תחת השמש(נשלט) |
לפני 19 שנים •
11 באוג׳ 2005
יום הולדת שמח ואוהב למלכתי HotQueen!!!
לפני 19 שנים •
11 באוג׳ 2005
תחת השמש(נשלט) • 11 באוג׳ 2005
מצטער שאני פותח פוסט שלישי,
אבל בשבילך מלכתי האהובה אנחנו תמיד מספר אחד - אחד לשניה. אז... לא חשוב אורך הפוסט אלה כמות אהבה שלי אלייך! מלכתי! "אני אוהב אותך לא רק בזכות מה שאת, אלא בזכות מה שאני בהיותי איתך. אני אוהב אותך לא רק בזכות מה שהפקת מעצמך, אלא גם בזכות מה שהפקנו ביחד. אני אוהב אותך משום שהיטבת יותר מכל אמונה לעשותני טוב, ויותר מכל גורל לעשותני מאושר. עשית זאת (לפעמים...) ללא מגע, ללא מלה, ללא רמז. עשית זאת בעצם היותך עצמך. אולי לזה ייקרא להיות חברה, אחרי הכל." HotQueen מלכתי האהובה!!! כשהנשמה מאירה, גם שמיים עוטי ערפל מפיקים אור נעים. נשמתך, אישיותך, ליבך ויופייך הם שגורמים לאור בחיי, ויום יום לעשותני מאושר. אז כל שנותר לי הוא, לאחל לך ליום הולדתך שתמיד תהי מאושרת וביחד נרקיע לשחקים ונגשים חלומות מתוקים ושתהיה בי היכולת להעניק לך את כל האיחולים! אוהב, אוהב ואוהב!!! "תחת השמש" הלוהטת HotQueen עפר ואפר לרגלייך!!! |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 19 שנים •
11 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 באוג׳ 2005
Tיפוס(שולט) • 11 באוג׳ 2005
מזל טוב הוטי,
את יודעת בדיוק כמה אני אוהב אותך, שמח שיש לך ליומולדת את האיש היקר שפתח את הפוסט , מאחל לך שכל חייך ייראו כך בדיוק . אוהב. |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 13 באוג׳ 2005
תחת השמש - אהובי...
האדם המקסים שבחיי. תודה על הברכה המרגשת, תודה על היותך אתה, תודה על התחושות שאתה גורם לי להרגיש - איתך. אוהבת אותך בכל ארבעת החדרים שבליבי, אוהבת אותך בנשמה שבגופי. איש יקר ואהוב שלי... ולך טיפוס מדהים, חבר יקר, תודה על ההשקעה שבמתנה, תודה על ההפתעה המרגשת ששניכם הכנתם לי. ככה זה כשיש איכות!!!! אוהבת H.Q |
|
Queen Babe |
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
HQ, האישה והאגדה
לפני 19 שנים •
13 באוג׳ 2005
Queen Babe • 13 באוג׳ 2005
[color=cyan]נשיקות וחיבוקים לרגל יומולדתך (צעירה ממני ביום)
שתצליחי ותהני בכל מה שתעשי, ושהשנה הזו תאיר אלייך פנים יותר מהשנה שעברה. שלך, דג זהב (בליפ)[/color] |
|