ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפנטזיה של היום=]

עוף חול
לפני 19 שנים • 29 בספט׳ 2005

הפנטזיה של היום=]

עוף חול • 29 בספט׳ 2005
זאת הראשונה שאני כותבת אז תתחשבו icon_razz.gif icon_wink.gif

6:00- מסדר בוקר
"לכניסת המ"פ עמוד דום (סאב)" אני צועקת- החיילת הטורנית
היא עוברת בינהם בודקת, מתקנת, משפילה! היא נעצרת ליד אובייקט ש'-כך כינתה אותה. "את מגולחת?" היא שואלת אובייקת ש' משפילה מבטה מסמיקה ומייד יורדת על ארבע לבקש את סליחתה אבל היא לא מספיקה "לרכזת המשמעת- אמרי לה שאת שוב לא מגוחת ושהיא רשאית להעניש על פי שיכול דעתה אני יגיע בסוף לראות אם למדת את הלקח" אובייקת ש' קמה מהרצפה וצועדת מהוססת לעבר הבניין הבלוי שעמד מימנה עוד מסמיקה ומפוחדת. המ"פ מחוייכת חוזרת למסדרה מידי פעם מורידה לארבע ומחלקת סטירות אבל רק למי שמגיע לה...
"29 דקות מקלחת ולהתייצב בעמדות קבועות" אני לא מספיקה לנשום לרווחה והיא ממשיכה "חיילת תורנית הישארי במקומך" "זוז"
הבנות התפנו ואני נשארתי חסרת אונים מולה- רק המבט שתקעה בעיני העלה בי רצון עז לבכות אבל אני חזקה ולא אבכה וגם אני חושבת אולי נעשה את זה היום מעניין יותר-היא כנראה קראה את המשחק שלי מה שכנראה מאוד שיעשע אותה- "אז מה אובייקת א' את חושבת ששכחתי שהעדפת ללכת לענג את עצמך אתמול מאשר לנקות את השרותים של הרס"ר??!! " אני באה לענות לה אבל היא קוטעת "שששש אני לא זוכרת שאישרתי לך לדבר! רדי ל40 ומיד" "אני לא חושבת שאני מסוגלת לרדת לארבעים "המפקדת" אני מלגלגת הפה שלי לא יעמוד בזה את מבינה- אני חושבת שהתבלבלת את היא המ"פ (מזרון פלוגתי) לא אני" "אני מבינה" היא אומרת מחוייכת מגלה שההשערה שלה הייתה נכונה "כך את רוצה לעשות את זה היום כך יהיה" תופסת בשערותיי בחוזקה ומרימה את עיני לעינייה זה ישר מערער אותי אני לא מסוגלת להסתכל לה בעניים ולהמשיך להתנגד אבל אני שותקת וממשיכה את המשחק- אני מבינה שאת אוהבת משחקים יש לך 18 שניות להגיע למשרדי ולהתפשת- ברור?!- ברור אני עונה- ברור מה היא אומרת ומחזקת את אחיזתה בשערותי- ברור המפקדת אני אומרת בהתרסה- היא עוזבת את שערותיי מרוצה ואני פונה אל המשרד- נכנסת מכירה אותו כל כך טוב כמה תעמים כבר ליקקתי כל חלק בו ובאיזה חלק עוד לא שכבתי שבוזה לרגליה?? התפשטתי והיא הגיעה- התפשטה גם היא ווהסתכלה בעיניי מיד ירדתי על ארבע- אז את לא אוהבת לנקות אה? אנחנו נראה היא מוציאה מהמגירה הראשונה נר בורדו גדול ומדליקה במצית שהייתה מונחת על השולחן רדי לשכיבה- ירדתי והיא התחילה לטפטףמעלה ומורידה את הנר באיטיות- אני מתה על זה כל כך סובלת אבל גם כל כך נהנת היא מתיישבת על פרצופי הריח המוכר חודר אלי וטוב לי!
עוף חול

חחחחח

עוף חול • 29 בספט׳ 2005
חחחחח תודה icon_redface.gif
עוף חול

..

עוף חול • 29 בספט׳ 2005
עוד יהיה לזה המשך פשוט לא ידעתי איך להמשיך..
עוף חול

Re: מכין את ציוד ההסרטה :)

עוף חול • 29 בספט׳ 2005
מולטידימיונר כתב/ה:
icon_eek.gif

חחחחחחחח עובדת על התסריט
תמימות מטעה

הוי

תמימות מטעה • 29 בספט׳ 2005
למה לעורר בי געגועים לטירונות? icon_redface.gif
אני חוששת שהתגייסתי לצבא רק כדי להיות חיילת סוררת שהמפקדות רוצות בחינוכה. אפילו טרחתי להכנס לקורס יסוד אחרי חצי שנה של סדיר כדי להרגיש מאויימת שוב, לעמוד בהקשב ולרדת ל- 20. לצערי אף קצינה לא לקחה אותי תחת חסותה באופן מלא, והסתפקתי ביחס "חם" של הקפדה מיוחדת עקב כל הצרות שגרמתי (בכוונה, כמובן). icon_twisted.gif
infinite​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 30 בספט׳ 2005
infinite​(נשלטת) • 30 בספט׳ 2005
אחלה פנטזייה ! אהבתי

ציטוט: אני חוששת שהתגייסתי לצבא רק כדי להיות חיילת סוררת שהמפקדות רוצות בחינוכה

icon_wink.gif

מוכר לי icon_biggrin.gif
הכי נהניתי בטירונות
ואיך שהגעתי אחר כך ואחרי הקורס למשרד המשעמם לשבת על התחת מול מחשב התחלתי להתמרד קשות icon_smile.gif

הופהה איזה אורח מולטי
טוב לראות אותך כאן נשמה
icon_smile.gif }{
עוף חול
לפני 19 שנים • 30 בספט׳ 2005

חחחחח

עוף חול • 30 בספט׳ 2005
ולא קלטו את ההצגה??
נראהלי גם המפקדות נהנו..