סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב
מסורה ללא גבול
la sirene
nastyushka(מתחלפת)
Nightt Starr(נשלטת)
plumber
gevergeverr(לא בעסק)
האנאלי-סט
ComingBackForU(שולט)
emetkoevetxx
air erez(אחר)
morena wolf{God}
Mrs Velvet(מתחלפת){דאדי}
הבדואי מהדרום{במסע צייד}
במביייייייייי(שולטת)
benbensweet(נשלט)
camel
Dom Satan
dpredator(שולט)
בן בסט
Dark-Hunter(שולט)
The Mentaliste(שולט)
עץ סגול(אחר)
המלכה לונה וג'וזי(שולטת){זוג}
Ms Pink(אחרת){לרגליה}
נשלט לעולם(נשלט)
העבד המאולף(נשלט){לא משוייך}
-Q-
הלוחשת לאשכים
שובבהה(נשלטת)
tachshit
Drifter(אחר)
bettiepage(נשלטת){Cellebelle}
Charlie Z
tsigns{משוייכת}
RDK(שולט)
KINKI OZZY(אחר){Catburglar}
שולט רוסי(שולט)
bonton(נשלט)
SubDelicious(נשלטת)
רעידות
Blue Puppy(נשלטת){Bossdog}
come as you r(שולטת)
אלדה קלמה(שולט)
shirazbar(שולטת)
Roy again(שולט)
כאיש אחד בלב אחד
touch of light(שולט)
oral-b
StreetCat(שולטת)
Liber Pater(שולט)
אבא ארוך(שולט)
Blue eyesavi
רכוש להשכרה(נשלט)
Bad Guy
אזוק מנטאלית(נשלט)
אדון צפוני טוטלי(שולט)
חיה צפונית
Qcandy(נשלטת){החזק}
מבטיח ומקיים(שולט)
Blackk And White
פישוטו
תחת כנפיך
-GODDESS-
QT
mad-max
Jo Pamper(שולט)
mipster()
alonal
עיסוי טנטרי מגבר
dominica(נשלטת)
whippingtom
Dark charm(שולט)
Pencol(נשלט)
איה74
שד סלקטיבי(שולט){LiliMo}
Yunis
מטפל מושפל(נשלט)
cordoba
Danz(נשלט)
aum
מפלחאתעכוזךובועל(שולט)
מלך יחיד(שולט)
עבד אצילי(נשלט)
מתלבשת בחתיך תא
פריזמה(אחר)
שולט אנגלי(שולט)
Daddy Relationship(שולט)
Likeabox(מתחלף)
fairy a(נשלטת)
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
7bum(שולט)
eyall{hrgiger}
wildvixen(נשלטת)
המוזה
orian
RLslave(נשלט)
The Dark Side(שולט)
מאתגר
Daniel-Rope(נשלט)
Nighthawk(שולט)
Drizztpool(שולט){קושקה שלי}
נחדר ומושפל(נשלט)
IMStrider(שולט)
TheShadoW(שולט)
גולוסקלפרה(נשלט)
TAYNI()
רעשן(אחר)
עלוב החיים
לרגליה(נשלט){Ms Pink​}
Mobius(שולט)
Mילקי
joshee(שולט){ממי*}
משענת
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t}
צל_המענה(שולט)
love69{miz hyde}
פרלין(נשלטת){ש}
Never Here
פשוט אורי(שולט)
foot-massage(נשלט)
שולט בך יפה(שולט)
הקול(שולט)
הוא(שולט)
אסיר תודה(נשלט)
RED KISS SPELL(שולטת)
Truth Seeker
סקורפיון(אחר)
עקבון(נשלט)
wimpsissy(נשלט)
kimberli Grand(שולטת)
לא סתם עוד עבד
Fritz The cat
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
ramiromi
השקרן
גורה טובה
המשרתת המישרד
enzoxeneize
TheEnigma(נשלטת)
mommykink
LOWNHI
DreamBoy(מתחלף)
אני ולא אחרת(נשלטת)
לאמושפל(מתחלף){לא מקולר}
בדסאב גברי
zinaa
skrnit
yoanaeshkolit
Ed-OFF
כלבת הבית(נשלטת)
Blondybig
kinkush(נשלט)
The blonde girl
Z o
Orsol
Differentme
lightning dark
-BackAgain-
חסר כל חינוך
Your one
Ashenn(שולט){noomi}
Dark-(שולט)
Aalibaba
נשלט מרמת גן
ספנקר
DeepNight(אחר)
someone aa
generative(שולט)
מתלבש נשלטט()
הכספת
ישפהאחדחבלשהואאיננו
Winterx(אחר)
Mr Pink
בונבונירה
דוד איירו
RolePlay(מתחלף)
ko bi(נשלט)
My nickname is Nick(נשלט)
beckham
Kind
נשלט חרדי
O Bruxo(שולט)
נושא כלים(נשלט)
guy guy
TIZERIT
You and Me(שולט)
the professor
SlaveInMaking
קומנדו מוחי(שולט)
ילדה ורודת חלומות
נועם הגבר
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
devoted for her(אחר)
דום שלושים וארבע(שולט)
דניאלX(שולט)
שולט ביד רMה
King-Dom(שולט)
אקלקטי
צופסטיקס
wolfer(נשלט)
thegimp(נשלט)
רומנטיקן חושק במלאה(מתחלף)
SeriousFun
רומן פשוט
אדון רווק כנהר(שולט)
זיו רון
MaBaker
Corleone(שולט){פשוט אישה}
ילדה צמאה לדאדי(נשלטת)
sugartie{שיבארי}
shiri mimon
lord-one(שולט)
Avokado(נשלט)
אכזריקו
סקאט נורמטיבי(אחר)
Kitty frank
קטנצ'יק
Papii(שולט)
aizik
Handles with care(שולט)
Sweet Daniell()
gizeh
טרנסית קרוסית
Dom D(שולט)
kryptonMe
tinor
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
ATD1
בין הטיפות(נשלט)
HexaDoe(אחר)
לפעמימית{Envy}
BRUT 44(שולט)
אוהב אותך אחרת(אחר)
גבר שקט
kinkyguy(נשלט)
תשוקה וריגושים
Sweetie(נשלטת)
obb45678
האור שבקצה
מיצקי(נשלטת)
Dark Daniel(אחר)
avard13
valet(מתחלף)
Osho666(שולט)
שוברת שגרה(שולטת)
חריימה(נשלט)
השור שלך(שולט)
מכאיב להנאתנו()
רז78{מלאך שחור}
SyffeR(נשלטת){Dark Anter}
Tuborg
josephe
קינקוש
SissyLittleBoy(נשלט)
BimboSissy(נשלט)
SirCumAlot{☠️}
לילית*
כלבלב מתוק
סמית(שולט)
שחיין חטוב
אדון בכלבה רעבה(שולט)
סוטה(נשלט)
InSearchOfTheReal
Marcus Wright(אחר)
underheel
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

