| נשלט צנוע(נשלט) |
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
או שהם דווקא יצליחו סוף סוף לעשות את שליחותם ורצון בוחריהם ואז הרווחנו בענק....
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
נשלט צנוע(נשלט) • 17 באפר׳ 2026
► פרלין כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: ► Ryokan כתב/ה: מה שבאמת נשגב מבינתי זה איך כל כך הרבה אנשים עדיין מאמינים לסיפורים שמוכרת להם ההנהגה הכושלת, הדתית והמושחתת שלנו. ילדותי ובעיקר טראגי.
אפשר גם להוסיף שהאתר הזה ואורח החיים המשוחרר מינית שאנחנו כביכול מעריכים, לא עולה בקנה אחד עם הערכים של ההנהגה הזאת. וככל שהמהפכה המשטרית נמשכת דיי ברור שזה הולך גם למקום שבו יצוץ הפוליטיקאי הדתי ויגיד רגע, האם אני רוצה שילדי ישראל יוכלו לכתוב ״הכלוב״ בגוגל ולהגיע לכאן? מה שנקרא אתם קצת יורים לעצמכם בבולבול בלי כוונה. לא כתבת מילה על המלחמה, אבל על הממשלה לא חסכת. הממשלה הזו נבחרה על ידי יותר מחצי עם (וככל הנראה תיבחר שנית במספרים גדולים אף יותר) כדי לעשות מה שלדעתם נכון וצריך להיעשות. ''המושחתים, הכושלים והמשיחיים'' הללו נמצאים גם פה איתך, בכלוב. כשבעינך האויב הם דווקא בני עמך שחושבים אחרת ממך ולא אלו שמבקשים את מותך, אל תתפלא שנשגב מבינתך. אבל מי שלא נלחם, אין גם סכנה שיירה לעצמו בבולבול. אם הם יבחרו שוב, בקונסטלציה הזאת, אכלנו אותה בגדול. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
Re: או שהם דווקא יצליחו סוף סוף לעשות את שליחותם ורצון בוחריהם ואז הרווחנו בענק....
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
MagisterDolor(שולט) • 17 באפר׳ 2026
בטח, כי במשך 20 שנה מה שעצר אותם זה היועמשית, בג"צ, הסמול, סנטה קלאוס, הגרינץ', ועוד שלל הזיות.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
Re: או שהם דווקא יצליחו סוף סוף לעשות את שליחותם ורצון בוחריהם ואז הרווחנו בענק....
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 17 באפר׳ 2026
► נשלט צנוע כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: ► Ryokan כתב/ה: מה שבאמת נשגב מבינתי זה איך כל כך הרבה אנשים עדיין מאמינים לסיפורים שמוכרת להם ההנהגה הכושלת, הדתית והמושחתת שלנו. ילדותי ובעיקר טראגי.
אפשר גם להוסיף שהאתר הזה ואורח החיים המשוחרר מינית שאנחנו כביכול מעריכים, לא עולה בקנה אחד עם הערכים של ההנהגה הזאת. וככל שהמהפכה המשטרית נמשכת דיי ברור שזה הולך גם למקום שבו יצוץ הפוליטיקאי הדתי ויגיד רגע, האם אני רוצה שילדי ישראל יוכלו לכתוב ״הכלוב״ בגוגל ולהגיע לכאן? מה שנקרא אתם קצת יורים לעצמכם בבולבול בלי כוונה. לא כתבת מילה על המלחמה, אבל על הממשלה לא חסכת. הממשלה הזו נבחרה על ידי יותר מחצי עם (וככל הנראה תיבחר שנית במספרים גדולים אף יותר) כדי לעשות מה שלדעתם נכון וצריך להיעשות. ''המושחתים, הכושלים והמשיחיים'' הללו נמצאים גם פה איתך, בכלוב. כשבעינך האויב הם דווקא בני עמך שחושבים אחרת ממך ולא אלו שמבקשים את מותך, אל תתפלא שנשגב מבינתך. אבל מי שלא נלחם, אין גם סכנה שיירה לעצמו בבולבול. אם הם יבחרו שוב, בקונסטלציה הזאת, אכלנו אותה בגדול. מה רצון בוחריהם? ומה מפריע להם כרגע לממש אותו? |
|
|
|
|
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
שרף אורנים • 17 באפר׳ 2026
► זאלופון כתב/ה: ► Venus in Furs כתב/ה: היי זאלופון, קיוויתי שתגיב. 🐣 💗
״בישראל החיים בסך הכל נמשכים כסדרם, ללא פגיעות משמעותיות ב... שום דבר, בעצם.״ לגמרי. 🙄 לא יודע מה איתך, לי יש חשמל, המדפים בסופר היו מלאים הבוקר, עד פסח המשכתי לעבוד (אמנם מהבית, שזה אפילו עדיף) וכשיצאתי החוצה ראיתי המון אנשים בבתי קפה, בשוק הכרמל או סתם עושים ג'וגינג. כן, יש נזק מסוים, כן, האזעקות משבשות, וכן, יש נפגעים וכל אחד מהם הוא עולם ומלואו. אין מלחמות סטריליות ולא הגיוני לצפות לכזו. אבל בגדול, הפגיעה די מינורית, במיוחד בהשוואה לפחד האפוקליפטי שהיה פה לא כל כך מזמן ממלחמה מול אימפריית הרשע המאיימת מפרס. לא לשכוח שהכלכלה הישראלית נמצאת בשיא פריחתה. עברנו ממזמן את אנגליה, צרפת, גרמניה... המלחמה הזאת תביא להרחבת הסכמי אברהם ולמלא עסקאות נשק, סייבר וכו', שיכניסו מילארדים לקופת המדינה. מדינות אירופה במדרון חלקלק להשמדה עצמית והם יודעות שהן טעו שלא הצטרכו למלחמה וטראמפ כבר ישלח להם את החשבון. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
► bondman כתב/ה: אולי השאלה הנכונה היא לא אם ניצחנו או לא.
