ידע. |
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
סקס וזיעה (בלי דם ודמעות הפעם)
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
ידע. • 2 באוג׳ 2005
בשיחה ביני לבין סבא, בעניין סקס וונילי, עלו השאלות הבאות:
מי מתאמץ יותר במיטה? מי משקיע ונותן ת'נשמה? מי עובד יותר קשה? (תחשבו על תנוחות למשל) אני טענתי, וטוענת שאני מתכננת, מתאמצת, מפיקה אירועים גרנדיוזיים (אפילו מפעילה אותו ). הוא טען (טענה כוללנית וגורפת) שלרוב, הגברים מתאמצים יותר פיזית במיטה. מה דעתכם? האם את ארנבת דורסל משקיענית או שמא אתה? (ובהכללה, האם נשים משתדלות יותר מגברים במיטה?) (אני אשנה את החשיבה שלו. לאט ועם הרבה איפוק.) |
|
סאנדיי(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
סאנדיי(נשלטת) • 2 באוג׳ 2005
אני חושבת שקודם כל צריך להגדיר מה זה "השקעה" ומה כלול ב"מאמץ". סתם לשם דוגמא, לצאת מוקדם מהעבודה בשביל לקנות לבנים סקסים כדי שיהיה מעניין ומיוחד יותר בערב, אני די בטוחה שרוב הנשים יחשיבו את זה כהשקעה שלהן בסקס, ורוב הגברים לא. כנ"ל כל מיני דברים שכרוכים ב"יצירת אווירה", תכנון סצנות (וניליות) מתוחכמות וכד'. אם אנחנו מכלילים את כל הדברים האלה, חופשי נשים לוקחות.
מצד שני, אם מחשיבים מאמץ פיזי בלבד... נראה לי שברוב התנוחות ה"נפוצות" (כלומר בלי מעשי אקרובטיקה קאמה-סוטראים למיניהם) הגבר מתאמץ יותר. מצד שני, זה שיש לגברים יותר הזדמנויות להתאמץ לא אומר שהם בהכרח עושים את זה. בקיצור, אני חושבת שגם כאן תופסת התשובה האולטימטיבית - תלוי. (ואגב, את מודעת לכמה קינקי זה נשמע כשאת קוראת לבן-זוגך "סבא", נכון?) |
|
זאלוטוסים |
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 באוג׳ 2005
זאלוטוסים • 2 באוג׳ 2005
מעניין שאת שואלת, כי בדיוק אתמול דנו בנקודה הזו בקצרה, באמצע המעשה עצמו.
לוטוס: "אל תתיש אותי" זאלופון: "מה זאת אומרת? אני זה שעושה את כל העבודה" לוטוס: "אתה יודע כמה זה מתיש לגמור כל כך הרבה פעמים?" בנקודה זו נקטע הדיון באורגזמה נוספת ולא שבנו אליו. נצטרך להריץ בדיקות נוספות כדי להגיע למסקנות חותכות בסוגיה |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוג׳ 2005
נתנאלה(לא בעסק) • 3 באוג׳ 2005
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועוד קצת חח |
|