Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
בגלגול הבא...
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
Adonasuy(שולט) • 31 ביולי 2005
בשישי אנחנו יושבים עם כמה חברים, קיטורים, סיפורים ואז מכיוון חבורת הנשים עולים סיפורי מיסתורין ספירטואליסטיים. מסתבר שאחת מהן הייתה בסיאנס וראתה את גילגוליה הקודמים...
גיחגחתי לי קלות ואז , שניה לפני שהרעמתי בצחוק חשבתי לעצמי- ואם זה נכון, מה היית רוצה להיות בגלגול הבא? השאלה רדפה אותי אל תוך השבת ובבוקר קמתי עם תובנה= אני רוצה להיות אופני ספינינג. לבלות בחדר חשוך, עם מוסיקה קצבית, כשכל שעה עולה עלי קוסית אחרת, גונחת, מזיעה ויורדת עם תחת וקוס כואבים לשבוע. אין ספק. בגלגול הבא אני אופני ספינינג. |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
חתולת הלילה • 31 ביולי 2005
למה לחכות לגלגול הבא?
אתה כבר יכול לשים אותך עליך ולומר לה לדווש עד שיכאבו לה הרגליים. לגבי הכוס- אתה כבר תמצא דרך, אני מניחה. |
|
דנדיליון(שולטת) |
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
דנדיליון(שולטת) • 31 ביולי 2005
נשוי, אענה לך במיטב מסורת הסדיזם הנשי עליה גודלתי:
אתה רוצה להיות אופני כושר. השקעת X זמן מחשבה בנושא (גם כן מחשבה ותיכף תבין). אופני כושר זה חפץ, דומם. אין לו רגשות, אין לו מוח, אין תודעה. והכי חשוב, אין בחירה . בדמיונך הגברי אתה רואה מצעד של כוסיות שעולה עלייך ומדווש (דימיון גברי בנאלי). עכשיו, מה יקרה אם תהיה ציוד בבית אבות? יעלו עלייך כוסיות מזדקנות שמשמניהם הרוטטים ינועו מעלה מטה עם הוראות המדריך המסוקס. לחילופין, תוכל להיות אופניים ב"אבריבודי". סטטיסטית, סביר שיעלו עלייך כוסיים, חובבי המין הגברי, ותזכה לחוויה לימודית מעשירה הנוגעת לשאלת השאלות - הביצים, לשמאל או לימין? אולי כדאי לחשוב שוב על הבחירה שלך לגבי הגילגול הבא |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
כמה תשובות, לרקורד (או ל"לקורד" בגירסת זהבה בן):
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
Adonasuy(שולט) • 31 ביולי 2005
דנדיליון כתב/ה: נשוי, אענה לך במיטב מסורת הסדיזם הנשי עליה גודלתי:
אתה רוצה להיות אופני כושר. השקעת X זמן מחשבה בנושא (גם כן מחשבה ותיכף תבין). אופני כושר זה חפץ, דומם. אין לו רגשות, אין לו מוח, אין תודעה. והכי חשוב, אין בחירה . רק בשביל המשפט הזה, שמייחס לי רגשות, מוח ותודעה- היה שווה! בדמיונך הגברי אתה רואה מצעד של כוסיות שעולה עלייך ומדווש (דימיון גברי בנאלי). עכשיו, מה יקרה אם תהיה ציוד בבית אבות? יעלו עלייך כוסיות מזדקנות שמשמניהם הרוטטים ינועו מעלה מטה עם הוראות המדריך המסוקס. כוסיות מזדקנות זה אחלה. מוציאים להן את השיניים התותבות ולא מפחדים כל המציצה שמא קניבלית לפניך. לחילופין, תוכל להיות אופניים ב"אבריבודי". סטטיסטית, סביר שיעלו עלייך כוסיים, חובבי המין הגברי, ותזכה לחוויה לימודית מעשירה הנוגעת לשאלת השאלות - הביצים, לשמאל או לימין? וזו עוד פנטזיה- כמה פעמים יש חשק ללפות למישהו את הביצים עד שישרוק? הם ישרקו, אוי, הם ישרקו.... אולי כדאי לחשוב שוב על הבחירה שלך לגבי הגילגול הבא חשבתי. אופני ספינינג, אבל בהולמס פלייס. בחירה אחרת, כ"סקנד בסט" זה ויברטור של נימפומנית- רק כי מאוד הולם אותי צבע סגול זרחני ומחרוזת פנינים... [B] |
|
פשוט נני |
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
לפני 19 שנים •
31 ביולי 2005
פשוט נני • 31 ביולי 2005
קרעתם אותי עם השרשור הזה....
אחלה הומור ותאוריה דנדיליון.... אחלה תשובות אדוןנשוי.... אני לא הייתי מעזה לדמיין מה אני אהיה בגילגול הבא... |
|
דנדיליון(שולטת) |
לפני 19 שנים •
1 באוג׳ 2005
הבהרות
לפני 19 שנים •
1 באוג׳ 2005
דנדיליון(שולטת) • 1 באוג׳ 2005
העובדה שהסברתי מה אין לאופניים לא אומרת שניחנת בתכונות הללו (מוח, תודעה, רגש).
התייחסת לעניין השיניים התותבות של הכוסיות המזדקנות - נשוי, (דום קושקושון כפי שכינו אותך ), אתה ח פ ץ , זה מה שרצית, זה מה שתקבל. אין לך בולבול ואין לך מערכת עצבים (לא מרכזית לא הקפית, נאדה). מכאן נובע שכל עניין המציצות שהזכרת לא רלוונטי, אבל לא נורא, גברים........ אותו כנ"ל לגבי לפיתת הביצים של הכוסיים באבריבודי. ונשוי, אם אתה כל כך רוצה להיות סגול זרחני, אני כבר באה (אלוהים נתנה לי ידיים, שיאחזו בעניבה, שתמנע זרימת חמצן ודם למוח ולפנים, שבהדרגה יהפכו לסגולות ) שרשרת פנינים אלווה מסבתי (אתה עדיין סגור על הבחירה שלך?) |
|
nephele(אחרת) |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
nephele(אחרת) • 3 באוג׳ 2005
מתגלגלת מצחוק
תודה לכם נפילי. |
|