Forced bi

שוסי
לפני חודשיים • 11 בפבר׳ 2025
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
ברור שאני פרופיל כפול של כלובי! חשבתי שזה ידוע.
אני אגיד שוב, בעיניי זה לא לעניין. אני חייבת להגיד שזה לא שנולדתי עם הדעה הזאת, היא הגיעה אחרי שאני עצמי הייתי סופר שיפוטית כלפי פנטזיות מהסוג ההורי שהן לא כוס התה שלי, בואו נגיד ככה. אבל ראיתי שהתהיות שלי ודעותיי המוצקות על דברים שאני לא באמת מבינה בהם, הן:
1. לא רלוונטיות
2. מעליבות ואפילו פוגעניות.

אני חושבת שאנחנו לא באמת יודעים מאיפה פנטזיות מגיעות. יותר מזה, לאותה פנטזיה יכולים להיות כל מיני מקורות. המגוון הוא פשוט פסיכי ולכן, נראה לי באופן אישי, שעדיף לכבד את מה שאנשים אומרים על עצמם מתוך הבנה שאחרי הכל, הם מכירים את עצמם הכי טוב.

אבל למה נראה לך שאנחנו שופטים את הפנטזיות שלו?
מישהו כתב שהפנטזיה שלו או שהוא לא בסדר?

לשפוט פנטזיה זה לא רק לומר אם היא בסדר, או לא, לא?

אז מה זה?
variation​(נשלט)
variation​(נשלט) • 11 בפבר׳ 2025
[quote="שוסי"]
variation כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
variation כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
variation כתב/ה:
Arsene כתב/ה:

אתה קורא מה שאתה כותב? אתה מספר לנו שיש לך פנטזיה שגבר אחר יזיין לך את הטוסיק ואת הפה, לנשק לו את האשכים, ואז אתה מספר לנו שלא לא לא אתה הכי סטרייט וכו'.

