אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שולטות הכסף (בתשלום) הורסות את עולם הבדסמ

טלי35​(שולטת)
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026
טלי35​(שולטת) • 3 בפבר׳ 2026
StreetCat כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:
ve-ra כתב/ה:
כלובי, אתה מאפשר רכישת מנוי ׳במתנה׳. זה כשלעצמו יכול להיות רכיב בתוך שליטה בתשלום

מנוי במתנה זה לא שליטה בתשלום!!

זה משהו שיכול להיות לכל כיוון - אני אישית קניתי פה מנוי לכמה גברים וגם קיבלתי כמתנה.
זה משחקי מענג ונהדר.

אל תקחו לנו את זה 😈🤦🏻‍♀️😈

זה פינדום, זה אולי לא סשן בתשלום.
אבל יש פה תמורה כספית/חומרית למשחק בדסמי."

מצטערת. לא מסכימה איתך.
בעיניי זה לא שליטה בתשלום ולדעתי זה לא משהו שצריך להיות מחוץ לתחום באתר.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 3 בפבר׳ 2026
טלי35 כתב/ה:
StreetCat כתב/ה:
טלי35 כתב/ה:
ve-ra כתב/ה:
כלובי, אתה מאפשר רכישת מנוי ׳במתנה׳. זה כשלעצמו יכול להיות רכיב בתוך שליטה בתשלום

מנוי במתנה זה לא שליטה בתשלום!!

זה משהו שיכול להיות לכל כיוון - אני אישית קניתי פה מנוי לכמה גברים וגם קיבלתי כמתנה.
זה משחקי מענג ונהדר.

אל תקחו לנו את זה 😈🤦🏻‍♀️😈

זה פינדום, זה אולי לא סשן בתשלום.
אבל יש פה תמורה כספית/חומרית למשחק בדסמי."

מצטערת. לא מסכימה איתך.
בעיניי זה לא שליטה בתשלום ולדעתי זה לא משהו שצריך להיות מחוץ לתחום באתר.

אעשה הבחנה ברורה יותר:
שליטה בתשלום - קבלת תשלום עבור סשן.
כלומר, צד אחד מציע סשן ספצפי בתמורה לתשלום.

פינדום - קבלת מתנה כספית כאקט בדסמי. (זה כולל בתוכו שליטה בתשלום)
או כמו שגוגל כותב:
"פינדום (Findom) הוא תחום ב-BDSM המתמקד בשליטה פיננסית, שבו אדם מקבל תשלומים, מתנות או כסף מאדם אחר, ללא ציפייה לתמורה מינית פיזית "

אכן, אין פה סשן.
אין פה שליטה
אבל כן יש פה מתנה במסגרת בדסמ (כי זו מסגרת האתר)
והיא ללא תמורה מינית פיזית. (כי פינדום זה לא זנות)

לא אמרתי שזה צריך להיות מחוץ לאתר.
אמרתי שיש צביעות ואי סימטריה ביחס כלפי פינדום ומתנות כשיש את האופציה הזו בכל רחבי האתר.
מה שנקרא טובל ושרץ בידו.
ve-ra
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026
ve-ra • 3 בפבר׳ 2026
אין פה בהכרח מתנה במסגרת בדסמ.
יש כאן חברים שקונים לחברים. חברות לחברים. חברים לחברות. חברות לחברות. היינו מתים שיהיה כאן כל כך הרבה בדסמ icon_smile.gif
המלקה הצוחקת
לפני שבוע • 3 בפבר׳ 2026

Re: מלקה,

המלקה הצוחקת • 3 בפבר׳ 2026
פרלין כתב/ה:
ואללה לא. לא ברור הקשר בין השניים.
לקנות מינוי לגמרי יכול להיות מחווה נחמדה ולא מסלול ישיר לזנות או זנאות.

ואכן, לרוב זה לא.

אני לא מבינה את המניפסט הזה, הוא סתם תוקפני לדעתי. מן הסתם, כלובי מתפרנס מהאתר ולא מפתיע שהאינטרס שלו יהיה מנויי זהב. זה או זה או פרסומות. האפשרות לקנות זה לזה מינויי זהב מעלה את האפשרות לרווח.

מה ההצעה הקונקרטית שלך פה? או שזה רק בשביל להיכנס? כי בעוד שאני מעריכה את הרוח הלוחמנית והעשויה ללא חת שלך, נראה לי שהתקיפה הזאת לא הוגנת ולא מוצדקת.

