו כבעל ניסיון רב בעבודה עם נוער בפני מי? בפני אמהות שמוסרות לו את ילדיהן לטיפול וחרדות לגורלם?
מה הן מערכות יחסים פוגעניות? להגיד למישהי שהיא מספר אחת בשבילו ואח"כ להגיד לה שהיא מס' 2?

אבל, אין ספק שאתה מגדיל לעשות בשימוש במונח העמום " קיים מערכת יחסים עם ילדה החל מגיל 12", אותו אתה מחבר לבעילה שלה בגיל 15.5.
אתה מנסה כאן ליצור הקשר, אותו לא מצאו גורמי מקצוע שחקרו את זה.
הדיון "בקהילה" לא יכול להיות תלוש מתוצאות המשפט, ותוצאות המשפט שונות לחלוטין מהרעל שאתה דוחף לפורום הזה כבר שלושה ימים.
ושוב, אין לי כל עניין אישי בנושא, למעט הגועל שאני מקבל מהדרך בה אתה מנסה "להתפרנס" מהסיפור הזה.
ועוד דבר, תגיד ללילך מלפפון שטוף, שבניגוד לקביעתה הנחרצת בעמ' 6 של השרשור כאילו בעילת קטינה מתחת לגיל 16 גם בהסכמה היא אונס, החוק דווקא מציב את הרף במקרה הזה על גיל 14.
אנימה
אנימה • 19 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:

תראה צד שני, קאפ לעולם לא מביא "סיפורי רכילות" זה לא הסגנון שלו ואם הוא
כותב משהו חזקה עליו שהוא יודע במה מדובר.
אז אין עבירה על טיפוח בנות 12 כדי שבהגיען לגיל המופלג חמש עשרה וחצי
הן יוכלו לשרת ולהיות שפחות טובות לאדון חור. השאלה אם לך זה מרגיש בסדר.
כבן אדם, כאדם שעוסק בבדסמ האם מרגיש לך שככה הדברים צריכים להיות.

אני לא יודעת מה עולה על דעתך כשאתה מאשים את קאפ בקנאה.
אתה באמת מאמין שזה כזה אתגר להוציא מבטים מלאי הערצה מילדות בנות חמש
עשרה? לשעבד בנות טיפשעשרה זה משהו שרק גדולי האומה והקהילה יכולים
במאמץ רב להגיע אליו? זה הרי המקום הכי טוב לאנשים חלשים לפעול בתוכו.
מאישה בת שלושים שהיא חדשה בבדסמ אי אפשר להוציא את המבט הבתולי?
ברור שאפשר. זה רק תירוץ לדבר האמיתי- שריטה על גבול הפדופיליה לנערות
קטינות.

אז הוא קיבל רק חצי שנה. מי שחושב שזה אות ומופת לחפותו של הגברבר
אור מוזמן גם לחבור אליו. להיפך,אנחנו מאוד נשמח אם זה יקרה.
במילא הם ילכו, יחטפו ויחזרו. אם יש שני דברים שאנחנו יכולים לסמוך
על חורצ'וק זה שהוא ימשיך לעשות רוח על קטינות וימשיך לדפוק חזק את החברים שלו.
בזה הוא תמיד היה עיקבי.

: )
אנימה
אנימה • 19 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:
ושוב, אתה מנסה לערבב עובדות עם "טענות אווירה".
אתה לוקח את עובדת הרשעתו של אור בבעילת בחורה בת 15.5, ועליה מלביש בליל שלם של אמרות וטענות חסרות משמעות.
קילור של אדם בן 15 הוא עבירה על החוק?
אור הוא היחיד "בקהילה" שחושב שבדסמ הוא סוג של טראפיה? ואם הוא אמר שמין אינו חלק מהקשר עם אנשים עבורו ואח"כ זיין מישהי, זו עבירה על איזשהו חוק?
אם אור התבטא שגיל 18 הוא הגיל המינימאלי לקילור ואח"כ קילר מישהי צעירה יותר, אז הוא מפלצת אימתנית? יש בכלל איזשהו חוק בנוגע לקילור, או שאתה הוא החוק?
אור מציג עצמו כבעל ניסיון רב בעבודה עם נוער בפני מי? בפני אמהות שמוסרות לו את ילדיהן לטיפול וחרדות לגורלם?
מה הן מערכות יחסים פוגעניות? להגיד למישהי שהיא מספר אחת בשבילו ואח"כ להגיד לה שהיא מס' 2?

