סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שערה בכוס שתן

עובד אלילות​(נשלט)
לפני 21 שנים • 23 ביולי 2003

שערה בכוס שתן

עובד אלילות​(נשלט) • 23 ביולי 2003
הבעיה בעולם הBDSM שיש משמעותית יותר עבדים ממלכות. אני למשל כבר שלחתי פניות לכמה וכמה מלכות אבל לא זכיתי כמעט בכלל לתשובה וגם אם זכיתי לבסוף נשכחתי. מה מה בסך הכל ביקשתי, לשתות קצת שתן, סטירה אחת או שתיים, ללקק איזו כף רגל, אני אדם צנוע.
למי שיש כסף הולך לקבל טיפול אצל מלכה בתשלום (שאצלה אתה אף פעם לא תדע אם היא מתכוונת לכל סטירה או שהיא סתם עושה את זה בשביל הכסף), או הולך למלכות המזוייפות הללו שרוצות עבדים בני 40+ בלבד כדי שיממנו להן את הלימודים באוניברסיטה וכל מה שהן מנסות זה להרוויח כסף קל ממינימום מאמץ, למרות שרק מן המחשבה המתבקשת של אותו עבד איך דפקו אותי הוא עשוי לגמור.
כך יוצא שרוב העבדים מסתובבים להם אבודים ככלבים תועים חסרי בית ללא כיוון ללא חינוך בלי אף מלכה שתיקח עליהם את חסותה לאלף אותם. לכן אני קורא מכאן לקברניטי הכלוב לגבש תכנית שתכונה מלכה לכל עבד, אבל עד שתגובש, למה שמלכה שמחזרים אחריה כמה עבדים לא תיקח לעצמה כמה ביחד כדי לענג אותה ולשרת אותה. נראה לי שכולם יהיו מרוצים מן העניין.
DomDomina​(שולט)
DomDomina​(שולט) • 23 ביולי 2003
תשמע,נכנסתי לפרופיל שלך,וממש נהנתי לקרוא.
האמת אני דיי מתפלא שלא קיבלת תגובות,אולם אל תשכח שההודעות האישיות,ממש מפוצצות,ותוסיף את המייל ,וכל מלכה כבר צריכה מזכיר/ה icon_lol.gif
חוץ מזה אתה יודע שאלה של ביקוש והיצע,יש בין עשרות עבדים לכל מלכה אחת(ויש הרבה מלכות שהם לא לטעמם של העבדים,ככה שיוצא שיש מאה עבדים על כל מלכה נחשקת).
אז התחרות קשה.
מה שכן,אתה מוזמן להגיע בחמישי למועדון הדנג'ן,ואני אישית אשמח להכיר לך כמה מלכות מהקהילה.
אפילו את זוגתי הדומינה(המלכה הכי יפה בגן) icon_lol.gif
שיקי​(נשלט)
שיקי​(נשלט) • 23 ביולי 2003
"מה מה בסך הכל ביקשתי, לשתות קצת שתן, סטירה אחת או שתיים, ללקק איזו כף רגל, אני אדם צנוע."

חמוד, אהבתי.

לי היתה פעם הצעה להקמת עמותה מסוג שונה....אבל היא לא קרמה עור וגידים בהעדר משאב אנושי מספיק...
kol​(לא בעסק)
kol​(לא בעסק) • 23 ביולי 2003
עובד אלילות שלום לך

דבריך מבטאים בעוצמה את רחשי ליבי (ואני בטוח את של עוד עבדים רבים וטובים)
אין מה לעשות!, היחס הוא לרעתנו, icon_mad.gif תאר לך שעל כל עבד היו מספר מלכות . . . icon_lol.gif (רגע תן למחוק אתהחיוך . . )

אצבעותי כבר עייפות מלפנות לכל המלכות חברות האתר שרובן לא טרחו אף לענות icon_sad.gif ובהחלט יש לי מה להציע icon_wink.gif (שימו לב מלכות באשר הינכן. . icon_idea.gif )

בכל אופן, אני מתכוון להגיע ביום חמישי למועדון, אם אתה מגיע, נוכל לשפוך את מר ליבנו אחד בפני השני:,' צרת רבים חצי נחמה' icon_wink.gif [/img][/list]
aftercake​(נשלט)
aftercake​(נשלט) • 23 ביולי 2003
רק רציתי לומר, שלאור המלצת DOM קראתי גם אני את הפרופיל של עובד אלילות. מומלץ בחום לכולם/ן (אני בטוח שהוא יעדיף את האופציה השנייה) icon_lol.gif
מורגנה
מורגנה • 23 ביולי 2003
אהבתי את הביטוי "שערה בכוס שתן" , אתה נשמע חמוד ואני בטוחה שתמצא... זה רק עניין של זמן סהכ אתה צעיר (25).. ויבוא יום ותמצא את" הפולניה" שלך.. ועד אז חזק ואמץ icon_wink.gif
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
יקירי המלומד ואיש המעשהicon_smile.gif

אהבתי מאוד לקרוא את הודעתך. אכן יש יותר עבדים ממלכות. טוב ששלחת פניות לכמה וכמה מלכות חבל שלא זכית כמעט לתשובה אולי הן עסוקותicon_smile.gif))
מקווה שלא ביקשת רק לשתות קצת שתן, סטירה אחת או שתיים, ללקק איזו כף רגל, אלא דברים יותר משמעותייםicon_smile.gif))

נכון שרוב העבדים מסתובבים להם אבודים ככלבים תועים חסרי בית ללא כיוון ללא חינוך בלי אף מלכה שתיקח עליהם את חסותה לאלף אותם - אבל זה מה שעושה אתכם, (אצלי) כל כך מושכיםicon_smile.gif))

