Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
הקורא בקפה
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
Adonasuy(שולט) • 25 בספט׳ 2005
בשניה שאני נכנס אל המטבחון שלנו כדי להכין לעצמי אספרסו, מצלצל הנייד. אני עונה ומתחיל בפעולות השיגרתיות של הכנת הקפה אבל שניה של חוסר תשומת לב והתעלמות מהעובדה שעדיין יש לחץ אדים גבוה במכשיר, גורמת להתפזרות של רסיסי קפה טחון על כל השיש והארונות- וגרוע מכך, על החלק התחתון של החולצה והחלק העליון של מכנסי...
אחרי רצף קללות בשש שפות והתנצלות בפני בן שיחי שתהה לפשר ה"ברכות", אני מנתק ומתחיל לנקות. כשאני מתכופף אל הרצפה המטונפת עם הסמרטוט, אני שומע צחוק חנוק מאחורי הגב. מלכסן מבט- המזכירה של הקרח נהנית מהחיים. "משהו מצחיק?!" "דווקא כן" היא עונה. "לראות אותך מלמעלה זה מחזה נדיר". "תהני מהרגע" אני אומר לה "ועכשיו, אחרי שהרגע עבר, תעזרי לי לנקות". שוב אני נהנה מהכישרון הטבעי הזה, למחוק לאנשים את החיוך מהפרצוף. היא כורעת מולי עם מגבת נייר ומתחילה לנגב. אני מביט בה. לבושה יפה, חצאית שמרנית וחולצת משי סרוק. שערה אסוף בזנב סוס מאחורי ראשה. ריח של בושם עדין. נעלי עקב. פתאום בא לי לתפוס אותה בשער, לכוון את הראש שלה אל חלצי ולזיין לה את הפה. לחנוק אותה עם הזין. למשש לה את השקדים מבפנים. להרוות אותה ב"תואם פרנץ' ונילה".... (רבין נרצח, קסאמים על שדרות, עמרי שרון, דליה איציק... אני מתחיל לחשוב על כל הזוועות כדי לגרש את מחשבות הזימה. לא עוזר). כשאני מזדקף קל מאוד לראות מה אני חושב עליה. חיוך דק ומצועף על פניה מראה שגם ממנה לא חמק המראה. מאוחר מידי להסתובב. "לנקות לך גם פה?" היא מורה על מכנסי והחיוך שלה כבר כמעט צחוק. "זו הטרדה מינית, עיוני" אני עונה לה בנונשלנטיות. כובשת שוב את פניה ברצפה וגבה רוטט מצחוק כבוש.... קוס אמ- אמק. מלוכלך מקפה, מגורה וצמא. גם כן דרך להתחיל את החלק השני של היום. |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
עמרי שרון
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
Belisana(שולטת) • 25 בספט׳ 2005
לא כיבה לך את החשק המיני??? אתה סוטה!!!
סיפור גדול |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
זרה מוכרת • 25 בספט׳ 2005
הקורא בקפה...
הקורע בכאפה... בינינו ? מה ההבדל ? אתה משתפר יקירי משתפר מאוד אפילו }{ |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
חתולת הלילה • 25 בספט׳ 2005
המטריד את המוטרד פטור
ואם אתה כזה מומחה במחיקת חיוכים, איך אתה מסביר את הצחוק שלה בסוף? |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
עד עכשיו 3 תגובות-
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
Adonasuy(שולט) • 25 בספט׳ 2005
ואף אחת לא התנדבה לבוא ולנקות לי גם?
וואלה, לא סיפרו לי שככה זה בפנסיה. |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
Re: עד עכשיו 3 תגובות-
לפני 19 שנים •
25 בספט׳ 2005
חתולת הלילה • 25 בספט׳ 2005
Adonasuy כתב/ה: ואף אחת לא התנדבה לבוא ולנקות לי גם?
וואלה, לא סיפרו לי שככה זה בפנסיה. אה, זה מה שרצית? אז תגיד! התשובה שלילית, כמובן, אבל מסיבות שיעלו חיוך גם על פניך. |
|