על זה בדיוק אני מדבר, על זה שאתה כל כך הומופוב שאפילו בפנטזיה שלך אתה רוצה שמישהי תכריח אותך כדי שלא תאלץ להתמודד עם המשיכה המינית שלך ותוכל להעביר את האחריות למישהו אחר וסתם להנות מהסיטואציה. השנה היא 2025, מותר לך לשכב עם גברים אם זה מה שאתה רוצה; אתה לא צריך למצוא אשה שתרשה לך לעשות את זה.

חבל שאנשים פה בדיונים כל פעם מכניסים מילים לפה או מעוותים דברים רק בשביל להצדיק טיעון

אני נמשך להשפלה, אם גבר יזיין אותי בטוסיק כי שולטת ציוותה עלי להגיע למצב הזה בנכוחתה זו חתיכת השפלה בשבילי, ואני נהנה מאוד מהשפלה, אם גבר יקח אותי הביתה אחרי דייט, ינשק אותי, יזיין אותי בטוסיק ויחבק אותי שכובים במיטה אני אקיא, רק מהמחשבה הזאת אני נגעל

חלילה אין בזה כל דבר רע, ואם זו המשיכה של גבר (נשלט או לא)להיות עם גבר אחר שיהיה לו הכי בכיף ובהצלחה

אני גם נמשך לסיטואציה בה גבר יתן לי כאפה לפנים בנוחכות אישה, אז אני הומופוב כי כף ידו של גבר נגעה לאלפית שניה בלחי ימין שלי וכמובן שיד זה איבר מאוד מיני ואינטימי אז אני מסתיר את זה ומשכנע את כולם ואת עצמי שאני סטרייט?

כנראה גברים שנמשכים לגברים לא יודעים לעשות את ההבחנה הזאת כי מבחינתם אם אתה יורד לגבר זה כי אתה אוהב את זה בדיוק כמו שהם מסתכלים על עצמם ושוללים דעה אחרת בנושא בהצדקה להומופוביה וש2025 היום

אני לא בארון ובטח שלא הומופוב, מקבל את כולם איך שהם ואת עצמי תמיד באהבה גדולה

אבל הפנטזיה שלך זה ששולטת תצווה עלייך לעשות את זה. זה לא שאין לך פנטזיה כזו אבל תעשה את זה בשביל הסיפוק שלה.
יכול להיות שאתה נמשך לאקטים מיניים עם גברים בהקשר מסוים. יכול להיות שאתה נמשך יותר לנשים מאשר לגברים. אבל אם אתה מפנטז על סקס עם גברים,אתה לא הטרו. אתה בי.
אגב, זה הרבה יותר נפוץ ממה שאתה חושב.
יש לא מעט גברים שרוב הזמן מקיימים יחסי מין עם נשים, אבל בנסיבות מסוימות ילכו עם גברים. הטרו, הם לא.

את מנסחת את זה שגוי, הפנטזיה שלי היא שאישה תשפיל אותי שתצווה עלי לרדת לגבר, בעיני ובשבילי זה משפיל, אני לא מפנטז על לעשות סקס עם גבר במובן שזה כיף לי לרדת לו או להרגיש זין בתחת

לדוגמה אחרת בעולם הבדסמ, אני למשל נהנה מאורגזמות הרוסות אז זה סימן שאורגזמות הרוסות זה כיף? ממש לא, לא מרגישים כלום, זה מתסכל ומשפיל, אבל רגעעעע!! את מפנטז על אורגזמות הרוסות בדרך ישירה או עקיפה, אז סימן שיש בך חלק שאוהב ונהנה מזה נכון?
והשאלה שלי היא
נהנה ממה??? הרי לא הרגשתי כלום בגוף אז איך אני יכול להינות מזה?
והתשובה שלי שוב היא
מההשפלה[/quote
אתה לא מפנטז על דברים שהם כייפים עבורך כי חלק מהיותך נשלט אני משערת הוא להיות מזוכיסט. אבל זה בדיוק המשמעות של להיות מזוכיסט,להמשך למה שגורם לך לסבול.
אז כמו שאתה נמשך להריסת אורגזמה בהקשר מסוים, אתה נמשך לגבר שיזיין אותך בהקשר מסוים.
למה זה ככ קשוח לך להכיל את העובדה שהמיניות האנושית מורכבת? זה לא אומר שאתה פחות גברי וזה לא אומר שאתה לא נמשך לנשים. זה פשוט אומר שאתה גם לפעמים עשוי להמשך לסקס עם גברים.
באתר שבו אנשים מפנטזים על לחרבן על מישהו, שיסרסו אותם או שיחנקו מזרע, המשיכה שלך היא ממש בריאה וסבבה(:

