דרקון סיני |
לפני 19 שנים •
24 ביולי 2005
סיפורון אירוטי קצר ולא גמור...
לפני 19 שנים •
24 ביולי 2005
דרקון סיני • 24 ביולי 2005
אמנם לא בדס"מי אבל אני מתחיל כאן אז הנה משהו קטנטן שהתחלתי בעבר...
תהנו (?)... אני נכנס לחדר, אני רואה אותך יושבת על הכורסא החומה כשיש עלייך רק גופיה ירוקה ותחתונים לבנים, האור בחדר עמום בצבע אדום כתום שנותן תחושה כאילו החדר בוער ובאמת חם ולח בו, הגופיה שלך נדבקת אלייך מרוב זיעה ורואים את הפטמות שלך בולטות ממנה, את כולך נוטפת זיעה שנותנת לגוף שלך מראה בוהק ואת יושבת לך שם על הכורסא מסתכלת עליי... אני לובש ג'ינס חום ישן וחולצה לבנה שדבוקה לגוף שלי כמו שהגופיה הירוקה שלך דבוקה אלייך. אני מסתכל עלייך חזרה, יש מתח באוויר. כל אחד מאיתנו יודע מה רוצה האחר, את מסמנת לי עם האצבע להתקרב אלייך ואני מסמן לך בחזרה שעדיין לא, את מנסה לגרות אותי, פותחת את הרגליים שלך כדי שאראה עד כמה התחתונים שלך דבוקים אלייך – שאראה עד כמה את מגורה. אני מסתכל כמו מהופנט, מרגיש את עצמי ואת הגוף שלי נמשך אלייך, אנחנו מסתכלים אחד על השנייה שוב והדברים כאילו נאמרים ללא מילים, שנינו יודעים מה הולך לקרות עכשיו ושנינו הולכים עם זה. אני נופל על הברכיים, מושך את עצמי אל בין הרגליים שלך, כשאת כבר יכולה את עוטפת את הגב שלי עם הרגליים שלך – סוגרת עלי ומושכת אותי יותר קרוב אלייך ואני כמו מהופנט נמשך אלייך ללא התנגדות... אני תופס את הירכיים שלך עם כפות הידיים שלי ומלטף אותם – את מלטפת את הידיים שלי – את אוהבת שאני נוגע בך עם הידיים. אני מוריד את ראשי אל עבר הגוף שלך, מסיט את הגופייה שלך אל מעל הטבור ומתחיל ללקק אותך בבטן, אני רואה אותך עוצמת עיניים ומשעינה את ראשך אחורה – נותנת לגוף שלך ליפול אל תוך ההנאה שמתקרבת אליו אט אט... אני מתקרב עם שיניי אל קצה התחתונים שלך ותופס אותם מתחיל לשחק בהם – מסיט קצת ואז מחזיר ושוב מסיט ושוב מחזיר, את לופתת אותי יותר חזק עם רגלייך מקרבת אותי כמה שאת יכולה אל עבר גופך, אני נכנע ומתחיל לקלף עם שיניי את התחתונים שלך מעל גופך, חושף את איבר מינך הלוהט והוורדרד. אני נדלק מלראות אותך ערומה למחצה ואת רואה את זה בעיניים שלי, את רואה את זה בזה שאני נושך את השפתיים שלי, את מסתכלת עלי ומחייכת, "רוצה?" שואלת אותי, אני מהנהן בראשי לכן. אני מקרב את ראשי לאט לאט אל עבר איבר מינך, נוגע עם קצה הלשון במרכז רק כדי לגרות אותך ומפסיק מיד, אני רואה אותך רועדת קלות, כל נגיעה הכי קטנה מטריפה אותך ואת לא רוצה כלום עכשיו חוץ מלהרגיש את הלשון שלי מלקקת אותך בין הרגליים. את מסתכלת