בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
בכוח המוח(שולטת) • 2 בינו׳ 2011
Mary Jane כתב/ה: לא צריך לצאת, אני אתן לך לשתות מים בין לבין...
טוב. שכנעת אותי. (: |
|
הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
הגבירה שלי(שולטת) • 2 בינו׳ 2011
Mary Jane כתב/ה: לא צריך לצאת, אני אתן לך לשתות מים בין לבין...
חחח ענק. |
|
Mary Jane |
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
Mary Jane • 2 בינו׳ 2011
טוב, כל מה שנשאר הוא לדאוג שהסטרייטיות שלך לא תעמוד בינינו. סטרייטיות היא מה-זה-פאסה, תשאלי את ראובן
אה, וצריך גם לקרוא ליוהאן פרידריך ריפנשטאהל , המשרת הנאמן שלי, שיכין וינקה וידאג לכל מה שמסביב... |
|
L איה |
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
L איה • 2 בינו׳ 2011
צעיף יקרה,
הסיבה היחידה שבגללה ראוי לחשוף את זהותך היא סיפוק יצר הסקרנות שלי . אבל האמת היא שאני אגלה גדלות נפש ואוותר לך, ולו רק בגלל ש"צעיף" עונה על ההגדרה המדוייקת של יצירת אומנות, שהרי תכליתה של אומנות היא להניע נתיבי רגש. בזאת דמותך כ"צעיף" הצטיינה, כמו גם בכתיבה הנהדרת עם תכנים שגרמו לי לפנטז על צאתך מביתי בסיועה האדיב של ניידת טיפול נמרץ. עוררת עניין רב בשעה בה חסרו שערוריות עסיסיות לנגוס בהן, כל שנותר לי לאחל הוא- 'שיבואו עליך' ברכה, שמחה, וששון (גבאי). ואימרו אמן. ליבנת |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
רצסיבי(נשלט) • 2 בינו׳ 2011
ליבנת כתב/ה: עוררת עניין רב בשעה בה חסרו שערוריות עסיסיות לנגוס בהן
אני חושש שזו דווקא סיבה טובה לשמירת האנונימיות. זה כמו כל האלפיות ממשרדי הממשלה או בתי הנשיאים - ככל שהן יחששו יותר מגילוי זהותן, כך הן יתלוננו פחות, וכולנו נפסיד מכך. |
|
L איה |
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
Re: החופש לרצות, החופש להיות
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
L איה • 2 בינו׳ 2011
חחח..
ראובן, הפכת אובססיבי לרפאל, או להנכחה והגשמה של פנטזיות נשלטות שהמעמד יאפשר לך ? ; )[/quote][quote] מרי- את... דקת אבחנה שכמוך... לעזאזאל,כבר חודשים שבשעותינו האינטימיות הוא לוחש: 'רפאל' 'רפאל'... לפני כשבוע , כאשר הסרתי את ציפת הכרית אליה נוהג מחמצי לייבב בלילות, ראיתי כיתוב: " R&R לנצח". כאשר אני חושבת על זה כעת, לא ברור איך לא חשדתי בכלום גם כאשר הונחה תמונתו של רפאל מעוטרת סרטים ולבבות קטנים ומתוקים לצד קרם ומגבונים בבית הכסא... אז מה אתה אומר רפאל? שנלך על שלישיה? ברגשות קנאה עזים, ליבנת |
|
Mary Jane |
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
Mary Jane • 2 בינו׳ 2011
את מצחיקה
מכל מקום, אני לא מאשרת את זה. הוא שלי, ואין לי שום כוונה שתציתו אותו, או מה שזה לא יהיה שאתם עושים בזמנכם הפנוי. |
|
L איה |
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
L איה • 2 בינו׳ 2011
Mary Jane כתב/ה: את מצחיקה
מכל מקום, אני לא מאשרת את זה. הוא שלי, ואין לי שום כוונה שתציתו אותו, או מה שזה לא יהיה שאתם עושים בזמנכם הפנוי. אווף,כמה חבל... כבר פינטזתי על השפחות של ראובן מגישות לנו ארוחת בוקר משולשת למיטה... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 2 בינו׳ 2011
ליבנת כתב/ה: צעיף יקרה,
כל שנותר לי לאחל הוא- 'שיבואו עליך' ברכה, שמחה, וששון (גבאי). ואימרו אמן. ליבנת בתנאי שהן נראות כמו האחיות של יעקב אלפרון |
|
רפאל |
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
Re: החופש לרצות, החופש להיות
לפני 13 שנים •
2 בינו׳ 2011
רפאל • 2 בינו׳ 2011
ראובן כתב/ה: [...]נהניתי לראות את מקהלת הכרוכיות מצווחת אבל הופתעתי מתגובה אחת - זו של ''רפאל'' - שאמנם הינו נשלט ענוג ורפה-שכל אבל גם אדם משכיל, נאור וחד-אבחנה. רפאל יקירי, אמרתי לך כבר מזמן - רוצה להיות נשלט על-אמת? בוא נסה להיות חיית המחמד של ליבנת.
*** הצורך בזהות בדויה נובעת מתהליך נפשי הנקרא ''פיצול והשלכה'' ויש לו ערך תראפויטי רב. אולי גם אני אנסה ידי בכך - על פי דרכי - ואכתוב על ארחותיה של האישה הקטנה המושלמת. R שמע נמושה, זה התחיל בטלפון הזוי לפני כמה חודשים שבו הזמנת אותי להיכנס לחדר המיטות שלך ושל לבנת. אני לא יודע מה דפוק אצלך, אבל בגלל האוטיזם הידוע לשמצה שלך הגבתי באדיבות והסברתי באופן ענייני מדוע ההזמנה אינה מתאימה לי. מאז, ומסיבות שנעלמות ממני, פיתחת איזו אובססיה כלפי ואתה מפזר הודעות מוזרות בפורומים. אז אני מקווה שעכשיו זה יהיה ברור יותר: האובססיה אינה הדדית. אין לי שום עניין בך או בלבנת. אתם לא עושים לי את זה, לא מבחינה אינטלקטואלית, ולא מבחינה רגשית, ולא מבחינה מינית. גם אין לי שום עניין להיות חלק מהתהליכים התרפויטיים שלך. אתה עובר תהליך נפשי של "פיצול והשלכה"? אז בבקשה תעבור אותו בלעדי, ותמצא דרך אחרת להיות "האשה הקטנה והמושלמת". |
|