שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מבוקשים - שני ספרים

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 19 שנים • 7 באוג׳ 2005

מבוקשים - שני ספרים

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 7 באוג׳ 2005
חלק מכם יודעים שפלאפ ואני מחזיקים מספר "עותקי ספריה" של ספרים בתחום הבדסמ.

כרגע חסרים בספריה שלנו שני ספרים שמבקשים להשאיל.

האם תוכלו לבדוק אצלכם בבית/מרתף/דאנג'ן/כספת האם נמצא אצלכם אחד מהספרים:-

The Topping Book

The Bottoming Book

בתודה מראש,
פלאפ ודן קאפ
_זילפה​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 8 באוג׳ 2005

מחפשת ספר על BDSM בעברית

_זילפה​(נשלטת) • 8 באוג׳ 2005
עבור אחת מאחיותי השפחות,
מחפשת ספר מבוא או רקע טוב - משהו שמתאים לשיפחה מתחילה או למתלבטת.
למשל תרגום של ,SM for sentioal couplesאשמח לקבל המלצות
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 19 שנים • 8 באוג׳ 2005

בעברית יש מצאי מאד מוגבל

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 8 באוג׳ 2005
יש את "עבד, אדון, התענגות" - אבל הוא כל כך אקדמי ומרוחק ממה שעושים בבדסמ בפועל שיתכן שהוא יגרום לה להתנזרות מבדסמ (אם כי ידועים מקרים של מאזוכיזם אקדמי אקסטרימי שדווחו על הנאה מסוימת). מומלץ לפרוידיאנים ולקאניאנים מושבעים.

באנגלית אני יכול להמליץ על The New Bottoming Book - ספר שמדבר בצורה ברורה תכליתית על הצדדים של בדסמ שרצים אצלנו בין האזניים - החל מהשאלות הראשונות והספקות אם זה מתאים לי, דרך תהליך חיפוש ומיון שותפים, וכלה בטיפול במקרי חירום ותקלות למיניהן.

ספר אחר, שמדבר יותר על טכניקות הוא Screw the roses, send me the thorns - יש בו סקירה קצרה של העיקר במגוון רחב של טכניקות, עם מבוא על התחום (כולל פרק עם כמה סטיריאוטיפים משעשעים - רובם אפילו נצפו אי שם בארץ, לא רק בארה"ב).

מה שכן ניתן למצוא הם מאמרים שתורגמו לעברית ממקורות שונים ברחבי הרשת, בידי אנשים רבים מהארץ.

[ ואישית, אני ממליץ להתאמץ בשביל האנגלית - קיימים באנגלית מאגרים בלתי נדלים של חומר על כל טכניקה שאי פעם מישהו חלם עליה (בסיוטים או בפנטזיות). אני ממליץ על אתרים כמו www.castlerealm.com ו-www.cuffs.com כנקודות התחלה לשיטוטט ברשת. ]