פרנצ'סקה |
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
איך באת אליי...
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
פרנצ'סקה • 4 ביולי 2005
כשהוא פנה אליי בצ'ט, נטול פרופיל. זה רק הרגיז אותי יותר.
חושב שהוא מהגברים המתחכמים האלה, של "תגלי לבד" חשבתי שאהיה קצת רעה ובלתי שפחתית בעליל למולו. להפתעתי, כשחידדתי את חרצובות לשוני תוך כדי, הוא ענה לי בישירות ובכנות. בלי בולשיט מיותר. עד כדי כך הרגיש לי אמין שעברנו למסנג'ר די מהר. שלח לי תמונה, נטול מניירות של "אני שולט ואני אחליט מתי…" התמונה הממה אותי. עיניים מהפנטות, חודרות, שובות, עמוקות, תכולות. גבר יפה. מרשים. דיברנו כשעה. ואז, ללא התראה וגינונים ביקש ממני לעצום את עיניי. אל מול המצלמה. באופן מוזר עצמתי, מייד, בלי לשאול, הלכתי אחריו. אמר לא לפקוח עד שאשמע את צליל המסנג'ר שנית. וכשאפתח לומר מייד את אשר עלה בראשי. עצמתי. חשתי את עיניו מביטות בי, למדות, מעיזות, מבקעות. כשהצליל נשמע, ראיתי בעיניי רוחי את עיניו, חודרות. אמר לי שהוא חודר כמו מבטו, חזק... הרגשתי איך הגוף שלי נוזל לרצפה, מתגלץ' מהכיסא ומבקש אותו אליי. למחרת חיכיתי לו. קבענו שיבוא. צלצל אליי ואמר לי לחכות מאחורי הדלת, שעונה על הקיר, עיניים עצומות. חיכיתי. מצייתת באופן בלתי מוסבר. רועדת, חוששת, מגורה. הדלת נפתחה, ריח לא מוכר, חדש פילח לי את הנחיריים. ריח טוב. הוא התקרב. חשתי אותו. ואז, פשוט תפס לי את הפנים בחוזקה ונישק אותי. הפה שלו בלע אותי ואני נשאבתי פנימה. לחש לי באוזן, "כעת פתחי את העיניים" פתחתי-שוב העיניים השורפות שלו מפמפמות לי את הלב. מנשק, מביט בי. מלא בעוצמה, רוך, גבריות. בטון עמוק, שליו ורגוע פקד עליי להתפשט. מבלי להביט בי אפילו. אני משתהה, מנסה לגייס הגיון וזמן. הוא לא מחכה, כך אומר. ושוב, אני מול עיניו המהפנטות מתקלפת. בא למולי, מצווה עליי להתכופף על ארבע. ואז, בלי בושה בודק לי את פי הטבעת. מכניס אצבע לתחת הבתולי שלי. זה מביך אותי, הוא ממשיך. נבדקת. נעמד למולי, ומכניס את הזין שלו לגרון שלי. בלי התראה. אני בשוק מהתעוזה, מהחדירה לפה שלי, מהפתאומיות. חצוף!!! לרגע אפילו נבהלת, אבל העיניים שלו מביטות אליי מלמעלה. הזין שלו עמוק בפה שלי, מגיע לגרון. מוציא אותו ושואל אותי: "רוצה לנוח?" כן חרישי אני מוציאה. הוא מרים אותי אליו. מחבק. ואז …זבנג-מכה בטוסיק ועוד אחת. מבקש ממני לספור. עוד אחת. זה כואב, אני המומה. לוחש לי אם זוכרת את מילת הקוד שלנו. מהנהנת לחיוב. ולא מבינה למה לא אומרת אותה. עוד אחת!!!! מחזיק בי ומפליק, מאפשר אופציית מילוט. ואני לא מבינה אבל הכוס שלי רטוב, מרוגש, מבקש ממני לאונן, אני נוגעת בי ותוך שניות, מוצאת עצמי מפרכסת בזרועות הזר עם העיניים המהפנטות. זעומה, המומה, מושפלת ורווית נוזלים. נרפית… |
|
הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
4 ביולי 2005
הוא(שולט) • 4 ביולי 2005
יפה מאד
|
|
שרוניתלי(האה) |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
כתיבה מרתקת.
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
שרוניתלי(האה) • 5 ביולי 2005
ממש להרגיש את זה קורה.