אבל, אין ספק שאתה מגדיל לעשות בשימוש במונח העמום " קיים מערכת יחסים עם ילדה החל מגיל 12", אותו אתה מחבר לבעילה שלה בגיל 15.5.
אתה מנסה כאן ליצור הקשר, אותו לא מצאו גורמי מקצוע שחקרו את זה.
הדיון "בקהילה" לא יכול להיות תלוש מתוצאות המשפט, ותוצאות המשפט שונות לחלוטין מהרעל שאתה דוחף לפורום הזה כבר שלושה ימים.
ושוב, אין לי כל עניין אישי בנושא, למעט הגועל שאני מקבל מהדרך בה אתה מנסה "להתפרנס" מהסיפור הזה.
ועוד דבר, תגיד ללילך מלפפון שטוף, שבניגוד לקביעתה הנחרצת בעמ' 6 של השרשור כאילו בעילת קטינה מתחת לגיל 16 גם בהסכמה היא אונס, החוק דווקא מציב את הרף במקרה הזה על גיל 14.

לחוק יש אילוצים. הסדר טיעון היא אילוץ. היא אילוץ כי חור הוא פדופיל אבל לא אדיוט.
אחרי שהיא בכתה וצעקה הוא הבין כנראה שהוא עלול להסתבך ומהזאב הרשע
הוא הפך את עורו לאדם קשוב ואוהד. לכן היו מספיק פלטי מחשב שאילצו את
הפרקליטות להסדר. אנחנו מדברים על ילדה בת חמש עשרה. קל לתמרן אותה
וקל לסובב אותה. גם נשים יותר בוגרות שעוברות אונס ביחסי שליטה לא ממהרות
תמיד לקחת החלטה.

הקהילה לעומת החוק לא מאולצת לשום דבר מלבד להחלטה אישית של כל אחד
כאן להחליט מה הוא מרגיש מול התופעה.
הצד השני
הצד השני • 19 בדצמ׳ 2009
תראי גברת חוקן, לא איך שזה מרגיש לי חשוב, לא איך זה מרגיש לך חשוב ואפילו לא חשוב איך שזה נראה בעיני דן קאפו.
אין אפשרות לסדר את הכלל על פי טעמם הטוב או הרע של דברים וזאת מסיבה פשוטה: לאנשים שונים דברים שונים מרגישים שונה.
את יכולה לחשוב שמעשיו של מאן-דהו לא נראים לך בכלל ולהחליט שאת לא רוצה להיות חברה שלו, אבל אי אפשר על סמך תחושותייך וטעמייך להפוך מישהו למפלצת.
הגבול יכול לעבור רק במקום אחד, וזה הגבול של אסור/לא אסור.
את הגבול הזה לא אני קובע, לא את קובעת ואפילו לא הר קאפו, את הגבול הזה קובע הציבור בעזרת המחוקק.
מבלי להכנס לשאלה אם דבריו של הקאפו הם רכילות או אמת לאמיתה, אני לא חושד בך שאת סבורה שהמחוקק פשוט "פספס" את העבירה הזו שהמצאתם כאן: "טיפוח בנות 12 כדי שבהגיען לגיל המופלג חמש עשרה וחצי הן יוכלו לשרת ולהיות שפחות טובות לאדון"...
אין כזו עבירה לא בגלל שמישהו נרדם על המשמרת או בגלל טעות טכנית, אין כזו עבירה כי זו לא יכולה להיות עבירה.
ומילה אחרונה, תאמיני לי, לא רק את לפעמים רוצה להיות צעירה יותר, אפילו לי זה קורה. אבל מכאן ועד שלילת זכותם של מי שצעירים מאיתנו להתוודע לבדסמ הדרך עוד רחוקה...
הצד השני
הצד השני • 19 בדצמ׳ 2009
אנימה כתב/ה:

לחוק יש אילוצים. הסדר טיעון היא אילוץ. היא אילוץ כי חור הוא פדופיל אבל לא אדיוט.
אחרי שהיא בכתה וצעקה הוא הבין כנראה שהוא עלול להסתבך ומהזאב הרשע
הוא הפך את עורו לאדם קשוב ואוהד. לכן היו מספיק פלטי מחשב שאילצו את
הפרקליטות להסדר. אנחנו מדברים על ילדה בת חמש עשרה. קל לתמרן אותה
וקל לסובב אותה. גם נשים יותר בוגרות שעוברות אונס ביחסי שליטה לא ממהרות
תמיד לקחת החלטה.

הקהילה לעומת החוק לא מאולצת לשום דבר מלבד להחלטה אישית של כל אחד
כאן להחליט מה הוא מרגיש מול התופעה.

אז עכשיו כן יש "קהילה"?
ואם יש קהילה אז היא מורכבת ממך, מהקאפו ומעוד כמה צווחנים מתחסדים?
ואם יש קהילה אז מותר לחבר קהילה כמוני להקיא עליכם בפומבי מהגועל שאתם גורמים כבר כמה ימים להרבה חברי קהילה?
הצמדי לעובדות גברת חוקן, לעובדות ולא לרכילות, לשמועות ולשאר גועל מגמתי וחד צדדי.
מדובר בבחורה שהתלוננה על אונס, שבסופו של דבר התברר שלא היה ולא נברא.
לא את ולא אף אחד אחר כאן עומד מעל לפסיקה הזו, גם אם נראה לכם שאתם מדברים בשם איזושהי "קהילה".