השאלה היא מה אנחנו עושים עוד עשור או 2 בלי התמיכה של ארצות הברית ומה שנשאר מאירופה…. לא תהייה אירופה עוד עשור או שניים... הם במדרון חלקלק להשמדה עצמית, בשם נאורות מטופשת |
|
|
|
|
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 17 באפר׳ 2026
► שרף אורנים כתב/ה: ► bondman כתב/ה: אולי השאלה הנכונה היא לא אם ניצחנו או לא.
השאלה היא מה אנחנו עושים עוד עשור או 2 בלי התמיכה של ארצות הברית ומה שנשאר מאירופה…. לא תהייה אירופה עוד עשור או שניים... הם במדרון חלקלק להשמדה עצמית, בשם נאורות מטופשת כן , ברור. וגם מתחילה עוינות כלפי שיראל בארצות הברית. אני מודאג איך נשרוד בלי המערב לצידנו. או בלי שיש מערב בכלל בעצם. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
צריך לסיים את העבודה ולהראות לכל האוייבים שלנו שעם ישראלצלא מתעסקים ובנוסף לכרות בריתות עם מדינות ערביות ואירופאיות שפיות. ישראל מתבססת כמעצמה צבאית, כלכלית, טכנולוגית, מדינית ועל זה ראש הממשלה דיבר עשריםקשלושים שנים. אפשר לאהוב אותו, אפשר לשנוא אותו, אבל הוא היחיד שמסתכל קדימה ולא על סקר המנדטים הקרוב. לצערי הרב, רוב הפוליטיקאים כאן, הם תת רמה וכל מה שהם עושים, זה ליחצן את עצמם כדי לדאוג לעוד קדנציה בכנסת.
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
זוג פלוס(שולטת) • 17 באפר׳ 2026
► נשלט צנוע כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: ► Ryokan כתב/ה: מה שבאמת נשגב מבינתי זה איך כל כך הרבה אנשים עדיין מאמינים לסיפורים שמוכרת להם ההנהגה הכושלת, הדתית והמושחתת שלנו. ילדותי ובעיקר טראגי.
אפשר גם להוסיף שהאתר הזה ואורח החיים המשוחרר מינית שאנחנו כביכול מעריכים, לא עולה בקנה אחד עם הערכים של ההנהגה הזאת. וככל שהמהפכה המשטרית נמשכת דיי ברור שזה הולך גם למקום שבו יצוץ הפוליטיקאי הדתי ויגיד רגע, האם אני רוצה שילדי ישראל יוכלו לכתוב ״הכלוב״ בגוגל ולהגיע לכאן? מה שנקרא אתם קצת יורים לעצמכם בבולבול בלי כוונה. לא כתבת מילה על המלחמה, אבל על הממשלה לא חסכת. הממשלה הזו נבחרה על ידי יותר מחצי עם (וככל הנראה תיבחר שנית במספרים גדולים אף יותר) כדי לעשות מה שלדעתם נכון וצריך להיעשות. ''המושחתים, הכושלים והמשיחיים'' הללו נמצאים גם פה איתך, בכלוב. כשבעינך האויב הם דווקא בני עמך שחושבים אחרת ממך ולא אלו שמבקשים את מותך, אל תתפלא שנשגב מבינתך. אבל מי שלא נלחם, אין גם סכנה שיירה לעצמו בבולבול. אם הם יבחרו שוב, בקונסטלציה הזאת, אכלנו אותה בגדול. מי זה "הם" ? התכוונת אליי, אז זה ''אתם''. האידאולוגיה שלי לא השתנתה, אז גם ההצבעה שלי לא. לא רוצה לאכול אותה בגדול? יש פתרון. אם יפסיקו החרמות, לא תקבלי את אותה הקונסטלציה. פשוט. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 באפר׳ 2026
► זוג פלוס כתב/ה: ► נשלט צנוע כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: ► Ryokan כתב/ה: מה שבאמת נשגב מבינתי זה איך כל כך הרבה אנשים עדיין מאמינים לסיפורים שמוכרת להם ההנהגה הכושלת, הדתית והמושחתת שלנו. ילדותי ובעיקר טראגי.