עליי והעיניים שלך כאילו טורפות אותי, את לא מוכנה לוותר בכזו קלות על כזה תענוג ואת תופסת את הראש שלי עם הידיים שלך ומושכת אותו לעבר גופך, את מחזיקה לי בשיער – פורעת אותו לגמרי, את כמו חיה המשחרת לטרף והלשון שלי היא הטרף שלך. אני מתחיל ללקק אותך, מרגיש את הרטיבות נוטפת ממך והיא מתוקה וחמימה. אני מלקק אותך כלפי מעלה ומטה לאט לאט – נותן לך להפתח בעצמך עם כל ליקוק ואז אני מחדיר אותה פנימה ומוצא את הדגדגן שלך, אני מתחיל ללקק אותו מסביב ואת עוד יותר מתחממת – הגעתי לנקודה רגישה בגוף שלך... אני רואה שעם כל ליקוק את רועדת יותר ויותר ואני מחליט להתגרות בך, אני ממשיך ללקק אותך בדגדגן, נושך אותו בעדינות משחק לך בו ואז מפסיק, מרים את הראש ומסתכל עלייך, את עדיין נהנית ולוקח לך שניה לקלוט שאני כבר לא מלקק אותך, כשאת קולטת את מסתכלת עליי – אני כבר בטוח שאת הולכת למשוך את הראש שלי בחזרה אלייך אבל את מפתיעה אותי – במקום למשוך אותי את פשוט אומרת "כדאי לך מאוד להמשיך... זה ישתלם לך.." ומסתכלת עליי בחזרה מחכה לראות מה אעשה הלאה. את פושטת את הגופיה מעלייך ומתחילה לגעת בחזה שלך, את קורצת אליי, מגרה אותי להמשיך וללקק אותך ופתאום את דוחפת את הכתפיים שלי עם הרגליים שלך, אני נופל על התחת, מתיישב ומסתכל עלייך נעמדת מולי – מתחילה להניע את גופך באיטיות... את עומדת מולי, ערומה לגמרי, כל הגוף שלך רטוב ומזיע ואת נהנית מכל טיפה שנוטפת עלייך. את מעבירה אצבע מהברך שלך אל הטבור ומשם מעבירה את האצבע אל הפה שלך, מתחילה ללקק אותה לאט ובחושניות – מסתכלת עליי כל הזמן כאילו בודקת אם אני מתגרה ממך ואת יודעת שאני מגורה. את מתקרבת אליי, מתכופפת ומושיטה את האצבע שבפיך קרוב אל הפה שלי, אני מתקרב – רוצה לתפוס את האצבע שלך בפה שלי אבל את מתגרה בי ומתרחקת אחורה מסמנת לי עם האצבע להתקרב אלייך. אני שוב נעמד על ברכיי ומתחיל להתקרב אלייך, עם כל צעד שאני עושה קדימה את עושה צעד אחורה מפתה אותי להתקרב אלייך יותר ויותר. את מסתובבת ומבליטה את הישבן שלך, אוחזת בו בשתי הידיים בחוזקה ומנענעת אותו באיטיות מצד לצד אני כבר ממש צמוד אלייך, מתחיל להעביר את הידיים שלי על רגלייך מלמטה כלפי מעלה, מרגיש את הרטיבות והחום של גופך, אני מהופנט ממך – כל רגע שאני נוגע בך מרגיש כמו נצח והנצח הזה נמצא רק בתחילתו... את מסתובבת אלי חזרה, אני מחזיק אותך בישבן ומרגיש איך את זזה, אני רואה אותך נושכת את שפתייך ומסתכלת עלי במבט מזמין, מבט חושק, מבט פראי... את מושכת אותי מידיי כלפי מעלה, אני נעמד מולך – צמוד אלייך, מעביר את ידיי בשיער הרטוב והמיוזע שלך ומתחיל