Master GI(שולט) |
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
Play party של מוצ''ש
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
Master GI(שולט) • 25 בספט׳ 2005
המיקום,הזמן ושמות המישתתפים שמורים בדיסקרטיות, גם "ד" ו "ש" הם לא ד ו ש,(התאור ניכתב ברשות המישתתפים/ות)
ניפגשנו שלושת הזוגות, בסטודיו פרטי שכור, מצויד היטב אנכי וליילה וד ו ש עם שפחותייהם. אחרי ה"סמול טולק" הרגיל, היתפשטו שלוש הבנות, כשהן מקבלות הוראות ברורות, שלא לדבר פרט לכשפונים אליהן, ולענות רק בכן אדון תודה אדון, לאחרים ומאסטר,לאדונן שלהן. כל בקשה פרטית היתה מותניית במשיכת תשומת ליבו של אדונן בשקט ולחישה- בקשה. מילת ביטחון היתה לכולן וכל אחד מאיתנו התחייב לכבד. החלטנו להתחיל בסיבוב חימום של הצלפות, ליילה נקשרה תלויה למתקן מהתיקרה כדי שאוכל ונוכל לסובב אותה כרצוננו, שפחתו של ד' לצלב שעל הקיר וזאת של ש' ניקשרה רותקה על החמור שבפינה. קול הצלפות שוט ופרגול נישמע בחדר, הבנות גנחו בהתלחה כשכל אחד מאיתנו ביצא בה סימפוניית הצלפות בכלי האהוב עליו, שלי, היתה החגורה הכבדה וליילה סובבה מצד לצד מוצלפת בכל חלקי גופה גוו וקדימה , כולן החלו לגלוש לספייס כשאנחנו עשינו "סבב" כל אחד על שפחתו של האחר למשך כעשרים דקות חצי שעה עם הפסקות קצרות. כשהותרו הבנות מהמכשירים, נילקחה כל אחת על רגליה וידייה ככלבה מולכת בקולר למרגלות אדונה ,כל אחד על כורסה כשהן כורעות שוכבות למרגלותינו. תשושות מרחפות כימעה. יצאנו קצת ל"פרי טיים" לתת להן לנוח, משקאות קלים ועוגיות, הונחו על השולחן. ליילה הניחה ראשה בפינוק על בירכי ומשכה בשולי מכנסי מה את רוצה שפחה, שאלתי, פיפי, מאסטר, לחשה, מבקשת רשות מאסטר... שמתי רצועה על קולרה והוצאתי אותה אל החצר הקטנה והסגורה, שני הזוגות האחרים הלכו בסקרנות אחרינו, צופים בה, כורעת בטיבעיות על הדשא ומשתינה, הולכתי אותה לאחר מכן אל המיקלחון ושוב לעיני כולם, רחצה ושטפה עצמה היטב וחזרנו לחדר. ישבנו אני ושני האחרים לדסקס על המשך הפעילות וליילוש שלי ראתה את ש', מדליק סיגריה, וכשהיא רוצה לעשן היא יודעת לבקש יפה ובנימוס, אבל בטרם קיבלה את הסיגריה שלה, שמתי על פיטמותיה את מצבטי הבורג,היא עיוותה פנים בכאב אבל היתחילה לנשום לאט ועמוק כפי שלימדתי אותה בכדי להרגע ואז ניתנה לה הרשות לעשן. ד ו ש היו בצד עם שפחותיהן שלהם עדיין בפרי טיים עסוקים מישתעשעים בהן קלות כמו בכלבלבות שובבות מישתובבות ואז הכריז ש, "אני רוצה לראות את שלשתן מאוננות," חזרנו למישמעת. הן שכבו כלאחת בתנוחה האהובה עליה על השטיח ויברטורים מסוגים שונים הונחו על ידן והחלו לאונן, ליילה שכבה על הבטן בתנחת אוננות אינטנסיבית מרתקת כימעט שפחתו של ש שכבה על גבה מחדירה לעצמה ויברטור במרץ וזאת של ד נישענה אל הקיר ברגליים מפושקות לרווחה, עסוקה גם היא בעצמה, גניחות נישמעו בחדר גניחות הנאה אישיות פרטיות, מענגות את כולנו ואז היכרזתי, עכשיו שלשתיכן, ביחד, אחת עם השניה בכל תנוחה ובכל צורה וזכינו לצפות באורגיה שפחתית נשית מענגת במיוחד של ליקוק פיטמות וכוס, החדרת אצבעות וכפות ידיים בנקבים וגמירות הדדיות, עד ש ד,בפקודה תקיפה,שם לזה סוף. כגמול על הציות המלא והמחזה המענג, זכו הבנות לסבב הצלפות נוסף וליילה, ביקשה לעצמה בעדינות, טיפטוף שעווה על גופה, היתייעצתי עם השניים האחרים והם היסכימו וכך, פרשנו יריעת ניילון על השטיח, וכל אחד מאיתנו אחז נר ציבעוני גדול וריחני. היא שכבה שקטה דמומה, כמו מיתכוננת למדיטציה עמוקה ואכן כך זה היה מטיפת השעווה הראשונה והגניחה השקטה העדינה, היא הלכה ושקעה בספייס עמוק בעוד גופה מיתמלא מצוואר ועד כף רגל, בטיפות שעווה צבעוניות והשפחות האחרות יושבות בצד ומיסתכלות בשקט כשעד מהרה הן מבקשות גם להן שעווה חמה.... לאחר הכל, ולאחר שהבנות ובייחוד ליילה יצאו מהריחוף העמוק, פרשנו כל זוג לפינה משלו, ד ושפחתו על מיטת הקשירה הגדולה ש ושלו על הספה, לפעילות אינטימית אישית זוגית. אני קשרתי את ליילה מפושקת על הסלינג שבפינה ושם זיכתי אותה במנת הצלפות שוט זנבות על הכוס ולאחר מכן בפיסטינג ממושך ועמוק שהביא אותה לגמירה מתפרקת. בסוף הערב, הבאתי אותה אל סף דלתה היא חיבקה אותי ארוכות ניצמדת אלי , חיבקתי אותה וליטפתי את ראשה, לכי לישון, ילדונת הית טובה הערב, ריצית את אדונך מעל ומעבר, היא נשקה באהבה מיתמסרת לכף ידי וניכנסה הביתה... |
|