שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סרן כלובי וקפטן גולד

G-O-L-D​(שולט)
לפני 19 שנים • 21 באוג׳ 2005

סרן כלובי וקפטן גולד

G-O-L-D​(שולט) • 21 באוג׳ 2005
סינתיה רוקדת מולנו ואנחנו מחייכים.
לפידות המנוולת מצחקקת בקול קטיפתי ומהנהנת לקולה של הצורמנית מנחת אקזיט.
דניאל_דר מתלוננת שאין לה קליטה והיא לא יכולה לשלוח SMS, סוררת חברה שלה לוקחת לה את הנייד ומכבה אותו כשהיא מלטפת את ראשה ברוך והבנה, מייפל שרה לעצמה את מילות השיר שמתנגן, נאני באני משחקת בשערה, נריסה מעשנת סיגריה, גאלה מלבה את הגחלים בנרגילה, בייבי מכינה קססה, נויה אומרת לה שתוסיף עוד חומר, הרבה חומר, נמש מכינה כוסות תה קרות לכולן, וונוס ממולל את שערות ראשו ובוחן את נשיותן בקנאה, ד-פנה מצחקקת לתנועותיו, mywife מסדרת את החוטיני שלה, ילדה יפה פורמת חוט במלמלת שמלתה הלבנה, ילדה מיוחדת חורטת על דופן העץ את שמה בתוספת לב חצוי ופלג מניחה לכולן להניח על גבה רגליים כשלפתע יורד סרן כלובי בגרם המדרגות ואומר לי:
"קפטן גולד, קפטן גולד, מצאנו את האי שלו..."
אני מחייך ומפמפם במקטרת, רוכן קדימה ודוחף את עצמי לכדי עמידה מכיסא הנדנדה, מלטף את ההוק שבמקום ידי השמאלית, נועל את הכלוב שבבטן האוניה ועוזב את הפיות האסופות.
"איפה הוא?" אני זורק לסרן כלובי שחוזר ומטפס לפני את גרם המדרגות, "איפה הוא?"
"שם", הוא אומר ומכוון אותי באצבעו אל עבר אי שבאופק, "שם!"
אני מהמהם, מצמצם עין ומשקיף אל האופק.
"פיטר..." אני מסנן, "פיטר!"
"כן!" מצחקק כלובי ברשעות, "פן! פן המעופף עד רדת הלילה יפונה..."
"פן המעופף", אני מצחקק, "הביאו אותי אל המתרומם בטייץ! קדימה, קחו אותי אל עבר המתרומם הזה שמפחד להזדקן ולמות! אני אראה לו, אני אראה לו..."
"כן כן", צוחק כלובי, "תראה לו!"
"כן..." אני מהמם כשלפתע קול חביב נשמע ושורה אדומה מופיעה ברקע השחור ומנערת אותי למציאות. אני פותח חלון חדש, נכנס לתיבת ההודעות ורואה הודעה חדשה מכלובי.
גולדי, היה כתוב שם כנושא ובתוך ההודעה עצמה:
"תתבגר כבר יא אומו יא מתרומם, קבענו היום, לאן הברזת יא מעופף???"
noya
לפני 19 שנים • 22 באוג׳ 2005

קססות, קססות יחי הקססות!

noya • 22 באוג׳ 2005
"שוטי, שוטי ספינתי"

אז ככה גולדי יקירי,
אני? קססות?
פעם היו קססות, מאז עברו הרבה עלים ירוקים בנהר ובריזלות..
היו מסיבות, אפילו היו עציצים..
אבל עכשיו, אין מצב..
הקססות ממני והלאה
הירוק שנשאר הוא רק בעיניים..