ללקק את הצוואר שלך לאט לאט. את שולחת את הידיים שלך לעבר הג'ינס שלי, מרגישה כמה שאני כבר קשה ולוחשת לי "אני רוצה לראות אותו..." אני מסתכל על החזה שלך, הוא נראה יותר גדול מכפי שהוא נראה מבעד לגופיה ואני אוהב את זה. הפטמות שלך ורודות וגדולות בהתאם לשדיים. אני כבר כמעט ונכנע ומתחיל למצוץ את אחת הפטמות אבל עוצר בעד עצמי וקודם מלטף לך אותם – אני יודע שאת אוהבת לגעת בהם אבל את יותר אוהבת שנוגעים לך בהם ואני נוגע. כל מישוש, כל ליטוף וכל אחיזה בשדיים שלך עושים אותי יותר ויותר קשה ואני כבר מרגיש את היד שלך מתחילה ללטף לי אותו... אני פתאום נעצר ומתרחק ממך צעד אחורה, אני רוצה להסתכל עלייך ולהיות בטוח שאני לא חולם. אני משפשף את עיניי ופוקח אותם ואת עומדת מולי ערומה כביום היוולדך, אוחזת בשדייך ומשחקת בהם. אני מרגיש כמו פרא אדם שכל רצונו הוא לדעת אותך וכל פינה שבך, אני מוריד מעליי את הבגדים שעוד נשארו לגופי ונעמד ערום כמוך מולך, את ממשיכה לשחק בשדייך מולי יודעת שאני עוד רגע טורף אותך אך ממשיכה במשחק שלך. את תופסת את אחד משדייך ומקרבת אותו לפיך כך שתוכלי למצוץ וללקק את הפטמה ועושה זאת בעיניים עצומות ונראה שאת נהנית מכל רגע, ואני עומד ורק מסתכל עלייך, נוגע בעצמי. את פוקחת את עינייך כשהפטמה עדיין בפיך, מסתכלת עליי בעיניים מזמינות לכמה שניות, רואה אותי משתגע ממך ואז משחררת את הפטמה מפיך ושואלת אותי: "נו, אתה לא מתכוון לטעום אותם?" זהו. אני כבר לא יכול יותר. אני מתקרב לגופך מושיט את ידיי אלייך לאט ואז... |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
קדימה.
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
זיקית • 25 ביולי 2005
תמשיך.
וירכיים זה בלשון נקבה. |
|
שוטרת* |
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
הסיפור שלא נגמר - המשך..
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
שוטרת* • 25 ביולי 2005
"את פוקחת את עינייך כשהפטמה עדיין בפיך, מסתכלת עליי בעיניים מזמינות לכמה שניות, רואה אותי משתגע ממך ואז משחררת את הפטמה מפיך ושואלת אותי: "נו, אתה לא מתכוון לטעום אותם?"
זהו. אני כבר לא יכול יותר. אני מתקרב לגופך מושיט את ידיי אלייך לאט ואז..." הוא מושיט את ידו, אני רואה את הרעב בעיניים שלו , רואה את המבט הכמעט מוטרף . נותנת לו להתקרב, כן... ככה... קרוב.. לאט.. לאט מדי לטעמי. זרועותיו השריריות גורמות לי לחשוב פעמיים ' האם באמת זה מה שאת רוצה לעשות?' ואז השטן הקטן והחייכן שבי צורח 'כן!' , לפני שהבין מה קרה, הוא עוד עסוק בהיסוסים שלו , מדליקה סיגריה.. שואפת , מביטה בו במבט מתגרה, היד שלו כבר קרובה עד כדי כך שאני חשה בזרמים שהיא מעבירה אלי . "אאוץץץץץץץץץץץץץ'", הוא צורח יותר מדי , רק אפר של סיגריות , על מה הוא בוכה ? הוא מביט בי המום , ואותי לימדו שבמצבי הלם - סטירה טובה תמיד עוזרת.. ואני תמיד אהבתי לעזור.. "למה??" הוא שואל בטון כמעט כלבלבי, תוך שהוא אוחז בלחי הבוערת . "בפעם הבאה , אתה תתקרב בשנייה שאומרים לך להתקרב , אני לא צריכה לשכנע אותך , מובן ?" אני אומרת לו תוך שאני מביטה בעיניו , רואה ניצוץ חדש , רואה תשוקה חזקה יותר. הוא מהנהן בצייתנות. "עכשיו בוא הנה!" מחייכת אליו תורך... |
|
דרקון סיני |
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
דרקון סיני • 25 ביולי 2005
המשך להמשך:
"בפעם הבאה , אתה תתקרב בשנייה שאומרים לך להתקרב , אני לא צריכה לשכנע אותך , מובן ?" אני אומרת לו תוך שאני מביטה בעיניו , רואה ניצוץ חדש , רואה תשוקה חזקה יותר. הוא מהנהן בצייתנות. "עכשיו בוא הנה!" מחייכת אליו עכשיו אני כבר ממש לא יכול להחזיק את עצמי יותר, אני כבר צמוד אליה - מרגיש את הזיעה שניגרת ממנה נדבקת אלי ואני אוהב את זה. היא תופסת את ידיי בחוזקה כאילו רוצה בכוונה להכאיב לי ואז מניחה אותן על ישבנה, אני מפחד להזיז אותן - מפחד לגעת בה לא כי אני מפחד שהיא תכאיב לי אלא יותר כי אני מפחד שהיא לא תאהב את איך שאני נוגע בה. אני מתגבר על הפחד ומתחיל לאחוז בישבנה בחוזקה, אני בוער לגמרי ומרגיש שהאש הזו שבוערת בי עוברת לידיים - מקווה שהיא תרגיש כמה שאני חושק בה מהמגע של ידיי, היא תופסת את פניי ומסתכלת היישר לעיניים שלי - אני רואה חשמל בעיניים שלה ולא מצליח להבין מאיפה זה בא - רק שלא עשיתי טעות אני חושב לעצמי, הדבר האחרון שאני רוצה עכשיו זה לגרום לה לאבד את התשוקה הזו עם טעויות. היא לא מרפה מפניי ואני לא מרפה מהישבן שלה וככל שאני תופס יותר חזק בישבנה היא תופסת יותר חזק בפניי. אני רואה בפניה מבט של טורפת שעומדת להתפרץ כל רגע ובכל זאת אני לא מרפה מישבנה, השאלה היא מי מבינינו ישבור את הרגע הזה לקראת הרגעים הבאים אחריו. פתאום אני מרגיש קצת מוזר - כבר כמה רגעים שהיא לא אמרה או פקדה עלי דבר, פתאום המבט שלי משתנה והיא רואה את זה, אני רוצה להגיד משהו אבל היא קוטעת אותי ואומרת משהו אחר במקום.... |
|
שוטרת* |
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
שוטרת* • 25 ביולי 2005
"פתאום אני מרגיש קצת מוזר - כבר כמה רגעים שהיא לא אמרה או פקדה עלי דבר, פתאום המבט שלי משתנה והיא רואה את זה, אני רוצה להגיד משהו אבל היא קוטעת אותי ואומרת משהו אחר במקום...."