פרלין, הערכתך לרוחי הלוחמנית והעשויה ללא חת מוערכת גם היא!
🩷
האמת לא היתה לי הצעה קונקרטית, רק רציתי להצביע על הצביעות והאפליה המינית נגד נשים באתר (לאמור: "חושו להגן על הנשלטים הזנאים האומללים מהשולטות הרעות הנצלניות"! בעוד יש כאן חוסר הבנה בסיסי לכך שבזנאות תמיד הזנאי הוא בעל הכוח המנצל אפילו אם הוא נשלט מול שולטת. הוא הלקוח וכידוע הלקוח תמיד צודק. עצוב היה לי להיווכח שבעוד שהחזקתי מכלובי גבר אינטליגנט, נאור ורחב אופקים, הוא לוקה לצערי באותה תפיסה נואלת של הנשלט הזנאי הקורבן המסכן אל מול השולטת הפינדומיסטית הרעה ומנצלת).

אבל כבר שאלת, אז להלן הצעתי הקונקרטית:
מספיק עם המוסר הכפול, שהפה והלב יהיו שווים
(או הפה וחשבון הבנק במקרה הזה...)
אם כפי שכתוב בפתיח בכניסה לצ׳אט - אסור להציע, לקבל, לתת כל תשלום, העברות, מתנות, תווי קניה ושי וכו' - אז הכללללל אסור: כולל מנוי זהב. כי גם מנוי זהב זה מתנה או תו- שי, לא?
בהחלט כן!

ואז האתר באמת באמת באמת!!!
יהיה חף מכל שליטה בתשלום.
מכל העברה וקניה ומכירה
מכל מתן תמורה
והכל יהיה ברור
ונהיר
וכלובי לא יצטרך להתעסק בחרא הזה יותר:
ברמיזות
ושידולים
ואף אחת לא תבקש
ואף אחד לא יציע.
ובא לציון גואל

כי חשוב לציין שבעוד שאני מודעת היטב למלחמתו של כלובי במתחזים ונצלנים - מודעת ומעריכה בהחלט - ללא ציניות, אני יודעת שהוא צריך להתמודד עם רמות מאד קשות של נוכלויות והתחזויות ולהגן על משתמשים זנאים או לפעמים סתם תמימים - בעיקר מעצמם, ולמנוע מהם העברות כספים ומתנות שאין מהן דרך חזור.
אז מה שמפריע לי זה שמסתבר שאם הניצול הזה עובר דרך תמיכה בכלכלת הכלוב והוא קורה ככה ב"קטנה" זה בסדר. (לדוגמא משתמש שקנה מספר מנויי זהב כדי לחזר אחר כמה משתמשות והוציא בכלוב כמה עשרות או גג מאות שקלים בחודש לעומת מתחזים/נוכלות שהצליחו להוציא כמה עשרות ומאות אלפים בצורה ישירה).
זה מן כזה: "אני נגד ניצול! נגד תשלום ומתנות מכל סוג! אבל רגע, אם כבר יש פה ניצול? אז יאללה שלפחות גם הכלוב יגזור קופון!"
מה הפלא אז שזו מלחמה בלתי פוסקת במציעי התשלום, במבקשות התשלום בכל הרומזים והרומזות למיניהן, כשהכלוב מרוויח ומעודד את זה בעצם?

אז וואלה, בתפיסה שלי כל פתח לניצול גדול או קטן הוא אסור.
כל פתח לזנאות - ישירה או עקיפה - אסורה.
אם אסורה העברת תשלום/מתנות - שתהיה אסורה הרמטית וטוטאלית.
אחרת זה מדרון חלקלק. ורבים וטובים ורבות וטובות כבר החליקו באותו מדרון ממש. אפילו בלי להתכוון.

**** כמובן שאני מעריכה שהצעתי לא תתממש בימינו אנו, כי זה יפגע בהכנסות האתר. ואת זה לא נוכל לקבל...
וכמובן שבעקבות ההצעה הזאת שלי תחול התקוממות קטנה של כל אלו שהתרגלו שמשלמים להן על המנוי, והצעתי זו מאיימת לגזול את ה'פינוק' הקטן הזה מהן, ויתקוממו עוד כמה כאלה שראו ברכישת מנוי כדרך להשיג דריסת רגל אצל המחוזרת הבאה שלהם...
בסדר, ככה זה.
צריך לשבור כמה ביצים בדרך לעולם מתוקן יותר.
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת
לפני שבוע • 4 בפבר׳ 2026
שיר כאב​(שולטת)​{סוליקר}חשבון מאומת • 4 בפבר׳ 2026
יצא לי לקנות מנוי זהב לכמה וכמה אנשים כאן...
לא היה לזה שום קשר לשליטה בתשלום.
הרעיון מצחיק בעיני
Fairy t
לפני שבוע • 4 בפבר׳ 2026

Re: מלקה,

Fairy t • 4 בפבר׳ 2026
המלקה הצוחקת כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
ואללה לא. לא ברור הקשר בין השניים.
לקנות מינוי לגמרי יכול להיות מחווה נחמדה ולא מסלול ישיר לזנות או זנאות.