חחחח אוהב אותך
כלכך קשה לי להסכים עם מה שאת אומרת כי עדיין לא הסברת לי:

1. איך להינות מהסבל של להידפק על ידי גבר בציווי השולטת הופך אותי ל-בי? (כמו שכתבת בהתחלה)

עם אותו ההיגיון אני גם א-מיני(או איך שלא מגדירים אחד שלא אוהב סקס) כי אני נהנה מהסבל של התנזרות מסקס בציווי השולטת שלי

2. למה אני הומופוב כמו שהאשימו אותי בתחילת השרשור?

1.האם אתה נהנה מסקס עם בעלי חיים? אם לא, האם אתה מפנטז על כך שהשולטת שלך תצווה עלייך לשכב איתם?
2. אני לא חושבת שאתה הומופוב. יותר נכון, אין לי דרך לדעת. זו לא טענה שלי.

1. לא, אני לא מפנטז על זה כי אני לא חושב שלשכב עם בעל חיים זה משפיל, זה רק מגעיל בעיניי וכנראה שגם בעיני השולטת
ונגיד והדוגמה שהבאת הייתה דוגמה טובה, זה לא אומר את מה שאת טוענת כי אין פה הכלה דו צדדית

אני גם לא אוהב לראות הרצאות אז השולטת שלי תכריח אותי לראות אותם? כנראה שלא, כי זה לא משפיל

לעומת זאת, אם היא הייתה מכריחה אותי לראות הרצאות ערום עם כלובון עלי זה כן היה משפיל, אז מפה אפשר להניח שאני אחד שאוהב מטבעי לראות הרצאות להנהתי ולדוגמה שלנו, לשכב עם גברים מטבעי להנהתי(שזה במילים אחרת להיות בי)?
כמובן שלא

עדיין לא ענית על 1

2. סבבה
שוסי
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
אז זהו, שלגברים שהם לא הטרו גמורים, המחשבה על גבר שמזיין אותם גם תגעיל אותם. עכשיו מין הסתם אתה אדם בריא מינית כי אתה לא נמשך לבעלי חיים. ואין לך פנטזיות עליהם. וכמובן שעדיף לשכב עם בני אדם( גברים או נשים) ולא עם חיות. אבל אתה מבין שהטרו גמור יגעל גם מבעלי חיים וגם מגברים?
אני למשל בתור הטרו גמורה( לצערי הרב), נגעלת ממחשבה על מגע מיני עם נשים. פוט ג'אנקי כתב שהוא נגעל מהמחשבה על מגע מיני עם נשים. כי כשאנחנו לא נמשכים למין מסוים, אז המגע המיני איתו דוחה אותנו.לא משנה באיזה קונוטציה
לגבי אחד- אני חושבת שעניתי כרגע.
אני חייבת לשאול אותך -האם הדיון פוגע בך באיזשהו אופן?
אם כן, אני מתנצלת.
אני בוודאי לא דנה במיניות *שלך* באופן אישי.
אני מתייחסת באופן כללי לפנטזיה הזו.
והדיון הזה פשוט מרתק בעייני באופן כללי.
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
יואו, שוסי, שוב השטות הזאת על נשים שלא נהנות מאנאלי? סבבה שאת לא בעניין אבל כבר דיברנו על זה - הרבה נשים מתות על זיונים בתחת וגם גומרות מזה, זו עובדה אז בואי פשוט נקבל את העובדה ונמשיך הלאה. זה שאת לא אחת מהן זה עניין שלך. לא כולן כמוך. חלאס עם ההכללה.

ועל אותו משקל,
אני בטוחה שיש מלא אנשים שהפנטזיות הגבריות שלהם נובעות מביסקסואליות מודחקת, ואני בטוחה שיש מלא אנשים שמפנטזים על cnc כי זו הדרך שלהם לחוות משהו שהם לא רוצים לרצות,
אבל המחשבה שזה ממש כולם או שאפשר לדעת דבר כזה על מישהו רק על סמך זה שיש לו פנטזיה מסויימת - בחייייךךךךךךך.