אפשר גם להוסיף שהאתר הזה ואורח החיים המשוחרר מינית שאנחנו כביכול מעריכים, לא עולה בקנה אחד עם הערכים של ההנהגה הזאת. וככל שהמהפכה המשטרית נמשכת דיי ברור שזה הולך גם למקום שבו יצוץ הפוליטיקאי הדתי ויגיד רגע, האם אני רוצה שילדי ישראל יוכלו לכתוב ״הכלוב״ בגוגל ולהגיע לכאן? מה שנקרא אתם קצת יורים לעצמכם בבולבול בלי כוונה. לא כתבת מילה על המלחמה, אבל על הממשלה לא חסכת. הממשלה הזו נבחרה על ידי יותר מחצי עם (וככל הנראה תיבחר שנית במספרים גדולים אף יותר) כדי לעשות מה שלדעתם נכון וצריך להיעשות. ''המושחתים, הכושלים והמשיחיים'' הללו נמצאים גם פה איתך, בכלוב. כשבעינך האויב הם דווקא בני עמך שחושבים אחרת ממך ולא אלו שמבקשים את מותך, אל תתפלא שנשגב מבינתך. אבל מי שלא נלחם, אין גם סכנה שיירה לעצמו בבולבול. אם הם יבחרו שוב, בקונסטלציה הזאת, אכלנו אותה בגדול. מי זה "הם" ? התכוונת אליי, אז זה ''אתם''. האידאולוגיה שלי לא השתנתה, אז גם ההצבעה שלי לא. לא רוצה לאכול אותה בגדול? יש פתרון. אם יפסיקו החרמות, לא תקבלי את אותה הקונסטלציה. פשוט. אני מניחה שהכוונה היתה "יִבָּחֲרוּ" ולא "יִבְחֲרוּ" |
|
|
|
|
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
17 באפר׳ 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 17 באפר׳ 2026
► זוג פלוס כתב/ה: ► נשלט צנוע כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: ► Ryokan כתב/ה: מה שבאמת נשגב מבינתי זה איך כל כך הרבה אנשים עדיין מאמינים לסיפורים שמוכרת להם ההנהגה הכושלת, הדתית והמושחתת שלנו. ילדותי ובעיקר טראגי.
אפשר גם להוסיף שהאתר הזה ואורח החיים המשוחרר מינית שאנחנו כביכול מעריכים, לא עולה בקנה אחד עם הערכים של ההנהגה הזאת. וככל שהמהפכה המשטרית נמשכת דיי ברור שזה הולך גם למקום שבו יצוץ הפוליטיקאי הדתי ויגיד רגע, האם אני רוצה שילדי ישראל יוכלו לכתוב ״הכלוב״ בגוגל ולהגיע לכאן? מה שנקרא אתם קצת יורים לעצמכם בבולבול בלי כוונה. לא כתבת מילה על המלחמה, אבל על הממשלה לא חסכת. הממשלה הזו נבחרה על ידי יותר מחצי עם (וככל הנראה תיבחר שנית במספרים גדולים אף יותר) כדי לעשות מה שלדעתם נכון וצריך להיעשות. ''המושחתים, הכושלים והמשיחיים'' הללו נמצאים גם פה איתך, בכלוב. כשבעינך האויב הם דווקא בני עמך שחושבים אחרת ממך ולא אלו שמבקשים את מותך, אל תתפלא שנשגב מבינתך. אבל מי שלא נלחם, אין גם סכנה שיירה לעצמו בבולבול. אם הם יבחרו שוב, בקונסטלציה הזאת, אכלנו אותה בגדול. מי זה "הם" ? התכוונת אליי, אז זה ''אתם''. האידאולוגיה שלי לא השתנתה, אז גם ההצבעה שלי לא. לא רוצה לאכול אותה בגדול? יש פתרון. אם יפסיקו החרמות, לא תקבלי את אותה הקונסטלציה. פשוט. בכלל לא כתבתי לך… |
|
|