|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
ComingBackForU(שולט) • 18 באפר׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: כי יש פער בין לחשוב על זה לבין לעשות את זה זה שתצעקי את זה לא אומר שזה נכון. אין לך שום טיעון רלוונטי. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
► לילי בר כתב/ה: אני מצטערת להגיד אבל התפיסת מציאות שלך ממש ממש מעוותת
אם אין הבדל בין לדמיין לשכב עם אחר ולבצע, אז אין הבדל בין לדמיין לרצוח ולבצע. ל100% היו רגעים שבהם דמיינו שרצחו מישהו כשכעסו. מכאן שאנחנו צריכים להקל עם רוצחים כמו שמקלים עם בוגדים? מאחר ואין הבדל אז די להיות צבועים? אתה טוען שוב ושוב שאין פגיעה וכשנתתי לך פגיעה טענת שזה פרט טכני. כלומר, רק לך יש זכות להגדיר את הפגיעה שהאחר חווה? כבר עניתי על האנלוגיה השגויה הזאת, מוזמנת לקרוא אחורה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
► ComingBackForU כתב/ה: כששתי אנשים עושים יחסי מין בהסכמה אין פגיעה. לא דיברתי על הצד שלא מודע לעניין אלא כשאדם הולך ובוגד עם אדם אחר בטיב היחסים בין הבוגד למי שהוא בוגד איתו אין פגיעה משמע זה לא כמו לדרוס אותו. אני חושבת שלא הייתה תגובה אחת בה אתה כתבת לפני כן שעל זה אתה מדבר. אם על זה אתה מדבר אין שום סיבה בעולם שאתה תגיב את זה בדיון הזה, כי הוא לא עוסק ולא עסק לפני כן בהשפעות על השותפה לרומן. כתבת לא ברור בעליל, ותחילת התוספת שלך לדיון הייתה פשוט "לפעמים סקס זה רק סקס. אנשים לוקחים את זה למקומות של בגידה, אמון ועוד. אוי תנוחו.", אתה מבין שאם מישהו עושה סקס עם מישהי, למרות שאישתו לא הסכימה לו לזה, זו בגידה? אתה מבין איך מה שכתבת טוען אחרת? |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
► ComingBackForU כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: כי יש פער בין לחשוב על זה לבין לעשות את זה זה שתצעקי את זה לא אומר שזה נכון. אין לך שום טיעון רלוונטי. גם שלך הוא כל כך לא חושב ישר לחנות בחניית נכים זה מעולה. כי החנייה לא נפגעה וגם הייתה פנויה לגנוב מבית זה לא רע כי הבית לא נפגע |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
פנדה בר{לא נפגשת} • 18 באפר׳ 2025
עזבו…
כל מה שלא מתיישב עם הראיה הצרה שלו, הוא מוחק. נתתי טיעונים והוא קרא להם פרט טכני נתתי השוואות וטען שזה שונה הוא לא פנוי לשיח רציונאלי בנושא ואם הוא נשוי אז ממש כואב לי על אישתו (סליחה שזה יורד לפסים אישיים אבל ככה ההתנהלות הזאת גורמת לי להרגיש) |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
► Sunna סאנה כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: כששתי אנשים עושים יחסי מין בהסכמה אין פגיעה. לא דיברתי על הצד שלא מודע לעניין אלא כשאדם הולך ובוגד עם אדם אחר בטיב היחסים בין הבוגד למי שהוא בוגד איתו אין פגיעה משמע זה לא כמו לדרוס אותו. אני חושבת שלא הייתה תגובה אחת בה אתה כתבת לפני כן שעל זה אתה מדבר. אם על זה אתה מדבר אין שום סיבה בעולם שאתה תגיב את זה בדיון הזה, כי