כמו שאמרת מיניות זה דבר מורכב. לא תמיד יש קו ישר בין סיבה לתוצאה. לכל קינק יכולים להיות מליון גורמים. וכן, זה צריך להיות מעוגן בתפיסת המציאות של בעל הקינק, אבל זה אף פעם לא קו ישר בין שתי נקודות. יש יותר נקודות.

ועוד משהו. שנראה לי בעצם יותר משמעותי.
נגיד שהקינק של פלוני הוא לספר לעצמו שהוא סטרייט בשביל שיוכל לחוות מין אגרסיבי ומשפיל עם גבר. נגיד שהוא מעדיף זוגיות עם נשים וגם נמשך לגברים וגם נדלק מהשפלה וכוחניות. והדרך שלו להגשים את הפנטזיה ולהנות עד עמקי נשמתו היא לספר לעצמו שהוא הטרו. נגיד.
אז למה שנרצה להסביר לו את זה? למה שנרצה שהוא יבין שזה מגיע ממשיכה מודחקת? הרי זה יהרוס לו את הכיף.
variation​(נשלט)
Arsene כתב/ה:
בואו נעשה כאן סדר.

פותח השרשור שאל "מה דעתכם על פורסד בי", ואז אני אמרתי שלדעתי זאת פנטזיה שבמהותה היא פחדנית והומופובית - פחדנית כי היא של אנשים שרוצים לשכב עם גברים אבל מפחדים להתמודד עם המיניות של עצמם ולכן צריכים להשתמש בהנאה של מישהי אחרת כאליבי, כתירוץ למשיכה שלהם, והומופובית כי הם מתארים סקס בין גברים כאינהרנטי משפיל.

ואז בא בחור ואמר "לא לא לא אני לא הומופוב ולא בארון, אני סתם מפנטז על זה שגבר חזק יזיין אותי בטוסיק ועל לנשק לו את הביצים"; שזה, כאמור, אומר דרשני.

האם קראתי לו הומופוב? לא. האם משתמע מדברי שאני חושב שהוא הומופוב? כן. האם אני חושב שהוא הומופוב? בוודאי. האם הייתי קורא לו הומופוב אם הוא לא היה שם את עצמו במרכז השיחה כמו שנשלטים גברים נורא נורא אוהבים לעשות כל הזמן? כנראה שלא.

עד כאן תקציר הפרקים הקודמים, חזרה לשיחה - אני עדיין חושב שזאת פנטזיה פחדנית של ארוניסטים הומופוביים.

יש קטע כזה בפרשנות חלומות שבו אדם לא יכול לפרש את החלומות של עצמו, כי אותו המנגנון שדוחק לתת המודע שלנו את הבעיות שאיתן אנחנו מתמודדים וגורם להן לצוץ בחלומות גם גורם לנו להדחיק את הפרשנות הנכונה לחלום ולבחור פרשנות שמשאירה בתת-המודע את הבעיות שאיתן אנחנו לא רוצים להתמודד. בצורה דומה, אדם לא יכול לפנטז על דברים שבאמת מכאיבים לו או באמת משפילים אותו - כי אם זה באמת היה כואב לו, מפחיד אותו, או משפיל אותו, הוא לא היה מפנטז על זה. רק מי ששולט עליו יכול באמת להכאיב לו, בדיוק כמו שרק צד שלישי יכול לפרש נכונה חלומות; כי רק צד שלישי יכול לזהות את הדברים שאיתם אנחנו באמת מפחדים להתמודד ורק צד שלישי יכול להכניס אותם לשיחה.