אתה יכול לקרוא מכאן לקברניטי הכלוב לגבש תכנית שתכונה מלכה לכל עבד - עד מחר אבל לא זה הפיתרון ומה גם שקברניטי הכלוב זה קברניט מוכשר אחד שגם הוא, בצד של הכלבלביםicon_smile.gif))

הרעיון שלך אודות ריבוי העבדים הוא לא מעשי אני ניסיתי זה דורש המון השקעה וזמןicon_smile.gif))
תנסה במקביל כמה דברים כולל להמשיך ולחפש בקדחתנות, תבוא למועדון, תפרסם מודעות חיפוש, תכתוב סיפורים, תחזר, תשקיע בקריאת הטיפים שכתבתי וגם תנסה לפגוש את המכשפה אומרים שהיא יודעת להזיז דברים - מי יודע אולי עם הרעיונות שלך והמוטיבציה שלה תוקם סוכנות הכרויות למלכות ועבדיםicon_smile.gif))

נ.ב
מחר במועדון יש אחלה אירועicon_smile.gif) הזדמנות טובה להגיע! ולדבר איתיicon_smile.gif
עובד אלילות​(נשלט)
עובד אלילות​(נשלט) • 23 ביולי 2003
תודה שיקי, קול, משתוקק לקולר, מורגנה והמכשפה, נהנתי לקרוא את התגובות של כולכם.

המכשפה

קודם כל זה משמח לשמוע שקברניט הכלוב שייך לצד שלנו. זה פרדוקסלי וזה כמעט בגדר
מחמאה.

בקשר להזמנה שלך של דום ושל קול: אני לא אגיע כי עדיין אין לי ת'אומץ ממש לבוא למועדון של סאדו מאזו, ייתכן מאוד שאני מפסיד הזדמנויות יקרות ואפקטיביות אבל אולי בהמשך. אם נניח אני כלבלב אז אני עדיין בשלב של הריחרוח. מה גם שאני ירושלמי והדנג'ן בתל אביב ולכן פחות
נגיש לי, ונגישות זה דבר חשוב מאין כמותו בייחוד בנוגע לדברים שאינם מקובלים בחברה ושקשה להשלים איתם. עובדה: רק לפני שלושה חדשים בערך התחלתי לגלוש באינטרנט פתאום אני מוצא את עצמי גולש ומסתכל על דברים שבחיים לא ההסתכלתי עליהם, למה, כי הכל נגיש וקל כל כך , תוך שניה אתה מוריד איזה סרט מסתכל בהתחלה בחצי עין ואחר כך זה בגדר וירא כי טוב. בהתחלה הייתי מוריד או גולש לאיזה אתר ומייד מוחק בהיסטורי בקוקיס את הסרטים וכל מה שמשאיר עקבות, עכשיו ההרדיסק שלי מפוצץ סרטים. אני מניח שיש בתוכי חלק שעדיין מקווה שאני לא כזה, או לפחות יכול גם אחרת...
zboy{זאתי}
zboy{זאתי} • 23 ביולי 2003
עובד אלילות, כל הכבוד, אני מסכים לכל מילה שלך, וגם לי דרך אגב אין את האומץ להגיע למועדון עדיין, לפחות לא לבדי, בכל מקרה, רציתי להוסיף עוד משהו, די ברור לי שאותם יצרים וצרכים שקיימים בנו היו קיימים גם בדורות הקודמים לנו ואנו לא המצאנו שום גלגל. יחד עם זאת, גם די ברור שמועדון כמו הדנג'ן, ובכלל כל הפתיחות לנושא הם לא דברים שהיו יכולים להתקיים לפני נגיד... 30 שנה. אנו בעצם רואים את עצמנו היום כדור הרבה יותר פתוח, ואנחנו אכן כאלה, אבל יש מקומות שאנו תקועים בהם ללא מוצא ואחד מהם הוא הזוגיות, שבה אנו מקובעים בזמן שזה לא יעלה על הדעת שאיזון בין מלכה לעבד יהיה אחד לאחד (בטח שלא בממלכה אמיתית) וכך יוצא שבעצם רובנו נשארים עם הזין ביד, תרתי משמע. כבוד המכשפה התייחסה מקודם לרעיון שמלכה תיקח מספר עבדים כעניין לא ריאלי בשל עודף העבודה שזה יוצר לאותה מלכה. אבל זה לא הרעיון בעצם, המלכה לא אמורה להיות מחויבת לאף עבד, נהפוך הוא, ואני בטוח שרובם ככולם של העבדים (כולל אני) יהיו לשירותם של מלכתם גם אם הם ידרשו אליו רק פעם ב... שהרי גם זה יותר טוב ממצבם של רובנו כיום, ויותר מכך, מטרתנו היא בעצם לגרום עונג לכן המלכות ולעשות לכם חיים קלים ככל האפשר ולא להקשות עליכן, אז קחו מה שאתן צריכות כמה שאתן צריכות. מצידי, לא היה איכפת לי אם כל תפקידי היה לקחת את הכלב (האמיתי) של מלכתי לסיבוב בוקר של השתנה, או לעשות קניות בשבילה, או כל דבר אחר שעולה על דעתה והיא יכולה להיעזר בי. פעם אפילו הצעתי את עצמי למכשפה הידועה בחיבתה לגובה, בתור גמד, למרות שאני לא כל כך נמוך. מה שאני מנסה להגיד בעצם, בהמשך לדבריו של עובד אלילות, זה שאנו צריכים איזו שהיא הרגשת שייכות וסיפוק מכך שיש לנו תפקיד כלשהוא בעולם הזה, ולפחות מבחינתי, למרות שהייתי רוצה למלא את כל התפקידים, הייתי מסתפק גם במשהו צנוע.
ppuppy