סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לינקים והסברים על בדס"מ ושימוש בציוד כולל סרט קשירות מק

nephele​(אחרת)
לפני 19 שנים • 23 באוג׳ 2005
nephele​(אחרת) • 23 באוג׳ 2005
קושרים את מק ולא הודיעו לי ?

icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

נפילי.
קינבה
לפני 19 שנים • 24 באוג׳ 2005
קינבה • 24 באוג׳ 2005
nephele כתב/ה:

נפילי.

לא, לא קושרים את מק, המערכת חתכה חלק מהכותרת שהיתה אמורה להיות: "לינקים והסברים על בדס"מ ושימוש בציוד כולל סרט קשירות מקורי".

וכן, זה אומר שבראש הרשימה (בשלב זה כי הרשימה דינאמית) יש לינק למאמר שמתיימר לתת לפחות חלק נרחב מהבסיס לקשירות ושאותו מאמר מביא קישור לסרט הדגמה מקורי, את הסרט אנחנו צילמנו (ומן הסתם גם קשרנו) במטרה לתת לקושר המתחיל אפשרות לראות במו עיניו את הקשירה שלב אחרי שלב.
אם משהו מהסרט לא ברור אשמח להבהירו, ואם יש למישהו השגות או/ו תוספות למאמר אשמח אם יעלה אותן על הכתב וישלח לי על מנת שאוכל להוסיפן אל המאמר.

אנחנו מתכננים להעלות בעתיד הסברים וסירטונים נוספים (ולא רק על קשירות) כך שזה הזמן להעלות בקשות ולהתנדב להדגים - וכל זה לטובת גולשי האתר ולטובת כל מי שגולש במקומות שמעוניינים לפרסם את הלינק אל המאמרים והסרטים.

ולא לשכוח - המאמר כמו גם הסרט איננו ממליץ או מתיימר להמליץ על פעילות זאת או אחרת ומוצג לצורכי ראווה בלבד כך שכל מה שתעשו יהיה על אחריותכם בלבד.
nephele​(אחרת)
לפני 19 שנים • 1 בספט׳ 2005
nephele​(אחרת) • 1 בספט׳ 2005
Evil-Eyes כתב/ה:
nephele כתב/ה:

נפילי.

לא, לא קושרים את מק, המערכת חתכה חלק מהכותרת שהיתה אמורה להיות: "לינקים והסברים על בדס"מ ושימוש בציוד כולל סרט קשירות מקורי".

icon_sad.gif

היה הרבה יותר מענין לראות את מק קשור,
אבל מה אני מבינה ?
שטחית שכמוני. crazzzy.gif

נפילי.