קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
גבר גבר ?
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
קליבר(שולט) • 18 באוג׳ 2005
אחד בניק "gever"
דווקא לא בשפת אבר(?) ידו שלח , לי בפרטי וטען ואמר , מה נורא הדבר טענות על אחר , ליבי נשבר אך בדל ראיה , שלא זאת - בדיה חסרה במסכת הדברים דא-עקא הוא הפנה צו עשה , הוא פנה ... אשתו של ההוא , היא סובלת ... ל א אמר הוא כיצד , יתכן והוא "צד" מעבר לפני הדברים ? הקו החם הוא אמר וובכך זה נסגר .. ררק הם יודעים את הסוד ידידי הנסתר , הן אתה לי די, זר די לך לבחוש ... כי ביום הקרוב , עוד תלך ברחוב ולך יעשו כמתואר... ואם המסר לא כאן אל תתהו בקנקן , כי המסר ברור הוא , תמיד ומילים הן רק דרך לא עצמן הן הערך אלא זה הנוהג בהן בחכמה ואם תרצו להאמין , תסתכלו מימין... |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
כל הכבוד לאידיוט
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
נתנאלה(לא בעסק) • 18 באוג׳ 2005
|
|
ילדה יפה |
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
ילדה יפה • 18 באוג׳ 2005
אוהבת חרוזים
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
עיזבי את החרוזים ...
לפני 19 שנים •
18 באוג׳ 2005
קליבר(שולט) • 18 באוג׳ 2005
ילדה יפה כתב/ה: אוהבת חרוזים
מה עם החורז? |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
19 באוג׳ 2005
?
לפני 19 שנים •
19 באוג׳ 2005
Dom_Quixote • 19 באוג׳ 2005
חייב להודות ולהתוודות שמעבר לזה שזה קשור איכשהו לקו החם ולהוכחות, כך שאולי זה קשור לפוסט שלי בנושא, לא הבנתי כלל במה מדובר.
קליבר חבר, התואיל לבאר? כבוד, קיחוט |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
19 באוג׳ 2005
הסבר קצר וממצה
לפני 19 שנים •
19 באוג׳ 2005
קליבר(שולט) • 19 באוג׳ 2005
קיבלתי הודעה מניק בשם גבר , כנראה זה אותו דני דין שאין לו דין ואין לו דיין ..
ובו הוא כותב שהוא לא פרחח ומצדיק את מעשיו ואם אני רוצה שאפנה לקו החם או האדום מה שיהיה אלא מה : הוא כנראה חסם אותי או שהוא חסום בכלוב ואי אפשר לענות לו ... אני גם לא יודע מי זה הקו החם ( ואולי אתה תלחש על אזני ) ואני גם מתעב האשמות בלי עובדות ...כלומר שמועות וליחושים וכאלה , בעיקר שמדובר בהאשמות ובהשמצות . תביאו ראיות , אם האיש , מסוכן , אז שידעו כולם , ואם לא , אז לא הגבר גבר הזה ( או gever כמו שהוא כתב ) טוען גם טענות חמורות , שיש בהן האשמה פלילית על עברה מסוג פשע . עכישו נניח שאתה חוקר בתחנת משטרה , וצריך לקבל את התלונה . אז יש מואשם / חשוד , יש מתלונן , אבל לא אומרים לך על מי הוא עשה את העבירה , וגם איזה עבירה .. פעם יהודה ברקן , אני חושב , עשה מתיחה ברדיו , שבה הנמתח זכה בכרטיס הלוך ושוב , אבל לאן הקרבן שואל , והמותח עונה , כרטיס טיסה הלוך ושוב .. אבל לאן , להלוך ושוב . לא מזכיר לך ? |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
19 באוג׳ 2005
אה. אז תגיד.
לפני 19 שנים •
19 באוג׳ 2005
Dom_Quixote • 19 באוג׳ 2005
טוב, נדמה לי שהבנתי.
אז קודם כל, באשר לקו החם, ובאשר להאשמות פליליות ללא הוכחות, אתה מוזמן לסור לכאן: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=10779 עכשיו, באמת שאני לא מעוניין לפתוח את מקרה קריטי דום לדיון נוסף, אז נסתפק בתגובה לגופו של עניין: כמו שכתבתי בשרשור בלינק לעיל, אי אפשר, פשוט לא, להאשים בהאשמות פליליות שיש בהן להכתים שמו של אדם ללא הוכחות. ונכון שכתבתי את זה "לטובתם" של אנשי הקו החם, אבל זה עיקרון, והוא תקף כלפי כולם. מבחינה בדסמית, עם זאת, אם יש "דום מסוכן" - ואני לא מדבר פה על פלילים אלא על דום שלא שומר על בטיחות או שמחזיק את הסאבית "בכוח" (וכן, אני יודע שגם הטרדה בטלפון וכאלה זה פלילי, ברשותכם אני עושה פה הפרדה קוסמטית בין פלילי וניל לפלילי הארדקור) מותר ואפשר ורצוי לפרסם את זה פה באתר. הבעיה היא, שפה העניין באמת הרבה יותר מסובך מבחינת הוכחות. מה תביא, תמונה מהסשן? או תפרסם את מספר הטלפון של הסאבית שכולם יוכלו לבוא אליה ולדבר איתה אישית? זה מסובך. עם זאת, במקרה של קריטי דום עצמו, זה בכלל לא היה רלוונטי. אני לא מכיר אותו, לא מכיר את השמועות, לא מכיר את העבר שלו, לא מכיר כלום. אני יודע רק שיש פה סאבית שסיפרה עליו סיפור, והוא בכל תגובותיו לא הכחיש את הסיפור הזה אפילו במילה. אם הוא בעצמו לא חולק על הסיפור, אין צורך בעוד הוכחות, קייס קלוזד. במקרים אחרים, אפילו כאלה שמערבים לכאורה את קריטי דום עצמו? כן, זה באמת עניין מסובך. אבל לפחות לפי מה שכתבתי שם, כל עוד אין בהאשמות להכתים את שמו של אדם אלא רק את המוניטין שלו כדום, הרי שהנזק, הגם שנגרם, הוא לא פאטאלי (ובמקרים מסויימים אף מוצדק, כמובן). החובה להזהיר מפני סיכון פוטנציאלי היא גדולה מכדי שנאסור על אנשים לפרסם שהם נפגעו על ידי פלוני. הוכחות? שוב, עניין סבוך. אבל כשמאשימים מישהו בפלילים, או בהאשמות שיש בהן לפגוע בפרנסתו או במשפחתו או בפרטיותו של אדם (ולא של ניק), הדין הוא אחד: אין הוכחה - אין האשמה. ואני עדיין לא מבין את התמהוני הזה, דני דין. עכשיו הוא עושה תעמולה פרטנית? כבוד, קיחוט |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
19 באוג׳ 2005
דני דין ?
לפני 19 שנים •
19 באוג׳ 2005
קליבר(שולט) • 19 באוג׳ 2005
אה כן הוא עבר לחוגי בית ...
|
|