DearPrudence |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
כלבתיות נוגה
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
DearPrudence • 5 ביולי 2005
כשהכלבה שבפנים תמות
הנשמה תמות איתה כשהגועל בפנים ימחה ימחקו גם ניצוצות של תקווה מילים של רפש מילים של אהבה מילים של הבטחה מילים משקרות מילים של זרים אהבת אחרים הכל ימחה והכאב יתפוגג ואף אחד לא יזכור דבר כי לא היה מה לזכור כי חיית כמו צמח בר |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
זרה מוכרת • 5 ביולי 2005
את יודעת מה ?
אני דווקא הייתי מאחלת לך (והאמת היא שגם לי) לחיות כמו צמח בר. להיות חופשיה, ופראית נטולת מחסומים ומסגרות ולהרגיש. להנות מהאויר הצח שבחוץ, מקרן שמש שמלטפת את עור הפנים מלחות הטל שעוטפת אותו בשעות הלילה מטיפטופי הגשם שחובק אותו בתוכו בחורף כן... מאחלת לנו בהחלט לחיות כמו צמח בר. גם לך וגם לי. שיהיה לך יום נפלא זרונת |
|
DearPrudence |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
צמח בר שתול ולא זז במדבר.
קרן שמש שמייבשת ושורפת. גשמי שטפון שמציפים ומטבעים. זה צמח בר בשבילי. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
Re: כלבתיות נוגה
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
קלייר(נשלטת) • 5 ביולי 2005
DearPrudence כתב/ה: כשהכלבה שבפנים תמות
הנשמה תמות איתה כשהגועל בפנים ימחה ימחקו גם ניצוצות של תקווה מילים של רפש מילים של אהבה מילים של הבטחה מילים משקרות מילים של זרים אהבת אחרים הכל ימחה והכאב יתפוגג ואף אחד לא יזכור דבר כי לא היה מה לזכור כי חיית כמו צמח בר השיר שכיוונת לו הוא השיר האהוב עלי ביותר בעולם אולי. והוא כואב כמו השיר שלך. הכלבה שבפנים לא צריכה למות, רק למצוא את היד שתלטף. כל כלבה זקוקה לאדון או לגבירה, אחרת היא גוועת. אבל יצר ההשרדות של הכלבות דוחף אותן למצוא להן את האחת שתהיה גבירתן, גם כשהגבירה הקודמת כבר איננה שם עבורן. הקשיבי ליצר ההשרדות, יש שם יד, את רק צריכה למצוא אותה. |
|
DearPrudence |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
הכלבה שבפנים זאת הנפש העלובה
היד שמלטפת היא זאת שאחר-כך ולפני כן סוטרת הכלבה זו החיה ברפש מסבירה לי פניה פוסקת רגליה עכשיו בוא עכשיו היא הולכת |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
ואולי...
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
venus in our blood(שולטת) • 5 ביולי 2005
כשיתאחו הפצעים , ויגלידו
והצלקות ישרפו רק קצת פחות (זמן...קלישאה, קלישאה, אבל שעון החול עובד לטובתנו , בין אם מאמינים בו ובין אם לא ...והוא גם לא ממש שואל אף אחד....) אולי...רק אולי.. תוכלי לראות שיש בכוחך לבחור אחרת... למשל, חתוליות נוגה. בבדידות , בעצמאות, בשריטות, בכניעות, בחוסר הנאמנות, בהתחככות , בהתפנקות, ברוע , בטוב החתולי יש בחירה אחרת. ותמיד, תמיד תמיד, זו בחירה שלך פרודנס. להיות צמח בר , בים או במידבר, לקמול או לפרוח, את יכולה גם בבועה הכלבתיות הנוגה וגם בחתוליות הנוגה. ואולי... רק אולי.. אפשר גם אחרת. בכל נקודת זמן את יכולה לבחור. ובידך הכוח, פרודנס. מאמינה בך, תמיד. (מייאו ) |
|
DearPrudence |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
כשיחאחו הפצעים ויגלידו אני אהיה חתיכת גלד מתפורר ומיובש.
תיאורים נוטפים קלישאות, עצות מזורגגות. תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודההההההההההההההההההה |
|
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
ואחרי שתתפוררי לגמרי ותתמזגי עם הכלום המיובש לגמרי, עם הנקודה שממנה אין יותר שומדבר,מנקודת האל-חזור,מהכי למטה שיש...
משם, ורק משם פרודנס, תוכלי להתחיל לבחור. ולבחור באמת. בלי קלישאות נוטפות ומזורגגות. נטו את. |
|
DearPrudence |
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
נוגיתה,
את אישה יקרה ונפלאה, לא התכוונתי לצאת כנגדך בתגובה שלי. לפעמים שפע של תובנות ועצות שאין ביכולתי לאמץ משגעות אותי ורק מחדדות אצלי תחושה של חוסר אונים. התגובה הייתה נגדן, לא נגדך כאדם שאני אוהבת. אני נדהמת מהיכולת שלך להגיב לי כל פעם מחדש. אני מאד מעריכה אותך. את כל כך מדהימה שהצלחת להתעלם מכל הרע בהודעה הקודמת שלי ושוב הגבת לי בחיוב. תודה, פרודנס |
|
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
5 ביולי 2005
פרודנס,
אין בך רע, יש בך כאב אינסופי. אל תאמצי כלום משל אחרים,היי את . רק את. תגלי ותבני רק דברים משל עצמך. וגם אני אוהבת אותך . מאוד. |
|