ואכן, לרוב זה לא.

אני לא מבינה את המניפסט הזה, הוא סתם תוקפני לדעתי. מן הסתם, כלובי מתפרנס מהאתר ולא מפתיע שהאינטרס שלו יהיה מנויי זהב. זה או זה או פרסומות. האפשרות לקנות זה לזה מינויי זהב מעלה את האפשרות לרווח.

מה ההצעה הקונקרטית שלך פה? או שזה רק בשביל להיכנס? כי בעוד שאני מעריכה את הרוח הלוחמנית והעשויה ללא חת שלך, נראה לי שהתקיפה הזאת לא הוגנת ולא מוצדקת.

פרלין, הערכתך לרוחי הלוחמנית והעשויה ללא חת מוערכת גם היא!
🩷
האמת לא היתה לי הצעה קונקרטית, רק רציתי להצביע על הצביעות והאפליה המינית נגד נשים באתר (לאמור: "חושו להגן על הנשלטים הזנאים האומללים מהשולטות הרעות הנצלניות"! בעוד יש כאן חוסר הבנה בסיסי לכך שבזנאות תמיד הזנאי הוא בעל הכוח המנצל אפילו אם הוא נשלט מול שולטת. הוא הלקוח וכידוע הלקוח תמיד צודק. עצוב היה לי להיווכח שבעוד שהחזקתי מכלובי גבר אינטליגנט, נאור ורחב אופקים, הוא לוקה לצערי באותה תפיסה נואלת של הנשלט הזנאי הקורבן המסכן אל מול השולטת הפינדומיסטית הרעה ומנצלת).

אבל כבר שאלת, אז להלן הצעתי הקונקרטית:
מספיק עם המוסר הכפול, שהפה והלב יהיו שווים
(או הפה וחשבון הבנק במקרה הזה...)
אם כפי שכתוב בפתיח בכניסה לצ׳אט - אסור להציע, לקבל, לתת כל תשלום, העברות, מתנות, תווי קניה ושי וכו' - אז הכללללל אסור: כולל מנוי זהב. כי גם מנוי זהב זה מתנה או תו- שי, לא?
בהחלט כן!

ואז האתר באמת באמת באמת!!!
יהיה חף מכל שליטה בתשלום.
מכל העברה וקניה ומכירה
מכל מתן תמורה
והכל יהיה ברור
ונהיר
וכלובי לא יצטרך להתעסק בחרא הזה יותר:
ברמיזות
ושידולים
ואף אחת לא תבקש
ואף אחד לא יציע.
ובא לציון גואל

כי חשוב לציין שבעוד שאני מודעת היטב למלחמתו של כלובי במתחזים ונצלנים - מודעת ומעריכה בהחלט - ללא ציניות, אני יודעת שהוא צריך להתמודד עם רמות מאד קשות של נוכלויות והתחזויות ולהגן על משתמשים זנאים או לפעמים סתם תמימים - בעיקר מעצמם, ולמנוע מהם העברות כספים ומתנות שאין מהן דרך חזור.
אז מה שמפריע לי זה שמסתבר שאם הניצול הזה עובר דרך תמיכה בכלכלת הכלוב והוא קורה ככה ב"קטנה" זה בסדר. (לדוגמא משתמש שקנה מספר מנויי זהב כדי לחזר אחר כמה משתמשות והוציא בכלוב כמה עשרות או גג מאות שקלים בחודש לעומת מתחזים/נוכלות שהצליחו להוציא כמה עשרות ומאות אלפים בצורה ישירה).
זה מן כזה: "אני נגד ניצול! נגד תשלום ומתנות מכל סוג! אבל רגע, אם כבר יש פה ניצול? אז יאללה שלפחות גם הכלוב יגזור קופון!"
מה הפלא אז שזו מלחמה בלתי פוסקת במציעי התשלום, במבקשות התשלום בכל הרומזים והרומזות למיניהן, כשהכלוב מרוויח ומעודד את זה בעצם?