הוא מבולבל , אני רואה את זה . הוא רוצה , ולא יודע מה. הוא מפחד, לא בטוח ממה, הוא חשב שהוא יכול להוביל , התברר לו שלא ועכשיו הוא אבוד. לא יודע מה לעשות עם הידיים המדהימות שלו.. משעשע אותי הכלבלב המבולבל הזה. "תעיף את הידיים שלך. ועכשיו." הטון הקר שלי - מקפיא אותו ומלהיט אותו כאחד. ידיו נשמטות לצידי גופו , ואני כבר מתגעגעת למגע שלהם, אבל את זה הוא לא יראה , לא כעת בכל אופן. "ידיים מאחורי הגב , ממילא הם לא עושות יותר מדי כאשר הן חופשיות" הוא גבוה, מדי גבוה, עוזבת אותו עומד במרכז החדר "לא לזוז!" פוקדת עליו. נועלת את נעלי העקב הגבוהות . הוא שומע אותי צועדת אליו , עירומה , רק נעלי העקב לרגלי, אני מאחוריו,רואה את כתפיו עולות ויורדות במהירות , נשימתו כבדה, הוא חש בנשימות שלי על עורפו.. הוא מצטמרר ואני מזמזמת לעצמי מנטרה 'תתאפקי, תתאפקי...' דואגת להשמיע לו את הצלילים המתכתיים, הוא מנסה להסתובב. אני אוחזת בשיער ראשו הארוך במהרה , מושכת אותו אחורנית ולוחשת לו ,"ידיים אחורה" אוזקת את ידיו, דואגת שלא ילחץ מדי , דואגת שלא ידע שאני דואגת. מושכת את שיערו מטה , הוא על הברכיים עכשיו. הממ... |
|
דרקון סיני |
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
אני אוחזת בשיער ראשו הארוך במהרה , מושכת אותו אחורנית ולוחשת לו ,"ידיים אחורה" אוזקת את ידיו, דואגת שלא ילחץ מדי , דואגת שלא ידע שאני דואגת. מושכת את שיערו מטה , הוא על הברכיים עכשיו.
אף פעם לא הייתי במצב כזה - הכל מתבלגן לי בראש ומסתדר בבת אחת, אני פתאום קולט שאני על ברכיי, שהיא שולטת בי. אם היה בי איזה רגע קצר שבו לא רציתי להמשיך עם התחושה הלא מוכרת הזו הוא כבר עבר ממזמן, אני מכור לזה - מכור אליה, מכור לשליטה שלה. הפחד שבי מתערבב עם הרצון שהיא תוביל אותי ועם התשוקה שלי אליה - פתאום אני נזכר איך זזה היה להיות בתול, אני נזכר בהתרגשות, הפחד והבלבול של הפעם הראשונה. אם הייתה בי תשוקה קודם היא עכשיו הפכה לטראנס של להט משכר שאתהה לא רוצה שיגמר לך. אני ממתין בשקיקה לדעת מה היא תעשה הלאה ולאן היא תוביל אותי מכאן, הקשיחות בפנים שלה והטרוף בעיניים נותנים לי תחושה כאילו היא מכסה על איזה רגש שמבעבע בה אבל אני לא מצליח למקד אותו. היא מאחוריי, תופסת בשערי ומושכת אותו אחורה כמעט כדי להכאיב לי אך לא יותר מדי, מניחה את רגלה הימנית והמגף שעליה על כתפי. אני שומע אותה מתנשמת, אני יכול כבר להרגיש שהיא לא יכולה להתאפק אבל אני לא עושה כלום ורק מחכה לצעד הבא שלה... |
|
שוטרת* |
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
שוטרת* • 25 ביולי 2005
היי ! צ'יינה מאן ! יש לי חום ואתה מעלה לי אותו עוד יותר
