|
|
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
מלישס • 12 בינו׳ 2026
"על מה שנפצע בי, נפצע והגליד
כמעט ואינני חושב לומדים לחיות עם זה ככה פחות אבל עוד כואב לומדים לחיות עם זה ככה פחות אבל עוד כואב עם כוס ורקיק אפשר להמתיק אין קץ לבריחות זה לא נעלם רק רחוק או נרדם וכואב אבל פחות לא נעלם רק רחוק כואב אבל פחות" יהודה פוליקר-פחות אבל כואב |
|
|
|
|
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
the rain song • 12 בינו׳ 2026
מלישס כתב/ה: "על מה שנפצע בי, נפצע והגליד
כמעט ואינני חושב לומדים לחיות עם זה ככה פחות אבל עוד כואב לומדים לחיות עם זה ככה פחות אבל עוד כואב עם כוס ורקיק אפשר להמתיק אין קץ לבריחות זה לא נעלם רק רחוק או נרדם וכואב אבל פחות לא נעלם רק רחוק כואב אבל פחות" יהודה פוליקר-פחות אבל כואב יהונתן גפן כתב. |
|
|
| אביב נעורים |
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
אביב נעורים • 12 בינו׳ 2026
וענן בשמיו ואילן בגשמיו
פיל אלתרמן |
|
|
|
|
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
Fritz The cat • 12 בינו׳ 2026
היא לא קיבלה טיפול נכון
היה לה מזג ים תיכון. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
טלי35(שולטת) • 12 בינו׳ 2026
כל כך *לא אוהבת* את ארצי,
אבל ראיתי עכשיו את הספיישל של הכוכב הבא לאירווזיון והשורה הזו היא הכי BDSM שיש (הוא קורא לה 'אלוהים" אחרי שהגיע לדלת והתפשט. יותר מזה?) נעמדתי בדלת, מה ידעתי לא ידעתי התפשטתי וזזתי כמו מטורף בחדר אלוהים אמרת שבוע תשאר פה גם אני הרגשתי כך כי אני נבראתי לך |
|
|
| נבו ע |
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
נבו ע • 12 בינו׳ 2026
"ארץ שמתקו לה רגביה
ומלוחים כבכי כל חופיה שנתנו לה אוהביה כל אשר יכלו לתת" נתן יונתן. והאמת היא שלכל זמן יש את המילים שלו, עכשיו המילים האלה עלו וצפו בי, פעם אחרת יבואו מילים אחרות "יפות מבכי ואושר". |
|
|
|
|
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
Snitch • 12 בינו׳ 2026
אורן ברזילי:
"כל מה שאני רוצה כל מה שאני רוצה כל מה שאני רוצה זה אותך" |
|
|
|
|
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
12 בינו׳ 2026
StreetCat(שולטת) • 12 בינו׳ 2026
אמרת זה לא יום שנשרף
זה המחר שמתקרב זו לא השמש ששקעה רק הכדור שמסתובב |
|
|
|
|
לפני שבוע •
13 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
13 בינו׳ 2026
the rain song • 13 בינו׳ 2026
"למולכם האומה על סיפו של הדרור
משתחווה ובוכה הבינוה." נתן אלתרמן - שיר מסביב למדורה. (ידוע גם כשיר הפלמ"ח) את השיר הזה שמעתי במקרה כחודש אחרי 7 באוקטובר בזמן שעשיתי קניות. הוא נורא ריגש אותי ובסיומו, בציטוט הנ"ל, התחלתי לדמוע. "בהתפרש המחנה אשר דינו להיות שופך דם האדם ומגינו." נתן אלתרמן - ליל חניה גם השיר הזה נקשר ל- 7 באוקטובר. לפני שהחיילים נכנסו לעזה, הוא התנגן לי בראש ללא הרף. ובטון אחר לגמרי- כל השירים של כוורת. עברית נהדרת, מצחיקה וגאונית. "כל התנ"ך אמר תודה והתרגש אם תרצה להיות מלכנו תתקשר מחר בשש" |
|
|
| Element of crime(נשלט) |
לפני שבוע •
13 בינו׳ 2026
לפני שבוע •
13 בינו׳ 2026
Element of crime(נשלט) • 13 בינו׳ 2026
הדמעות של לילי: ״היא שוכבת איתך, אני המלכה שלך, לעולם לא תדע דמעות על גופך״.
בשבילך: ״כי בשביל הוא ירקוד כמו אלביס פרסלי. בשבילך הוא יקמט את האוויר, ביום כזה כמו עבד לרגלייך, תשתמשי בי תשתמשי״. תני לי מקום: ״ תני לי מקום, אצלך בשגרה. מקום מיוחד שרק את מכירה. אהיה הדחליל, אצלך בגינה. שלא יתקרבו, שאף אחד לא יגע״. כל המילים הנ״ל מתוך השירים הנ״ל ועוד, נכתבו ע״י ברי סחרוף. |
|
|