חזרה לדיון שלנו - זה בהחלט אפשרי שגבר ישנא סקס עם גברים ולא ימשך לזה, ואז יוכרח לעשות את זה ע"י שולטת, ויסכים למען האושר שלה. זה קיים. אבל אם זאת הפנטזיה של מישהו, אם זה משהו שהוא מראש מחפש מישהי שתעשה את זה איתו, אם זה קיים כבר בראש שלו ובפנטזיות שלו, אז זה לא באמת משפיל אותו וזה לא באמת כואב לו; אחרת המודע שלו היה נרתע מזה ולא נדלק מזה בהיעדר שולטת שדורשת את זה. כשמישהו מגיע עם הפנטזיה הזאת מראש ורק אז מחפש שולטת ש-"תכריח" אותו, מה שהוא מחפש זה סקס עם גברים, אבל עם הצדקה, עם אליבי שיאפשר לו להרגיש שהוא לא רצה את זה, כדי שהוא יוכל לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - כדי שהוא יוכל לשכב עם גברים ובו"ז להעמיד פנים שהוא לא רוצה את זה ושזה דוחה אותו, ושהוא עדיין גב-גבר סט-סטרייטי, כמו שהחברה המודרנית דורשת מכל הגברים באשר הם.

וזה פחדני והומופובי כאחד.

ואם מישהו כאן מרגיש שזה מדבר עליו, הוא צודק.

מה לא הבנת בזה שזה לא הימשכות בשבילי או בשביל כל אחד שנמשך לפטיש הזה שגבר יזיין אותי בתחת, זה לא, ובחיים לא הייתי עושה את זה סתם ככה, אני גם לא מפנטז על לשכב עם גבר בחלומות שלי, קשה לך לקבל את זה אה?

אני אפנטז על גבר שיזיין אותי בתחת בנוחכות אישה, כי זה יראה לה שאני גבר בטא ושהמקום שלי בהיררכיה הזאת היא הכי נמוכה שיש, זה נקרא בשפה המקצועית
"ה ש פ ל ה"

אני נמשך להשפלות
כמו שכתבתי לסושי הטעימה - נניח ואני לא אוהב הרצאות רשות וכולם יודעים בכיתה שאני שונא הרצאות רשות, אם השולטת שלי תכריח אותי לצפות בהרצאות אז הזין שלי יעמוד? לא, למה? כי זה לא משפיל

ואם היא תכריח אותי לצפות בהרצאות האלו ערום עם כלובון? אז כבר אני כן אהיה מגורה, למה? כי זה משפיל
אבל עצור הכל!
אם אתה נהנה בדרך כזאת או אחרת לראות הרצאות אז אתה אחד שאוהב הרצאות, וזה לא נכון, אני שונא לצפות בהרצאות רשות האלו, במילא החומר שם לא יהיה במבחן

אני לא אחפש שולטת שתכריח אותי לצפות בהרצאות רשות רק כדי שאוכל לצפות בהם וככה גם אוכל להפיל את זה עליה ואתחמק מהסברים לכיתה על למה ראיתי הרצאות רשות כשכולם יודעים שאני שונא, נכון? זה ממש מטומטם לחשוב שכן, משעמם לי בחיים שאני אחפש מישהי שתכריח אותי לעשות משהו שאני לא חייב לעשות ולא רוצה לעשות ושאין בזה שום תועלת לה או לי ושום דבר משפיל? למה שאעשה דבר כזה מפגר?

אותו דבר עם גבר שיזיין אותי בתחת באיזה יום בהיר אחד, אני לא חייב לעשות את זה, לא רוצה לעשות את זה, ובטח שלא אחפש שולטת שתכריח אותי לעשות סקס עם גבר בחדר במלון לבד, רק אני, הוא והאהבה, נכון? אחרת כבר הייתי מחפש בטינדר גברים, אהה סליחה, אתה לא מאמין לי בכל מקרה

בנוסף כתבת
"בצורה דומה, אדם לא יכול לפנטז על דברים שבאמת מכאיבים לו או באמת משפילים אותו - כי אם זה באמת היה כואב לו, מפחיד אותו, או משפיל אותו, הוא לא היה מפנטז על זה"
כתבת את זה ברצינות? אפשר להפריך את זה בשניה, אני מפנטז על לקבל כאפות לפנים מאישה, אתה מסכים איתי שלקבל כאפה מצלצלת לפנים זה כואב? אז גם כואב וגם פינטזתי על זה... אגב גם לזה יש שם מקצועי, זה נקרא "מזוכיסט"
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 11 בפבר׳ 2025
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
אני אגיד שוב, בעיניי זה לא לעניין. אני חייבת להגיד שזה לא שנולדתי עם הדעה הזאת, היא הגיעה אחרי שאני עצמי הייתי סופר שיפוטית כלפי פנטזיות מהסוג ההורי שהן לא כוס התה שלי, בואו נגיד ככה. אבל ראיתי שהתהיות שלי ודעותיי המוצקות על דברים שאני לא באמת מבינה בהם, הן:
1. לא רלוונטיות

אני חושבת שאנחנו לא באמת יודעים מאיפה פנטזיות מגיעות. יותר מזה, לאותה פנטזיה יכולים להיות כל מיני מקורות. המגוון הוא פשוט פסיכי ולכן, נראה לי באופן אישי, שעדיף לכבד את מה שאנשים אומרים על עצמם מתוך הבנה שאחרי הכל, הם מכירים את עצמם הכי טוב.