לא התיאור הפיזי כמו החדירה לנפש פנימה. (ואגב, פגישה ראשונה בביתך?) |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
מממ
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
זיקית • 5 ביולי 2005
מסוכן, מבחינת SSC..אבל מגרה בטירוף.
|
|
פרנצ'סקה |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
מפריע לי
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
פרנצ'סקה • 5 ביולי 2005
מפריע לי. לא עברו חמש דקות מהפרסום ותיבת ההודעות הפרטית שלי הוצפה בפניות, הצעות מגברים.
מעניין אותי לדעת מה בסיפור שלי גורם לכם לחשוב שאני מעוניינת שתפנו אליי? שיתפתי בחוויה ראשונה, עוצמתית ומרטיטה שהייתה לי. איך לקחתם את זה והפכתם את זה להזמנה לפנות אליי? אם ארצה מישהו אפנה אליו. אם ארצה מישהי אפנה אליה. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
הסבר לפניות הרבות
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
קליבר(שולט) • 6 ביולי 2005
פרנצ'סקה , בוקר טוב !!!!
לידעתך : כתיבתך היפה הציורית והמפורטת העלתה את המפלס לכמה נשים וגברים , כאחד ולכן , אל תתפלאי על מבול הפניות , להפך . כדאי לך להגיב בנימוס , אפילו עם זה גוזל זמן , זוהי השקעה משתלמת ביחסי ציבור , ועדיין לא ביחסים עם כל הציבור . |
|
עזית |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
עזית • 6 ביולי 2005
כתיבתך מדהימה , סוחפת , מחרמנת והכל נשמע חלומי
אבל לא יכולתי להתעלם מזה שזה קרה לך במציאות ולא בפנטזיות ולכן רוצה לומר את דעתי ... להזמין לביתך איש שאת הכרת יום לפני בצאט וחווית איתו רגעים קסומים במסנג'ר נשמע מאוד מאוד לא אחראי ... נכון שחוויה שלך היתה מדהימה , אבל אנחנו נשים צריכות לפני התשוקה ולפני הבעירה הזאת להזמין ולחוות עם בן אדם זר ,לדאוג לגופינו ולנפשנו ... בזהירות יתר אני אגיד לך שרבע מהמקרי אונס יכולים להמנע עוד מהתחלה ואיך ? על ידי זהירות יתר ... אני לא באה ואומרת שאם אני נזהרת אז לי זה לא יקרה , אבל אני אדע בתוך ליבי שעשיתי את המקסימום מצידי כדי שכל המשך חיי אוכל לפחות מהבחינה הזאת להיות שקטה ... מאחלת לך עוד המון חוויות מדהימות . |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
6 ביולי 2005
Tainted(לא בעסק) • 6 ביולי 2005
פרנצ'סקה,
עם כל החוקים שקיימים, אני תמיד משתמשת בבטן שלי ולא בשום דבר אחר, משהו כניראה מאוד הרגיש נכון. אני לא אשבית את השמחה שלך, נשמע שעברת חוויה מדהימה אני מאחלת לך עוד המון כאלה.. לגבי הפניות בפרטי, אל תתרגזי, ככה זה אנשים סנני את מי שלא ניראה לך ותעני למי שכן. אין מה להתרגז חבל על העצבים שלך והזמן שלך. המונולוג/סיפור שלך כתוב ניפלא, סחף אותי בשניות לתוך הסיטואציה יכולתי ממש לראות את זה קורה... ישר כח ותמשיכי להנות, דומי |
|
hogo(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
7 ביולי 2005
באמת את כותבת יפה
לפני 19 שנים •
7 ביולי 2005
hogo(מתחלף) • 7 ביולי 2005
סתם מעניין אבל -מה הרגשת אחר כך ?
|
|
פרנצ'סקה |
לפני 19 שנים •
8 ביולי 2005
Re: באמת את כותבת יפה
לפני 19 שנים •
8 ביולי 2005
פרנצ'סקה • 8 ביולי 2005
hogoב כתב/ה: סתם מעניין אבל -מה הרגשת אחר כך ? מה שקרה אח"כ זה שפגשתי מישהו מדהים....שנכנס לי ללב באופן מיוחד ונדיר.הוא נוגע בי ומרגיש אותי בצורה הכי מטרפת ומצמררת שרק אפשר.ומעבר לזה התקרבנו רגשית.לא באופנים רומנטיים.באופנים אנושיים.כך שהמיקס הוא מושלם עבורי בכל הרבדים....
|
|