אז וואלה, בתפיסה שלי כל פתח לניצול גדול או קטן הוא אסור.
כל פתח לזנאות - ישירה או עקיפה - אסורה.
אם אסורה העברת תשלום/מתנות - שתהיה אסורה הרמטית וטוטאלית.
אחרת זה מדרון חלקלק. ורבים וטובים ורבות וטובות כבר החליקו באותו מדרון ממש. אפילו בלי להתכוון.

**** כמובן שאני מעריכה שהצעתי לא תתממש בימינו אנו, כי זה יפגע בהכנסות האתר. ואת זה לא נוכל לקבל...
וכמובן שבעקבות ההצעה הזאת שלי תחול התקוממות קטנה של כל אלו שהתרגלו שמשלמים להן על המנוי, והצעתי זו מאיימת לגזול את ה'פינוק' הקטן הזה מהן, ויתקוממו עוד כמה כאלה שראו ברכישת מנוי כדרך להשיג דריסת רגל אצל המחוזרת הבאה שלהם...
בסדר, ככה זה.
צריך לשבור כמה ביצים בדרך לעולם מתוקן יותר.

את דוגמא יפה לזה שאין קשר בין מילים "גבוהות" וניסוח קצת יותר "גבוה" לבין אינטלקטואליות, הסקנות מסקנות ואינטיליגנציה.. את לא קרובה לחשיבה ולתפיסה שאת מתיימרת להיות בה. מוזמנת לצחוק מחוץ לכאן, כרצונך כמובן icon_smile.gif
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני שבוע • 4 בפבר׳ 2026
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 4 בפבר׳ 2026
פרופיל לא קיים.
יותר עדיף ככה.
100% צעקות, 0% הקשבה.
בוגר ונשלט​(נשלט)
לפני שבוע • 4 בפבר׳ 2026
בוגר ונשלט​(נשלט) • 4 בפבר׳ 2026
כלובי כתב/ה:
בכל פעם שהיה כאן דיון כזה בעבר באיזה שלב הוא עבר לגלוריפיקציה וכל מיני רמזים.
יש הרבה מה להגיד על הנושא הזה אבל מספיק לומר שעצם זה שהנושא אינו חוקי והאחריות למה שמתפרסם באתר היא פחות על חשבונות משתמשים אנונימיים ויותר של האתר זה מחייב התנהלות זהירה אחראית ומגבילה שבאה על חשבון החופש לדון בנושא.

השאלה היא אם מלכות בתשלום זו זנות או לא
המלכה קארינה​(שולטת)
לפני שבוע • 4 בפבר׳ 2026
יאאאא עייפתי ....אמאל'ה - זהו דייי טחנות את הנושא וכל אחד יעשה "שיעורי בית" עם עצמו 😘
מאחלת לכולנו יום שקט ורגוע 🌷🌷🌷
שוסי
לפני שבוע • 4 בפבר׳ 2026
שוסי • 4 בפבר׳ 2026
Luna Oscura כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
שוסי כתב/ה:
כלובי כתב/ה:
אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר.

יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו.

בתמימותי

קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן.

חחח אז הגברים הם הקורבן?!

לגברים אסור להיות קורבנות?

הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים.

למה? נשים לא מסוגלות לאלימות? לסחטנות?

זו עובדה סטטיסטית. רוב הקורבנות הגברים, קורבנו ע"י גברים אחרים.

אז ניוז פלאש כי זה באמת נושא שקרוב ללבי והוא כבר מכעיס
הסטטיסטיקה לא לוקחת בחשבון גברים שלא התלוננו
וכל הגברים שאני מכירה באופן אישי שכן חוו וחלקם עדיין בתוך קשר מתעלל לא התלוננו על כך (מלבד גבר אחד)
כמעט כל גבר שנאנס או הוטרד מינית שאני מכירה באופן אישי גם לא התלונן על כך

מוסיפה:
גם אני מכירה המון נשים שהותקפו ונאנסו והיו בתוך מערכות יחסים מתעללות (אגב, היוש בתור אחת שעברה את זה בעצמה)
חלקן התלוננו וחלקן לא
זה לא סותר שהסטטיסטיקה הולכת לפי תלונות.

הסטטיסטיקה לא לוקחת בחשבון גם נשים שלא התלוננו.
וכמו שרוב הגברים לא מתלוננים, כך גם רוב הנשים.
וכמוך, כל הנשים שאני מכירה שסבלו ועדיין סובלות, לא מתלוננות.
אין צורך לכתוב לי ניוזפלאש. אני כנראה מבינה בנושא הזה לא פחות ממך. אני מבינה שהנושא מכעיס אותך, אבל בואי ננסה לשמור על דיון קורקטי.