אז מה זה?

למשל, להחליט בשביל מישהו מה מניע אותו. מה המניעים הכמוסים שלו.
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
ועוד משהו, לגבי זה שהטרו נגעלים ממגע עם בן המגדר שלהם. שוב נראה לכם שכולם כמוכם?

אני למשל הטרו ולא מגעיל אותי מין עם נשים. אז אולי אני בי? אולי. אחלה. הנה תרחיש: אני לא מפנטזת על מין עם נשים. לא חסר לי בחיים מין עם נשים. זה לא מעניין אותי ואני לא חושבת על זה. אך אם יבקשו ממני זה לא יגעיל אותי. אז... עדיין בי?

מה מגעיל בגוף של אשה? שום דבר. זה שמשהו לא מושך אותי לא אומר שאני חייבת להיגעל ממנו.
לא ברורה לי החשיבה הסופר דיכוטומית הזאת. אנשים הם לא או-או.
ובכלל, להגיד "אם אתה א אז אתה בהכרח ב" זה דבר שלא יכול להיות נכון. אנשים הם מגוונים.

זה קצת מזכיר לי את שולטי הצעצוע שאומרים "למה זה מפחיד אותך" על דברים שאני לא רוצה לעשות. כי בראש שלהם (או בשיטה המניפולטיבית שלהם), אם אני לא נמשכת למשהו זה בטוח כי אני מפחדת.
יאללה יאללה.
מאיפה כולם יודעים כל כך הרבה על נפש של אחרים. מאיפה הביטחון לאבחן אנשים באינטרנט. מי אנחנו בכלל.
שוסי
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
יולי Yuli כתב/ה:
יואו, שוסי, שוב השטות הזאת על נשים שלא נהנות מאנאלי? סבבה שאת לא בעניין אבל כבר דיברנו על זה - הרבה נשים מתות על זיונים בתחת וגם גומרות מזה, זו עובדה אז בואי פשוט נקבל את העובדה ונמשיך הלאה. זה שאת לא אחת מהן זה עניין שלך. לא כולן כמוך. חלאס עם ההכללה.

ועל אותו משקל,
אני בטוחה שיש מלא אנשים שהפנטזיות הגבריות שלהם נובעות מביסקסואליות מודחקת, ואני בטוחה שיש מלא אנשים שמפנטזים על cnc כי זו הדרך שלהם לחוות משהו שהם לא רוצים לרצות,
אבל המחשבה שזה ממש כולם או שאפשר לדעת דבר כזה על מישהו רק על סמך זה שיש לו פנטזיה מסויימת - בחייייךךךךךךך.
לא הבנתי איך זה שכתבתי ש*אני* לא נהינת, מכליל לגבי כל הנשים. הוא שאל *אותי*. לא שאל אם *כלל* הנשים לא נהנות מאנאלי. האם עכשיו אני צריכה לכתוב *לדעתי* ליד כל משפט שיוצא לי המקלדת? אז כן, לנשים אין את אותו ציוד שיש לגברים באזור. זו עובדה. גברים יותר גומרים מהאזור. שוב עובדה. מתוך אלו *אני* לא נהינת.
מה ככ מפריע לך?

כמו שאמרת מיניות זה דבר מורכב. לא תמיד יש קו ישר בין סיבה לתוצאה. לכל קינק יכולים להיות מליון גורמים. וכן, זה צריך להיות מעוגן בתפיסת המציאות של בעל הקינק, אבל זה אף פעם לא קו ישר בין שתי נקודות. יש יותר נקודות.

