Lordpain(שולט) |
לפני 19 שנים •
6 בספט׳ 2005
האשליה של היום האמת של הלילה
לפני 19 שנים •
6 בספט׳ 2005
Lordpain(שולט) • 6 בספט׳ 2005
מוזר איך שרק בלילה מכה אותי האמת וביום כאילו שאליה אני לא מודע
והנה הלילה על המיטה אני שוכב, והדמעות זולגות וקורעות את הלב כי אני בלי אהבה אני לא מוצא הסברים או תירוצים, נואשות מחפש אחר נחמה ואותה אני יודע לרגעים ספורים בהם מתפרץ בבכי, בלי שאף אחד ישמע ואז מגיע הבוקר והכל בסדר לכאורה, רואה את השמש ושוב מאמין באשליה אך האמת היא שרע לי בלי אהבה ואני לא יודע שלווה אמיתית או שמחה |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
6 בספט׳ 2005
יפה מאוד!!
לפני 19 שנים •
6 בספט׳ 2005
Here And There(נשלטת) • 6 בספט׳ 2005
כתיבה מדהימה. וזה מאוד נכון.
תמיד בלילה הכל יוצא החוצה בגלל שרק אז אנחנו באמת "פנויים" להתעסק עם כל הדברים שבמשך היום הדחקנו הצידה בגלל אילוצים.......(וכי זה הכי נוח) פשוט אהבתי!! יפה!! מעודדת מהצד להמשיך לכתוב (וגם תירוץ טוב לשים את האייקון הזה- חמוד בעיני ) |
|
מייפל(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
6 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בספט׳ 2005
מייפל(לא בעסק) • 6 בספט׳ 2005
לורד יקר
אני אוהבת אותך. אולי זה קצת עוזר. |
|
שרוניתלי(האה) |
לפני 19 שנים •
6 בספט׳ 2005
קצר ונוגע..
לפני 19 שנים •
6 בספט׳ 2005
שרוניתלי(האה) • 6 בספט׳ 2005
כמו בכל הפעמים בהן אתה כותב.
מרגש לראות גבר (שולט, אדון) שיודע להגיד ולהביע, לבכות כשכואב לו ולהתחלק איתנו בכך. ו...הלוואי ויתרפא לך הלב והכאב במהרה. |
|
kitiara |
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
לורד,
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
kitiara • 7 בספט׳ 2005
זה אחד מהקטעים הכי קולעים וחזקים שקראתי כאן.
מרגש |
|
Olive |
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
הזכיר לי שיר מוקדם של קווין
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
Olive • 7 בספט׳ 2005
The Night Comes Down Lyrics
Words and music by Brian May When I was young it came to me And I could see the sun breakin' Lucy was high and so was I dazzling Holding the world inside Once I believed in ev'ryone Ev'ryone and anyone can see Oh oh the night comes down And I get afraid of losing my way Oh oh the night comes down Oooh and it's dark again Once I could laugh with ev'ryone Once I could see the good in me The black and the white distinctively colouring Holding the world inside Now all the world is grey to me Nobody can see you gotta believe it Oh oh the night comes down And I get afraid of losing my way Oh oh the night comes down Oooh and it's dark again And it's dark again And it's dark again |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 בספט׳ 2005
Tainted(לא בעסק) • 7 בספט׳ 2005
יהיה בסדר לורד פיין,
אני שולחת לך חוזק, למרות שאנחנו לא מכירים. יהיה בסדר! |
|