שלגיה א ח ת |
לפני 19 שנים •
17 באוג׳ 2005
מקולרת ומבוקבקת
לפני 19 שנים •
17 באוג׳ 2005
שלגיה א ח ת • 17 באוג׳ 2005
אנחנו במכונית, ממריאים בשתיקה, משתדלים לא לעבור את המהירות המותרת אבל זה קשה. האדרנלין גבוה בדם.
אני במושב הקדמי, חגורה בחגורת בטיחות, קולר שחור עם ניטים על צווארי, רגליי פסוקות והחצאית, קצרה. מדי קצרה. הרבה יותר מדי קצרה. אני בלי תחתונים, מגולחת למשעי, לגמרי. בזווית העין אני רואה אותו דרוך, מביט קדימה, יד אחת על ההגה, השנייה על הירך שלי. הוא מטפס באיטיות, מתקרב לכוס שלי אבל לא מחדיר שום אצבע, מטייל "ליד" ולמרות ההתפתלות שלי והניסיון שלי לכוון אותו, הוא לא מגיע לפתח הנכסף, המשתוקק. היד שלו נשלחת לצוואר שלי. הוא מלטף. בתחילה ברוך בנעימות ואז, הוא מחדיר שתי אצבעות מתחת לקולר ומושך לכיוונו. הוא נותן נשיקה נושכת. השפתיים שלי מדממות. אני רוצה עוד והוא הודף אותי בחזרה למושב, מייצב את ההגה בשתי ידיו. רמזור אדום מקדם את פנינו בפקק אינסופי. משמאל משאית עמוסת סחורה ארוזה. מימין גי'פ טויוטה חדשני. אני מתקשה להתאפק בפאוזה הזו של העמידה ברמזור. מחרמנת אותי המחשבה שנהג המשאית משמאלי, בוחן היטב את רגליי הפסוקות בחצאית הקצרצרה ואפילו שם לב לעובדה שאני נטולת תחתונים כי החצאית מתגבהת עד מעל לשפתי הכוס שלי. אני מביטה החוצה, אל על, למושב הגבוה של נהג המשאית ומשלחת בו זיק של עיניים חרמניות. לידי יושב הגבר הסקסי ביותר בעולם שקולט את זיקי החרמנות ומוריד את ראשי אל בין רגליו, ופותח את החלון העליון ברכב, זה שנפער לכיוון השמיים. החנות שלו נפתחת והזין המפואר שלו נגלה לעיניי וגם לנגד עיניו של נהג המשאית. אני מאבדת נשימה מרוב חרמנות. הזין נבלע עמוק בגרון שלי ואני מלקקת כמו ארטיק "פירולו" משובח. הראש שלי עולה ויורד והקולר מתהדק על צווארי. מאחוריי, אצבע נדחקת לתוך ישבני ועוד אצבע מתהדקת על הדגדגן שלי. אני דוהרת על המושב. משתוללת בטירוף של תאווה ורק הצפצוף מאחור של הנהג שמאחור, ושל הנהג שמאחורי המשאית שלצידנו, מזכיר לנו שהאור הירוק התחלף לא מכבר. אנחנו עוצרים בצד הדרך. נהג המשאית ממשיך לנסוע. אין ספק שהוא קיבל את ההצגה של חייו ולנו, הוא הצליח להעצים את הריגוש. אנחנו בפרדס בלב השרון. בצל אחד העצים אני על ארבע והוא, עם בקבוק בירה גולדסטאר ריק ביד, בקבוק שנשאר מהבילוי של אתמול, במכונית. הבקבוק חודר לישבן שלי והזין שלו עמוק בתוכי, כשהוא מחזיק בקולר שלי כמו ברתמה של סוס. אני מרגישה את אלוהים מרפרף בכנפיים ליד האוזן שלי. עוד דהירה אחת והאורגזמה כבר שם ואני כמעט לא בהכרה. הריח של פריחת ההדרים מכה באוזניי ועוד חדירה אחת מתפתלת של צוואר הבקבוק שנוגע בדופן המחבר בין פי הטבעת שלי והכוס שלי, ועוד הידוק של הקולר על הצוואר והכוכבים שוב מתפוצצים לנגד עיניי באורגזמה אלוהית. |
|
הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 באוג׳ 2005
שמיעה אבסולוטית
לפני 19 שנים •
17 באוג׳ 2005
הוא(שולט) • 17 באוג׳ 2005
הריח של פריחת ההדרים מכה באוזניי
????????. |
|
BLACK RAVEN |
לפני 19 שנים •
17 באוג׳ 2005
מה הבעיה?
לפני 19 שנים •
17 באוג׳ 2005
BLACK RAVEN • 17 באוג׳ 2005
רשרוש העלים טורד את אפי
טעם הזרע מסנוור את עיניי |
|
הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 באוג׳ 2005
black
לפני 19 שנים •
17 באוג׳ 2005
הוא(שולט) • 17 באוג׳ 2005
לא לצחוק , שילגיה כותבת מעולה לפעמים בורח לה
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 באוג׳ 2005
בפרדס?
לפני 19 שנים •
17 באוג׳ 2005
קליבר(שולט) • 17 באוג׳ 2005
ליד השוקת ?
עוד יש פרדסים , זה טוב ... |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
איזה רוע יוצא ממכם אנשים....
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
נתנאלה(לא בעסק) • 18 באוג׳ 2005
חחחחחחחחחחחחחח
|
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 18 באוג׳ 2005
מנוולים |
|
הקול(שולט) |
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
שמא קינאה.....:-)
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
הקול(שולט) • 18 באוג׳ 2005
ניחוח עז של קינאה עולה באפי...
ולך, שלגיה, את מצויינת |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
השלגיה ...
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
קליבר(שולט) • 18 באוג׳ 2005
השלגיה נוהגת להתעלל בנו בפירסום סיפור קצר או קטע קצר , משובח ומגרה , אבל לא ממשיכה .
האם לדעתכם זה יפה ? האם זו התנהגות ראויה ? אני דורש שהיא תפרסם כאן סיפורים מלאים , לא כל פעם קטע . |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
נוריתE • 18 באוג׳ 2005
מספר סיפורים טוב, יודע להוליך את קוראיו בדרכיו הוא ולגרום להם להמתין לעוד...
|
|