venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
לילדה הכי יפה בגן - she - יום הולדת שמיייייייייייייייייייח
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 27 באוג׳ 2005
מלאכית שלי , מקסימה שלי
הנה הגיע הרגע, הנה הגיעה השעה מלאכית שלי קטנה-גדולהשנה עברה , חלפה ועל אף 14 שנותייך :wink: ( סתם, סתם...) ועל אף שהשנה האחרונה לא הייתה סוגה בשושניםאני יודעת שהגיעה העת להשתמש במפתח יום- ההולדתאשר יוביל וייקח אותךאל כל אשר תחפצי אל מקומות חדשים ואינסוף דלתות של הגשמה עצמית יפה שלי, מלאכית שלי, יקרה אחת מי ייתן ותדעי להשתמש בתבונה בכל תכונות הקסם המרהיבות ובכל הסגולות אשר חוננת ובורכת בהן יופי, חוכמה, רגישות, אצילות, חום, עדינות, תבונה ועוצמה הסוד שמור רק למייטיבים לדעת ולראות... אוהבת אותך המוןןןןןן יום הולדת שמח, מקסימה שלי מי ייתן וכל משאלות לבך יתגשמו לטובה תמיד ממש כמו ביום הולדתך ובכל יום ויום תהא טמונה ברכה והצלחה ממש כמו ביום הפילאי הזה, יום הולדתך ! המון המון המוןןןןןןןןןןןןן מזללללל טוףףףףףףףףף אוהבת בלי סוף ( עד השמיים ובחזרה ) |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
זרה מוכרת • 27 באוג׳ 2005
מקסימונת,
מזל טוב ליום ההולדת. מאחלת לך רק בריאות, אושר ואהבה. שרוח הלחימה לא תעזוב אותך לעולם שהחיוך יתפוס מקום של כבוד על שפתייך, בעינייך ובליבך. חיבוק זרונת |
|
DearPrudence |
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
מצטרפת לברכות
לפני 19 שנים •
27 באוג׳ 2005
DearPrudence • 27 באוג׳ 2005
she, אישה מדהימה שכמותך,
מאחורי הפנים היפות מסתתרת נפש יפה לא פחות והיה לי את העונג והכבוד לחזות במלוא הדרה. (קשה לי עם פיוטיות אבל בכל זאת, ברכת יום-הולדת וצריך לשמור על סטנדרט מסויים או לפחות לנסות, אבל את יודעת למה אני מתכוונת) מאחלת לך רק אושר ועושר ובכלל, כל מה שרק תבקשי. בהמון אהבה, פרודנס |
|
שרמומית |
לפני 19 שנים •
28 באוג׳ 2005
Re: מצטרפת לברכות
לפני 19 שנים •
28 באוג׳ 2005
שרמומית • 28 באוג׳ 2005
מזל טוב גם ממני
עד 120 שנה ואפילו יותר המון שנים של אושר, אהבה, שמחה ואריכות חיים.. נטלי |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
28 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
28 באוג׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 28 באוג׳ 2005
יו יו יו
מזל טוב ילדה יפה שלי שתהיה לך שנה קסומה מלאה בהצלחות והגשמת חלומות המון אהבה ואושר אין סופי נשיקות לכולך וחיבוק עוטף ממני מזל טוב עד מאתיים כ - 20 ילדונת יפה }{ |
|
שלגי |
לפני 19 שנים •
28 באוג׳ 2005
אין כמוה בעולם
לפני 19 שנים •
28 באוג׳ 2005
שלגי • 28 באוג׳ 2005
בחיי שעוד לפני שראיתי את הכותרת שבחרה נגה שלחתי לך את השיר הבא בהודעה פרטית:
הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה, יפה בגן כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה יפה בגן כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה, יפה בגן והיופי שלך she הוא לא רק מבחוץ אלא גם והרבה - מבפנים. שתהיה לך שנה נפלאה מלאת אושר ואור ושיתגשמו כל משאלות ליבך אוהבת המון שלגייה |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
28 באוג׳ 2005
SHE
לפני 19 שנים •
28 באוג׳ 2005
Dark Artist(שולט) • 28 באוג׳ 2005
אחת הבחורות היפות בכלוב
קטנטנה ומקסימה החיוך שלא מש מפנייך את ממש מקסימה כמו ציור קומפקטי כמו בובת ברבי ואין,אין על הבגדים שלך הרבה הרבה שמחה וחיים מזל טוב מתוקונת |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 19 שנים •
29 באוג׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 באוג׳ 2005
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 29 באוג׳ 2005
שלום מלאך יפה נדיר
למרות שאנחנו לא מכירים הרבה זמן עשית עלי רושם בל ימחה.
אישה קטנה ויפה כל כך, מלאך ב- פי-וי-סי שחור ומגפיים ורודות סקסיות שנפל מגן עדן. אני מודה לך על העינים היפות שלך שמחייכות והחיוך הרחב והכנה. וכמובן על הערב ההוא על שפת הים , הספסל מול רוגע שטף הגלים המנקה את הלב והנשמה. אני מאחל לך את הטוב ביותר שיכול אדם לחוות בחיים. אאחל לך גם על חברים טובים כמו נגה שעוזרת ועושה. בשביל זה יש חברים מתגעגע עמק |
|
marlena(נשלטת){נבט} |
לפני 19 שנים •
29 באוג׳ 2005
מזל טוב
לפני 19 שנים •
29 באוג׳ 2005
marlena(נשלטת){נבט} • 29 באוג׳ 2005
והרבה אושר ושמחה
|
|
הוא(שולט) |