עוד מעט תראה כאן איזה "get a room" (ואני בכלל בהפסקת בדס"מ!) "אני שומע אותה מתנשמת, אני יכול כבר להרגיש שהיא לא יכולה להתאפק אבל אני לא עושה כלום ורק מחכה לצעד הבא שלה..." אני עוזבת אותו, הוא מביט בי החצוף , במבט הטיזרי שלו, הסקסי בטירוף הזה.. נכנסת לחדר השני , מביאה את צעיף המשי שתלוי על המנורה , עד היום התפקיד היחידי שלו היה לתת תאורה אדומה משהו על החדר. הוא באותו מקום. הולכת , לאט, מדגישה צעד בצעד. מזיזה את הישבן בסגנון חתולי, הוא מביט בי בתאווה , אני רואה את זה, מתעלמת. שוב מתיישבת על הכורסא החומה ומסמנת לו עם האצבע להתקרב. הוא קם ומתחיל לצעוד לכיווני, אני גם קמה מתקדמת אליו במהירות שגורמת לו לעצור- לא שזה עוצר את הסטירה שהוא חוטף. "מה פתאום אתה נעמד ? ממתי כלבים הולכים על שתיים?" הוא שומע את הטון המזלזל, אני רואה שהוא נעלב - הוא לא רגיל לדיבור כזה, לא מבין את המשמעות. אני מחייכת אליו ,'הוא עוד ילמד', מלטפת את הלחי הבוערת , אוחזת בפניו ומושכת אותו כלפי מטה . אוחזת בשיערו ומובילה אותו אל עבר הכורסא. "תביט אלי" הוא מרים את עיניו , אני רואה את ההתרגשות , את הפחד והתשוקה שמאסה בלהמתין, ברצון להיכבש. "אתה אוהב להביט לי בעיניים ?" הוא מהנהן. צייתן שכזה.. "אז תהנה , כי אתה לא תראה אותן הרבה זמן" ,אומרת לו תוך שאני מנופפת מול עיניו בצעיף האדום. זהו. עלטה. חושך מוחלט. הוא לא רואה דבר. שאר חושיו מתחדדים. אני רואה אותו שואף, לעומק. וודאי מריח את "דיון" - הבושם האהוב עלי , מציתה סיגריה נוספת, מניחה אותה על המאפרה, קרוב אליו. הריחות מתערבבים , הצעדים שלי סביבו מבלבלים אותו , אני חולפת לידו ונוגעת בו בריפרוף שגורם לו צמרמורות. מתיישבת. נותנת לו להמתין כך , על הריצפה , לא זז. לא שומע דבר. אחרי דקות ארוכות שנראות כמו נצח - לי ולו, קמה ומביאה את הדילדו השחור שהוא כל כך התנגד שאני ארכוש, גבר מצ'ואיסטי טיפוסי. "לפתוח פה, ושלא תעיז להתנגד" הוא מהסס, ומקבל ממני "מתנה" , סימון של כף ידי על הישבן שלו. פיו נפתח , אני מחדירה לו לפה לאט , את הדילדו "זוכר כמה שנאת אותו? כמה לא רצית שאני אקנה אותו ? אז חומד, הדברים הולכים להשתנות. קדימה!תראה לי מה אתה שווה!" הוא התחיל למצוץ בקצב, מה שהדליק אותי הרבה מעבר למה שחשבתי.. דק' ספורות אח"כ התחלתי אני לא לאהוב את הדילדו השחור הזה , העפתי אותו הצידה והצמדתי את ראשו אלי , עד שהרגשתי את לשונו בתוכי.. |
|
דרקון סיני |
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
25 ביולי 2005
דק' ספורות אח"כ התחלתי אני לא לאהוב את הדילדו השחור הזה , העפתי אותו הצידה והצמדתי את ראשו אלי , עד שהרגשתי את לשונו בתוכי..
זה סוף סוף קורה - כל ההמתנה הזו, כל הציפיה וכל הסבלנות מסתיימים והסחף מתחיל. שכרון חושים, אקסטזה טבעית יותר חזקה מכל תחושה שאי פעם עברה עלי - זה אפילו יותר טוב מאורגזמה, זה טהור יותר - לוהט יותר וזה יותר טוב ממה שיכולתי לשער לעצמי בכלל. סוף סוף אני מרגיש אותה, מתחבר אליה - שני החצאים נפגשים כדי להוות אחד וזו התחושה הכי עילאית שבנאדם יכול להגיע אליה. הזמן נמשך כל הזמן כמו נצח וברור לי שהרגעים האלו ילוו אותי מעכשיו ואילך. כל הספקות, הבלבול והפחד מתערבבים לתוך לילה שיכול להיות הלילה הכי משמעותי בחיים שלי, אנחנו אחד עם השניה - אני בתוכה והיא בתוך הנשמה שלי וזה ימשך כל הלילה ואם מישהו לא יעצור אותנו זה יימשך גם הרבה מעבר לזה. היא מכבה את האור לבסוף וסוחפת אותי אליה. אני עוצם עיניים ומתחיל במה שיהיה הרפתקאת חיי... |
|