הוא לא עוסק ולא עסק לפני כן בהשפעות על השותפה לרומן. כתבת לא ברור בעליל, ותחילת התוספת שלך לדיון הייתה פשוט "לפעמים סקס זה רק סקס. אנשים לוקחים את זה למקומות של בגידה, אמון ועוד. אוי תנוחו.", אתה מבין שאם מישהו עושה סקס עם מישהי, למרות שאישתו לא הסכימה לו לזה, זו בגידה? אתה מבין איך מה שכתבת טוען אחרת? את מערבבת מספר דיונים שונים. הדיון על הפגיעה הייתה עקב הטענה שלדרוס מישהו לא שקול ללחשוב על לדרוס מישהו ואני מסכים אבל זה לא אנלוגיה טובה ללבגוד ולחשוב על לבגוד כי בלחשוב על לבגוד אין פגיעה בין הבוגד לבין מי שהוא בוגד איתו מה שהאנלוגיה של הדריסה ניסתה לעשות. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: כי יש פער בין לחשוב על זה לבין לעשות את זה זה שתצעקי את זה לא אומר שזה נכון. אין לך שום טיעון רלוונטי. גם שלך הוא כל כך לא חושב ישר לחנות בחניית נכים זה מעולה. כי החנייה לא נפגעה וגם הייתה פנויה לגנוב מבית זה לא רע כי הבית לא נפגע לא, את לא מבינה ומסרבת להבין בכוח. בכל מה שתיארת *אין הסכמה* בין הצדדים. לעומת זאת כשאדם הולך לבגוד, הצד השני, זה שבוגדים איתו מודע ליחסיים המינים ומסכים להם. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
► לילי בר כתב/ה: עזבו…
כל מה שלא מתיישב עם הראיה הצרה שלו, הוא מוחק. נתתי טיעונים והוא קרא להם פרט טכני נתתי השוואות וטען שזה שונה הוא לא פנוי לשיח רציונאלי בנושא ואם הוא נשוי אז ממש כואב לי על אישתו (סליחה שזה יורד לפסים אישיים אבל ככה ההתנהלות הזאת גורמת לי להרגיש) התעייפתי |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
► לילי בר כתב/ה: עזבו…
כל מה שלא מתיישב עם הראיה הצרה שלו, הוא מוחק. נתתי טיעונים והוא קרא להם פרט טכני נתתי השוואות וטען שזה שונה הוא לא פנוי לשיח רציונאלי בנושא ואם הוא נשוי אז ממש כואב לי על אישתו (סליחה שזה יורד לפסים אישיים אבל ככה ההתנהלות הזאת גורמת לי להרגיש) לא הסברת לי למה עקרונית ולא בגלל סיבות טכניות של כסף ומחלות מין לאונן על שכנה בדימיון זה שונה מלשכב איתה בפועל |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
► ComingBackForU כתב/ה: ► לילי בר כתב/ה: אני מצטערת להגיד אבל התפיסת מציאות שלך ממש ממש מעוותת
אם אין הבדל בין לדמיין לשכב עם אחר ולבצע, אז אין הבדל בין לדמיין לרצוח ולבצע. ל100% היו רגעים שבהם דמיינו שרצחו מישהו כשכעסו. מכאן שאנחנו צריכים להקל עם רוצחים כמו שמקלים עם בוגדים? מאחר ואין הבדל אז די להיות צבועים? אתה טוען שוב ושוב שאין פגיעה וכשנתתי לך פגיעה טענת שזה פרט טכני. כלומר, רק לך יש זכות להגדיר את הפגיעה שהאחר חווה? כבר עניתי על האנלוגיה השגויה הזאת, מוזמנת לקרוא אחורה. אוקיי, במקרה הזה אני פשוט חייבת לשאול. אם מישהו חושב משהו רע על חבר טוב שלו, האם זה אותו הדבר כמו להגיד את זה להמון אנשים מאחורי הגב שלו? האם זה באותה רמת חומרה אם אני האדם הכי קרוב למישהו, וחושבת שהוא אדם מבולגן ומסריח, לעומת אם אני אגיד את זה לאנשים בסביבה שלי בלי לתקשר את זה איתו בכלל? |
|
|