ועוד משהו. שנראה לי בעצם יותר משמעותי.
נגיד שהקינק של פלוני הוא לספר לעצמו שהוא סטרייט בשביל שיוכל לחוות מין אגרסיבי ומשפיל עם גבר. נגיד שהוא מעדיף זוגיות עם נשים וגם נמשך לגברים וגם נדלק מהשפלה וכוחניות. והדרך שלו להגשים את הפנטזיה ולהנות עד עמקי נשמתו היא לספר לעצמו שהוא הטרו. נגיד.
אז למה שנרצה להסביר לו את זה? למה שנרצה שהוא יבין שזה מגיע ממשיכה מודחקת? הרי זה יהרוס לו את הכיף.

נו אבל אני לא מסבירה *לו* את זה.
הרי *הוא* בכלל לא האישיו כאן. אני מתייחסת לפנטזיה הזו.
אני לא כאן בסשן טיפולי ולא באמת מעניין אותי לדון בהעדפות *שלו*. אני נהינת לדון בנושא הזה בכלליות.
כאמור, הוא הכניס את עצמו באופן אישי לדיון.
אין לי עניין להסביר לו
יש לי עניין לדון כי זה מסקרן אותי.
אני אמורה לא להגיב לו כדי לא להכאיב לו?
או שאולי ניתן לו קרדיט שהוא אדם בוגר וגם לא מטומטם בכלל לפי הכתיבה שלו, ועל כן יודע מה פוגע בו ומה לא?
שוסי
שוסי • 11 בפבר׳ 2025
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
1. לא רלוונטיות

אז מה זה?

למשל, להחליט בשביל מישהו מה מניע אותו. מה המניעים הכמוסים שלו.

נו אבל אם זה ככה, בעצם פסלת כל דיון אפשרי.
זה מה שעושים כאן. דנים במיניות ומה עושה לנו את זה ומה לא. ולמה זה.
variation​(נשלט)
שוסי כתב/ה:
אז זהו, שלגברים שהם לא הטרו גמורים, המחשבה על גבר שמזיין אותם גם תגעיל אותם. עכשיו מין הסתם אתה אדם בריא מינית כי אתה לא נמשך לבעלי חיים. ואין לך פנטזיות עליהם. וכמובן שעדיף לשכב עם בני אדם( גברים או נשים) ולא עם חיות. אבל אתה מבין שהטרו גמור יגעל גם מבעלי חיים וגם מגברים?
אני למשל בתור הטרו גמורה( לצערי הרב), נגעלת ממחשבה על מגע מיני עם נשים. פוט ג'אנקי כתב שהוא נגעל מהמחשבה על מגע מיני עם נשים. כי כשאנחנו לא נמשכים למין מסוים, אז המגע המיני איתו דוחה אותנו.לא משנה באיזה קונוטציה
לגבי אחד- אני חושבת שעניתי כרגע.
אני חייבת לשאול אותך -האם הדיון פוגע בך באיזשהו אופן?
אם כן, אני מתנצלת.
אני בוודאי לא דנה במיניות *שלך* באופן אישי.
אני מתייחסת באופן כללי לפנטזיה הזו.
והדיון הזה פשוט מרתק בעייני באופן כללי.

זה בסדר גמור אין לך על מה להתנצל בעיניי אבל תודה בכל מקרה, הדיון ממש לא פוגע בי, מילא היינו מכירים תקופה והפרופילים פה היו גלויים ולא חסויים, וגם אז כנראה שלא הייתי נפגע

נכון,כשאתה הטרו(הכוונה לסטרייט נכון?) המגע עם גבר אחר מגעילה, וגם אותי היא מגיעלה, ממש אפילו, אז איך אפשר להסביר את זה שאני מפנטז על זיין בתחת בנוחכות אישה, ושוב התשובה לזה היא ההשפלה, שגבר מעלי ואני למטה זה משפיל, ואם כבר הזכרנו בעלי חיים, את יודע כשכלב עולה על כלב אחר ומזיין אותו זה מראה על עליונות בהיררכיה? אתה יודעת שגם נקבות עושות את זה? כלב על כלב/ה וגם כלבה על כלב/ה

המחשבה כשלעצמה שגבר חודר אלי בנוחכות אישה מגיעלה אותי, אבל גם משפילה אותי באותה רמה ואפילו יותר ולכן אעשה דבר שכזה(בדימיונות והפנטזיות שלי לפחות)
אגב גם המחשבה שגבר ינשק אותי מגיעלה אותי מאוד, אבל אין בזה שום דבר משפיל... לכן גם זה לא חלק מהפנטזיה הזאת, לפחות לא בגזרות גבול שלי

מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.